Kaynanalar ve Çocuklarımız

bende şöyle birşey söylicem bu yorum üzerine

odunu ne kadar yontarsan yont odun yine odundur...

ya da diğer bir deyişle eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek olarak kalmış da diyebiliriz

kaynananın Allaha olan inancı az galibayer gök duayla müslüman olan Allaha inancı olan bir insan herşeyin duayla hayırla olmasnı bilir.asıl kendiyle dalga geçsin bu kadar ilimi zayıf oldugu için.boşver sen onu sen oku duanı ben meryem süresi diye duymuştum doğum yapmadıgım için hangi dua oldugunu bilemicem canım.Duanı oku bol bol sen Allah yardımcımız olur

evet canım gitmemek en dogrusu sanırım yinede zaman neyi gösterir bilemem ama kendi suçlarını bilmiyolarsa benimde umrumda olmaz.Aminn canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşAllah

sağol canım meryem suresinide okurum ben inançlı bi insanım tabiki tıbba bilimede inanıyorum ama dua etmek insanı rahatlatıyor manevi güç veriyor ve bugüne kadar ne istediysem Allahtan istedim oda çok şükür rabbim dara düşürmedi.kaynanama bu saçma fikirlerinden dolayı acıyorum dua etmekten bile aciz.benim annem hamile kaldığımda şükür namazları kıldı hep dua ediyo yavrumda torunumda sağ salim kurtulsun diye.canım annemmmmmmmmmmm

herşeyin sahibi Allah oduğuna göre tabiki Allahtan isticez.dua etmek en güzeli Allah kabul etsin canım hepimizin duasını

Bugün pek bi sessiz kalmış burası.. Kaynanaları bezdirdik mi yoksa??!!

nerdeeeeeeeeeee can çıkar kaynana bezmezzzz

Katılıyorum kötü herzaman kötüdür.Bende giremiyorum bugünlerde çok sık canım bişey istemiyor bugünlerde nedenseKaynanaya gelince görüşmüyorum 2 ay oldu bukadar çirkef birini tanımadım ben hadi ben elim gelinm diyelim oglunudamı merakj etmes cadıloz eşini doldurdu diger kaynımıda eşimle aralarını bozduırdu.Allahta kendini bildigi gibi yapsın eşimin morali bozuluyo ben bunları haketmedim nasıl bi ailem var diye bende moral vermye çalışıyorum ama çok sinirleniyorum bu hallerine cehennem olsunlar bizden uzak olsunlar huzurumuzu bozmaktansa uzak olsunlar kızlar sizdede aynı durumlarvarmı eşinizin ailesi eşinize nasıl size nasıl?

kaynana kaynanalıktan bezseydi geline eziyeti yüzyıllar boyu sürmezdi şu anki adıda kaynana olmazdı

benim kayınvalidem üst katımda oturuyor. oğlum doğdu doğalı toplasan 5 kez görmeye gelmediler. ve ne yazık ki onlar bakacak oğlumu doğru dürüst sevmeye tenezzül etmeyen insanlara evlat teslim edicem. bakıcı falan desem kıyamet kopar biz varken yok daha neler bi atılırlar ortalığa mangalda kül bırakmazlar. ama ne bileyim oğluma ısınamadılar heralde. belki de aramızın kötü olması oğluma olan bakışlarını da negatif yaptı. çok üzülüyorum allah kimseyi mecbur bırakmasın

canım ne olursa olsun kendi canından oğlunun çocuğu sonuçta ısınamamaları mümkün değil ya nasıl insanlarmış öyle

keşke elinde olsada onlar bakmaza sen kendi evladına kendin baksan ama hayat şartları malesef bazen buna mecbur ediyorAmin canım aminn Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor şeylerinşAllah senin içinde iyi şeyler olur

canım ne olursa olsun kendi canından oğlunun çocuğu sonuçta ısınamamaları mümkün değil ya nasıl insanlarmış öyle

hiç şaşırma canım eşimin aileside eşimi arayıp sormuyo soguklar bende anlamıyorum kanları donuk insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…