bizimkiler sildilerrrr resmen eşimi oda yetmezmiş gibi bütün sülalesine emir verdiler evinize almayacaksınız diye ama takii beni boşayıncaya kadar sabırrrr rabbimmmm
sen 2 cümle söylersin o 100 cümle söyler ve seni haklıyken haksız duruma düşürür. sen susarsın o üste çıkmaya çalışır ve söylediğin 2 cümleyi her söylediğine karşılık veriyormuşsun gib gösterir. işin içine oğlunuda sokar oğlunu sana karşı doldurmaya çalışır. oğluda karısı yerine annesini tutarsa o evlilik zehir olur sana. lafı sokar sokar kenara çekilir. huzuru bozar sonrada siz huzurunuzu bozmayın der. oğlu mutlu olsun ister ama gelininide kıskanmaktan geri kalmaz.
bu hep böyledir... tıp bile yetersiz kalır bunların genetik yapılarını çözmeye
wawwww hepiniz dua edin öyle kaynananız olduğuna bende var milli felaket allah diyorum kızıyla birlik birde anlatsam roman olur
hamileyim 5 aylık istemedi beni beddualar etti ölsün gebersin bebeğim diye sağlık ocaklarına gitti ebelere bakma gebersin çocuğu dedi bide utanmadan doğum yaptım hastaneye geldi
bende ver çocuğumu dedim, oda torun benim vermem dediii
benden doğan senin torunun olamaz dedim kocasıyla gitti
oğlunun korkusu boşanacağım diye intihar etmeye kalkıştı 1 günlük anneyim sinir krizleri geçirdim.
neyse eve geldik utanmadan tanıdıkları biriyle foto makinesi göndermişler bebeğin resimleri çekilsin diye tabii benden habersiz
açasın ağzını yumarsın gözünü misaliii
enson tehditler falan verdim mahkemeye 5 yıl içinde vukuatleri olursa ceza alıcaklar kaldı 2 senem
bu arada 2.bebeğim oldu 6 aylıkkk
ahhhh gelin bide bana sorun aşağı tükğsen sakalı yukarı tükürsen bıyıkkkk:84:
en iyisinin allah kahretsin bunlar toplar ya gerizekalılar yeret be be kaynana olmicam anne olcam ya bune böle başta iyiler alaana kadar sonrda onun bunun gelinini överler benimkide ben 20 yaşindayım o bana 40 yaşindaki gelinleri övüyo mantıga bak sen onlar benim yaşimdayken öylelerdi swanki serefsi,z beni kaynanam bitti sildim daha ölüsü bile beni ilgilendirmiyo kıskanç olunu kıskanıyo ya sabırr benim kide dertli işte
benim de burnumdan getirdileryeter artık kaçayım dedim. istanbulun bir ucundan diğer ucuna geldim. ne yaptılar anlatsam ağzınız açık kalır. geldiler üst katımı aldılar hem de istemediğimi belirttiğim halde. inatla geldiler. o kadar üzüldüm 1 yıl konuşmadım ama eşimin psikolojisi o kadar bozuldu ki onun hatrına arada gidip geliyoruz. en ufak bi samimiyet yok, genel konular konuşuluyor ve bu da 15 günde bir oluyor. ama si.. yarıştıma konusunda onların üstüne yok. evlerini sıfırdan döşediler, biz ikinci el bir araba aldık güç bela sırf bebeğimiz gelecek diye hemn onlarda arabalarını değiştirip dünyanın parasını verip lüks bi araba aldılar. gözleri görüyor nasıl zorlandığımızı, maddi sıkıntı içerisinde olduğumuzu ama umurlarında değil. benim sütüm yok ne yazık ki mama beriyorum oğluma o bile ne büyük masraf bilseniz allahtan benim annem yardım ediyor. diceksiniz ki hem yanında istemedin hem de neden yardım bekliyorsun? yardım beklemiyorum gözümün içine baka baka yapıyorlar ya ben ona deliriyorum! kendine kiler yaptırmış bilmem kaç senedir kullandığı plastik sebzeliği alın siz kullanın diye bize veriyorlar benim kızdığım bu. yoksa ne aarabamı ne evimi kimseye güvenerek alamdım. ben de eşim de var gücümüzle çalışıp borçlarımızı ödüyoruz. ama ben bunlara deliriyorum neden gelip üst katıma oturdular yaa. bi ömür delirtecekler beni
ayrıca herkes belirtmiş arkadaşım ben de söyleyeyim kayınvalideden dost olmazzzz
lohusayken sinirden sütüm kesilecektı az daha benim bi kaynanam diil ki kayınbabam da gıcık.ben daha hastanedeyim cocugumu emzırmeye calısıyorum zaten ilk günü dogumun odanın içi ana baba gunu bebek emmek ıstemez benım agrım var kayınbabamda ben emzırıyorum göğusler ortada dısarı cıkmıyo istıfını bozmuyo sişnir olmustum.
