Kaynanalar ve Çocuklarımız

ben sadece sarmısaklı yoğurt olayında az biraz tepki gösterirdim....diğerleri çok genel geçer şeyler..belkide henüz anne olmadığım için pek üstüne durulacak gibi gelmedi..

bende henüz anne olmadım ama okudukça ben bile sinir oldum.ki kendi malımıda biliyorum bebek doğunca benimki bunları sollar sollaaaarrr

evet canım eşim cahil biri olsaydı benimde durumum çok zor olurdu herhlade.Allah dagına göre kış verirmiş.eşinin böle davranması hoş degil keşke ayakları üzerinde duran biri olsaydıda onlardan bukadar çekinmeseydi yapacagın sabredip beklemek zaman eşini olgunlaştırır inşllh yine en azından sende hakkını savununca onlara karşı bişey demiyodur herhalde inşllh düzelir bu durumlar

iyi canım eşinin olgun olması çok güzel benim eşimde benden yana sagolsun.mesafeli olmak en iyisi bizde haftada bir bazen iki üç oluyodu şimdi ise 2 aydır görüşmüyoruz onlar istedi böle olmasını iyide oldu kafam rahat sagol canım hepimizin Allah yardımcısı olsun

keşke benimkilerde sevmesede hiç gelmeseler torun görmeye ama bebek doğunca onların torunu sanki çocuk ağaç kovuğundan çıkıyo anası yok

Annesi tabiki var çocugunun onuda hisettirecek olan sensin çocugun olursa sana yaptıklarının acısını çıkartır Allah sana söylim ozman çocuk var dye pek bişey diyemezler gibi geliyo bana. sende müsade etme zaten

bu senin dedigin olay benimde başımdan geçti yeni evliydik eşimin halaları gelmişti.ozman ailesiyle aynı mahalledeydik onlarla beraber geldi anneside kapıdan girer girmez buyurun oglumun evi diyerekten beni sinir etti onlarda ikisininde evi dediler eşim ve bnde dedik ikimizn evi sadece eşimin evi degil dedim.sustu çenesini kapadı cadıloz sanki benim annem hiçbişey yapmammış gibi çeyiziim okadar çoktuki annem herşeyimi fazlasıyla yapmıştı sagolsun buna ragmen lafı soktu. içi kötü ne anlarlarki bunlar iyi sözden güzel yüzden hepsi aynı bunların çatlıyolar patlasınlar ozaman

allah gerçekten yardımcımız olsun baharcımm sevindirici bir haber izmire taşınıyoruzzz çok mutluyummm inanki kurtuluyorummm allah hakkımızda hayırlısının nasip etsin

oğlumun evı dıye gecınıyolar bazen evet ''oğlumunn evı ,oğlumun cocuğu,benım torunum ''dıye gecınıyolar bılmıyolarki eğer kafası atarsa annenın nbebeğini alır gder yuzunu bıle goremezler.oğlumun evı dedıklerı zaman oğlunu evden kovucan bakalım kımın evıymış,oğlumun bebeği derkende bılmıyolarmı acaba cocuk 10 yasına kadar anne ıstedığı surece annede kalır sokakta bıle kalsa..cahıl ınsanlar baska ne denebılırkı..
gelınıyle oğlunun boşanmasını ısteyıp cocuğumuzu bırak gt dıyenler var..kım oluyolrsa..

hakkatten iş eşte bitiyoryaa.. anneme gıdıcem hepi topu 1 hafta kalıcam dun gece eşim diyoki annemler oğlanı göremeyecekler ben işe gıderken sizide götureyim anneme..bunun nesi kotu dimi gorunuste değil ama su var eşim işe gitmek için gece saat 4te evden cıkıyor..bizde o saatte onla gıdıcez..beylıkduzunden bevlere gıdıcez ben o saatte gecenin köründe 6 aylık cocuğu uyandırıcam hazırlıcam soğukta sokağa cıkarıcam zaten daha yeni iyileşti..1 hafta gormesinler daa 2 gun önce ordaydık bunlar maaile kafayı yemişler..sankı ben onlar mutlu olsun dıye cocuk doğurdum...

