Kaynanalar ve Çocuklarımız

boşver muhatap olma bence, tamam dolmuşsun ama şimdi gidip çıngar çıkarırsan ne anlarlar ki.. kötü yine sen olursun üstelik ağızlarına da bi sürü kötü söz vermiş olursun ki üstüne ekleyip sağda solda konuşurlar bol bol..

dogru huylu huyundan vazgeçmez.Ama neden biz gelinler bişey konuşuldumu karınmı dedi gelinler yapıyo yönlendiriyo oluyor.oğullarında akıl yokmu eşimde diyo beni cahil kafasızmı sanıyo bunlar diyo ben naptıuklarını görmüyormuyum sanki diyo.ya herşeyin benden bilinmesinden bıktım artık agzımı tutuyorum sessiz oluyorum kötü olan yine ben oluyorum ey Allahım sen bilirsin bunlarıkızlar sizdede böle oluyormu mesela eşiniz bişey dese yada tepkji verse ailesine sizdenmi biliyorlar?

sevgililer gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşk nedir diye soracak olursanı z artık sadece DERİN derim:81:

kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar bol bol dua edelim kaynanalar kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşsün inşallah..

sevgililer gününüz kutlu olsun kocalar yakın kaynanalar uzak dursun

kaynanasız günler geçirmemiz dileğiyle

evet dedıgın seyı yaklasık 1 ay once yasadım ben.....hamıleydım ve esımın aılesı benı hıc arayıp sormazdı hemde aynı sehırde oldugumuz halde..bırgun esım benı arayıp sormadıkları ıcın onlarla konustu hatalı ben oldum sen dolduruyorsun dedıler:)
halbukı benım hıcbıseyden haberım yoktu esım konusmus kı sankı bılmıyormu yanı kımın arayı sorduunu ılgılendıgını.....bana tavır aldılar hemde hamıleyken......olabılıyor yanı ben bunu kıknaclıkla ve esımız bızım tarafımızda olursa eger bundan dolayı kabullenemdıklerı ıcın gelınden bılıyorlar dıye dusunuyorum.....

Aminnnnnn canım hepimizin kandili mübarek olsun.Allah kötülerden uzak etsin

geçmiş olsun canım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.Evet bencede kıskanılıyoruz ve bunu çok güzel belli ediyorlar Allah kalplerine göre versin

Mevlüd kandiliniz mübarek olsun Allahım dularımızı kabul etsin ve kötü insanlardan uzak tutsun hepimizi iyi kandiller

ya bu insanlar çıldırmış mı canınla kanınla beslediğin evladın için nasıl br mantıktır hala anlamadım burda okudukça sinirleniyorum daha evli değilim ben ama bizdede benzer şeylerin olacağı muhtemel
ayrıca küçük bebeğe de tulum hem çok yakşıyo hemde daha iyi beli mi açıldı noldu derdi yok
tuluma devam et arkadaşım hem bebek dediğin tulum giyer dimi ama??

bence hiç muhatap olma canım insan olan laftan anlar bunlarda kalmamış sen bir söyliceksin bunlar 100 yine sen sinir olcaksın ne güzel gitmiyosun görmüyosun bırak boşver kendi kendilerinin başını yesinler sen eşinle iyi ol oda farkındaymış zaten herşeyin.
sevgililer gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşk nedir diye soracak olursanı z artık sadece DERİN derim:81:
seninde sevgililer günün kutlu olsun bence en büyük aşk en büyük sevgi evlatlar....

Mevlüd kandiliniz mübarek olsun Allahım dularımızı kabul etsin ve kötü insanlardan uzak tutsun hepimizi iyi kandiller

sizinde kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar allah dualarımızı kabul eder yeterki yürekten temiz kalple isteyelim kötülük düşünenleri allaha havale ediyorum

pazar günü kaynanama indik eşimle eşim netten beğendiğimiz çocuk odasını gösteriyodu kayınpedere.bende netten doğum için bi dua vardı onu indirmiştim.eşimde onların yanında sordu bu ne duası falan diye.bende doğuma giderken okunuyomuş doğum kolay olsun diye ezberlicem dedim.kaynanamda dalga geçti o sancıda dua mı edilirmiş doğum duasımı olurmuş ilk kez duymuş muş......ya ben artık hiç bi yorum yapmıyorum bu lafa yorumu size bırakıyorum...

sırf çıkıntılık olsun başka derdi yok..kendini küçültüyor hiç üzülme

onlar herşeyi bilir herşeyi duyarrrrrrrr prof.ler boşuna var bu dünyada hatta seni senden iyi bilir...
boşverrr bak dalgana ne okucaksan oku ne yapacaksan yap salak o ne bilirmiş

canım böyle bi durumda insan sadece Allah.a sığınıyor sen dualarını et bırak cahil insanların ne düşündüğünü. ben sancı çekerken hep Allah.ım yardım et kurtar dedim koca falan unutuluyor o anda. kim yardım edebilir ki Allah.tan başka?

ne kadar boşuna üzdüğümü hissettim kendimi bu sabah boşuna üzülüp ağlamışım düzelsin diye ne kadar boşuna çaba harcamışım yazık şimdi enerjimi başka şeyler harcamaya çalışıyorum tabi enerji bulabilirsem...:26:

evet o an dua etmekten başka çare yok tabiki bu cahil insanın lafına bakmam.allaha yalvarırım ondan fayda var.

evet canım boşuna yıpranıyosun onların umru bile olmuyo.

sosyal sorumluluk projeleriyle uğraşmak istiyorum hemde kıtalar arası nasıl ama kaynanamın dünyasından ne kadar uzak uğraşılar di mi

buna en güzel yorum
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe altına odun atmalı
ama en başta benimkini yakmalı hahahahahahah

SLM ARkadaşlar... hep kayınvalideleri eleştiriyoruz ama unutmayalımki bigün bizlerde kayınvalide olucaz. onların bizi anlamalarını onlardan bekleyemeyiz bizde onları anlayamayız zaten. ama orta yolu bulmak lazım.bence hersey karşılıklı.benimde kayınvalidem var ama biz öz anne kız gibiyiz. ben onlara karşı hiç bi zaman saygımı yitirmedim.çünkü onlar olmasaydı eşimde olmayacaktı. siz eşinizle mutluysanız gerisi teferruattır. sevmeseniz bile saygı duyun herşeyin düzeldiğini göreceksiniz.eşinizi AİLESİYLE karşı karşıya getirmeyin.iyi veya kötü olabilir sonuçta ailesi.siz kendinizi eşinizin yerine koyun taraf tutabilirmiydiniz??? yada bu sizin için ne kadar eziyet verici bişey olurdu arada kalmakkkkkkk çok zor. bu arada bende evlenmeden önce kayınvalideler hakkında önyargıya sahiptim. ama herkes aynı değil. çok iyi insanlarda var.istisnalar hariç tabi... ama ben kötü insanların bile iyi niyet özveri ve sevgiyle değiştirilebileceğine inanıyorum. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…