Kaynanalar ve Çocuklarımız

ayyy kızla ne fenayız biz ya.geliniz işte neolcak.şaka bir yana allahım benimde oğlum var o durumlara düşürme beni yarabbiiiii. anlamıyorum insan ğlunun mutluluğunu kıskanırmı kıskanıyorlar işte anam. c.tesi bize geldi kaynanam tabi surat beş karış eşime dedim bu saatten sonra kimsenin kaprisini çekemem diye ne nasılsın dedim nede yüzüne baktım anlasın sanki bulunmaz hint kumaşı.sinir uyuz maynak karııı

istiyorlarda acaba bir çocuk ne kadar masrafla doğar hastane parası ne kadar bizde yardım edelim demezler anca isterler.

benim gdo diyoki kardeşlerin arasında 4 yaş olmalıymış ikinciyi o zaman yapmalıymışım ( dur sipariş vereyim şimdiden 4 yıl sonrasına buda kız olsun diye töbe töbe )
kendisi öyle doğurmuş ya eşimin aklınada sokmuş o da diyo 4 yıl sonra ikinci çocuk diye
sanki doğurmak o kadar kolaydı çektiklerimi unutmadım hala birde bakması var oğlum 4 yaşında olacak tam kollanması gereken zamanında bidaha doğurcam
he tabi olurda kaza bela Allah nasip ederse bişey diyemem ama kaynanamın siparişiyle olmazzzzzz

maşşalllaah aile planlaması gibi karı

kıskanıyolar kazık kadar herifleri

bıraksan herşeyi planlayacak

benimkide 3 yaş arayla doğurmuş eltiye yapıyodu senin dediğini oda 2 kere hamile kaldı düşük yaptı .doktor eşinde gelsin tedaviye demiş kaynım geri kafalı olduğu için yanaşmamış eltimde 2.torunu sorunca lafı sokuyo.iyi yapıyo .zamanında 3 sene gecikmiş ilk çocuk diye az laf etmemiş kıza

hey yarabbım ne ınsanlar yaa..
benım kaynanada45 yasndan snra doğum yapnları anlatıyo bn hamıleykn yanı gaz versek doğurcak
bu aradakaynanm 49 yasnda ayf genc gosterıyo kara böcek gbı bişey..

Manyak mı ya sarmısaklı yoğurt sanki yaşında bebek ya Hey güzel Allah'ımmm

Peki para ya ne demeli manyak kusura bakma ama manyakmış bu kadın ya mikrop kapar deli midir nedir ya sinirlendim şimdiiiii

Senin ki iyiymiş benim ki de 1,5 yaş ara ile doğum yapmış üstelik kazara olmuş..Çok sıkıntı yaşamış yine de bana diyor ki ikisi bir iyi oldu büyüdü..Bir tane de olsa dışarı çıkılmıyor 2 tane de olsa çıkılmıyor ikisi bir büyüdü gitti üstelik ben şuan 36. haftamdayım bunu bana sürekli söylüyordu 2- 3 aylık evli iken..Bunların hepsi uçmuşşşş çatlak kremitler

ama belli de olmaz belki kıskançlıktan çatlar bakarsın

artıkbizde güzel bir parti düzenleriz arkalarından anma partisi

Yumycim sana özel bi fıkra yazıyorum:
Bi gün gelinler ve kaynanalar uçakla seyahate gidiyolarmış.Uçak düşmüş , bütün kaynanalar ölmüş. Gelinler gerdan kırıp oynuyolarmış, kaynanal öldü die.. Bi bakmışlar ki içlerinden biri ağlıyo. Nie ağlıyosun demişler.. Benim kaynanam bu uçağa binmemeişti ona ağlıyorum demiş..

Manyak mı ya sarmısaklı yoğurt sanki yaşında bebek ya Hey güzel Allah'ımmm

Peki para ya ne demeli manyak kusura bakma ama manyakmış bu kadın ya mikrop kapar deli midir nedir ya sinirlendim şimdiiiii

birde genç görmüş geçirmiş biri cahil de değil ama hala kocakarı usulleriyle uğraşıyor

deli bunlar deli

allah gerçekten yardımcımız olsun baharcımm sevindirici bir haber izmire taşınıyoruzzz çok mutluyummm inanki kurtuluyorummm allah hakkımızda hayırlısının nasip etsin

canım çok sevindim senin adına sen hangi şehirdesin şuan izmire iş dolayısıylamı gidiyosunuz?iyi canım ya Allah yüzüne baktı kurtuluyosun onlardan inşllh güzel olur herşey amin canım

sende iyi demişsn onlara inat hakediyorlar bu lafları.eşine bende çok kızdım onların ailesiyle hep aynı yerdesin zaten annenleri almışsın yemege nevar bunda başka zamanda onları alırdın kıskançlık işte kaynana denilen illetler kıskanıyolar ne muzurluk yapsamda huzurları kaçsa diye planlar yapıyorlar eşin hatasını anlamış umarım bidaha aynısını yapmaz canım.ev sadece eşinin degil ikinizin evi tabi böle ayırımcılık huyunu çıkarıyolar işte sen bildini yap canım:13:

bende öyle saygımı bozmadım kortugumdan degil saygımdan sonuçta bire beş eklerler orda burda gelin kötülenir.bu seferde dedigin gibi ailem uzak bana bunlarda nasılsa ailesi yakın degil tek deyip eşimide saf zannedip otoriter kurmaya kalktılar ama yanıldılar tabiki kimse köle degil.şimdi görüşmüyorum mecbur degilim napıcak beni mahkemeyemi vericek görüşmüyorum diyesenin eşinde ayıp etmiş.benimki öle degil benden yana oldu hep onların neoldugunu biliyor çünkü.inşllh senin eşininde aklı başına gelir senden yanadır şimdi inşllh

bende öyle saygımı bozmadım kortugumdan degil saygımdan sonuçta bire beş eklerler orda burda gelin kötülenir.bu seferde dedigin gibi ailem uzak bana bunlarda nasılsa ailesi yakın degil tek deyip eşimide saf zannedip otoriter kurmaya kalktılar ama yanıldılar tabiki kimse köle degil.şimdi görüşmüyorum mecbur degilim napıcak beni mahkemeyemi vericek görüşmüyorum diyesenin eşinde ayıp etmiş.benimki öle degil benden yana oldu hep onların neoldugunu biliyor çünkü.inşllh senin eşininde aklı başına gelir senden yanadır şimdi inşllh

iyi etmişsin tam hunilik bunlar

buda güzel buluş olmuş çatlak kiremit lafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…