hiç şaşırma canım eşimin aileside eşimi arayıp sormuyo soguklar bende anlamıyorum kanları donuk insanları
kızlar böyle bir mesaj dolanırdı önceden telefonlarda :)
Kaynana gelinini alır karşısına;
bak kızım benim 3 türlü halim var der;
1-Gülü göğsüme taktığımda çok sinirliyim
2-Gülü kulağıma taktığımda orta halliyim
3-Gülü saçıma taktığımda çok iyiyim der.
...Sıra geline gelir. gelin altta kalırmı hiç;
Bak kaynana benim 1 türlü halim var der;
Sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım, sen gülü k....da taksan ben bildiğimi yaparım:))
bana arkadaşıymış gibi dawranan kayınwalidemle (henüz nişanlıyım) dertleşmem yanlışmı?kawgalarımızın içine bile girdi.çok mutsuzum.benm hatam aslında....sonra işin içinden çıkılmaz bi hal alıo.bugn yine konuştum konuştum....bazen çenemi tutamadığım için çok kızıyrm kendime.
tartışmada haklıysam bile bi anda haksız duruma düşüyrm ben.az önce canımı sıkıcak çok şey duydum.kabul edemiyrm.ayrılmam gerekiomuş gibi hissediyrm.
benm için kılını kıpırdatmayan bi eş war karşımda.kızıo we küsüo.napıcam ben
Katılıyorum kötü herzaman kötüdür.Bende giremiyorum bugünlerde çok sık canım bişey istemiyor bugünlerde nedense Kaynanaya gelince görüşmüyorum 2 ay oldu bukadar çirkef birini tanımadım ben hadi ben elim gelinm diyelim oglunudamı merakj etmes cadıloz eşini doldurdu diger kaynımıda eşimle aralarını bozduırdu.Allahta kendini bildigi gibi yapsın eşimin morali bozuluyo ben bunları haketmedim nasıl bi ailem var diye bende moral vermye çalışıyorum ama çok sinirleniyorum bu hallerine cehennem olsunlar bizden uzak olsunlar huzurumuzu bozmaktansa uzak olsunlar kızlar sizdede aynı durumlarvarmı eşinizin ailesi eşinize nasıl size nasıl?
Sini sini şekerim
Üstüne bal dökerim
Kaynanamın kahrını
Oğlu için çekerim
Çarşıda et kaynana
Başında bit kaynana
Biz oğlunla yan yana
Dışarı git kaynana
kızlar böyle bir mesaj dolanırdı önceden telefonlarda :)
Kaynana gelinini alır karşısına;
bak kızım benim 3 türlü halim var der;
1-Gülü göğsüme taktığımda çok sinirliyim
2-Gülü kulağıma taktığımda orta halliyim
3-Gülü saçıma taktığımda çok iyiyim der.
...Sıra geline gelir. gelin altta kalırmı hiç;
Bak kaynana benim 1 türlü halim var der;
Sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım, sen gülü k....da taksan ben bildiğimi yaparım:))
nasıl insanlar var öyle ya aklım ermiyor :44: vicdanları nasıl rahat olabiliyor kalpleri taşlaşmış artık demekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?