bişeyler yapmak isteyene servet gerekmez gönlünden kopacak arkadasım...
benimkiler ev sattılar ama bes kuruşları yok(((
tedavi olduk baya masraflı şeyler...
ya ben böyle şeylerden çok tiksiniyorum ya çiğneyip vermek filan bende olsam kıyameti koparırım çok iğrenç hiç kendi annemden böyle şeyler görmedim.allahtan eşin cevabını veriyomuş anlasa bari bidaha yapmasa.iyiki çocuk bakmayı biliyo muz verilirmi o kadar çocuğa
iyi olduktan sonra niye gösterilmesin torun ama diline güvenemiyo demekki.bencede eşin askerliğini yapmadan düşünme hamileliğin problemli olursa eşine çok ihtiyacın olacak.benim eşim sağolsun çok yardımcı oluyo o uzakta olsa napardım bilmiyorum.
ya insan niye evladını böyle üzer anlamıyorum hadi biz el kızıyız acımıyolar ama kendi evladına bile böyle yapanlardan ne beklenebilirki baharcım
arkadaşım ben sana katılmıyorum hatalar karşılıklıdır demişsin ama ben 1,5 aylık evliyken 2 defa anneme gittim eşim kapıya götürdü akşam kendi gelip aldı eşimin izni dahilinde gittim yani.ona rağmen kayınpederim bizden izin almadın dedi ve bana kapıyı gösterdi ve ben ağzımı bile açmadım saygısızlık etmedim sadece ağladım benim kendi evimden beni kovacak kadar büyük bir hatamıydı bu sence.normal insanlar için evet hatalar karşılıklıdır ama böyle hasta ruhlu insanlar için geçerli değil .cadaloz gebersin filan bunlar az bile bence ben onlar yüzünden intiharı bile düşündüm .olur hiç bişey demiyelim içimize atalım kafayı sıyıralım çok güzel bravo
azbile söylediklerimiz ben de 5 yıldır kan kusuyorum annesiz babasız beni hepsi bir olup mahvettiler pisliklerrban yazık değilmi
Hepinizin Allah yardımcısı olsun.. Çok kötü insan kalbine sahipler kayınvalideler hariç hatalar karşılıklıdır diye yazmıştım.
Genel değerlendirme yapmadım yani.. Niyetim sizleri incitmek değildi.
Ama sizler için demiyorum ,kimseyi tanımıyorum çünkü; çoğu gelin ''kayınvalide'' denildiği zaman baştan herşeyi göze batıyor.Sonra bu zamanla büyüdükçe büyüyor.. Birde o annelere sorarsanız neler neler anlatır..
Sadece bunu demek istedim.
Ya aranızda hiç annenize eziyet eden, ya da annenizin dert yandığı bir gelin yok mu ?
Bu arada uslubunuzu bozmadan bana verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim hepinize..
İyi paylaşımlar diliyorum , konunuzu dağıttıysam kusura bakmayın.
kızlar çocuğa bakmaya diye geldi çalıştığım için resmen benei boşatmak evden atmak için elinden geleni yapıyor şeytan benim öküz oğlu öküz kocamda onun için ölüyor kızlar bir görseniz karı koca gibiler yaaaa..hergün tantana hergün pislik zaten ben ikisininde yüzüne baskmıyorum ama aynı evin içinde çocukda olunca mecburen uyuzlar bana neler yapıyorlar bir olup ben anlamadım bunlar nasıl insanlar hepinizin dualarını bekliyorum bana yasptuıklarının cezasını umarım biran önce göröröm de rahatlarım geberesiceler beni yoketmeye çalışıyorlar resmen şeytanlar çok üzgünüm çoookk desteğe ihti,yacım varr yaaaaa dayanamıyorum kızlarrrr
kızlar çocuğa bakmaya diye geldi çalıştığım için resmen benei boşatmak evden atmak için elinden geleni yapıyor şeytan benim öküz oğlu öküz kocamda onun için ölüyor kızlar bir görseniz karı koca gibiler yaaaa..hergün tantana hergün pislik zaten ben ikisininde yüzüne baskmıyorum ama aynı evin içinde çocukda olunca mecburen uyuzlar bana neler yapıyorlar bir olup ben anlamadım bunlar nasıl insanlar hepinizin dualarını bekliyorum bana yasptuıklarının cezasını umarım biran önce göröröm de rahatlarım geberesiceler beni yoketmeye çalışıyorlar resmen şeytanlar çok üzgünüm çoookk desteğe ihti,yacım varr yaaaaa dayanamıyorum kızlarrrr
Amin bahar27 . İnşaallah sizin çabanızı görürler ve vicdanları harekete geçer.
