ücretsiz izindeyken london da ev tutmuştuk oarada kaldık hatta bizimki bana burada birbirimize yaklaştıkfilan demişti ama geri dönünce herşey bitti tabi orada çok mutluydum...kızıda okutucam orada zaten bende o yabancı zihniyetine uygun biri olduğumdan ee burdada kimsem yok niye gitmiyim işte hikay e bu
şekerim ben hep ayrı oturdum zaten onlar başka şehirde kıza bakmak için bize geldiler birde o sevgi işi filan benim için biteli çoookkk oldu byeeee:79::79: taa oralardan yetti onlar olmadı akrabaları yetti bendedde o dediğin bittiiiiiii
bizim ki zaten o dediğine giriyor adam beni sevmiyor ben bunu biliyordum da kabullenemiyordum çok zor bişey bu amam artık atlattım birsüre sonra sende de bitiyor beslnmeyen şey büyürmü
sebebide malum ailesi
geleceğe bakmak lazım boş adamlarla uğraşarak vakit kaybettirmek bunların amaçları zaten kendileri gibi cahil leştiriyorlar bu konularla insanı
sabah eşimle kahvaltıda laflıyoruz ona dedimki
bazı insanlar canımı öyle yaktı öyle yaktıki artık hayvanları daha çok seviyorum hayatım boyunca dedemin azgın eşeği haricinde {küçükken dişi eşek sesi duyunca beni üstünden attı}hiç bi hayvan canımı yakmadı.dedim.
eşimde evet farkındayım zaten kimseyle konuşmuyosun kimseye gitmiyosun artık dedi.
bende canımı yakacağını laf sokacağını bile bile niye gideyim,sinirlenip kavga etmek dahamı iyi en iyisi uzak durmak dedim.o tabi farkında kimlerden bahsettiğimin.dediki,
kavga çıkarmaya gerek yok sende şaka yollu sok lafı dedi.bende ben bişey deyince saygısız terbiyesiz oluyorum hemen olay çıkartıyolar sen benim kimseye hakaret ettiğimi terbiyesizlik yaptığımı gördünmü dedim.hayır görmedim dedi.ben iki yüzlü değilim dedim onlar gibi bi insanı sevmiyosam hiç yanına yaklaşmam lafta söylemem dedim.ama onlar hem beni sevmiyolar sırf laf sokmak için geliyolar böyle yapan insanları evimde istemiyorum ben kimseye öyle yapmıyorum banada yapmasınlar dedim.eşimde cevabını ver diyo.o zaman bana niye cevap verdin diye kızmıcaksın dedim.bundan sonra benden günah gitti.pazartesi kandil gecesi olduğu için kesin kaynanama ineriz şimdiden geriliyorum laf söylicek diye.tövbe yarabbim artık kandillerden de soğuyacam onların yüzünden çok oturmayız gerçi kendi annemede bi uğrarım
çok geççok k
eşin sana hak vermiş bu sefer buda güzel bir gelişme sen yindede gitmemekle en iyisini yapıyosun onlarla mahalle kadını gibi kavga etmektense hiç gitmemek en dogrusu
birgün yine çok kızdım çok incimdim...kızıp konuşuyorum bir tanıdığa ölsün gebersin acı çeksin filan ...o da şöyle dedi kızım sen kendini boşuna hırpalıyorsun bunların mantıkları bizimkinin dışında çalışıyor yani o dediğin şeyler sana olursa üzülürsün onlara bişey olmaz,2 dak.sonra osura osura yine yatar yer içerler dedi zaten baksana yapıp edip seni yıprayıyorlar kendine bişey oluyormu kidedibaktım haklı valla
kimseler gelmedi 2 gündür herhalde herkese nur yağdı bu kadar dedikodudan sonra
:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?