O şeytanlara nur yağarmıki hiç?dünden beri yine moralim biraz bozuk dün eşim babasına borcumu vermeye gitti.babsının kartından bi eşya almıştım onun parasını verdim dün.eşim gittti dün bende biyerde bekledim eşimi.geldiki morali bozuk sordum neoldu diye babam beton gibi iyice kalbi taşlaşmış dedi.soguk bi şekilde konuşmuş gelmiş eşimde.asıl beni kızdıran olay eşim gitmiyor kendisi onlara bunlarda bnden biliyomuş eşim öle dedi tahminim senin yönlendirdigini sanıyolar dedi.bende sinirlendim niye herşey gelinlerden biliniyor sen körmüsün yada aklınmı yok dedim oda haklısında napim onların huyunu degişemezsin tutmuşlar bi yol gidiyolar dedi.bende gidip ananla konuşucam burnundan getirecem onun dedim.oda yok huzursuzluk olmasın artık yeter diye kızdı .ya kızlar napıcaz biz bunları cadıları kadın o bi karış boyuyla kocasını kaynımı yönlendirip bize karşı doldurmuş.napim gidim cingarmi çıkarim illa bagırım çagırımmi bunu istiyolar en sonunda bunlar nankör insanlar yaptıgım iyilikleri helal etmiyorum haram olsun.nediyosunuz konuşimmi agzının payını verimmi yoksa muhattap olma onlarla bir olmamı dersiniz?2 ay dır görüşmüyoruz zaten.eşim gitmiyo ya çatlıyolar yediremiyorlar kendilerini.Allah süründürür işte böle çok sinirlendim ya
boşver muhatap olma bence, tamam dolmuşsun ama şimdi gidip çıngar çıkarırsan ne anlarlar ki.. kötü yine sen olursun üstelik ağızlarına da bi sürü kötü söz vermiş olursun ki üstüne ekleyip sağda solda konuşurlar bol bol..
evet dedıgın seyı yaklasık 1 ay once yasadım ben.....hamıleydım ve esımın aılesı benı hıc arayıp sormazdı hemde aynı sehırde oldugumuz halde..bırgun esım benı arayıp sormadıkları ıcın onlarla konustu hatalı ben oldum sen dolduruyorsun dedıler:)dogru huylu huyundan vazgeçmez.Ama neden biz gelinler bişey konuşuldumu karınmı dedi gelinler yapıyo yönlendiriyo oluyor.oğullarında akıl yokmu eşimde diyo beni cahil kafasızmı sanıyo bunlar diyo ben naptıuklarını görmüyormuyum sanki diyo.ya herşeyin benden bilinmesinden bıktım artık agzımı tutuyorum sessiz oluyorum kötü olan yine ben oluyorum ey Allahım sen bilirsin bunlarıkızlar sizdede böle oluyormu mesela eşiniz bişey dese yada tepkji verse ailesine sizdenmi biliyorlar?
kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar bol bol dua edelim kaynanalar kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşsün inşallah..
sevgililer gününüz kutlu olsun kocalar yakın kaynanalar uzak dursun
kaynanasız günler geçirmemiz dileğiyle
evet dedıgın seyı yaklasık 1 ay once yasadım ben.....hamıleydım ve esımın aılesı benı hıc arayıp sormazdı hemde aynı sehırde oldugumuz halde..bırgun esım benı arayıp sormadıkları ıcın onlarla konustu hatalı ben oldum sen dolduruyorsun dedıler:)
halbukı benım hıcbıseyden haberım yoktu esım konusmus kı sankı bılmıyormu yanı kımın arayı sorduunu ılgılendıgını.....bana tavır aldılar hemde hamıleyken......olabılıyor yanı ben bunu kıknaclıkla ve esımız bızım tarafımızda olursa eger bundan dolayı kabullenemdıklerı ıcın gelınden bılıyorlar dıye dusunuyorum.....
