Kaynanalar ve Çocuklarımız

valla eşim 100 de 100 ailesini haklı ve "terbiyeli " bulduğundan dünyada benden kötüsü yok
zaten benim uzun zamandır felsefem şu hikaye olduy

adamın biri arkadaşından habire borç para alıp sonrada dedikodusunu yapıyormuş oraya buraya sonunda bu olay parayı verenin kulağına gitmiş tekrar borç almaya gelince kardeşim para mara vermiyorum VERİPDE KÖTÜ OLACAĞIMA VERMEDEN KÖTÜ OLURUM demi,ş.

bende yapıp da verip de söylemeyip de kötü olacağıma karar verdin aynen onların dediği amam bemim yapmadığım şeyleri bari uygulayıp da kötü olayım hem de onların dediği olsun

seslerine bile tahammül edemiyorum kızlar en rahat ettiğim yer 2 kapı kapatıp suyuda açınca ebebyn bnayosu yaaavalla huzur buluyorum deli baykuş gibi ötüp duruyorlar karı koca cadılar

ay bu lafın çok güzeldi ya ölseler keşke koşa koşa giderimvbayıldım bende bende

ah ah nerde o günler onlar beni gömerler.valla artık hiç dayancak gücüm kalmadı patlamaya hazır bomba gibiyim bide şu şakayla laf sokma olayına çok karşıyım.ben beceremiyorum arkadaşım eşimde takmış şaka yollu söyle.ya ben kızdım mı ya yerin dibine sokarım yada genellikle hiç cevap vermem o ortamdan uzaklaşırım.ben sinirliyken şaka yapamam lafımı direk söylerim hep burdan kaybediyorum zaten dobra olmıcaksın yılan gibi görünmeden sokcan böylelerini ama yılanlık içimde yok napiyim ben sevgimide nefretimide saklıyamıyorum içim neyse dışım o

hayatım bende öyle zaten o yüzden bunlar oluyor....yılanlık olsa bak yapabilirler mi bunları allaha havalr-e ettim

bende öyle diyorum.boşver kızım iyilik yapıncada kötüsün yapmasanda diyorum artık iyilik yapmıyorum onlara.

herşeyi yaşadıklarımı yazıyorum kızıma okutucam ne düşünürse dülşünsün benim hakkımda en azından bu olanlar hakkında fikri olsun belki niye anneme böyle yapıyorsunuz diye hesap sorar o zaman cennete benim olur bir görsem o günleri ahhh ahhh

hayatım bende öyle zaten o yüzden bunlar oluyor....yılanlık olsa bak yapabilirler mi bunları allaha havalr-e ettim

evet yılan olmak lazım ama ben allahtan korkuyorum yapamam yoksa benimde kafam çalişıyo ama yapamam.onlar sokuyo sokuyo lafı kızınca şaka yaptık ne var diyolar ben onları bigün bi şakalıcam hayatlarının son şakası olucak.ya biraz mert olsunlar yalnızken söylediklerini eşimin yanında da söylesinler onun yanında şaka.yokken kaka.tövbe töbeeeee

öyle lafı söylemek mangal gibi yürek i,ster...adam gibi adam olslar lafa mafa gerek kalmaz zaten şekerim konuşulur mesele halolur bunda medeniyet denir pis cadı

valla aslında bi günlük tutmayı düşünüyorum bende ama her defasında okudukça aynı acıları tekrar yaşıyomuş gibi hissedicem diye boşver diyorum bi ara eşime mektup yazıyodum.tabi vermiyodum ona sanki bunları bigün okuycakmış gibi döküyodum içimi 5-6 aya sonra ajandanın arasından elime geçti okudukça ağladım hep nefretim katlandı aldım yazdığım mektupları parçaladım çöpe attım.bidahada yazmadım.aslında iyi fikir yazmak güzel

