Kaynanalar ve Çocuklarımız

allahtan eşin anasına uymuyo.benimki bi ara nasıl onun lafıyla saldırıyodu bana yeniyken onun yüzünden bikaçkere tokat yedim.inşallah allah ona bi tokat atarda karı koca arasını bozmanın ne demek olduğunu anlar.boşver sen onu eşin neyin ne olduğunun farkında belliki bişey diyemez sana.sonuçta sen onun annesini dövmüyosun küfretmiyosun sadece yeri geldiğinde kendini savunuyosun ne var bunda o kadarda salak değiliz heralde kendimizi savuncaz haklıysak .benimki daha durumu izah edicem daha ağzımı açmadan tokatı patlatıyodu.atanında attıranında öbür dünyada iki elim yakasında.şimdi aynı şeyi yapsa bak neler yaparım ona o zaman hep sustuğum için çok kızıyorum kendime.bide bana anneme biyere giderken haber ver üzülüyo falan diyo.o bana insanlık yapsaydı ben haber vermek değil giderken elini öper izin bile alırdım.ama geçti artıııııkkk.......bugün anneme gidicem ve haber vermicem kaynanaya sadece eşime söylicem.bak ahada yazıyorum akşama kıyamet kopacak evde yarın okursunuz artık .......

boşver eşine söylediğini:)demek ki o kadar atmış ki sigortaları bunları söylüyor:))eşin de öyle tepki verince iyice kudurmuş:)))zevkini çıkar bence

gücü yetmiş mi bari vururken eminim kaynanan olacak cadının hoşuna gitmiştir oğlunun sana karşı olması madem oğullarını kıskanacaklar o zaman evlendirmesinler turşusunu kursunlarda çürümesin... eşinde ne anacıymış insan annesinin sözüyle karısına tokat atarmı yaa! biz bunlara hayatımızı adıyoruz arka çıkmak ezdirmemek zorundalar bizde insan evladıyız ki bizi doğuranda ana ama arada dağlar kadar fark var...

boşver eşine söylediğini:)demek ki o kadar atmış ki sigortaları bunları söylüyor:))eşin de öyle tepki verince iyice kudurmuş:)))zevkini çıkar bence

evet canmesın sana arka cıınca kudurmuştur hahayy ne gusel sevın sende

aynen öyle kızlar çatlasın ohhhhh canıma deysin o benim hayat arkadaşım tabikide arka çıkacak kaynanaaaaa

dün anneme giderken söylemedim kaynanama kapının önünden geçerken baktım birsürü ayakkabı var misafir gelmiş heralde zaten uğrasaydım dahada bırakmazdı anneme sessizce görünmeden kimseye geçtim anneme gittim kesin şikayet eder dedim ama eşim bişey demedi.hayret....

annene karışamaz karıştırmada tek ana o degil seninkide anne.senin gidip gitmemene karışmaya asla hakkı yok iyi annenedemi giderken izin alıcan ondan.canım benim annenin kıymetini bil ve git annendir tabiki çünkü kız tarafı annelri çogu karışmıyor bişeye istedikleri mutlu huzurlu olmamız ama erkek tarafı öyle degil çok fark var arada.benim annem uzakta ve çok icim acıyor göremiyorum gidemiyorum her istedigimde annemde rahatsız abim bekar abimle kalıyolar abim bakyo bugün içim canım çok yandı anneme karşı evlatlık görevimi tam yapamıyomuşum gibi.telefonda hasta oldugunu söledi.bende anne neolur gel bende kal bkarım sana dedigim halde kızım yok şimdi gelmeyim abin bakıyo sagolsun dedi eşimede söledim içim rahat degil dedim.eşimde çagırdı annemi annem memnun oldu ama annm hiçbi zman eşimi kırmadı ters bi kelime etmedi herzman hatrını sordu annem kötü olsaydı ilk öncelikle ben uyarırdım ve eşimde istemezdi gelmesini ama eşimde biliyo kimin neoldugunu 1 ayı geçti kızlar bizi ne arıyolar ne soruyolar eşime dedimki ev sahibi oldular tam bi sonradan görme oldular dedim olsunlar bakim elbet birgün gelicek görcem onların çalımını dedi yani herşey karşılıklı bu devirde ben yine vicdan sahibiyim böle oldugum halde bana böle ettiler etsinler Allah görüyor herşeyi kızlar sizce napim annem için gitsem çok uzun süre kalamam napim bilmiyorum Allaha dua ediyorum tüm hastalara acil şifalar versin canım sende annene sarıl onu öp kokla uzaktayım çok daha iyi anlıyorum herşeyi

