Kaynanalar ve Çocuklarımız

evet mantıklı bencede.burdan şunu anlıyorum eşinle yine bi kendi kendinize kalabilseniz bence herşey düzelebilir canım bence eşin annesinden çok etkileniyo o yüzden senide üzüyo.yoksa ben sevmediğine inanmıyorum hiç bi erkeğin sevmemek çok daha farklı çünki.ayrı eve falan çıkmayı istemiyomu eşin

şekerim ben hep ayrı oturdum zaten onlar başka şehirde kıza bakmak için bize geldiler birde o sevgi işi filan benim için biteli çoookkk oldu byeeee:79::79: taa oralardan yetti onlar olmadı akrabaları yetti bendedde o dediğin bittiiiiiii

Son düzenleme:
bizim ki zaten o dediğine giriyor adam beni sevmiyor ben bunu biliyordum da kabullenemiyordum çok zor bişey bu amam artık atlattım birsüre sonra sende de bitiyor beslnmeyen şey büyürmü
sebebide malum ailesi

Son düzenleme:

hıııııııııııı ay pardon ben aynı evdesiniz diye aklımda kalmış hep.ay kaynanam beyin hücrelerime zarar verdiği için böyle arada beynim sulanıyovalla ne diyim canım hayırlısı.bıcak kemiğe dayanmış galiba.iki insanın arasını bozmak için nerden olsa yeter bunlar

bizim ki zaten o dediğine giriyor adam beni sevmiyor ben bunu biliyordum da kabullenemiyordum çok zor bişey bu amam artık atlattım birsüre sonra sende de bitiyor beslnmeyen şey büyürmü
sebebide malum ailesi

evet doğru canım haklısın.ailesi batsın bunların

geleceğe bakmak lazım boş adamlarla uğraşarak vakit kaybettirmek bunların amaçları zaten kendileri gibi cahil leştiriyorlar bu konularla insanı

üzüldüm ama ben ya bu kadar basit bişeymi sevgi anlamıyorum bu erkekleri.biz kadınlar herkes karşımızda bile olsa sahip çıkıyoruz sevdiğimize tamam kavgalar sorunlar herkeste var ama sevgi ayrı bi olay öyle anasının babasının akrabanın lafıyla bozulmaması lazım ay bilmiyorum çok sinirlerim bozuldu

geleceğe bakmak lazım boş adamlarla uğraşarak vakit kaybettirmek bunların amaçları zaten kendileri gibi cahil leştiriyorlar bu konularla insanı

ne diyim canım ya inşallah herşey düzelir kocanda geç olmadan değerini anlar.

ortalık pek bir sesiz oldu:85: fırtına öncesi ssesizlik olmasın kızlr dikkat edin knedinize

eşin sana hak vermiş bu sefer buda güzel bir gelişme sen yindede gitmemekle en iyisini yapıyosun onlarla mahalle kadını gibi kavga etmektense hiç gitmemek en dogrusu

eşin sana hak vermiş bu sefer buda güzel bir gelişme sen yindede gitmemekle en iyisini yapıyosun onlarla mahalle kadını gibi kavga etmektense hiç gitmemek en dogrusu

evet canım yüz göz olmamak en iyisi ama bazen mecbur kalıyorum gidincede nasılsın iyimisin derim o kadar başkada konuşmam

birgün yine çok kızdım çok incimdim...kızıp konuşuyorum bir tanıdığa ölsün gebersin acı çeksin filan ...o da şöyle dedi kızım sen kendini boşuna hırpalıyorsun bunların mantıkları bizimkinin dışında çalışıyor yani o dediğin şeyler sana olursa üzülürsün onlara bişey olmaz,2 dak.sonra osura osura yine yatar yer içerler dedi zaten baksana yapıp edip seni yıprayıyorlar kendine bişey oluyormu kidedi baktım haklı valla

günaydın canım valla bugün biraz bulantılarım var.senden naber.ayrıca sözüne katılıyorum kötüye bişey olmaz.

erkeğin askerlik kadının doğum hikayesi bitmezmiş bence yanına şu da eklenmeli
gelinin de kaynana hikayesi bitmez

genetiği değiştirilmiş organizmalar nolcak
artık kaynanamdan gdo diye bahsedicem

kimseler gelmedi 2 gündür herhalde herkese nur yağdı bu kadar dedikodudan sonra

:26::26:

O şeytanlara nur yağarmıki hiç?dünden beri yine moralim biraz bozuk dün eşim babasına borcumu vermeye gitti.babsının kartından bi eşya almıştım onun parasını verdim dün.eşim gittti dün bende biyerde bekledim eşimi.geldiki morali bozuk sordum neoldu diye babam beton gibi iyice kalbi taşlaşmış dedi.soguk bi şekilde konuşmuş gelmiş eşimde.asıl beni kızdıran olay eşim gitmiyor kendisi onlara bunlarda bnden biliyomuş eşim öle dedi tahminim senin yönlendirdigini sanıyolar dedi.bende sinirlendim niye herşey gelinlerden biliniyor sen körmüsün yada aklınmı yok dedim oda haklısında napim onların huyunu degişemezsin tutmuşlar bi yol gidiyolar dedi.bende gidip ananla konuşucam burnundan getirecem onun dedim.oda yok huzursuzluk olmasın artık yeter diye kızdı .ya kızlar napıcaz biz bunları cadılarıkadın o bi karış boyuyla kocasını kaynımı yönlendirip bize karşı doldurmuş.napim gidim cingarmi çıkarim illa bagırım çagırımmi bunu istiyolar en sonunda bunlar nankör insanlar yaptıgım iyilikleri helal etmiyorum haram olsun.nediyosunuz konuşimmi agzının payını verimmi yoksa muhattap olma onlarla bir olmamı dersiniz?2 ay dır görüşmüyoruz zaten.eşim gitmiyo ya çatlıyolar yediremiyorlar kendilerini.Allah süründürür işte böle çok sinirlendim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…