pazar günü kaynanama indik eşimle eşim netten beğendiğimiz çocuk odasını gösteriyodu kayınpedere.bende netten doğum için bi dua vardı onu indirmiştim.eşimde onların yanında sordu bu ne duası falan diye.bende doğuma giderken okunuyomuş doğum kolay olsun diye ezberlicem dedim.kaynanamda dalga geçti o sancıda dua mı edilirmiş doğum duasımı olurmuş ilk kez duymuş muş......ya ben artık hiç bi yorum yapmıyorum bu lafa yorumu size bırakıyorum...
bence hiç muhatap olma canım insan olan laftan anlar bunlarda kalmamış sen bir söyliceksin bunlar 100 yine sen sinir olcaksın ne güzel gitmiyosun görmüyosun bırak boşver kendi kendilerinin başını yesinler sen eşinle iyi ol oda farkındaymış zaten herşeyin.
seninde sevgililer günün kutlu olsun bence en büyük aşk en büyük sevgi evlatlar....
sizinde kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar allah dualarımızı kabul eder yeterki yürekten temiz kalple isteyelim kötülük düşünenleri allaha havale ediyorum
kaynananın Allaha olan inancı az galibayer gök duayla müslüman olan Allaha inancı olan bir insan herşeyin duayla hayırla olmasnı bilir.asıl kendiyle dalga geçsin bu kadar ilimi zayıf oldugu için.boşver sen onu sen oku duanı ben meryem süresi diye duymuştum doğum yapmadıgım için hangi dua oldugunu bilemicem canım.Duanı oku bol bol sen Allah yardımcımız olur
sağol canım meryem suresinide okurum ben inançlı bi insanım tabiki tıbba bilimede inanıyorum ama dua etmek insanı rahatlatıyor manevi güç veriyor ve bugüne kadar ne istediysem Allahtan istedim oda çok şükür rabbim dara düşürmedi.kaynanama bu saçma fikirlerinden dolayı acıyorum dua etmekten bile aciz.benim annem hamile kaldığımda şükür namazları kıldı hep dua ediyo yavrumda torunumda sağ salim kurtulsun diye.canım annemmmmmmmmmmm
herşeyin sahibi Allah oduğuna göre tabiki Allahtan isticez.dua etmek en güzeli Allah kabul etsin canım hepimizin duasını
nerdeeeeeeeeeee can çıkar kaynana bezmezzzz
benim kayınvalidem üst katımda oturuyor. oğlum doğdu doğalı toplasan 5 kez görmeye gelmediler. ve ne yazık ki onlar bakacakoğlumu doğru dürüst sevmeye tenezzül etmeyen insanlara evlat teslim edicem. bakıcı falan desem kıyamet kopar biz varken yok daha neler bi atılırlar ortalığa mangalda kül bırakmazlar. ama ne bileyim oğluma ısınamadılar heralde. belki de aramızın kötü olması oğluma olan bakışlarını da negatif yaptı. çok üzülüyorum allah kimseyi mecbur bırakmasın
benim kayınvalidem üst katımda oturuyor. oğlum doğdu doğalı toplasan 5 kez görmeye gelmediler. ve ne yazık ki onlar bakacakoğlumu doğru dürüst sevmeye tenezzül etmeyen insanlara evlat teslim edicem. bakıcı falan desem kıyamet kopar biz varken yok daha neler bi atılırlar ortalığa mangalda kül bırakmazlar. ama ne bileyim oğluma ısınamadılar heralde. belki de aramızın kötü olması oğluma olan bakışlarını da negatif yaptı. çok üzülüyorum allah kimseyi mecbur bırakmasın
canım ne olursa olsun kendi canından oğlunun çocuğu sonuçta ısınamamaları mümkün değil ya nasıl insanlarmış öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?