yaa bazen ben mi yanlış anlıyorum acaba diye düşünüyorum ama yok bu sefer eminim. dün kayınvalidem ve kayınpederimle oturuyoruz. gayet iyi bir haber olarak "maşallah bebeğim artık kendi başına uyuyor" dedim. ikisi de aynı anda "ah yavruuum napıyo bu kadın sana" dediler. herhalde döverek uyutuyorum desem anca böyle bir tepki alırdım. :88:
bir de kayınvalidemin tulum takıntısı var neymiş tulum çok bebek gibi oluyormuş. duyanda 15 yaşında çocuğa tulum giydiriyorum sanır daha 5 aylık. devamlı bana 2 parça giydir diye baskı yapıyor. aha buraya yazıyorum 2 yaşına kadar tulum giydircem bebeğime. istediğini yapabilir. :118:
daha bunun gibi ufak tefek ama çok sık tekrarlandığı için canımı sıkan bir çok şey var.. gerçekten çok zor gelin kaynana ilişkisi. bir başladı mı herşey batmaya başlıyor.. :113:
bence hiç muhatap olma canım insan olan laftan anlar bunlarda kalmamış sen bir söyliceksin bunlar 100 yine sen sinir olcaksın ne güzel gitmiyosun görmüyosun bırak boşver kendi kendilerinin başını yesinler sen eşinle iyi ol oda farkındaymış zaten herşeyin.O şeytanlara nur yağarmıki hiç?dünden beri yine moralim biraz bozuk dün eşim babasına borcumu vermeye gitti.babsının kartından bi eşya almıştım onun parasını verdim dün.eşim gittti dün bende biyerde bekledim eşimi.geldiki morali bozuk sordum neoldu diye babam beton gibi iyice kalbi taşlaşmış dedi.soguk bi şekilde konuşmuş gelmiş eşimde.asıl beni kızdıran olay eşim gitmiyor kendisi onlara bunlarda bnden biliyomuş eşim öle dedi tahminim senin yönlendirdigini sanıyolar dedi.bende sinirlendim niye herşey gelinlerden biliniyor sen körmüsün yada aklınmı yok dedim oda haklısında napim onların huyunu degişemezsin tutmuşlar bi yol gidiyolar dedi.bende gidip ananla konuşucam burnundan getirecem onun dedim.oda yok huzursuzluk olmasın artık yeter diye kızdı .ya kızlar napıcaz biz bunları cadıları kadın o bi karış boyuyla kocasını kaynımı yönlendirip bize karşı doldurmuş.napim gidim cingarmi çıkarim illa bagırım çagırımmi bunu istiyolar en sonunda bunlar nankör insanlar yaptıgım iyilikleri helal etmiyorum haram olsun.nediyosunuz konuşimmi agzının payını verimmi yoksa muhattap olma onlarla bir olmamı dersiniz?2 ay dır görüşmüyoruz zaten.eşim gitmiyo ya çatlıyolar yediremiyorlar kendilerini.Allah süründürür işte böle çok sinirlendim ya
seninde sevgililer günün kutlu olsun bence en büyük aşk en büyük sevgi evlatlar....sevgililer gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşk nedir diye soracak olursanı z artık sadece DERİN derim:81:
kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar bol bol dua edelim kaynanalar kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşsün inşallah..
sevgililer gününüz kutlu olsun kocalar yakın kaynanalar uzak dursun
kaynanasız günler geçirmemiz dileğiyle
Mevlüd kandiliniz mübarek olsun Allahım dularımızı kabul etsin ve kötü insanlardan uzak tutsun hepimizi iyi kandiller
pazar günü kaynanama indik eşimle eşim netten beğendiğimiz çocuk odasını gösteriyodu kayınpedere.bende netten doğum için bi dua vardı onu indirmiştim.eşimde onların yanında sordu bu ne duası falan diye.bende doğuma giderken okunuyomuş doğum kolay olsun diye ezberlicem dedim.kaynanamda dalga geçti o sancıda dua mı edilirmiş doğum duasımı olurmuş ilk kez duymuş muş......ya ben artık hiç bi yorum yapmıyorum bu lafa yorumu size bırakıyorum...
pazar günü kaynanama indik eşimle eşim netten beğendiğimiz çocuk odasını gösteriyodu kayınpedere.bende netten doğum için bi dua vardı onu indirmiştim.eşimde onların yanında sordu bu ne duası falan diye.bende doğuma giderken okunuyomuş doğum kolay olsun diye ezberlicem dedim.kaynanamda dalga geçti o sancıda dua mı edilirmiş doğum duasımı olurmuş ilk kez duymuş muş......ya ben artık hiç bi yorum yapmıyorum bu lafa yorumu size bırakıyorum...
evet o an dua etmekten başka çare yok tabiki bu cahil insanın lafına bakmam.allaha yalvarırım ondan fayda var.canım böyle bi durumda insan sadece Allah.a sığınıyor sen dualarını et bırak cahil insanların ne düşündüğünü. ben sancı çekerken hep Allah.ım yardım et kurtar dedim koca falan unutuluyor o anda. kim yardım edebilir ki Allah.tan başka?
ne kadar boşuna üzdüğümü hissettim kendimi bu sabahboşuna üzülüp ağlamışım düzelsin diye ne kadar boşuna çaba harcamışım yazık şimdi enerjimi başka şeyler harcamaya çalışıyorum tabi enerji bulabilirsem...:26:
buna en güzel yorumpazar günü kaynanama indik eşimle eşim netten beğendiğimiz çocuk odasını gösteriyodu kayınpedere.bende netten doğum için bi dua vardı onu indirmiştim.eşimde onların yanında sordu bu ne duası falan diye.bende doğuma giderken okunuyomuş doğum kolay olsun diye ezberlicem dedim.kaynanamda dalga geçti o sancıda dua mı edilirmiş doğum duasımı olurmuş ilk kez duymuş muş......ya ben artık hiç bi yorum yapmıyorum bu lafa yorumu size bırakıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?