- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
ben sadece sarmısaklı yoğurt olayında az biraz tepki gösterirdim....diğerleri çok genel geçer şeyler..belkide henüz anne olmadığım için pek üstüne durulacak gibi gelmedi..
baharcım iyiki eşin zamanında ne olduklarını anlamış bide benimki anlasa aslında farkında ama tepki vermeye cesareti yok çok korkuyo babasından anneside babasını doldurcak diye laf edemiyo.ben ailemden böyle şeyler görmedim biz annemizin babamızın korkusuyla değil sevgisiyle büyüdük.bunlar çok baskıcı 30yaşına geldiler hala bişey yaparken onlara sormadan kendi kararlarını veremiyolar.çok yanlış kişiliklerini oturtamamışlar onların yüzünden ben ailemden yana çok şanslı yetiştim
canm söylüyorum anlatıyorum eşime amahemen kavgaya gidiyorr annesine zaten annesinle babasıyla anlaşamıyorr her gün kavga her gün kavga aynı yerde oturuyoruz aramızda biraz mesefe var ama aydan aya giderr ama eşiminde hakkını ödeyemem beni hiç bir zaman ezdirmedii allah sanada kolaylık versin cnm benim
keşke benimkilerde sevmesede hiç gelmeseler torun görmeye ama bebek doğunca onların torunu sanki çocuk ağaç kovuğundan çıkıyo anası yok
hiç kusura bakmasınlar yok öyle oğlumun evi filan o evde bizde yaşıyoruz benimde evim. bide senin için gelmiyoruz torunum için geliyoruz filan torununu görmek isteyen gelinle iyi geçincek.ben 4 aylık hamileyim neler çektim hamile kaldığımdan beri gelipte bi işimin ucundan tutmadı bu halimle kendim yapıyorum. doğunca birden çocuk kıymetli oluyo karnımdayken kimse acımadı ama.güya torun sevmeye geliyolar lafları sokup sokup gidiyolar yok öyle insan gibi gelir oturur sever torununu gider yoksa bende bilirim yapacağımı.
iyi canım eşinin olgun olması çok güzel benim eşimde benden yana sagolsun.mesafeli olmak en iyisi bizde haftada bir bazen iki üç oluyodu şimdi ise 2 aydır görüşmüyoruz onlar istedi böle olmasını iyide oldu kafam rahat sagol canım hepimizin Allah yardımcısı olsun
bu senin dedigin olay benimde başımdan geçti yeni evliydik eşimin halaları gelmişti.ozman ailesiyle aynı mahalledeydik onlarla beraber geldi anneside kapıdan girer girmez buyurun oglumun evi diyerekten beni sinir etti onlarda ikisininde evi dediler eşim ve bnde dedik ikimizn evi sadece eşimin evi degil dedim.sustu çenesini kapadı cadıloz sanki benim annem hiçbişey yapmammış gibi çeyiziim okadar çoktuki annem herşeyimi fazlasıyla yapmıştı sagolsun buna ragmen lafı soktu. içi kötü ne anlarlarki bunlar iyi sözden güzel yüzden hepsi aynı bunların çatlıyolar patlasınlar ozaman
hakkatten iş eşte bitiyoryaa.. anneme gıdıcem hepi topu 1 hafta kalıcam dun gece eşim diyoki annemler oğlanı göremeyecekler ben işe gıderken sizide götureyim anneme..bunun nesi kotu dimi gorunuste değil ama su var eşim işe gitmek için gece saat 4te evden cıkıyor..bizde o saatte onla gıdıcez..beylıkduzunden bevlere gıdıcez ben o saatte gecenin köründe 6 aylık cocuğu uyandırıcam hazırlıcam soğukta sokağa cıkarıcam zaten daha yeni iyileşti..1 hafta gormesinler daa 2 gun önce ordaydık bunlar maaile kafayı yemişler..sankı ben onlar mutlu olsun dıye cocuk doğurdum...
oğlumun evı dıye gecınıyolar bazen evet ''oğlumunn evı ,oğlumun cocuğu,benım torunum ''dıye gecınıyolar bılmıyolarki eğer kafası atarsa annenın nbebeğini alır gder yuzunu bıle goremezler.oğlumun evı dedıklerı zaman oğlunu evden kovucan bakalım kımın evıymış,oğlumun bebeği derkende bılmıyolarmı acaba cocuk 10 yasına kadar anne ıstedığı surece annede kalır sokakta bıle kalsa..cahıl ınsanlar baska ne denebılırkı..
gelınıyle oğlunun boşanmasını ısteyıp cocuğumuzu bırak gt dıyenler var..kım oluyolrsa..
benim yazılarımı okuyunca diyosunuzdur ne cadaloz gelin.bende öyle hemen yapmıyorum.çok sabrettim çok sustum çok şans verdim olmadı çıkardım tırnaklarımı bende hırrrrrrrrrrr
aman saygısızlık olmasın aman onlarda yaslı uzulmesin diye hep sesimi cıkarmamıştım ama bunu yanlış anlayıp ezmeye kalktılar..kımse kusura bakmasın valla herkes yerini bilecek..banada yaptılar eşimin dayısının karısı bıze gelmemişti kaynanamda aaa nezamn istersen gıseriz orası benım evim demişti zamanında salakmısım banada kal geliyodu ozamanlar.. simdi bısey dıyemez cunku babamın evınde oturuyoruz hele bıdesin..bıkere esımle kayınvalıdemlerın yanında tartıstıstık önce kayınvalıdem budurumdan hoslandı oğlu bana bağırıyorya cocuğu bize bırakır ne ıstersen yaparsın demişti..bende kım kımı kovuyo burası babamın evı elk su vs bıle onun ustune hala sen defolup gidersin cocuğuda haftada ıkı saat anne gozetiminde gorursun dedirtmişti bana..hiç hoş şeyler değil ama onlar bunu ıstıyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?