Kaynanalar ve Çocuklarımız

iyi etmişsin agzının payını vermekle emzigini agzına almakta neymiş kendi emsin bari emzigimikrop oluşur hastalık olur negüzel demişsin iyi olmuş ohhbunların çogu aynı kafadan canım.boş konuşan laf sokmayı seven, kıskanç, hain

Evet canım Allah büyüktür şimdi bu haksızlıgı yapanlar yarınbigün işi düşüp kapıma gelirse umurumda olmaz çünkü ben gurbetteyim aslen gelin geldigim şehirlide olsam ailem uzakta bana ailelik yapmıyan insanlara ben evlatlık zamanında çok yaptımda degerimiz olmadı oyüzde n bundan sonra zor görürler benide insanlıgımıda bu işler böle sadece küçük küçük degil büyük büyük olsunki bizde karşılıgını verelim

şeytanın askerleri bunlar her pislik bunlarda bizleride o pisliğe sürüklemek için ellerinden geleni yapıyorlar burada önemli olan onların oyunlarına gelmemek temiz kalmak yoksa onlar gibi oluyıor insan sabır sabır sabırrrrrr kötülük hemen tecelli ediyormuş gibi görünen bişey oysa gerçekte o şeytanın askerleri bize bişey yapamıyor yaoptıklarını sanıyorlar....bunun karşılığı ise belki yıllar içinde kendini intikamını gösterecek çünkü bu gerçekten yaşanan bşişey olacak sabır kızlar sabır bekle ve görrrrrrrrrrrrr

başkada bişey demiyorum bekle gör

buna bayıldım
sakın aman aman ona derdini sırrını verme mesafeli ol
bu kaynana aşmış kendini allah kolaylık versin
kesin benimkilerde böyle yapar ama cevaplarını alırlar hiç tahammülüm kalmadı artık

en nefret ettiğim şeydir kendi ağzından çıkarıp çocuğa bişeyler verilmesi kıyameti kopartırım valla

kaynanalar azmış bu ara yine oku oku bitiremedim bikaçgündür açamadım bilgisyarı.

benimki bu ara süt dökmüş kedi .hiç laf sokmuyo eşimi doldurmuyo haber vermeden anneme gitmeme laf etmiyo bebeğe aldığım eşyalara laf sokmadı hayretler içerisindeyim korkmaya başladım kızlar.ya yakında kıyamet kopacak yada bizimki öleceğini anladı daha fazla günaha girmemek için bana kötülük yapmıyo aman nazar değmesin.
gerçi bende bu ara laf soktuğunda tersliyorum ona cesaret vermiyorum artık.sabrım kalmadı çünkü.bebek doğduğundada hiç bişeye karıştırmıcam yoksa benim evden çıkmaz beni bunalıma sokar.geçen eltinin oğluna gazoz veriyodu bende uyardım verme çocuğa dedim pipisi şişer dedi verdi.bende tadını bilmezse hiç biyeri şişmez verme dedim.bana noluyosa elti bırakıyo çocuğu ona akşama kadar umrunda değil oda çok sorumsuz bi anne ben asla çalışmadığım halde ayırmam çocuğumu yanımdan

kesin bir numaralar karıştırıyordur. sonradan çıkar pisliği o zaman da açılır çenesi merak etme bence dikketli ol bunlar sinsice yapar yapacaklarını

kesin bir numaralar karıştırıyordur. sonradan çıkar pisliği o zaman da açılır çenesi merak etme bence dikketli ol bunlar sinsice yapar yapacaklarını

evet canım haklısın tedbiri elden bırakmamak lazım.bence hamileyim diye bu suskunluk çünkü eşimede dedim bidaha aynı şeyleri yaparsa ve sende ona uyarsan alırım eşyalarımı giderim sanada çocuğu göstermem hasret kalırsınız ananda torununu görmek istiyosa benle iyi geçincek dedim eşimden çıt çıkmadı şimdi doğunca bilmiyorum artık mecbur gelcekler hep aynı evdeyiz tahammül edemem ben onlara çıngar çıkartırım.sesini çıkartmayıp bişeye karışmazsa ne ala gelir görür torununu ama başlarsa herşeye karışmaya olay çıkartırım artık tutamıyorum kendimi arkadaşım sabredemiyorum eskisi gibi

