sevmiyo hayatım o annesinden başka hiç bir kadını sevemez onu bulamzsa teyzesine koşar manyak hasta ruhlu ben zaten çocuğum içim sabırediyorum yoksa bn ona yapacağımı biliyorum cadıııııııııııı
sevmiyo hayatım o annesinden başka hiç bir kadını sevemez onu bulamzsa teyzesine koşar manyak hasta ruhlu ben zaten çocuğum içim sabırediyorum yoksa bn ona yapacağımı biliyorum cadıııııııııııı
sevigili ges ne güzeel yazmış beni anlamışsın aynene yazdığın durumdayım çok sağol desteğin için ama bugün cuma dualrınızı özel olarak bekliyorum inşallah yaptıklarının cezasını bulurlar kızlar çok ihtiyacım sinerjinize ben buna çok inanıyorum birleşmiş güç benim için çok önemli destelkoluyor bana
ah canım ben destekliyorum seni inşallah eşin seni anlar inşallah aranızdaki sevgi mutluluk geri gelir.allahım bu kızın kaynanasının kötülük yapması için fırsat verme içine vicdan ,insan sevgisi ver allah korkusu ver .karı koca arasını bozmasına izin verme allahım hepimizinkine ...
allahım şunlara bir ceza ver banada görmek nasip et yarabbim onun sevgisini filan da istemem pis şey
sevgili farmbuaz başına gelmeyen yaşamayan anlamaz çok zor bir durum....duadan sinerjiden başka sığınacak yerim yok neyapayım
sevgili farmbuaz başına gelmeyen yaşamayan anlamaz çok zor bir durum....duadan sinerjiden başka sığınacak yerim yok neyapayım
birsen cim artık çok şey için geç fakat içimde yanan şu ateşin onlarıda kavurmasını yakmasını istiyorum bweni çok incitiyorlar çokkk allah bunlara müsade etmez umarım tek dileğim bu ne onun sevgisini nede başka bişeyi,ni istemiyorum
sevigi ges benim ki bana yar olmaz ben bunu çoktan anladım da intikam ateşiykle yanıyorum lşimdi gebersinler onlarım hiçbişeyini istemiyorum ayrılsam cadı düğün yapar arkadan o yüzden sabrediyorum yoksa çekilecek gibi değil bir bilseniz
beni durumumu anlayan ve destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum insan yaşamayınca davulun sesi uzaktan hoş gel,yor....biryerlerden destek görmek haklı çıkmak psikolojisiyle konuşup duruyorum yoksa hırsımdan çıldıryorum:84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?