hahahaha
slm kızlar misafir kabul ediyomusunuz ?
hepsini okuyamadım ama süper seyler yazıyo burda.
bazen bende düşünüyorum Yüce Allahım bana kaynanamı şaka olsun die yoladı die
hayretler içerisindeyim akşam bana çok iyi davrandı ama ben gene mesafeli durdum bişey sorarsa cvp verdim.tv ye baktım hep .tabi torun gelecek ya yamuk yaparsa benimde neler yapacağımı biliyo cesaret edemiyo artık.canım senin kaynanoş duruldu benimki azdı bu aralar
laf sokmak için çağırmıştır çok bile durdu
bizde dün akşam oradaydık yemekte ben gitmek istedim gönülleri olsn diee benim kızım 2 ay emdi sonra benim sinirden sitüm kesildi neden diye sorarasanızz allahın bana verdiği lanet kaynanadan diyorum benim kızım şu an mama içiyorr benimde göğüsümün ucuda yoktuu ondanda emmedi şu an emiyorr yani emmeye çalışıyorr kaynanam bugün nederse beğenirsinizz hadi emdir yağmuru dedi ben hiç görmedim dedi sinirim bozulduu sanki ona inandırıcı gelmiyoor daha yeni alıtığı için sakin zamanlarda veriyorummm hadi emdirr dedimm diyorr eşimde vardı bende dedimki babamın yanında emzircek halim yok herhallde anne dedim ben onu emzireceğim saati bilirim dedim kimsede tık yok alıp yerden yere çarpasım geliyorr karıyııı kızlar insanlar yani evliler 1. düğünde 2.lohusalıkta eşinden boşanmazlarsa bir daha ömürlerinin sonuna kadar boşanmazlarmışş
Valla canım benim öyle bir niyetim yok o da öyle yapar ise 40 gün mü burnumdan getirdi e bunun 40 yılı da var bende kötü olmak istemiyorum ama ille de zorlar ise bende yapacağımı biliyorum..Kendimi ezdirdim daha önce ilk zamanlar ama annem için bir defa böyle bişey yapmam..Kadın 1 aylığına gelecek hasta hali ile bana bakmaya ben istiyorum die yemek temizlik yapacak kimse kusura bakmasın alırım elime maşamı
hoşbulduk canımhoşgeldin canım
buraya herkes misafir olarak geliyor yatıya kalıyor kaynanadan kurtulmak için
sendeki de arıza anlaşılan
aynen öyle canım benimki misafir geldiğnde geldi onların yanında süzülüp süzülüp gitti bide üstüne annem onunda önüne çay pasta koydu onada hizmet etti ki benim annem de taaa nerden geldi.üstelik benim annem hem ondan büyük hemde belinden rahatsızdı.ama çocuk onların oğullarından ya onlarda ana kraliçe oluyor[/QUOTE]yapıyolar cnm yapıyolar sfra kurulurken ortadan kayboluverıyolar ıs yapmıyolar annenden bklıyolar allah bıldıklerı gbı yapsın
madem oğlumun evı dıye gecınıyosun ıslerınıde yapsalar yaa...
3 gelini olan kaynana ölünce gelinler millet laf etmesin diye ağlıyorlarmış 1. gelin uzağa gömünnnnn uzağaaa
2. gelin derine gömün derineeeeeeeee
3.gelinde yine de gelir yinede gelirrrrrrrrrrr diye ağlıyormuş....
Buna daha çok güldüm:))) Hepimiz müdavimi olduk buranın valla:)))hoşgeldin canım
buraya herkes misafir olarak geliyor yatıya kalıyor kaynanadan kurtulmak için
sendeki de arıza anlaşılan
bence kaynanız haklı halınızı kendiniz yıkayın arta kalan zamanlarda onun evini temizleyin hatta evlere işe gidin doğumu da artık sokakta bir ağaç kovuğunda yapın tek başın a niye demeyin gelin siniz ya ondanböylece kaynananız biraz tatmin olurbelki geberesice dicem ayıp olmaz umarım
kayınpeder benimkni prensesler gibi yaşatıyo 100 yaşına kadar ölmez bizim kocalarımız azıcık bizle ilgilense hemen şımartmayın karıları tepenize çıkar diye dolduruyolar oğlanları.
İMPARATOGRLY o kadar lafı sözü çekip, en kötü davranışlara mazur kalıp sanki suçlu senmişsin gibi sen özür dilemişsin.. Bi de kayınpederin demiş ya son bi şans verelim die!!! Ne sanıyolarsa kendilerini.. Benim merak ettiğim bu kadar olaya olurken kıyametler koparken kayınvaliden ve kayınpederin seni yerden yere vurularken eşin napıyodu? Onlara nie karşı gelmiyodu? Bu insanlarda hiç Allah korkusu yok mu??? İnsan oğlunun yuvasını bozmaya bu kadar canla başla çalışır mı ya!!
Yine de sen büyüklüğünü göstermişsin, her işlerinde yardımlarına koşmuşsun...
Allah böyle insanları imtihan die çıkarıyo heralde karşına..
Sizinkilerin yanında ufak kalıyo tabi ama
benimde kaynana gözüme batmaya basladı
5-6 aydır sözlüyüm flört dönemimdede devamlı görüsürdük anasıyla ozamanlar eve gelip gitmeler olmadığı icin tek derdim kaynanamın cok konusuyo olmasıydı( yani kadında bi cene var düsman basına o derece)
sözlendikten sonra ailecek yemeğe fln gidip geliyoduk
son yemeğe geldiklernde yemeği annemle 2si yapmıstı bende börek makarna salatası tatlı gibi ufak tefek seyler hazırlamıstım
anaaaa kadın benm yaptklarımın hicbirini yemedi oturdu kendi yaptığı ymkleri yedi bnm tatlım fln gelince ay ben cok sistim dedi kızına yedirdi insan bi tadınadamı bakmaz
sonra oturuyoduk iste yeğenlerini övmeye basladı sözlüme dyoki benm yanmda
ay tuğcede nası büyümüs güzellesmis sen bayadır görmüyon incecik uzun boylu fln dye nasıl övüyo(ben kısa boylu ve hafif balık etliyim) nası zoruma gitti
tabi söylemedm kmseyede böyle icimde kaldı iste
belki ben abartıyorum böyle düsünmemeye calısim diyorum iste ama napim kaynana psikolojisi heralde.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?