çok iyi demişsiniz canım onlar bişey demesede ben benim evim diye vurguluyorum hep o zaman bişey diyemiyo susuyo.birkersinde annemleri ve halamları iftara yemeğe aldım kaynanam eşimi doldurup salmış üstüme.eşim kendi annenleri çağırdığın zaman benimkileride çağıracaksın dedi.zaten çok kalabalıktık o akşam iki masa kurdum.nereye oturtacaktım onları acaba.bende zaten ayrı bigün sizinkileride hep beraber alıcam yemeğe dedim eşime.yok anlamıyo laftan 40 yılın başı geldiler onuda burnumdan getirdi burası benim evim kimin geleceğine ben karar veririm dedi eşim boncuklu perde vardı kapıda onları kopardı fırlattı yere dağıldı hep.çok gücüme gitti sabaha kadar ağladım annem zaten kadın diken üstünde geliyo hep gizli gizli geçiyo kapısının önünden ilk defa iftara almışım çok üzüldüm öyle yapınca.eşimede dedim burası senin evinse ben bana ait olmayan yerde kalmam giderim dedim sonra oda pişman oldu yaptıklarına .şimdi kaynanama inat hep evim evim diyorum .

allah allah onunkiler özlüyoda bizimkiler özlemiyo sanki.hiç taviz verme düzenli şekilde git annene.benim annemle aynı yerdeyiz.eltiminkisi şehir dışında 40 yılda bir gider kaynanamın korkusundan.bikere annelerine gitti köye 10 gün falan kaldı daha 3. günde kaynanamlar çocuğu getirmişler eltim kalmış köyde sesinide çıkaramamış.bende kızdım ayıp etmişsiniz dedim siz hep görüyosunuz torunu onlar ayda yılda bir niye aldınız çocuğu dedim.eltide nasıl gönderdi kendi orda çocuk burda ben olsam bırakmam dedim ananeside özlüyo sonuçta dedim.bana noluyosa ben savunuyorum onuda o ağzını açmıyo......

aynen tepemi attırırsa giderim ne torun gösteririm anasına ne çocuk gösteririm eşime .bunu hissetireceksin ki cesaret almasınlar ezmeye.ben açık açık söylüyorum valla gıkları çıkmıyo şimdi hamileyim diye.

benim yazılarımı okuyunca diyosunuzdur ne cadaloz gelin.bende öyle hemen yapmıyorum.çok sabrettim çok sustum çok şans verdim olmadı çıkardım tırnaklarımı bende hırrrrrrrrrrr

aman saygısızlık olmasın aman onlarda yaslı uzulmesin diye hep sesimi cıkarmamıştım ama bunu yanlış anlayıp ezmeye kalktılar..kımse kusura bakmasın valla herkes yerini bilecek..banada yaptılar eşimin dayısının karısı bıze gelmemişti kaynanamda aaa nezamn istersen gıseriz orası benım evim demişti zamanında salakmısım banada kal geliyodu ozamanlar.. simdi bısey dıyemez cunku babamın evınde oturuyoruz hele bıdesin..bıkere esımle kayınvalıdemlerın yanında tartıstıstık önce kayınvalıdem budurumdan hoslandı oğlu bana bağırıyorya cocuğu bize bırakır ne ıstersen yaparsın demişti..bende kım kımı kovuyo burası babamın evı elk su vs bıle onun ustune hala sen defolup gidersin cocuğuda haftada ıkı saat anne gozetiminde gorursun dedirtmişti bana..hiç hoş şeyler değil ama onlar bunu ıstıyor valla

kaynanalar konusunda duygusallığa yer vermiyorum artık.profesyonel olmak gerekiyo her türlü hukuk meselelerinide biliyorum haklarımıda.......
benim sınırlarımı aşmıcak......

benim yazılarımı okuyunca diyosunuzdur ne cadaloz gelin.bende öyle hemen yapmıyorum.çok sabrettim çok sustum çok şans verdim olmadı çıkardım tırnaklarımı bende hırrrrrrrrrrr

en ıyısını yapıyorsun.. susunca terbıyemızden sustuğumuzu değil korktuk sindik diye sustuk sanıp dahada ezmeye kalkıyorlar..dıyorumya ne salakmısım aman kımse uzulmesın..en cok ben uzuluyormusum oysa..boyle seylerın lafı olmaz ama yaptırtıyolar.. valla herseyımızle ailemın durumu onlardan ıyı maddı manevi... bende esımden epey kucuğum eğitimim işim daha iyi ve daha saygılı terbıyelı bı aile tarafından yetiştirildim ..bıkere bunla ılgılı bısey hıssettirmedim ama onlar zorluyorlar...

offf çok fena...ah burunlarını sokmasalar olmuyor dimi..bide ne cüret ya babanın evinde bırakır gidersin diyor utanmadan..eş faktörü çok önemli...eşim asla laf söyletmeyeceğini bildiklerinden diyecekleri varsada yutuyorlar..genelde hareketlerle sinir ediyorlar beni..
hatta bir kere eşime dedimki izne gittiğimizde karışırlarsa,ne bileyim bizim verdiğimiz terbiyeyi otoriteyi bozmaya çalışırlarsa,evinde terbiye et diye çıkışırlarsa dedim..çünkü duyuyoruz böyle yapan çok var
dedikleri anda pılımızı pırtımızı toplar evimize geliriz o zaman dedi.

susuyorsam edebimdendir yoksa çingeneliğin alası yapılırda bana yakışmaz bir de gerek yok şeytanın ta kendisi bu cadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…