Kaynanalar ve Çocuklarımız

bizimkiler sildilerrrr resmen eşimi oda yetmezmiş gibi bütün sülalesine emir verdiler evinize almayacaksınız diye ama takii beni boşayıncaya kadar sabırrrr rabbimmmm

canları cehenneme siliyorlarsa sende sil.sülaleside adam olsa tek taraflı dinlemeden yadırgamaz insan olan haklının yanında olur.sende eşinle mutlu ol inatlarına.eşinle boşanmayı felan düşünme mutluluguna bak canım

Aynen katılıyorum yazdıklarına kıskanmayı bırak boşanma konusunuda sevinçle karşılarlar yoksa neden huzur bozsunlarki böyleleri ettigini kendi çeksin inşAllah...

üzüldüm canım Allah yardımcın olsun sende zor günler yaşamışsın Allaha havale et.mahkemeye vermekle iyi etmişsin iyi olmuş herkez haddini bilsin gelinler köle degil bizlerde insan evladıyızBebeklerinide Allah bagışlasın huzuruna bak sen

bunların çogu böle herhalde bunada yaparsın hürmeti hizmeti başkasının gelinlerini över bizi niye övsünlerki övemezler şekerim yasak var çatlarlar sonra hastanelik olurlarbende görüşmüyorum kanları donuk insanlardan uzak durucan ogullarını sormayan aileden hayırmı beklenir bizden uzak olsunlarda huzurumuzu bozmasınlar

ne gudubet kaynanalar varmış insanlıktan çıkmış bunlar
benimki bunların yanında sütten çıkmış ak kaşık o zaman

senin niye yakınına geliniyolar normal olmadıkları kesin.yüz verme ileride evini satıp başka yere taşınma durumun varsa hiç durma uzaktan yılan gibi sokuyorlar,yakından ne yapmazlarki Allah yardımcın olsun ve yüzverme

o cahilin demesiyle vermeseydin sende bebgine bişey ciger suyumu igrenç ya.kendilerini bilgin prof.sanıyolar bunlar hastanede görev alsınlar baribenimkilerde tek kaynana yok kayınbaba kayında var.3 ü birlik oluyor küstümü üçü konuştumu üçü Allah akıl fikir versin böylesi cahillere

Inanamadım böle bi topik görünce şaşırdım
:)))bende ewliyim kayınvalidem iyi saolsun ama bazen olmuor değil bnmde şikayetlerim var .......napalım kabullenmeye çalışacaz ..bizden yaşca büyükler ..yeter ki ewliliğime zarar verecek,beni kocamdan ayıracak kadar davranışları olmasın.

inşallah diyorum ama ömür törpüsü işte biz kadınlar kolay kolay hazmedemiyoruz buna da şükür evlatlarım sağlıklı yanımda yaaa Allah beterinden saklasın...

yuuhhhh diyorum başka birşey diyemiyorum şeytanlar resmen yaaa

kaynana nasılsa diğer aile bieyleri de aynı oluyor zaten nasıl bi zekadır çözemedim kardeşim yaaa
avcunun içine alıyorlar kök söktüüyorlar düşmez kalkmaz bi Allah bizede sıra gelecek elbet eee ne ekerlerse onu biçecekler domates ekmişler tarlaya hiç biber beklemesinler çıkmazzzz :96:

benım kaynanam da ıkı aylık kızıma dun cay verıyordu ne olcak bı cay kasıgı verdım dıyo,gorumcemde demlı cayın ıcıne emzıgı batırıp vermıstı.bı de dıyodu mısafırlerın ıcınde senınkı demlı cayı sevecek.1 aylıken de kaynanam armutu agzına surmus tadını alsın dıye

Allah akıl fikir versin zekasız insanlara ne diyeyim. Benim kw geçen emziği vermiş ağzına. "anne o tozluydu dedim,ağzımla süpürdüm (!) dedi. Bende keşke tozlu verseydin daha az mikroplu olurdu dedim şakayla karışık. Lütfen yapma ağzımızda bakteriler var dedim. Biz hep öyle büyüttük dedi. Bende dedim ki sen kendi çocuklarını öyle büyütmüşsün. Oğlumun emziği illede birinin ağzına girecekse o annesi olur Benimle baş edemiyor artık. Gerçi fena kadın değildir,çok ve boş konuşur yalnızca!

