seslerine bile tahammül edemiyorumkızlar en rahat ettiğim yer 2 kapı kapatıp suyuda açınca ebebyn bnayosu yaaavalla huzur buluyorum deli baykuş gibi ötüp duruyorlar karı koca cadılar
ay bu lafın çok güzeldi ya ölseler keşke koşa koşa giderimvbayıldım bende bende
valla eşim 100 de 100 ailesini haklı ve "terbiyeli " bulduğundan dünyada benden kötüsü yok
zaten benim uzun zamandır felsefem şu hikaye olduy
adamın biri arkadaşından habire borç para alıp sonrada dedikodusunu yapıyormuş oraya buraya sonunda bu olay parayı verenin kulağına gitmiş tekrar borç almaya gelince kardeşim para mara vermiyorum VERİPDE KÖTÜ OLACAĞIMA VERMEDEN KÖTÜ OLURUM demi,ş.
bende yapıp da verip de söylemeyip de kötü olacağıma karar verdin aynen onların dediği amam bemim yapmadığım şeyleri bari uygulayıp da kötü olayım hem de onların dediği olsun
hayatım bende öyle zaten o yüzden bunlar oluyor....yılanlık olsa bak yapabilirler mi bunları allaha havalr-e ettim
herşeyi yaşadıklarımı yazıyorum kızıma okutucam ne düşünürse dülşünsün benim hakkımda en azından bu olanlar hakkında fikri olsun belki niye anneme böyle yapıyorsunuz diye hesap sorar o zaman cennete benim olur bir görsem o günleri ahhh ahhh
öyle lafı söylemek mangal gibi yürek i,ster...adam gibi adam olslar lafa mafa gerek kalmaz zaten şekerim konuşulur mesele halolur bunda medeniyet denir piscadı
orta çağda yaşasaydı bunlar epey rahat ederlerdi hem de bool malzeme olurdu onlara uğraşıcak....cadı lık epey popüler meslekti ya o zamanlar...o yüzden dedim
hiç anlamasını senin tarafını tutmasını bekleme bu sadece anlama meselesi değil ki anlasada işine gelmiyor bunların bazı şeyler onlara karşı zaafları var onları ihya edicekler diye geberecekler nerdeyse koca bozmaları
valla artık ben kendi hayatımı yaşıyorum umurumda değilkızımı büyütüp ingiltereye gidicem onlarda öyleeeeeee aile saadeti içinde oturup dursunlar bne bu işleri, bırakalı çok oldu da burda mevzuyu görünce dayanamayıp yazdım yokssa bana ne bu uyuzlaradan adam olmaz bunlaradan ne kadar uğraşırsan uğraş tofaşla mercedes çıkmaz modifiye çakma bir oto oluyor o da zaten milletin dalga konusu oluyor lpg li jaguar gibi bişey
işte olmuyor hayatım bende onu diyorum boşverrrr harcadığın çabaya emeğe yazık oluyor bir de üstüne yaşadığın rezillik kalıyor....hiç uğraşamam artık ne hali varsa görsünler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?