Kaynanalar ve Çocuklarımız

kolay değil yaşananlar insanı insanlıktan çıkarıyor şekerim..bu aralar habire vakit bulursam nakıl yapıyorum iananmazsın rahatlamak için

seni pek bir pollyanna görüyorum:90::90::90::90:valla ben onun hiçbişeyinden hoşlanmıyorum ne yalan söyliyim:90::90:

pollyannakığımdan değil canım emeğe saygı bu yüzden.yaptığını inkar etmeme.yoksa bende pollyanna ruhu kalmadı.

öyle değil işte.eltimi görüyorum evinden çıkmıyodu bebekken laf sokuyodu şimdi oğlu büyüdü eltim evde çalışmadığı halde çocuk hep kaynanamda getirceksin çocuğu diyo sabahtan bi alıyo gece yatana kadar sanki o doğurmuş.tamam bakması ilgilenmesi güzel bişey ama bununki annesinden soğuttu çocuğu çocuk gitmiyo dinlemiyo istemiyo annesini.eltimde üzülüyo ama onda hata 1-2saat dursun alsın çocuğu yazık bu şekilde anne ile çocuk arasında iletişim kopukluğu oluyo.banada aynılarını yapmaya kalkar diye korkuyorum

buna asla izin verme aslaaa.

bende bu soğutma işlemlerine maruz kalıp da çok üzülünce bir arkadaş şöyle dedi

inek danasını insan anasını her yerde bulur tanırmış

buda kapak olsun bu cahillere

NAKIŞ

Son düzenleme:
buna asla izin verme aslaaa.
ay yok vermem valla çalışsam tamam ama evdeyim bakarım çocuğuma.sanki onlar analarının karnında öğrendiler çocuk bakmayı bende cahil değilim 26 yaşındayım zamanla öğrenirim zaten çoğu şeyi öğrendim.

tependen ayrılmıyorsa açık açık yalnız kalmak istiyorum diyeceksin..
eşine söyleyeceksin beni strese sokuyor istemiyorum lütfen sütüm kesilecek falan de..
ben böyle şeylerde direk sütten girdim lafa valla..sağolsun eşim anlayışlıdır ama süt konusunda çok hassas biri..rızkı kesilsin istemiyor çocuğunun ne gerekiyorsa yapar yani..sende onu kullanabilirsin.

evet bu sütüm kesilecek lafı çok işe yarıyor valla.
normalde eşim annesine toz kondurmaz ama annesi gil geldiğinde ben stres olduğumu biliyor; sütüm kesiliyor sıkıntıdan deyince hemen durumu düzeltmeye çalışır

iyi etmişsin eşin begendiyse onu ilgilendirmez.bu kaynanalar gelin alınca onlarda kendini gelin sanıyor gelinlerden daha çok süsleniyor şahmaran kılıklılar.benimkide kapalı ama terzilerde kıyafet diktirir vs.birgünden birgüne beni çarşıya götürüpte bişey almış degil terzide anca kendine diktirir pis cadı.

korkamana gerek yok canım izin verme sende buna.çogu şey sende bitiyor senin bebeginle olan ilişkine o karışamaz.tavrını koyarsın zamanı gelince

ya kızlar moralim bozuldu yine. eşimle tartıştık bu kaynana yüzünden kaynanamın yaptıklarını söylediklerini artık sineye çekemiyorum hatırladıkça sinirleniyorum yüzünü görmek hatta sesini duymak bile istemiyorum önceden böyle olmazdı kaç gündür atamıyorum gerginliği üzerimden. muska falan mı koydu eve tövbe tövbe eşimle huzurumuz bozuluyor sürekli kaynanayla tartıştığımız günden beri

birde eşim grip olmuş kızlar benden çorba istedi ve canının çektiği başka bir yemek daha istedi yaptım. kaynanamda başka bir çeşit çorba yollamış bana sormadan ve yanında iki çeşit daha yemek vardı. (sanki ben yemek yapmasını bilmiyorum ) şimdi evde 7 çeşit yemek oldu üstelik 2 kişiyiz ve çok iştahlıda değilizdir. yani bu kaynanamın yaptığı iyilik mi kötülük mü sizce?

bugünde arıyor canımlı cicimli konuşuyor hiçbir şey olmamış gibi dengesiz e tabi benimle arası iyi olmalı ki oğlumu görebilsin yoksa benim kara kaşıma kara gözüme mi böyle davranıyor sanki

ÇOKTA TIN

korkamana gerek yok canım izin verme sende buna.çogu şey sende bitiyor senin bebeginle olan ilişkine o karışamaz.tavrını koyarsın zamanı gelince

desteğiniz için teşekkürler kızlar

seni çok iyi anlıyorum işgüzarlığa bayılıyolar hele bu yemek konusunda çok sinir bozuyolar sanki onlar yapmasa aç kalacak oğulları.gerçekten ihtiyacın olsa yapıp gönder desen göndermez.ben midem bulandığı için yemek yapamıyorum şuan ve içinde sarımsak olan yemeği asla yiyemiyorum bildiği halde inadıma herşeyin içine bol bol sarımsak koyuyo eşim uyardı yiyemediğimi söyledi akşam yine sarımsaklı göndermiş eşimde kızdı.sonrada kendi annem yemek gönderince ben yapamam mı diye laf sokuyo ayyy boğasım geliyo artık.

bigün kaynanamlarla hep birlikte pikniğe gittik neyse mangal filan yapıldı patlıcan biber falan közledik salata yapıcaz eltim görümcem ben kaynanam hep birlikte yaptık birimiz temizledi birimiz doğradı falan.oturduk sofraya eşimde salata iyi geldi güzel olmuş elinize sağlık dedi.kaynanamda demezmi
ee ananın eli değdi ondan.ayyyyyyyyyyy sanki biz armut topladık

ben onlarla sofraya altın versen oturmuyorum artık aç klamak daha iyi

artık bende oturmuyorum hatta yüzlerini bile görmüyorum artık nerdeyse. az önce annem aradı çağırdı canım bişey çekmişti ondan yapcakmış.yine kaynanama görünmeden kaçıcam bu ara her an bomba patlatabilirler bu mevzudan ama ne olursa olsun bende bunaldım yetimhane gibi annemi görmek için yönetimden izin almak ağırıma gidiyo.annem bana babamın emeneti ne yaparlarsa yapsınlar

ne güzel bak hiç olmazsa annen var sana birazda olsa destek olur ben de o da yok...ne hastalığı ız hastalık ne doğumumuz doğum ne acımız acı

iyi edersin canım boşver takma onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…