Kaynanalar ve Çocuklarımız

sevmiyo hayatım o annesinden başka hiç bir kadını sevemez onu bulamzsa teyzesine koşar manyak hasta ruhlu ben zaten çocuğum içim sabırediyorum yoksa bn ona yapacağımı biliyorum cadıııııııııııı

var böyle adamlar ya.ne diye evlenmiş o zaman embesil anasıyla koyun koyuna yatsalarmış hiç ayrılmasalarmış .nefret ediyorum böyle erkeklerden ne diye elin kızını alıp hayatını mahvediyolar sırf egolarını tatmin etmek için evleniyo böyle insanlar .sırf annelerine torun yapabilmek için evleniyolar demek ki kusura bakma canım çok sinirlendim.
ne diyim şimdi ayrıl desem ayrı bi dert sabret desem ayrı bi dert allah o öküz kocana akıl fikir versin vicdan versin diyim en iyisi gıcık oldum yaaa adama bak .hep bu erkeklerin yüzünden kaynanalar azıyo.benim abimle yengemde çok didişirler abim ağzına geleni der ama başkasına asla laf ettirmez.bazen annem mutfkta yaptığımıza ettiğimize karışır huyu öyle banada çok karışır ama abim hemen sen karışma anne o bilir nasıl yapılcağını der buda anneme kapak olurben zaten annem yengeme bişey dese kaynanalık yapma kız sen karışma diye cevabı yapıştırıyorum bizim ailede böyle şeyler yok çünkü herkes dobradır hiçbirimiz diğerimizden korkup susmayız haksızlığa bazıları bunu saygısızlık olarak görüyo asla katılmıyorum yanlışa saygı olmaz yanlışı yapan benim annemde kardeşimde olsa gözünün yaşına bakmam hatalısın derim

sevigili ges ne güzeel yazmış beni anlamışsın aynene yazdığın durumdayım çok sağol desteğin için ama bugün cuma dualrınızı özel olarak bekliyorum inşallah yaptıklarının cezasını bulurlar kızlar çok ihtiyacım sinerjinize ben buna çok inanıyorum birleşmiş güç benim için çok önemli destelkoluyor bana

Bu yazdıkların bana çok tanıdık geliyo cnm.. Sanki ben yazmışım gibi...

sevgili farmbuaz başına gelmeyen yaşamayan anlamaz çok zor bir durum....duadan sinerjiden başka sığınacak yerim yok neyapayım

ah canım ben destekliyorum seni inşallah eşin seni anlar inşallah aranızdaki sevgi mutluluk geri gelir.allahım bu kızın kaynanasının kötülük yapması için fırsat verme içine vicdan ,insan sevgisi ver allah korkusu ver .karı koca arasını bozmasına izin verme allahım hepimizinkine ...

allahım şunlara bir ceza ver banada görmek nasip et yarabbim onun sevgisini filan da istemem pis şey

Gönülden amin diyorum..

allahım şunlara bir ceza ver banada görmek nasip et yarabbim onun sevgisini filan da istemem pis şey

Bence isteyin sevgisini, saygısını..Her an bunu isteyin..Çünkü bu arttıkça zaten herşey düzelecektir..Eşinin aileside biraz kendini toparlayacaktır, toparlamak zorunda kalacaktır.

Kim haksızlık yaparsa zaten bulacak cezasını..Siz kendiniz için fazlasıyla dua edin..

Her an her saniye eşiniz ve aranızdaki muhabbetin artması için dua edin..Eşlerin muhabbet duaları asla
geri çevrilmez.
Allah kolaylık versin.

sevgili farmbuaz başına gelmeyen yaşamayan anlamaz çok zor bir durum....duadan sinerjiden başka sığınacak yerim yok neyapayım

Çok iyi anlıyorum cnm.. Dua... Başka elden gelen bişe yok. Allah akıl fikir versin eşlerimize..

evet canım bol bol dua et allaha yalvar.cevap verme onlara hiç bazı insanlarla başedilmez naparsan yap anlamazlar.çok sıkıldığımda dua eder ağlarım hep allaha sığınırım.çok şükür dualarımı kabul etti rabbim bizde ilk zamanlar eşimle sizin gibiydik.yüzüme bile bakmıyodu bense onu çok seviyodum o arkasını dönerdi gece ben arkasından sarılırdım o ise hiç karşılık vermezdi hep iterdi beni ah ah çok ağladım ben çok gücüme giderdi ayrılalım derdi bana hep istemiyorum seni diyodu ama ben çok seviyodum onu pesetmedim çok savaştım çok şeyi yuttum çok şeyi görmezlikten geldim hala bunları yazarken ağlıyorum sabahlara kadar eşim ben oturma odasında ağlarken {alt kattaki kadın duyuyomuş}eşim yatak odasında horul horul uyuyodu. hep dua ettim çünkü elimden bişey gelmiyodu başedemiyodum gücüm kalmamıştı.hep allahım bana güç ver akıl ver yol göster dedim.ama sonunda ben kazandım şimdi eşim bana çok düşkün kaynanamda çatlıyo