öyle lafı söylemek mangal gibi yürek i,ster...adam gibi adam olslar lafa mafa gerek kalmaz zaten şekerim konuşulur mesele halolur bunda medeniyet denir pis cadı

insanlıktan anlamayan medeniyetten ne anlar ayol tek dişi kalmış canavarlar

orta çağda yaşasaydı bunlar epey rahat ederlerdi hem de bool malzeme olurdu onlara uğraşıcak....cadı lık epey popüler meslekti ya o zamanlar...o yüzden dedim

orta çağda yaşasaydı bunlar epey rahat ederlerdi hem de bool malzeme olurdu onlara uğraşıcak....cadı lık epey popüler meslekti ya o zamanlar...o yüzden dedim

kandil akşamı napıcam ben ya bişey derlerse offfff gene sinir krizi geçircem allahım bari şu mübarek akşamda fırsat verme ya rabbim.ya bunlarda böyle bi adet var kandillerde kapı kapı bayram gibi geziyolar.ya halbuki ben eşime diyorum bi kuran okuyalım beraber yok illede onlar akrabaları gezermiş zorla günaha sokturcak beni o akşam o zebanilere laf söylettircek bana

aynı akşam sevgililer günü aynı zamanda ama biz hiç bişeyi gününde kutlayamadığımız için alıştım.eşimle tanıştığımdan beri hiç doğum günümü kutlamadım her defasında kaynanam mahvediyor.hep bi bahane çıkartıyodu bu senede iftara birileri gelmişti aşağı çağırdı eşim olcak pısırık da diyemedi ben karıma söz verdim dışarı çıkıcaz diye mahvettiler doğum günümü eşimle kapıştık tabi .hatta amcasının kızına demiştim kesin gene bişey çıkartır gidemeyiz diye oda yok canım o kadarda yapmaz diyodu oda gördü.herkes anladıda benim uyuz kocam hala konduramıyo

hiç anlamasını senin tarafını tutmasını bekleme bu sadece anlama meselesi değil ki anlasada işine gelmiyor bunların bazı şeyler onlara karşı zaafları var onları ihya edicekler diye geberecekler nerdeyse koca bozmaları

al bendende o kadar bizdeki kadar yürek yok şu erkeklerde.benim annem eşime bişey dese yada yapsa annemi uyarırım aramız bozuluyo yapma derim bunların kılı kıpırdamıyo

valla artık ben kendi hayatımı yaşıyorum umurumda değil kızımı büyütüp ingiltereye gidicem onlarda öyleeeeeee aile saadeti içinde oturup dursunlar bne bu işleri, bırakalı çok oldu da burda mevzuyu görünce dayanamayıp yazdım yokssa bana ne bu uyuzlaradan adam olmaz bunlaradan ne kadar uğraşırsan uğraş tofaşla mercedes çıkmaz modifiye çakma bir oto oluyor o da zaten milletin dalga konusu oluyor lpg li jaguar gibi bişey

ne mercedesi ne jaguarı ayol olsa olsa doğan görünümlü şahin olur bunlardan anca onların egzozları gibi kuru gürültü çıkartırlar.bağırdıkları kadar yol yapsalar gam yemem

canım sen bu ingiltere işini ciddi ciddi kafana koydun galiba hayırdır niye illede ingiltere başka yer değilde merak ettim

işte olmuyor hayatım bende onu diyorum boşverrrr harcadığın çabaya emeğe yazık oluyor bir de üstüne yaşadığın rezillik kalıyor....hiç uğraşamam artık ne hali varsa görsünler...

ücretsiz izindeyken london da ev tutmuştuk oarada kaldık hatta bizimki bana burada birbirimize yaklaştık filan demişti ama geri dönünce herşey bitti tabi orada çok mutluydum...kızıda okutucam orada zaten bende o yabancı zihniyetine uygun biri olduğumdan ee burdada kimsem yok niye gitmiyim işte hikay e bu

Son düzenleme:
işte olmuyor hayatım bende onu diyorum boşverrrr harcadığın çabaya emeğe yazık oluyor bir de üstüne yaşadığın rezillik kalıyor....hiç uğraşamam artık ne hali varsa görsünler...

evet bi noktadan sonra öyle yapmak gerekiyo .boşver iyi yapıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…