anneciğim hayatta olsada bir kerecik sarılıp öpsem manyak git annenele doya doya zaman geçir çatlak kaynana öbür tarafta görüşücezzzzzzzzzzzzzzz

ah canım çok geçmiş olsun anneciğine.benimde annem bekar abim var onunla beraber benim abimde evde anneme çok yardımcı oluyo annem kilolu olduğu için cama silmeye çıkamıyo abimde düşmesin diye çıkıp cam sildiğini bile bilirim eskiden hep ben yapardım ama bu ara kendi işlerimi bile yapamıyorum hamilelikten dolayı.ama sen git canım annende kal biraz hasret gider ah özlenmezmi ya çok iyi anlıyorum seni .artık bende kimseye bakmıyorum valla gidiyorum istediğim zaman anneme artık kaynana konuşmuyo benle aynı apartmanda ne arıyo ne geliyo aman canıma minnet.tabi niye gidiyorum anneme dimi ondan küstü kusura bakmasın hiç umrumda da değil.sende git canım annen belki çekinir sana gelmeye benimkide çekiniyo sen gel diyo bende gidiyorum .aslında çekinmeye gerek yok ama bizimkiler anlayışlı damada rahatsızlık veriyomuş gibi düşünüyolar.

anneciğim hayatta olsada bir kerecik sarılıp öpsem manyak git annenele doya doya zaman geçir çatlak kaynana öbür tarafta görüşücezzzzzzzzzzzzzzz

evet canım allah kolaylık versin sana o kaynanan olcak cadaloza da akıl fikir versin.olsun annen yok diye ezik durma onlara karşı o zaman daha çok binerler tepene

Annene giderken niye kayınvalidenden izin alıyorsun ki
Bende geçen annemlere gittim bana uzaklar tek gittim babaannem diyor ki kaynvalidenlerden izin alıyor musun dedim ne alaka babaanne benim başımda kocam var onlara ne
Dedi ayıp olur yavrum
Oy babaannem benim eski kafalı öyle görmüş ondan diyor ben izin alır mıyım kayınvalideden

evet bencede gerekmiyo ama benim eşim illede söyliceksin diye tutturuyodu ne olaylar yaşadık bu konu yüzünden .bazen tepem atıyo nolursa olsun be diyorum söylemiyorum

bizde herseyimizi haber verir izin isterdik..tuvalete gıderken bıle soylerdı nerdeyse eşim....bı ıkı kere bosanmaya kalktık buyuzden kavga edip hatta hamıleyken esım bana vurmustu..ben o hamılelığımde bebeğimi kaybettim..şimdi her ıkısınıde Allah a havale ediyorum..simdiki oğluma Allah uzun ömür versin..eşim hala hesap verir ama benle ılgılı hıcbırseyi söyletmem annem sehır dısında gıttığımden haberleri bile olmaz ama artık nefarkeder kalp kırıldı bıkere eşimde oda ıstediği kadar ıyı davranmaya calıssınlar hepsi yalandan sırf erkek torun hatrına onuda cok sevmezler bılıyorum ama soyadlarını tasıyan tek oya onun sevgısıde soyisim hatrına..

eli kırılsın beter olsunlar cadılar ve onların süpürge klılıklı oğulları:84:
daha dur görüşücez onlarlaaaaaaaaa

