Kaynanalar ve Çocuklarımız

bağda biber kaynana
oğlun kibar kaynana
gerdek ertesi sabah
yatta geber kaynana

özelden adres alıyım birde kaynanana hediye koycam ama pandoranın kutusu hemen açsın bizde kurtulalım

özelden adres alıyım birde kaynanana hediye koycam ama pandoranın kutusu hemen açsın bizde kurtulalım

mahçup ettin ama bizi şimdi bak sağol canım pandora kutusu nun içine bide anakonda koymak lazım anca keser benim kaynanayı

ya 1 deli bir kuyuya taş atıyor biz kırk akıllı gelin taşı çıkarmakiçin uğraşıyoruz aslında bunlara deli deli kulakları küpeli muamelesi, yapıp geçmek lazım

Son düzenleme:
ağzına sağlık aminnnnnnn tez zamanda gerçek olması istenen bir rüya bu :81:

kızlar biliyorum bunlar insanı o dereceye getiriyor ama ne olursa olsun bir insanın ölümünü istemek bir müslümüna yakışmaz.bırakalım onlar müslümanız diye geçinsinler öbür tarafı düşünmesinler ama biz geçinmeyelim müslüman gibi yaşayalım.sizi seviyorum.rabbim sabırlar versin.zaten veriyodu.vermese ya mezarda olurduk ya hapishanede ya tımarhanede mazallah.

niye o bana allah canını alsın senin derken iyimiydi o gebersin

boşver canım allah görüyo ölüp ölmemeleri farketmez allah mazlumun ahını alana buradada verir cezasını .ben özelden attım sende at bizde güzel kızına hediye gönderelim kaynanana çok güzel bi kutu hazırlıyorum içinde zehirli piton var ama sayısına karar veremedim sence kaçtanesi hakkından gelir.nevgülcüm kaynanaya suikast planı hazırlamak caizmidir

nevgülcüm kaynanaya suikast planı hazırlamak caizmidir bu seferlik olmasın.valla bidaha yapmıcam

bebeğini kokusunu düşünüyorum bir de anne olmuş seni ne duygusal ne güzel boşver bu uyuz tablo bozan ayrıntıyı

bebeğini kokusunu düşünüyorum bir de anne olmuş seni ne duygusal ne güzel boşver bu uyuz tablo bozan ayrıntıyı

bencede sen bunu düşün.ve kimsenin bozmasına izin verme.ya illaki birini istiyosanız yanınıza eşiniz olsun ya.zaten 3-4 günde azda olsa toparlarsınız.kaynana gelipte kafanı şişireceğine yalnız ol daha iyi.

kaynanam sağolsun ben doğum yapınca bana komposto yaptı durdu sütüm gelsin diye. valla yinede onu iyilik bilirim.

seni pek bir pollyanna görüyorum:90::90::90::90:valla ben onun hiçbişeyinden hoşlanmıyorum ne yalan söyliyim:90::90:

valla bi yandan seviniyorum çok güzel bişey annelik bi yandanda kaynanayı sürekli evimde hayal etmek korkutuyo beni.aslında ben insanları kolay kolay kıramam gerçekten bak sabırlıyım ama öyle bi kırılma noktası olduki artık ben bile kendimden korkuyorum .hele bu ara hamilelikten olsa gerek herşeye sinir oluyorum bazen yapılanlar aklıma geliyo oturup ağlıyorum çok canımı yaktılar.ama ben de çok katılaştım bu süreçte canımı yakanlara acımıyorum.eskiden karşımdaki naparsa yapsın kalp kırmamak için sabrederdim bişey desemde hep acıyodum keşke demeseydim diyodum.şimdi çok acımasız oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…