zaten milletin ilk söylediği şey ben kaç çocuk büyüttüm sana mı sorcam..bana o kadar söyleyen olduki..öpmeyin,meyve yalatmayın vs vs şeyler dediğimde hemen bunu söylerlerdi..bende sizin kaç çocuk büyüttüğünüz beni ilgilendirmiyor dedim kaç kişiye..evet ilgilendirmiyor sizene benim yetiştirme tarzımdan..

neden bütün kadınlar kayınvalidelerinden hoşnut değiller yha bu kadınlarda ne var
bende pek sevmem kayınvalide mi öyle herşeyime karıştığından değil kızlar eşim askere gitti aralık ayında 3 ay oldu yane sadece telde hal hatır sordular o da 1 kez ve evime gelipte kızım nasılsın demediler ayrıca eşim askere gideceğinde de paran var mı yokmu olğlum ihtiyacın varmı diyen olmadı o yüzden kırgınım
geçen haftalarda kayınlarım geldi annemlerde gelecekler dedi sordum vaz geçmişler şakayla karışık hoşgeldinle allah kavuştursunu ikisini bir yapacaklardır hele eşim gelsin bakalım dedim o 1 kez aramayıda o zaman yaptılar zaten

kızlar çok pardon ben ah şu kaynanalar deyinde gelmiştim ama ben hamiş değilim kusura bakmayın ana başlığa dikkat etmemiştim üzgünümm

Son düzenleme:

sadece ciğer suyu verdi canım.o kadar dedim vermeyin diye ama beni dinlemediler.ben zaten ağrılarımla uğrasıyodum.bal pekmez ona kalsa herseyi vercekti ama verdirmedım tabi.sert cıktım napayım.minicik bebek bu ya. sadece anne sütü aldı bebegım o cahıllere fırsat vercek değilim.doktorları begenmıyor.sen bakma onlara diyor.şaka gibi valla.Allah sana da yardım etsin canım sen de 1 kişiyle diil 3 kişiyle ugrasıyosun.bi de küsme huyları var tabi kayınbabam küser bizde de çocuk gibi ya.

offfffffffff saçmalık ya be daha yeni yeni atattırıyorum yemeklerden

al işte en nefret ettiğim şey birde ufacık bebekleri ağzından öpenlere uyuz oluyorum

sagol canım seninde yardımcın olsun sert çıkmakla iyi ettin kenilerini bilgin sanıyorlar benim bebegim henüz yok beni şimdi sormayan gelmeyen bir insan aynı zamanda kayınbabam ve kaynım içinde geçerli yarın bigün bebbek olursa hiç gelmesinler istemem geleceklerinide sanmıyorum kalpleri okadar katıki çok şaşırıyorum bu duruma.küserlerse küssünler kendileri olgun olacagına bizden olgunluk bekliyorlar onların kahırını çekemem gerçekten sende tepkini koy bebginin saglıgı huzurunuz herşeyden önemli

canım sadece hamilelewr paylaşmıyor benimde bebgim yok kayınvaldelerden digerlerinden çekenlerde yazıyor.seninde durumun benimkine benziyor eşim yanımda yani kendi evlatlatlarını sormuyolar hiç benide arayan sorayan yok onlardan şimdi sormayan sahiplenmeyen ileride yaşlılıgı artınca kapıma hiç gelmesin şimdi komşularıyla gezip tozuyo onların gelinleri geliniolur resmen ben maddi manevi çaıdanda destek olduysam kötü olan biz olduk oyüzden şimdi ramıyan onra hiç gelmesin böyle bişeyi kabullenemem çünkü.kalp kırıldımı dogrultması çok zor olur.seni aramayanı sende arama herşey karşılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…