Kaynanalar ve Çocuklarımız

aynı şeylerin daha şiddetlisi bizdede oluyor küçük alsan biraz büyük alsaydın büyükk alırım niye büyük dır dır hi,ç bitmez söylentisi yelek giydir çıkarır çıkar giydiri ayrıca o gıcık kadına söyle ben 2 yaşına kadartulum giydirdim çok seviyorum hem de çok rahat hem sanane istediğimi giydiririm gıcık çocuk benim değil mi

Son düzenleme:
biz annemlede kayınvalidemlede aynı şehirlerdeyiz. anneme yada başka biryere giderken benimde haber vermemi isterlerdi uzak olmama rağmen. bende işime gelirse haber verir gelmezse vermezdim. şimdi bebekten pek biryere çıkamıyorum kaynanamlar kendileri bitiyor zırt pırt
kaynanam bütün o söylediklerini yuttu ve pazar günü hiçbirşey olmamış gibi utanmadan evime geldi kızlar
onun yüzünden cumartesi eşimle kavga ettik eşimin hiç suçu yoktu ama annesi yüzünden ona patladım artık çok dolmuştum ve 2 gün üzerimden atamadım gerginliği
anneme söylediklerinide yedircem o kaynana müsvettesine bir bir

bakalım ben neler yapıcam kaynanam ust katımda oturuyor 20 gun sonra gelıyor bebişim şimdiden herşeyi ben bılırım havasında...:44:

amannnn deryacım yüzsüz bunlar benimkide öyle neler olur neler hiç bişey olmamış gibi pişkin pişkin gelir oturur bir de bana surat yaparlar hem suçlu jhem güçlü yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali utanma yok bunlarda olsa biraz gurur filan zaten bu kadar laf üremez bu forumda

Son düzenleme:

yüzsüzün önde gideniler hemde
aynen canım yaa benzetme cuk diye oturmuş huzur bozmak tek amaçları mutlu görmek batıyor heralde biryerlerine

benim doğum temmuzda kısmetse ama şimdiden yapıcaklarını düşününce sıkıntı basıyo çıkmazlar artık gecede bizde kalırlar beni geçtim anneme falanda surat yapar laf sokar zaten kadın bana gelince diken üstünde oturuyo valla hiç lafımı esirgeyeceğimi sanmıyorum isterse kocam boşasın gerçekten çok doluyum onlara karşı.acayip bir nefret var içimde.geçende eşimi doldurmuş bebeğe fazla eşya almayalım mış,eltimin oğlundan kalanları kullanırmışız valla o sinirle kıyameti kopardım.ya eşimin maddi durumu kötü olsa bende sıkıntıya sokmam tamam derim.ama anacım bunlar zırt pırt dişarıda restorantlarda yemek yiyebilen insanlar hem bizim ilk çocuğumuz bende hevesleniyorum niye eltimin kalanlarını alayım canım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeşimde ben o hışımla sert çıkınca tamam ne lazımsa alırız dedi sıkıyosa almasın valla neler yaparım yetti be

ammaaaannn hiç sinirlenme o konuşsun dursun o ne derse sen onun tersibni yap alma deyinde 5 tane al al deyincede hiç alma çıldırsın

ammaaaannn hiç sinirlenme o konuşsun dursun o ne derse sen onun tersibni yap alma deyinde 5 tane al al deyincede hiç alma çıldırsın

öyle yapıcam zaten.tek korkum alışverişe bensiz gidemezsiniz demesiydi.ama onada çözüm buldum haftaya doktor kontrolüm var o zaman biraz eşimle alışveriş yaparız çıkmışken dedim eşimde olur dedi hele bi gelmeye kalksın çıngar çıkartırım.eltiye öyle yapmış herşeyi kendi istediği gibi aldırdı diyodu.bana yapamaz valla

allahım sana yaptığı ayrı kuranda olan bişeye yok demesi onu nerelere süreklediğini bilmiyor.

valla ezdirmiceksin kendini arkadaşım ah ilk zamanlar susuyorum diye neler yaptılar şimdi seslerini çıkaramıyolar tam cadaloz gelin oldum.napiyim iyi olana iyi olurum canımı yakanın alnını karışlarım ne korkucam be

Merhaba arkadaşlar,
29 yaşındayım ben. annemi 7 yaşında kaybettim. Kayınvalidemi annemin yerine koydum. öyle çok seviyorum onu. ama henüz 6 aylık evliyim. onun etkisi mi, henüz çok mu yeniyiz onu da bilemiyorum. gerçi sorun yaşayacak olsak şimdiye kadar ortaya çıkardı çünkü aynı apartmanda oturuyoruz, altlı üstlü. şükür iyiyiz şuan.maşallah diyeyim de :)

benim babaannemde beni bebekken emzirmeye kalkmış annem son anda görmüş
akşam hemen demiş babama annene söyle sakın birdaha öyle bişey yapmaya kalkmasın diye çok sinirlenmiş annem

maşallah canım
bende hep bütün tabuları yıkıp kaynanamla iyi olmak istiyorum :93:

sorun çıkaracak insan şimdiye kadar çıkarırdı güzelim.ben nişanlandığımdan beri böylelerdi.ne güzel allah bozmasın tabi anlayışlı insanlarla yaşamak başka sende kusur etmezsin onlara.ben anlamaya çalıştım çok sabrettim ama baktım olmuyo anladıkları dilden konuşmya başladım sonra

inşallah canım sen iyi niyetini bozma herkes aynı olcak diye bişey yok.bende hep arkadaş gibi olmayı hayal ettim ama bana nasip olmadı

boşver canım takma ya tek değilsin üzülme herkes aynı dertten müzdirap :)
bebekte bekliyomuşsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bebek olunca herşeyi unutursun

arkadaşıma katılıyorum benim rahmetli annemde kayınvalideydi hiç böyle şeyler yaşamadık gelinimizle ben böyle şeyleri bunlarda gördüm kalitwe meselesi onlar iyi olsa hiç böyle sorumlar çıkmaz anlaşma meselesi uyum sorununz yoksa bişey olmaz amam menfaatler işin içine girerse işler karışır

boşver canım takma ya tek değilsin üzülme herkes aynı dertten müzdirap :)
bebekte bekliyomuşsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bebek olunca herşeyi unutursun

sağol canım iyi dileklerin için ama benim hiç umudum yok bebek doğunca maceraları dinleyin siz benden.ama dinleyemezsiniz kaynanam tepemden ayrılmıcağı için yazmaya fırsatımda olmaz ya böyle en azından rahatlıyorum o zaman napıcam ben yaaaa

evet yumycim şu topiği senle ben inlettik resmen amma dolmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…