ya kızlar moralim bozuldu yine. eşimle tartıştık bu kaynana yüzündenkaynanamın yaptıklarını söylediklerini artık sineye çekemiyorum hatırladıkça sinirleniyorum yüzünü görmek hatta sesini duymak bile istemiyorum önceden böyle olmazdı kaç gündür atamıyorum gerginliği üzerimden. muska falan mı koydu eve tövbe tövbe eşimle huzurumuz bozuluyor sürekli kaynanayla tartıştığımız günden beri
birde eşim grip olmuş kızlar benden çorba istedi ve canının çektiği başka bir yemek daha istedi yaptım. kaynanamda başka bir çeşit çorba yollamış bana sormadan ve yanında iki çeşit daha yemek vardı. (sanki ben yemek yapmasını bilmiyorum) şimdi evde 7 çeşit yemek oldu üstelik 2 kişiyiz ve çok iştahlıda değilizdir. yani bu kaynanamın yaptığı iyilik mi kötülük mü sizce?
bugünde arıyor canımlı cicimli konuşuyor hiçbir şey olmamış gibidengesiz e tabi benimle arası iyi olmalı ki oğlumu görebilsin yoksa benim kara kaşıma kara gözüme mi böyle davranıyor sanki
ÇOKTA TIN
ne güzel bak hiç olmazsa annen var sana birazda olsa destek olur ben de o da yok...ne hastalığı ız hastalık ne doğumumuz doğum ne acımız acı
ben anne babamı erken kaybettimo yüzden bunların ölüsü de diriside beni hiç ilgilendirmiyor
Çok enteresanmış seninki gerçekten cnm.. Allah sabır versin..ah ki ne ah arkadaşlar..Allah tan benimki uzakta ama geldikçe çileden çıkarıyor.sarımsaklı yoğurt komikti gerçektenen azından sarımsaksız olsaydı
benimde 20 günlükken kavun emdirmeye çalışıyodu.üstüne atlayıp çocuğu alasım geldi.alt değiştirmede de pişik kremi sürmüyo bişey yok ki diyor.sadece çiş yapmışsa temizlemeden bezleyecek başında olmasam.ilk günler işığa baktırma gözünü alır daha taze diyordu.gazını çıkarmaya çalışırken koridorda geziyodum,arkamdan gelip ışığı yakıyordu.neymiş çocuk evini görsünmüş.ee ne oldu taze gözlerehatırlatınca bişey olmaz diyordu.benim tarzıma karışıp uyarıyor,kendi aynısı yapıp ben uyarınaca bişey olmaz diyordu.şu an 5.ayına girdi oğlum.doktor direktifleri ile bi daha ki aya ek gıdaya başlıycaz.ama her gelişinde ağzına bişeyler tıkmaya çalışıyor.yakında olsa çocuğu sütten kesip yemeğe başlatmıştı çoktan.kendi çocuklarına uyduyduğu şeyleri uygulamaya çalışıyor oyalamak için.ya bırak ta ben de kendim uydurayım oğluma.beline poşet bağlıyo mesele şıkırtısında oynasınmış.ufak kaynım var o bile diyor 'anne poşeti koparıp ağzına götürebilir' çocuk bile daha akıllı.ve daha neler neler aklıma gelmedi şimdi.Allah yakın oturana sabır versin
al bir manyak daha..bunların nesli niye tükenmiyor ki:26:
Ben anlatmaya kalksamm off off bu sıteye sıgmaz walla
nefret edıorm göresım duyasım yok ve aynı yerde yasıorum cocugum yokknde olduktan sonrada aynıı sankı kndı dogurdu ya yok öle yok böle aglasın hemen kucagına ben yanındayım ben alırım benden önce saldırıo dogumdan önce gene hep esımle kavga edıodum onun yuzunden sureklı kurtulmak ıstıorum burdan yoksa deliricem iyice inş. 2-3 ay sonra gidicez kımseyee tavsıye etmem kaynana yanınıı kımseyee hıc ıyısı yok bunların ne kdr ıyı olsada sana batıo hareketı davranısları lafları uyuzz oluyorumm anlatılmaz yasanır yok kızım onu şöle yapp canım annem benım bı tanee mumla arıom onuu
seni çok iyi anlıyorum işgüzarlığa bayılıyolar hele bu yemek konusunda çok sinir bozuyolar sanki onlar yapmasa aç kalacak oğulları.gerçekten ihtiyacın olsa yapıp gönder desen göndermez.ben midem bulandığı için yemek yapamıyorum şuan ve içinde sarımsak olan yemeği asla yiyemiyorum bildiği halde inadıma herşeyin içine bol bol sarımsak koyuyo eşim uyardı yiyemediğimi söyledi akşam yine sarımsaklı göndermiş eşimde kızdı.sonrada kendi annem yemek gönderince ben yapamam mı diye laf sokuyo ayyy boğasım geliyo artık.
