Allah akıl fikir versin zekasız insanlara ne diyeyim. Benim kw geçen emziği vermiş ağzına. "anne o tozluydu dedim,ağzımla süpürdüm (!) dedi. Bende keşke tozlu verseydin daha az mikroplu olurdu dedim şakayla karışık. Lütfen yapma ağzımızda bakteriler var dedim. Biz hep öyle büyüttük dedi. Bende dedim ki sen kendi çocuklarını öyle büyütmüşsün. Oğlumun emziği illede birinin ağzına girecekse o annesi olurBenimle baş edemiyor artık. Gerçi fena kadın değildir,çok ve boş konuşur yalnızca!
kaynana nasılsa diğer aile bieyleri de aynı oluyor zaten nasıl bi zekadır çözemedim kardeşim yaaa
avcunun içine alıyorlar kök söktüüyorlar düşmez kalkmaz bi Allah bizede sıra gelecek elbet eee ne ekerlerse onu biçecekler domates ekmişler tarlaya hiç biber beklemesinler çıkmazzzz :96:
buna bayıldımkızlar böyle bir mesaj dolanırdı önceden telefonlarda :)
Kaynana gelinini alır karşısına;
bak kızım benim 3 türlü halim var der;
1-Gülü göğsüme taktığımda çok sinirliyim
2-Gülü kulağıma taktığımda orta halliyim
3-Gülü saçıma taktığımda çok iyiyim der.
...Sıra geline gelir. gelin altta kalırmı hiç;
Bak kaynana benim 1 türlü halim var der;
Sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım, sen gülü k....da taksan ben bildiğimi yaparım:))
sakın aman aman ona derdini sırrını verme mesafeli olbana arkadaşıymış gibi dawranan kayınwalidemle (henüz nişanlıyım) dertleşmem yanlışmı?kawgalarımızın içine bile girdi.çok mutsuzum.benm hatam aslında....sonra işin içinden çıkılmaz bi hal alıo.bugn yine konuştum konuştum....bazen çenemi tutamadığım için çok kızıyrm kendime.
tartışmada haklıysam bile bi anda haksız duruma düşüyrm ben.az önce canımı sıkıcak çok şey duydum.kabul edemiyrm.ayrılmam gerekiomuş gibi hissediyrm.
benm için kılını kıpırdatmayan bi eş war karşımda.kızıo we küsüo.napıcam ben
bu kaynana aşmış kendini allah kolaylık versinwawwww hepiniz dua edin öyle kaynananız olduğuna bende var milli felaket allah diyorum kızıyla birlik birde anlatsam roman olur
hamileyim 5 aylık istemedi beni beddualar etti ölsün gebersin bebeğim diye sağlık ocaklarına gitti ebelere bakma gebersin çocuğu dedi bide utanmadan doğum yaptım hastaneye geldi
bende ver çocuğumu dedim, oda torun benim vermem dediii
benden doğan senin torunun olamaz dedim kocasıyla gitti
oğlunun korkusu boşanacağım diye intihar etmeye kalkıştı 1 günlük anneyim sinir krizleri geçirdim.
neyse eve geldik utanmadan tanıdıkları biriyle foto makinesi göndermişler bebeğin resimleri çekilsin diye tabii benden habersiz
açasın ağzını yumarsın gözünü misaliii
enson tehditler falan verdim mahkemeye 5 yıl içinde vukuatleri olursa ceza alıcaklar kaldı 2 senem
bu arada 2.bebeğim oldu 6 aylıkkk
ahhhh gelin bide bana sorun aşağı tükğsen sakalı yukarı tükürsen bıyıkkkk:84:
kesin benimkilerde böyle yapar ama cevaplarını alırlar hiç tahammülüm kalmadı artıklohusayken sinirden sütüm kesilecektı az daha benim bi kaynanam diil ki kayınbabam da gıcık.ben daha hastanedeyim cocugumu emzırmeye calısıyorum zaten ilk günü dogumun odanın içi ana baba gunu bebek emmek ıstemez benım agrım var kayınbabamda ben emzırıyorum göğusler ortada dısarı cıkmıyo istıfını bozmuyo sişnir olmustum.
kaynanam tuhaf ötesi zaten ben emzırmeye diğer odaya gıdıyodum arksamdan gelip beniş izlertdı burnunu göğsüme sokardı emzırırken 'em kuzum ineğini em'dıyordu dellenıyodum o anda bogazını sıkasım gelıyordu.daha bebek yenı doğmus cıger suyu ıcırdi.bal yedır pekmez içir su ver vs. AHHHHHH AHHHH daha neler neler
Allah akıl fikir versin zekasız insanlara ne diyeyim. Benim kw geçen emziği vermiş ağzına. "anne o tozluydu dedim,ağzımla süpürdüm (!) dedi. Bende keşke tozlu verseydin daha az mikroplu olurdu dedim şakayla karışık. Lütfen yapma ağzımızda bakteriler var dedim. Biz hep öyle büyüttük dedi. Bende dedim ki sen kendi çocuklarını öyle büyütmüşsün. Oğlumun emziği illede birinin ağzına girecekse o annesi olurBenimle baş edemiyor artık. Gerçi fena kadın değildir,çok ve boş konuşur yalnızca!
