yaa bazen ben mi yanlış anlıyorum acaba diye düşünüyorum ama yok bu sefer eminim. dün kayınvalidem ve kayınpederimle oturuyoruz. gayet iyi bir haber olarak "maşallah bebeğim artık kendi başına uyuyor" dedim. ikisi de aynı anda "ah yavruuum napıyo bu kadın sana" dediler. herhalde döverek uyutuyorum desem anca böyle bir tepki alırdım. :88:
bir de kayınvalidemin tulum takıntısı var neymiş tulum çok bebek gibi oluyormuş. duyanda 15 yaşında çocuğa tulum giydiriyorum sanır daha 5 aylık. devamlı bana 2 parça giydir diye baskı yapıyor. aha buraya yazıyorum 2 yaşına kadar tulum giydircem bebeğime. istediğini yapabilir. :118:
daha bunun gibi ufak tefek ama çok sık tekrarlandığı için canımı sıkan bir çok şey var.. gerçekten çok zor gelin kaynana ilişkisi. bir başladı mı herşey batmaya başlıyor.. :113:
amannnn deryacım yüzsüz bunlar benimkide öyle neler olur neler hiç bişey olmamış gibi pişkin pişkin gelir oturur bir de bana surat yaparlarhem suçlu jhem güçlü yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali utanma yok bunlarda olsa biraz gurur filan zaten bu kadar laf üremez bu forumda
ammaaaannn hiç sinirlenme o konuşsun dursun o ne derse sen onun tersibni yap alma deyinde 5 tane al al deyincede hiç alma çıldırsın
canlarım onun derdi altın değil zaten benim.kayınpederle ilgili yazdığım şeyi okudunuz mu? zaten ben de sizlerin düşündüğü gibi düşündüm ve bir sonraki gidişime kadar her gün arayıp beni ben o altınları sana yapmadım oğluma yaptım oğul da benim oğlum olduguna göre o altınları bana vereceksin dedi ben de eşimi alıp gittim ve altınları yere attım.alın altınlarınızı beni rahat bırakın senin taktığın altınlardan bana hayır gelmez dedim. o güne kadar annem ve ben açık oldugum için sürekli laf sokan, müslümanlığıyla övünen, yok efendim neymiş evin içinde bile çorapsız terlik gşymezmiş o kadar müslümanmış balkona yarım kolluyla çıkıp vücudunu sergilemezmiş ben de buna dayanarak dedim ki senin kocan imam hatip lisesi müdürü hem de hafız başka zaman hafız karısıyım diye hava atmayı biliyosun dedim senin mehir hakkından haberin yok mu dedim.al altınlarımı ama sana hem mehir hakkımı hem de kulluk hakkımı helal etmiyorum dedim.öbür dünyada iki elim iki yakanda dedim.cevap şu: kuranda mehir hakkı yok bi tarafından uydurma dedi :) ve ben altınları bıraktım bir daha da almadım
ammaaaannn hiç sinirlenme o konuşsun dursun o ne derse sen onun tersibni yap alma deyinde 5 tane al al deyincede hiç alma çıldırsın
Merhaba arkadaşlar,
29 yaşındayım ben. annemi 7 yaşında kaybettim. Kayınvalidemi annemin yerine koydum. öyle çok seviyorum onu. ama henüz 6 aylık evliyim. onun etkisi mi, henüz çok mu yeniyiz onu da bilemiyorum. gerçi sorun yaşayacak olsak şimdiye kadar ortaya çıkardı çünkü aynı apartmanda oturuyoruz, altlı üstlü. şükür iyiyiz şuan.maşallah diyeyim de :)
Merhaba arkadaşlar,
29 yaşındayım ben. annemi 7 yaşında kaybettim. Kayınvalidemi annemin yerine koydum. öyle çok seviyorum onu. ama henüz 6 aylık evliyim. onun etkisi mi, henüz çok mu yeniyiz onu da bilemiyorum. gerçi sorun yaşayacak olsak şimdiye kadar ortaya çıkardı çünkü aynı apartmanda oturuyoruz, altlı üstlü. şükür iyiyiz şuan.maşallah diyeyim de :)
maşallah canım
bende hep bütün tabuları yıkıp kaynanamla iyi olmak istiyorum :93:
inşallah canım sen iyi niyetini bozma herkes aynı olcak diye bişey yok.bende hep arkadaş gibi olmayı hayal ettim ama bana nasip olmadı
boşver canım takma ya tek değilsin üzülme herkes aynı dertten müzdirap :)
bebekte bekliyomuşsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bebek olunca herşeyi unutursun
arkadaşıma katılıyorum benim rahmetli annemde kayınvalideydi hiç böyle şeyler yaşamadık gelinimizle ben böyle şeyleri bunlarda gördüm kalitwe meselesi onlar iyi olsa hiç böyle sorumlar çıkmaz anlaşma meselesi uyum sorununz yoksa bişey olmaz amam menfaatler işin içine girerse işler karışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?