yaparmı yapar belli olmaz bende o kadınla konuştugumuz zamnlarda eşime çatasım gelirdi hep. tabiki siyasetçi rolünü oynuyor canım.sen bildigini yap boşver onun deeiklerini yapmak zorundaq degilsin kendi yemegin varsa eşine yaptıgın yemekleri hazırla Allah yardımcın olsun
ah ki ne ah arkadaşlar..Allah tan benimki uzakta ama geldikçe çileden çıkarıyor.sarımsaklı yoğurt komikti gerçektenen azından sarımsaksız olsaydı
benimde 20 günlükken kavun emdirmeye çalışıyodu.üstüne atlayıp çocuğu alasım geldi.alt değiştirmede de pişik kremi sürmüyo bişey yok ki diyor.sadece çiş yapmışsa temizlemeden bezleyecek başında olmasam.ilk günler işığa baktırma gözünü alır daha taze diyordu.gazını çıkarmaya çalışırken koridorda geziyodum,arkamdan gelip ışığı yakıyordu.neymiş çocuk evini görsünmüş.ee ne oldu taze gözlerehatırlatınca bişey olmaz diyordu.benim tarzıma karışıp uyarıyor,kendi aynısı yapıp ben uyarınaca bişey olmaz diyordu.şu an 5.ayına girdi oğlum.doktor direktifleri ile bi daha ki aya ek gıdaya başlıycaz.ama her gelişinde ağzına bişeyler tıkmaya çalışıyor.yakında olsa çocuğu sütten kesip yemeğe başlatmıştı çoktan.kendi çocuklarına uyduyduğu şeyleri uygulamaya çalışıyor oyalamak için.ya bırak ta ben de kendim uydurayım oğluma.beline poşet bağlıyo mesele şıkırtısında oynasınmış.ufak kaynım var o bile diyor 'anne poşeti koparıp ağzına götürebilir' çocuk bile daha akıllı.ve daha neler neler aklıma gelmedi şimdi.Allah yakın oturana sabır versin
kendi beline bağlasın poşeti başına da huni taksın tövbe tövbe
kendi beline bağlasın poşeti başına da huni taksın tövbe tövbe
nefret edıorm göresım duyasım yok ve aynı yerde yasıorum cocugum yokknde olduktan sonrada aynıı sankı kndı dogurdu ya yok öle yok böle aglasın hemen kucagına ben yanındayım ben alırım benden önce saldırıo dogumdan önce gene hep esımle kavga edıodum onun yuzunden sureklı kurtulmak ıstıorum burdan yoksa deliricem iyice inş. 2-3 ay sonra gidicez kımseyee tavsıye etmem kaynana yanınıı kımseyee hıc ıyısı yok bunların ne kdr ıyı olsada sana batıo hareketı davranısları lafları uyuzz oluyorumm anlatılmaz yasanır yok kızım onu şöle yapp canım annem benım bı tanee mumla arıom onuu
ayyy baharcııımmm ne güzel yazmışsın ne güzel meseleyi anlayıp özetşlemişsin
yumycim senle aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım benimde babam küçükken vefat etti annemde uzakta ayrı şehirlerdeyiz heran istedigimde göremiyorum tabiki buda çok üzücücanım bugün bazı şeyler düşündüm sende onlarla görüşmüyorsun benim gibi galiba.ölüm bu hangimiz gidecegi belli olmazda mesela o öldügü zaman evine bile gidesim yok akrabalrı hepsi canavar kesilir ozaman herhalde yani gitmelimiyim yoksa kimseyi takmayıp gitmesemmi bilmiyorum ben bianlık sinirle agzımdan çıkan çıkar ama bi okadarda merhamet vardır.yanibilmiyorum ölüm konusu olunca napmam gerek bilmiyorum.ama eger benim yakınıma Allah korusun bişey olsa ve kendileri gelmesse tabiki o ölünce bende gitmem.inan onun oturdugu mahalledeki insanlarda komşularıda aynı onun ayarında ogünler geldiginde onlarlada karşılaşmak hiç istemiyorum çogu ikiyüzlü hain dedikoducu insanlar çünkü bu konuda fikirlerinizi bekliyorum siz olsaydınız böle bi durum karşısında napardınız?mesela ogün kaynımın arkadaşının dügünü vardı ve eşim sırf ailesiyle ve o mahalledekilerin yüzünü görmemek için davet edilen dügüne gitmedi.onların yüzünden böle şeylerede gidemiyoruz ortak olunan olaylarda.ölüm konusu oluncada tepkim neolur gidermiyim gitmeziyim bilmiyorum siz olsanız napardınız?
aynen canım insanın canı bu kadar yakılınca bende gitmek istemem cenazelerine aynı şekil o uyuz bazı akrabaları nerde görseler laf sokuyolar bu ara hamileliğim konusunda sokmadıkları laf kalmadı doğurunca bakalım neye takacaklar.onlardan nefret etsemde eşim hatırına giderim cenazelerine çünkü eşime bişey demiyolar zorları benle.sende git bence yarın öbürgün ellerine malzeme geçiyo gelmedi bak bak diye insan daha da sinir oluyo haklıyken haksız duruma düşürüyolar.aman keşke ölselerde koşa koşa giderim vallaah ki ne ah arkadaşlar..Allah tan benimki uzakta ama geldikçe çileden çıkarıyor.sarımsaklı yoğurt komikti gerçektenen azından sarımsaksız olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?