kesin bir numaralar karıştırıyordur. sonradan çıkar pisliği o zaman da açılır çenesi merak etmebence dikketli ol bunlar sinsice yapar yapacaklarını
evet canım haklısın tedbiri elden bırakmamak lazım.bence hamileyim diye bu suskunluk çünkü eşimede dedim bidaha aynı şeyleri yaparsa ve sende ona uyarsan alırım eşyalarımı giderim sanada çocuğu göstermem hasret kalırsınız ananda torununu görmek istiyosa benle iyi geçincek dedim eşimden çıt çıkmadı şimdi doğunca bilmiyorum artık mecbur gelcekler hep aynı evdeyiz tahammül edemem ben onlara çıngar çıkartırım.sesini çıkartmayıp bişeye karışmazsa ne ala gelir görür torununu ama başlarsa herşeye karışmaya olay çıkartırım artık tutamıyorum kendimi arkadaşım sabredemiyorum eskisi gibi
sessiz kaldıkça üzerimize daha çok geliyorlar benim sonradan görmede yapışmış kendi gibi adi kanka komşusuna geziyo fink atıyomuş.bizi aramıyolar bizde aramıyoruz bundan sonra böle bana yaklaşmayana ugurlar olsun şimdiye kadar alttan aldıgım yeter alışkanlık haline getirip kendilerini bi halt sanıyolar sende iyi edersin mesafeni koymaya devam et hiçte korkma bi planı varsa elbet sendede vericek karşılıgı vardır Allah yardımcın olsun canım
kaynanalar azmış bu ara yine oku oku bitiremedim bikaçgündür açamadım bilgisyarı.
benimki bu ara süt dökmüş kedi .hiç laf sokmuyo eşimi doldurmuyo haber vermeden anneme gitmeme laf etmiyo bebeğe aldığım eşyalara laf sokmadı hayretler içerisindeyim korkmaya başladım kızlar.ya yakında kıyamet kopacak yada bizimki öleceğini anladı daha fazla günaha girmemek için bana kötülük yapmıyo aman nazar değmesin.
gerçi bende bu ara laf soktuğunda tersliyorum ona cesaret vermiyorum artık.sabrım kalmadı çünkü.bebek doğduğundada hiç bişeye karıştırmıcam yoksa benim evden çıkmaz beni bunalıma sokar.geçen eltinin oğluna gazoz veriyodu bende uyardım verme çocuğa dedim pipisi şişer dedi verdi.bende tadını bilmezse hiç biyeri şişmez verme dedim.bana noluyosa elti bırakıyo çocuğu ona akşama kadar umrunda değil oda çok sorumsuz bi anne ben asla çalışmadığım halde ayırmam çocuğumu yanımdan
sağol canım aynen ne ekerlerse onu biçerler
bence en sonunda kendi kafalarını biçeceklerbizde kurtulucazzzzz böylece
hergun kaynanamlar gıtmemızı isterler torunları için gittiğimizde suratına bakmazlar helede kızlarının oğluda varsa benımkını gormezler bıle tam cıkacakken oğlanı sevemedık kalsaydınız bugece derler kalmayız ertesı gun ararlar oğlanı ozledik gelın dıye yıne zorla goturur benı eşim ve aynı seyler.. 1bucuk yıldır kardesımı yeğenımı gormuyorum yurtdısındalar gelemediler haftaya 7 gun ıcın gelıyorlar bende onun ıcın anneme gıdıcem kaynatam soruyor aa sendemı annende kalıcan dıye annemlerde benle aynı sehırde yasamıyorkı tabı gıdıcem..kaynatamlarla aramız 20 dk ona rağmen orda kalalım ısterler ama sozkonusu bızımkıler olunca zorlarına gıder..benım guya 40 yasında olan ana kuzusu esımde sesını cıkarıpta herhalde gıdıcek dıyemez korkudan..hepsınden nefret edıyorum ve artık encokta esımden.. hepsı Allah ından bulsun..
benı sevmezler bılıyorum cunku benı ıstemedıklerını oğluna baskasını ıstedıklerını hemde doğum yaptığımın ertesi gunu anneme soyleyebilecek kadar terbıyesizler.. oğlumuda lafta severler doğru duzgun kucağına almıslığı yoktur sadece eşimin yanında gostermelık ama hala onlara gıtmemı nıye bukadar cok ısterler anlamıyorum.. eşimede derim sen istediğin zaman gıt ama ılla bende gıtmelıyım..kızları kocasını haftalarca bırakıp annesinde kalır onlarda baska sehırdeler ama bana kayınvalıdem nezaman anneme gıtmeye nıyetlensem aman kızım erkek tek bırakılırmı hıc nolur nolmaz beraber gıdın beraber donun der..o kucuk zavallı aklınca bana oğlum senı aldatır demeye getirir.. ne guzel ıste ben anneme gıdınce oğlu onda kalıcak baska zaman oğlu ona kalsın ister hemde boyle anlamıyorum valla..
aynen benide sevmezlerr nefret ederler evliyken gelmezlerdi torunu için geliorlarmışş senin için gelmioruzdedi seni dinlemek zorunda değilim dedi hakaret allaha havale ediyorum lanet karıyı oğlunun eviymişş dua etsinn oğluna söylemedimm söylesem büyük olaylar olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?