Son düzenleme:

seninkide kötüymüş ah bu eşlerde hataaaaa hep diyorum

eli kırılsın beter olsunlar cadılar ve onların süpürge klılıklı oğulları:84:
daha dur görüşücez onlarlaaaaaaaaa

aminnnnnnnnnn Allah doğrudan yana Allahta onların elini öteki tarafta kırmayı bırak el bırakmaz vücudunda:))

annemlede kayınvalidemlede ayrı şehirlerdeyiz..ve ben çalışmadığım için rahatlıkla gidip kalabilirim annemde.ilk hamileliğimin bulantı zamanı 1 ay kaldım
sonra bir bayram eşimin izni yoktu ben gittim 2 hafta kaldım
lohusalıkta 15 günlükken gittik annemle,40 ım çıkana kadar kaldım
tayin çıktı taşıncaktık bütün evi topladım tek kabası kaldı,mobilya halı falan..eşim dedi sen git istersen sıkılma burda(çünkü diğer arkadaşlarımda gitmişti hep) gittim 3 hafta kaldım
bu hamileliğimin yine bulantı zamnaı ailem önce yanıma geldi,sonra beraber gittik 1 ay daha kaldım

asla söylemem kayınvalideme o na neeeee..ben aneme giderken ona mı söylücem sorcam.
ama kıskanıyor belli.çünkü buraya da gelsene diyor..bende eşim yokken gelemem diyorum.
bana telde diyorki yemek hazırlıcakmışım 1 haftalık eşime,sonra onun yanına gidip kalacakmışım biraz..valla anne kusura bakma ben çok sıkılıyorum orda dedim.kafama uyan kimse yok..köhne bir köy,eşim bile 1 haftalık izinde patlayacak gibi oluyor ki bana ne kalmış.

şimdi doğum sonrası aşırı sıcaklar başlamadan annemle gideceğiz yine..türkiyenin en sıcak ve yazın en bunaltıcı yerinde oturuyorum şuan..eşim sağolsun çok anlayışlı..helak olmayın burda 2 küçük çocukla,ben bile dayanamaıyorum sıcağına dedi..annenlere gidin bütün yazı orda geçirin dedi
ben arada izin alır gelirim bide bayrama gelirim sizi alır dönerim dedi.zaten hergün msn de görüşüyoruz ayrı kaldığımızda yoksa dayanamayız ikimizde..bide şimdi çocuklar var hasreti daha zor onun..
ama kayınvalidem ağzını açıpta bişey diyemiyor..dersede çokta tınn..kendine eder.mesafe koyarım..zaten son 1 aydır mesafeliyim bir tel görüşmemizden sonra..mecburi olmadıkça konuşmuyorum konuşsam kısa kesiyorum..anlıyor herhalde..anlasın diye yapıyorum zaten..2 haftadır sesini duymuyorum kafam rahat..oğluyla konuşuyor o..ben o sırada kendime meşgale buluyorum

ayrı şehirlerde olsak bi derece belki ama aynı apartmanda zırt desen duyuluyo ve apartmandakilerin hepsi eşimin akrabaları.şuan hepsine mesafeliyim ilk zamanlar çok sıcak davrandım benden çıkmamaya başladılar yerli yersiz birden çatkapı yapmaya başladılar zile kapıya bakmaktan iş yapamaz hale geldim bide hamilelikten dolayı çok bulantılarım oldu insanlarla oturmaya halim yok anlamıyolar halimden en sonunda çizgiyi çektim kardeşim yüz vermiyorum hiçbirine şimdi rahatım

yaa bazen ben mi yanlış anlıyorum acaba diye düşünüyorum ama yok bu sefer eminim. dün kayınvalidem ve kayınpederimle oturuyoruz. gayet iyi bir haber olarak "maşallah bebeğim artık kendi başına uyuyor" dedim. ikisi de aynı anda "ah yavruuum napıyo bu kadın sana" dediler. herhalde döverek uyutuyorum desem anca böyle bir tepki alırdım. :88:

bir de kayınvalidemin tulum takıntısı var neymiş tulum çok bebek gibi oluyormuş. duyanda 15 yaşında çocuğa tulum giydiriyorum sanır daha 5 aylık. devamlı bana 2 parça giydir diye baskı yapıyor. aha buraya yazıyorum 2 yaşına kadar tulum giydircem bebeğime. istediğini yapabilir. :118:

daha bunun gibi ufak tefek ama çok sık tekrarlandığı için canımı sıkan bir çok şey var.. gerçekten çok zor gelin kaynana ilişkisi. bir başladı mı herşey batmaya başlıyor.. :113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…