sevgili derya ve green ciğim beni ne güzel anlamışsınız desteğinize ne kadar ihtiyacım vardı anlatama bugün hergünkünden daha kötü durumdayım sizleri çok seviyorum desteğiniz için teşekkürler dediğiniz gibi ilahi adaleti bekliyorum anacak o zaman huzur bulurum
canım üzme kendini Allah görüyor biliyor boşver isyan etme dua et Allaha sıgın ozaman psikolojik olrak rahatlıyorsun.eşinde inşllh hatasını anlarda mutlu olursunuz
şeytanlar bugünlerde iyice kudurdu bizim evde artık lafla filan ağzından çıkanı kulağı duymuyor pisliklerin ama allaha sığınıyorum yarabbim diyorum beter et bunları şeytanlarrrrrrrrrrrrrrrrr
o çirkef oğlundan yüz bulmasa bunları yapabilir mi haram olsun herşey böyle kocaya annesi gebersin bak ban ona nasıl tekmeyi vurucam pislik herif
zaten bişeyi yapma deyince inadına yapıyolar sırf sinir etmek için canım.ama küçücük çocuğa ne kadar zarar verebilceğini umursamamış düşüncesiz kadın. bize herşeyi yapıyolar bari çocuklara yapmasınlar güya seviyolaryaklaşık 2 haftadır kayınvalidemler bizdeler. aramızda pek sorun olmuyor ama tabi bazen bazı şeyler benim de canımı sıkmıyor değil. mesela çocuğa yeni bir kıyafet giydirmemek için elinden geleni yapıyor. takmış bir pijamaya yıkıyor kurutuyor hohp giydiriyor. ben başka bişey giydirmeye kalktığımda, onları misafirlik yaparsın diyor. anne diyorum napıcam ben bu kadar kıyafeti. hepsi küçülüyor. hem misafirlik kıyafet mi kaldı allah aşkına. makineler var. neleri temizliyor. el kadar bebeğin kusmuğunu mu çıkarmayacak.
bi de bugünlerde acık keyifsizim aksırıyorum falan. ben kızımı yanaklarından öpmem. kafasından, gıdısından öperim. yanağından sadece koklarım, annesi olduğum halde. geçenlerde kayınvalidem hastaydı ama hapşırıp tıksırırken öptü çocuğumu, yutkundum sadece. bugün bana diyor ki, fazla yaklaşma çocuğa, ağzından uzak tut. bu arada eşim geldi, hastayım diye. gitti ellerini yıkadı, aldı kızı kucağına, öpmeye başladı. bizimkinde tık yok. yemekte dayanamadım, bana öpme diyosunuz ama evde bir hasta daha var asıl ona diyin dedim öpme çocuğu diye. tık yok. hem dedim ben bebekleri öpmem yanaklarından kıyamam.
inanır mısınız kızlar gece boyu çocuğu yanağından şap şap diye öptü, böyle gözüme soka soka. pes dedim.
şeytanlar bugünlerde iyice kudurdu bizim evde artık lafla filan ağzından çıkanı kulağı duymuyor pisliklerin ama allaha sığınıyorum yarabbim diyorum beter et bunları şeytanlarrrrrrrrrrrrrrrrr
o çirkef oğlundan yüz bulmasa bunları yapabilir mi haram olsun herşey böyle kocaya annesi gebersin bak ban ona nasıl tekmeyi vurucam pislik herif
pelin ciğim adam kadına aşık da sanki ben onların yuvasını bozmaya çalışan bir kadınmışım gibi davranıyor annesiyle evli sanki BÖYLE ACAYİP BİŞEY GÖRMEDİM Ben...ikisi bir olup bana cepe alıyorlar kaynana bişey söylüyo benim öküz hemn parlıyor cadı ailesi neler neler çözmeye çalışmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?