sessiz kaldıkça üzerimize daha çok geliyorlar benim sonradan görmede yapışmış kendi gibi adi kanka komşusuna geziyo fink atıyomuş.bizi aramıyolar bizde aramıyoruz bundan sonra böle bana yaklaşmayana ugurlar olsun şimdiye kadar alttan aldıgım yeter alışkanlık haline getirip kendilerini bi halt sanıyolar sende iyi edersin mesafeni koymaya devam et hiçte korkma bi planı varsa elbet sendede vericek karşılıgı vardır Allah yardımcın olsun canım

sağol canım aynen ne ekerlerse onu biçerler

hayret kaynananın başına bişeymi düştüvardır bundada birşey inşllh hayır olsun.eltinde suç nebiçim sorumsuzluk bu böle bende olsam çocugumu asla bırakmam zaten bu gidişle bu hareketleriyle nefretimi daha çok kazandıkça olacak çocuguda görmesi zor kendileri ediyolar kendileride bulsunlar

hergun kaynanamlar gıtmemızı isterler torunları için gittiğimizde suratına bakmazlar helede kızlarının oğluda varsa benımkını gormezler bıle tam cıkacakken oğlanı sevemedık kalsaydınız bugece derler kalmayız ertesı gun ararlar oğlanı ozledik gelın dıye yıne zorla goturur benı eşim ve aynı seyler.. 1bucuk yıldır kardesımı yeğenımı gormuyorum yurtdısındalar gelemediler haftaya 7 gun ıcın gelıyorlar bende onun ıcın anneme gıdıcem kaynatam soruyor aa sendemı annende kalıcan dıye annemlerde benle aynı sehırde yasamıyorkı tabı gıdıcem..kaynatamlarla aramız 20 dk ona rağmen orda kalalım ısterler ama sozkonusu bızımkıler olunca zorlarına gıder..benım guya 40 yasında olan ana kuzusu esımde sesını cıkarıpta herhalde gıdıcek dıyemez korkudan..hepsınden nefret edıyorum ve artık encokta esımden.. hepsı Allah ından bulsun..

ay ne güzel yazmışsın özelliklede son cümlelerlne bayıldım eline sağlık

Son düzenleme:

tabiki gideceksin kimsenin lafına bakma kendi kızları hergün geliyo gelinler gitmesin istiyolar olduuuuuuuuubazı eşler öyle oluyolar benimkide öyle ağzını açamaz onlara ama ben gidecem dedim mi giderim isterse hayır desin bak noluyo.

benı sevmezler bılıyorum cunku benı ıstemedıklerını oğluna baskasını ıstedıklerını hemde doğum yaptığımın ertesi gunu anneme soyleyebilecek kadar terbıyesizler.. oğlumuda lafta severler doğru duzgun kucağına almıslığı yoktur sadece eşimin yanında gostermelık ama hala onlara gıtmemı nıye bukadar cok ısterler anlamıyorum.. eşimede derim sen istediğin zaman gıt ama ılla bende gıtmelıyım..kızları kocasını haftalarca bırakıp annesinde kalır onlarda baska sehırdeler ama bana kayınvalıdem nezaman anneme gıtmeye nıyetlensem aman kızım erkek tek bırakılırmı hıc nolur nolmaz beraber gıdın beraber donun der..o kucuk zavallı aklınca bana oğlum senı aldatır demeye getirir.. ne guzel ıste ben anneme gıdınce oğlu onda kalıcak baska zaman oğlu ona kalsın ister hemde boyle anlamıyorum valla..

aynen benide sevmezlerr nefret ederler evliyken gelmezlerdi torunu için geliorlarmışş senin için gelmioruzdedi seni dinlemek zorunda değilim dedi hakaret allaha havale ediyorum lanet karıyı oğlunun eviymişş dua etsinn oğluna söylemedimm söylesem büyük olaylar olurr

sevseler böle yaparlarmı sevmedikleri için bu kıskançllık hainlik çekemiyorlar ogullarını ellerinden aldıgımız için çatlıyolarsa çatlasınlar anaysa analıgını bilsin.benim eşim cahil degil Allaha şükür ben gidelim desem misal o gitmez okadarki sogudu onlardan eee insan evladının hakkını yiyip elalemle paylaşıp onlara toz kondurmassa eşimde tabiki evlatlık görevini yapmaz biz hep alttan aldık kaçıncı oldu ama bu tam ve son oldu umurumda degiller.sen neden eşinle paylşamıyosun güzellikle anlat anlasın ailesinin neoldugunu.sana öle aptalca konuştularsa bende sizin gelmenize çok meraklı degilim senin çeneninede benim çekmeye mecburiyetim yok dersinAllah yardımcın olsun canım ya ama hakkını ara eşinlede paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…