birsen cim artık çok şey için geç fakat içimde yanan şu ateşin onlarıda kavurmasını yakmasını istiyorum bweni çok incitiyorlar çokkk allah bunlara müsade etmez umarım tek dileğim bu ne onun sevgisini nede başka bişeyi,ni istemiyorum

sevigi ges benim ki bana yar olmaz ben bunu çoktan anladım da intikam ateşiykle yanıyorum lşimdi gebersinler onlarım hiçbişeyini istemiyorum ayrılsam cadı düğün yapar arkadan o yüzden sabrediyorum yoksa çekilecek gibi değil bir bilseniz

Son düzenleme:

Geç değil ne olur geç diye düşünmeyin.. Madem geç olduğunu düşünüyorsunuz ayrılacaksınız hiç arkanıza bakmadan.Madem ayrılmıyorsunuz ;

LUTFEN mucadele edin..Dediğimiz gibi yapın bakın nasıl değişecek hayatınız. Şuan burada ezan okuyor ; Rabbim yüreğinizdeki sancıyı alsın, kim size haksızlık ediyorsa inşaallah vicdan azabıyla yanar.

Hakszılık yapanları Allah'a havale edin..Her an her saniye sevgi ve muhabbet duası edin..Zaten gerisi geliyor..

anlıyorum canım kalbin çok kırık affedemiyosun bazı şeyleri herşeyi zamana bırak hayırlısı neyse o olsun senin için sen yıkılma dik dur evladın var çünkü onun en çok sana ihtiyacı var .üzme kendini hasta olursun allah korusun sana bişey olsa evladın nolur onu düşün .muhatap olma en iyisi hiç onlarla ne derlerse desinler kötü söz sahibine aittir cevap verip onların seviyesine düşme zaten bişey desende anlamazlar.boşver sen kızına bak kimse lazım değil sana evladın yeter sana .sen iyi olki kızında iyi olsun zaten biraz büyüyünce oda farkına varacak herşeyin sana destek olucaktır kız çocukları daha erken olgunlaşıyo.valla benimde kız yiğenim var abim biraz bağırsın yengeme hemen fırçalıyo abimi oh iyi yapıyo afferin halacım diyorum bende valla ben kadınlardan yanayım abime bile taviz vermiyorum

sevgili ges söylediklerine tamamen katılıyorum haklısın canım destek içinde tebrik ediyorum

bazı erkekler annelerıne cok duşkun oluyo..
bızde esımle gecen seneye kadar sureklı kavga ederdık resmen aşıksın sen annene derdım.gıtmıceksın ben olmadaN görmıceksın derdım.ıs cıkışı uğrardı benden gızlı oğrenınce cok buyuk kavgalar ederdık cunkü annesıyle ne zamn yalnz kalsa ya bışey sıkayet eder ya duygu sömurusu yapardı sevgılıler gununde bıle cağırırdı bızı.artık gızlıce bıle gıtmıyo sukurki bıraz değiştırebıldım.yoksa kafayı yıcektım resmen sevgılı gıbıler dıye.
gercı lafta sevıyolar oğullarını yardım et desek kuruş vermezler
umarım senın esınde duzelır canım annesının etkınde kalıyo baksana.halbukı ıyı gecınseler ne var demı ama.hep beraber mutlu olsanz

beni durumumu anlayan ve destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum insan yaşamayınca davulun sesi uzaktan hoş gel,yor....biryerlerden destek görmek haklı çıkmak psikolojisiyle konuşup duruyorum yoksa hırsımdan çıldıryorum:84::84::84::84::84::84:

yumycim öncelikle ne yap ne et kaynanayı evden göndermeye bak yoksa zor canım o tepenizdeyken yokmu kaynananın kendi evi başka çocukları falan gitsede rahat bıraksa sizi. ancak o zaman eşinin gözündeki perdeyi indirebilirsin.
kaynanan inşallah ettiğini bulur. gün gelir yaptığı kötülükler boynuna dolanır merak etme sen içini ferah tut güçlü ol onların karşısında

kaynanayı napmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…