Kaynanalar ve Çocuklarımız

bak bunu test ettim onayladım.....sabredip sustum eşim cesaret edemezsin zaten şöyle yaparım falan böyle yaparım demeye başlamıştı.tepem attı elinizden geleni ardınıza koymayın dedim benim alnım açık yüzüm ak bi namussuzluk yapmadım önüne yemek koydum çamaşırını yıkadım ütünü yaptım senden izinsiz adımımı atmadım istemiyosanız çay kaşığına varana kadar ne getirdiysem toplarım evime giderim dedim

merhabalar sizleri okuyunca bende yazayım dedim.benim bebeğim 5 aylık birgün kayınvalidemlere gittik hanımefendinin eksikleri için koçtaşa gitmiştik geldiğinde bird ne göreyim daha 3 aylık bebeğimin biberonuna nar suyunu doldurmuş içiriyor. nasıl sinir oldum bilemezsiniz neyseki eşim annesine bağıdı sana çocuk filan emanet edilmez filan dedide rahatladım. biz böyle böyle büyüttük diyo bide.o kadar çokki yaptıkları bu aklıma gelen.

Benim bebeğim ilk 4ay çok sık kusuyodu. Dr gazdan diyodu ama kv ye anlatamıyodum bi türlü... Önce sütüme bi sürü laf etti.. Çocuğa dokunuyomuş da bilmem neymiş de mama vermeliymişim.. Sonra çok emzirdiğim için kustuğunu söyledi.. Çocuk bu kdr sık emzirilir miymiş(2 saattle bir emziriyodum). Her ağladığında meme mi verilirmiş.. Bebek ne bilsinmiş... En sonunda da bebeğin kusması için mide bulantısına nane limon iyi gelir die gelmişti.. Orda kedisine bir huni hediye etmiştim!!!

arkadaşım nane limon beni bile kusturdu bebeğe verildiğini düşünemiyorum.benim hamilelikten bulantılarım oluyodu kaynanam tutturdu nane limon içsin geçer diye.eşimde tersledi daha çok kusçak ben bile içemem dedi.hamilelik bulantısına nane limon napsın ayol.....benimkide böyle işte

birgün bebeklerin başına bişey gelecek bunları o zaman parçalayıp köpekelre atıcaksın :88::88:

nedır anam bu karılardan cekdıgımız benım kızmda 3 yasında tuturmuslar ıkıncıyıde yap dedım yapıyorum ıstemıyorum kızım kucuk buyusun oyle yok yasın gecmeden yap dıye tuturuyporlarda bazen dedım en sonunda yasım 22 daha onumde senelr var hem dogurusam buna ben bakıcam kımseye vermıcem dedım surat ıfadesı degıstı karının tabı bakrsın nıye bakmıcankı demezmı kımseye eltmıcem dıye soz verdım kendıem ıkıncıyı dogurudmda doyasıya bakıcma bu sefer bebegıme kızmda 6 ay bakdıda kaynam kızcem benı tanıamdı bıle hep kadının koynundaydı hıc be musluman bu anası verımde al sev demedı onların yuzdende sutum 40mda keısldı mazeterlerıde mıletın ıcınde emzırmem oldu hepsıne kazan yapıcam atıcam kazana:ÇD

bencede acele etme daha yaşın küçük ben 26 yaşındayım daha ilk hamileliğim kızsenin kaynana bende olsa yakında menepoza gircen der bana heralde.şaka bi yana bencede çocuğuna kendin bak ondan sonra kendileri doğurmuş gibi söz sahibi oluyolar herşeyde.

doğru rahatının bozulmayacağını bilse kesin benimkide doğurur. bir de geçen gün şöyle arkasından bir baktım hayvan gibi buna bişey olmaz dedim vallaa

kız allah iyiliğini versin nazar değdircen kadına

ama belli de olmaz belki kıskançlıktan çatlar bakarsın

artıkbizde güzel bir parti düzenleriz arkalarından anma partisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…