nedır anam bu karılardan cekdıgımız benım kızmda 3 yasında tuturmuslar ıkıncıyıde yap dedım yapıyorum ıstemıyorum kızım kucuk buyusun oyle yok yasın gecmeden yap dıye tuturuyporlarda bazen dedım en sonunda yasım 22 daha onumde senelr var hem dogurusam buna ben bakıcam kımseye vermıcem dedım surat ıfadesı degıstı karının tabı bakrsın nıye bakmıcankı demezmı kımseye eltmıcem dıye soz verdım kendıem ıkıncıyı dogurudmda doyasıya bakıcma bu sefer bebegıme kızmda 6 ay bakdıda kaynam kızcem benı tanıamdı bıle hep kadının koynundaydı hıc be musluman bu anası verımde al sev demedı onların yuzdende sutum 40mda keısldı mazeterlerıde mıletın ıcınde emzırmem oldu hepsıne kazan yapıcam atıcam kazana:ÇD
benim gdo diyoki kardeşlerin arasında 4 yaş olmalıymış ikinciyi o zaman yapmalıymışım ( dur sipariş vereyim şimdiden 4 yıl sonrasına buda kız olsun diye töbe töbe)
kendisi öyle doğurmuş ya eşimin aklınada sokmuş o da diyo 4 yıl sonra ikinci çocuk diye
sanki doğurmak o kadar kolaydı çektiklerimi unutmadım halabirde bakması var oğlum 4 yaşında olacak tam kollanması gereken zamanında bidaha doğurcam
he tabi olurda kaza bela Allah nasip ederse bişey diyemem ama kaynanamın siparişiyle olmazzzzzz
ayyy kızla ne fenayız biz ya.geliniz işte neolcak. şaka bir yana allahım benimde oğlum var o durumlara düşürme beni yarabbiiiii. anlamıyorum insan ğlunun mutluluğunu kıskanırmı kıskanıyorlar işte anam. c.tesi bize geldi kaynanam tabi surat beş karış eşime dedim bu saatten sonra kimsenin kaprisini çekemem diye ne nasılsın dedim nede yüzüne baktım anlasın sanki bulunmaz hint kumaşı.sinir uyuz maynak karııı
maşşalllaah aile planlaması gibi karı
bıraksan herşeyi planlayacak
arkadaşlar büyük çoğunluğumuz doğumdan sonra kaynanamızla sorunlar yaşamışızdır. burada kimseye anlatamadığımız bu kötü anılarımızı paylaşabiliriz. hemde içimizi dökmüş biraz olsun rahatlamış oluruz.
kaynananamdan seçmeler
bebeğim daha 15 günlüktü. emziğe alıştırmaya çalışıyorduk fakat istemiyor öğürüyordu. oğlum kaynanamın kucağındaydı ağzının kenarlarında beyaz bişeyler gördüm. kustumu diye sorduğumda aldığım cevap beni şok etti emziği sarımsaklı yoğurda batırarak verdim demesin mi
oğlumu aşıya getirdik. iki bacağından bir omzundan 3 tane aşı oldu. dr yan etkilerini söyledi ve ağrı kesici ateş düşürücü şurup verdi birde 3 gün yıkamamızı söyledi. yan etkileri yüzünden 1 günlük sıkıntı çekebileceğimizi söyledi. kaynanamsa sen doktorun 1 günlük dediğine bakma en az 3 gün huzursuz olur diyerek beni korkuttu ve şükürler olsunki hiç sorun yaşamadık. birde dr 3 dedi ama biz 4 gün sonra yıkayalım garanti olsun diyorne çok biliyorlar yaa
yavrumun göbeği düştükten sonra biraz dışarı çıkıktı bozuk para koyalım düzelmesi için dedi ona kaynanası öyle yapmış. koydurmadım ve kendiliğinden düzeldi.
