seni pek bir pollyanna görüyorum:90::90::90::90:valla ben onun hiçbişeyinden hoşlanmıyorum ne yalan söyliyim:90::90:
bencede sen bunu düşün.ve kimsenin bozmasına izin verme.ya illaki birini istiyosanız yanınıza eşiniz olsun ya.zaten 3-4 günde azda olsa toparlarsınız.kaynana gelipte kafanı şişireceğine yalnız ol daha iyi.
kolay değil yaşananlar insanı insanlıktan çıkarıyor şekerim..bu aralar habire vakit bulursam nakıl yapıyorum iananmazsın rahatlamak için
öyle değil işte.eltimi görüyorum evinden çıkmıyodu bebekken laf sokuyodu şimdi oğlu büyüdü eltim evde çalışmadığı halde çocuk hep kaynanamda getirceksin çocuğu diyo sabahtan bi alıyo gece yatana kadar sanki o doğurmuş.tamam bakması ilgilenmesi güzel bişey ama bununki annesinden soğuttu çocuğu çocuk gitmiyo dinlemiyo istemiyo annesini.eltimde üzülüyo ama onda hata 1-2saat dursun alsın çocuğu yazık bu şekilde anne ile çocuk arasında iletişim kopukluğu oluyo.banada aynılarını yapmaya kalkar diye korkuyorum
ay yok vermem valla çalışsam tamam ama evdeyim bakarım çocuğuma.sanki onlar analarının karnında öğrendiler çocuk bakmayı bende cahil değilim 26 yaşındayım zamanla öğrenirim zaten çoğu şeyi öğrendim.buna asla izin verme aslaaa.
bende bu soğutma işlemlerine maruz kalıp da çok üzülünce bir arkadaş şöyle dedi
inek danasını insan anasını her yerde bulur tanırmış
buda kapak olsun bu cahillere
doğru diyosun ama ben tırstım bi kere aaaaaaaaaaa parçalıyıveririm valla
NAKIŞ
bağda biber kaynana
oğlun kibar kaynana
gerdek ertesi sabah
yatta geber kaynana
sağol canım iyi dileklerin için ama benim hiç umudum yok bebek doğunca maceraları dinleyin siz benden.ama dinleyemezsiniz kaynanam tepemden ayrılmıcağı için yazmaya fırsatımda olmaz ya böyle en azından rahatlıyorum o zaman napıcam ben yaaaa
eşimin kuzeninin düğünü olacaktı bizde görümcemle anlaşırız beraber alışverişe çıktık kıyafet bakıcaz ikimizde bi türlü bişey seçemedik aslında ben beğendim ama biraz açıktı eşim kızar belki diye almadım.oda bişey almadı düğüne 1-2 gün kala eşimle alışveriş merkezinde gezerken eşim bi kıyafet beğendi bi denesene dedi.bende giydim benim açık dediğim kıyafet onun kanında kapalı kaldı.göğüs dekoltesi baya açıktı.eşimi çağırdım kabine.çok açık hiç çıkmiyim burda bak dedim.olmaz bu falan dedim.eşimde gel aynada bak falan dedi çok güzel ben bunu beğendim bunu alıyoruz dedi.apar topar aldı çıktık.bende eşim nasıl istiyosa öyle giyinen bi insanım neyse düğün günü ben bu kıyafeti giydim kaynanam söylendi tabi eşimde ben beğendim deyince buda ona kapak oldu ha bu arada aynı düğünde kendini görmeliydiniz özellikle kırmızı rujunu.
öyle değil işte.eltimi görüyorum evinden çıkmıyodu bebekken laf sokuyodu şimdi oğlu büyüdü eltim evde çalışmadığı halde çocuk hep kaynanamda getirceksin çocuğu diyo sabahtan bi alıyo gece yatana kadar sanki o doğurmuş.tamam bakması ilgilenmesi güzel bişey ama bununki annesinden soğuttu çocuğu çocuk gitmiyo dinlemiyo istemiyo annesini.eltimde üzülüyo ama onda hata 1-2saat dursun alsın çocuğu yazık bu şekilde anne ile çocuk arasında iletişim kopukluğu oluyo.banada aynılarını yapmaya kalkar diye korkuyorum
tependen ayrılmıyorsa açık açık yalnız kalmak istiyorum diyeceksin..
eşine söyleyeceksin beni strese sokuyor istemiyorum lütfen sütüm kesilecek falan de..
ben böyle şeylerde direk sütten girdim lafa valla..sağolsun eşim anlayışlıdır ama süt konusunda çok hassas biri..rızkı kesilsin istemiyor çocuğunun ne gerekiyorsa yapar yani..sende onu kullanabilirsin.
evet bu sütüm kesilecek lafı çok işe yarıyor valla.
normalde eşim annesine toz kondurmaz ama annesi gil geldiğinde ben stres olduğumu biliyor; sütüm kesiliyor sıkıntıdan deyince hemen durumu düzeltmeye çalışır
iyi etmişsin eşin begendiyse onu ilgilendirmez.bu kaynanalar gelin alınca onlarda kendini gelin sanıyor gelinlerden daha çok süsleniyor şahmaran kılıklılar.benimkide kapalı ama terzilerde kıyafet diktirir vs.birgünden birgüne beni çarşıya götürüpte bişey almış degil terzide anca kendine diktirir pis cadı.
korkamana gerek yok canım izin verme sende buna.çogu şey sende bitiyor senin bebeginle olan ilişkine o karışamaz.tavrını koyarsın zamanı gelince
ya kızlar moralim bozuldu yine. eşimle tartıştık bu kaynana yüzündenkaynanamın yaptıklarını söylediklerini artık sineye çekemiyorum hatırladıkça sinirleniyorum yüzünü görmek hatta sesini duymak bile istemiyorum önceden böyle olmazdı kaç gündür atamıyorum gerginliği üzerimden. muska falan mı koydu eve tövbe tövbe eşimle huzurumuz bozuluyor sürekli kaynanayla tartıştığımız günden beri
birde eşim grip olmuş kızlar benden çorba istedi ve canının çektiği başka bir yemek daha istedi yaptım. kaynanamda başka bir çeşit çorba yollamış bana sormadan ve yanında iki çeşit daha yemek vardı. (sanki ben yemek yapmasını bilmiyorum) şimdi evde 7 çeşit yemek oldu üstelik 2 kişiyiz ve çok iştahlıda değilizdir. yani bu kaynanamın yaptığı iyilik mi kötülük mü sizce?
bugünde arıyor canımlı cicimli konuşuyor hiçbir şey olmamış gibidengesiz e tabi benimle arası iyi olmalı ki oğlumu görebilsin yoksa benim kara kaşıma kara gözüme mi böyle davranıyor sanki
ÇOKTA TIN
ben onlarla sofraya altın versen oturmuyorum artık aç klamak daha iyi
artık bende oturmuyorum hatta yüzlerini bile görmüyorum artık nerdeyse. az önce annem aradı çağırdı canım bişey çekmişti ondan yapcakmış.yine kaynanama görünmeden kaçıcam bu ara her an bomba patlatabilirler bu mevzudan ama ne olursa olsun bende bunaldım yetimhane gibi annemi görmek için yönetimden izin almak ağırıma gidiyo.annem bana babamın emeneti ne yaparlarsa yapsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?