kaynanam tuhaf ötesi zaten ben emzırmeye diğer odaya gıdıyodum arksamdan gelip beniş izlertdı burnunu göğsüme sokardı emzırırken 'em kuzum ineğini em'dıyordu dellenıyodum o anda bogazını sıkasım gelıyordu.daha bebek yenı doğmus cıger suyu ıcırdi.bal yedır pekmez içir su ver vs. AHHHHHH AHHHH daha neler neler
canları cehenneme siliyorlarsa sende sil.sülaleside adam olsa tek taraflı dinlemeden yadırgamaz insan olan haklının yanında olur.sende eşinle mutlu ol inatlarına.eşinle boşanmayı felan düşünme mutluluguna bak canım
lohusayken sinirden sütüm kesilecektı az daha benim bi kaynanam diil ki kayınbabam da gıcık.ben daha hastanedeyim cocugumu emzırmeye calısıyorum zaten ilk günü dogumun odanın içi ana baba gunu bebek emmek ıstemez benım agrım var kayınbabamda ben emzırıyorum göğusler ortada dısarı cıkmıyo istıfını bozmuyo sişnir olmustum.
kaynanam tuhaf ötesi zaten ben emzırmeye diğer odaya gıdıyodum arksamdan gelip beniş izlertdı burnunu göğsüme sokardı emzırırken 'em kuzum ineğini em'dıyordu dellenıyodum o anda bogazını sıkasım gelıyordu.daha bebek yenı doğmus cıger suyu ıcırdi.bal yedır pekmez içir su ver vs. AHHHHHH AHHHH daha neler neler
o cahilin demesiyle vermeseydin sende bebgine bişey ciger suyumu igrenç ya.kendilerini bilgin prof.sanıyolar bunlar hastanede görev alsınlar baribenimkilerde tek kaynana yok kayınbaba kayında var.3 ü birlik oluyor küstümü üçü konuştumu üçü Allah akıl fikir versin böylesi cahillere
benım kaynanam da ıkı aylık kızıma dun cay verıyordu ne olcak bı cay kasıgı verdım dıyo,gorumcemde demlı cayın ıcıne emzıgı batırıp vermıstı.bı de dıyodu mısafırlerın ıcınde senınkı demlı cayı sevecek.1 aylıken de kaynanam armutu agzına surmus tadını alsın dıye
o cahilin demesiyle vermeseydin sende bebgine bişey ciger suyumu igrenç ya.kendilerini bilgin prof.sanıyolar bunlar hastanede görev alsınlar baribenimkilerde tek kaynana yok kayınbaba kayında var.3 ü birlik oluyor küstümü üçü konuştumu üçü Allah akıl fikir versin böylesi cahillere
benım kaynanam da ıkı aylık kızıma dun cay verıyordu ne olcak bı cay kasıgı verdım dıyo,gorumcemde demlı cayın ıcıne emzıgı batırıp vermıstı.bı de dıyodu mısafırlerın ıcınde senınkı demlı cayı sevecek.1 aylıken de kaynanam armutu agzına surmus tadını alsın dıye
Allah akıl fikir versin zekasız insanlara ne diyeyim. Benim kw geçen emziği vermiş ağzına. "anne o tozluydu dedim,ağzımla süpürdüm (!) dedi. Bende keşke tozlu verseydin daha az mikroplu olurdu dedim şakayla karışık. Lütfen yapma ağzımızda bakteriler var dedim. Biz hep öyle büyüttük dedi. Bende dedim ki sen kendi çocuklarını öyle büyütmüşsün. Oğlumun emziği illede birinin ağzına girecekse o annesi olurBenimle baş edemiyor artık. Gerçi fena kadın değildir,çok ve boş konuşur yalnızca!
sadece ciğer suyu verdi canım.o kadar dedim vermeyin diye ama beni dinlemediler.ben zaten ağrılarımla uğrasıyodum.bal pekmez ona kalsa herseyi vercekti ama verdirmedım tabi.sert cıktım napayım.minicik bebek bu ya. sadece anne sütü aldı bebegım o cahıllere fırsat vercek değilim.doktorları begenmıyor.sen bakma onlara diyor.şaka gibi valla.Allah sana da yardım etsin canım sen de 1 kişiyle diil 3 kişiyle ugrasıyosun.bi de küsme huyları var tabi kayınbabam küser bizde de çocuk gibi ya.
neden bütün kadınlar kayınvalidelerinden hoşnut değiller yha bu kadınlarda ne var
bende pek sevmem kayınvalide mi öyle herşeyime karıştığından değil kızlar eşim askere gitti aralık ayında 3 ay oldu yane sadece telde hal hatır sordular o da 1 kez ve evime gelipte kızım nasılsın demediler ayrıca eşim askere gideceğinde de paran var mı yokmu olğlum ihtiyacın varmı diyen olmadı o yüzden kırgınım
geçen haftalarda kayınlarım geldi annemlerde gelecekler dedi sordum vaz geçmişler şakayla karışık hoşgeldinle allah kavuştursunu ikisini bir yapacaklardır hele eşim gelsin bakalım dedim o 1 kez aramayıda o zaman yaptılar zaten
kızlar çok pardon ben ah şu kaynanalar deyinde gelmiştim ama ben hamiş değilim kusura bakmayın ana başlığa dikkat etmemiştim üzgünümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?