şimdilik aklıma gelenler bunlar eminimki daha paylaşacağım çok şey olurhadi sizin kaynananızın hünerlerini de görelim
benim gdo diyoki kardeşlerin arasında 4 yaş olmalıymış ikinciyi o zaman yapmalıymışım ( dur sipariş vereyim şimdiden 4 yıl sonrasına buda kız olsun diye töbe töbe)
kendisi öyle doğurmuş ya eşimin aklınada sokmuş o da diyo 4 yıl sonra ikinci çocuk diye
sanki doğurmak o kadar kolaydı çektiklerimi unutmadım halabirde bakması var oğlum 4 yaşında olacak tam kollanması gereken zamanında bidaha doğurcam
he tabi olurda kaza bela Allah nasip ederse bişey diyemem ama kaynanamın siparişiyle olmazzzzzz
herkes kendi yaşına baksın önce bir ayağı çukurda olanlar meselaaaa
ama belli de olmaz belki kıskançlıktan çatlar bakarsın
artıkbizde güzel bir parti düzenleriz arkalarından anma partisi
Manyak mı ya sarmısaklı yoğurt sanki yaşında bebek ya Hey güzel Allah'ımmm
Peki para ya ne demeli manyak kusura bakma ama manyakmış bu kadın ya mikrop kapar deli midir nedir ya sinirlendim şimdiiiii
Senin ki iyiymiş benim ki de 1,5 yaş ara ile doğum yapmış üstelik kazara olmuş..Çok sıkıntı yaşamış yine de bana diyor ki ikisi bir iyi oldu büyüdü..Bir tane de olsa dışarı çıkılmıyor 2 tane de olsa çıkılmıyor ikisi bir büyüdü gitti üstelik ben şuan 36. haftamdayımbunu bana sürekli söylüyordu 2- 3 aylık evli iken..Bunların hepsi uçmuşşşş çatlak kremitler
allah gerçekten yardımcımız olsun baharcımm sevindirici bir haber izmire taşınıyoruzzz çok mutluyummm inanki kurtuluyorummm allah hakkımızda hayırlısının nasip etsin
çok iyi demişsiniz canım onlar bişey demesede ben benim evim diye vurguluyorum hep o zaman bişey diyemiyo susuyo.birkersinde annemleri ve halamları iftara yemeğe aldım kaynanam eşimi doldurup salmış üstüme.eşim kendi annenleri çağırdığın zaman benimkileride çağıracaksın dedi.zaten çok kalabalıktık o akşam iki masa kurdum.nereye oturtacaktım onları acaba.bende zaten ayrı bigün sizinkileride hep beraber alıcam yemeğe dedim eşime.yok anlamıyo laftan 40 yılın başı geldiler onuda burnumdan getirdi burası benim evim kimin geleceğine ben karar veririm dedi eşim boncuklu perde vardı kapıda onları kopardı fırlattı yere dağıldı hep.çok gücüme gitti sabaha kadar ağladım annem zaten kadın diken üstünde geliyo hep gizli gizli geçiyo kapısının önünden ilk defa iftara almışım çok üzüldüm öyle yapınca.eşimede dedim burası senin evinse ben bana ait olmayan yerde kalmam giderim dedim sonra oda pişman oldu yaptıklarına .şimdi kaynanama inat hep evim evim diyorum .
aman saygısızlık olmasın aman onlarda yaslı uzulmesin diye hep sesimi cıkarmamıştım ama bunu yanlış anlayıp ezmeye kalktılar..kımse kusura bakmasın valla herkes yerini bilecek..banada yaptılar eşimin dayısının karısı bıze gelmemişti kaynanamda aaa nezamn istersen gıseriz orası benım evim demişti zamanında salakmısım banada kal geliyodu ozamanlar.. simdi bısey dıyemez cunku babamın evınde oturuyoruz hele bıdesin..bıkere esımle kayınvalıdemlerın yanında tartıstıstık önce kayınvalıdem budurumdan hoslandı oğlu bana bağırıyorya cocuğu bize bırakır ne ıstersen yaparsın demişti..bende kım kımı kovuyo burası babamın evı elk su vs bıle onun ustune hala sen defolup gidersin cocuğuda haftada ıkı saat anne gozetiminde gorursun dedirtmişti bana..hiç hoş şeyler değil ama onlar bunu ıstıyor valla
aman saygısızlık olmasın aman onlarda yaslı uzulmesin diye hep sesimi cıkarmamıştım ama bunu yanlış anlayıp ezmeye kalktılar..kımse kusura bakmasın valla herkes yerini bilecek..banada yaptılar eşimin dayısının karısı bıze gelmemişti kaynanamda aaa nezamn istersen gıseriz orası benım evim demişti zamanında salakmısım banada kal geliyodu ozamanlar.. simdi bısey dıyemez cunku babamın evınde oturuyoruz hele bıdesin..bıkere esımle kayınvalıdemlerın yanında tartıstıstık önce kayınvalıdem budurumdan hoslandı oğlu bana bağırıyorya cocuğu bize bırakır ne ıstersen yaparsın demişti..bende kım kımı kovuyo burası babamın evı elk su vs bıle onun ustune hala sen defolup gidersin cocuğuda haftada ıkı saat anne gozetiminde gorursun dedirtmişti bana..hiç hoş şeyler değil ama onlar bunu ıstıyor valla
Benim bebeğim ilk 4ay çok sık kusuyodu. Dr gazdan diyodu ama kv ye anlatamıyodum bi türlü... Önce sütüme bi sürü laf etti.. Çocuğa dokunuyomuş da bilmem neymiş de mama vermeliymişim.. Sonra çok emzirdiğim için kustuğunu söyledi.. Çocuk bu kdr sık emzirilir miymiş(2 saattle bir emziriyodum). Her ağladığında meme mi verilirmiş.. Bebek ne bilsinmiş... En sonunda da bebeğin kusması için mide bulantısına nane limon iyi gelir die gelmişti.. Orda kedisine bir huni hediye etmiştim!!!
Senin ki iyiymiş benim ki de 1,5 yaş ara ile doğum yapmış üstelik kazara olmuş..Çok sıkıntı yaşamış yine de bana diyor ki ikisi bir iyi oldu büyüdü..Bir tane de olsa dışarı çıkılmıyor 2 tane de olsa çıkılmıyor ikisi bir büyüdü gitti üstelik ben şuan 36. haftamdayımbunu bana sürekli söylüyordu 2- 3 aylık evli iken..Bunların hepsi uçmuşşşş çatlak kremitler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?