Kaynanalar ve Çocuklarımız

kızlar kaynanam ölünce ben çok ağlıcammm yaaaaaaaaaaaaaaa bunu bilşiyorum ama SEVİNÇTENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:90::90::90::90::90::90::90:

yumy canım allah sabır versin sana allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin.bence sen nayap et o kadını evden gonder.senin eşinde şu düşünce var sanırım yalnış okumadıysam sen çalşıyosun vede kızına kaynanan bakıyor değilmi.eşinde ohh annem cocuğa bakıyor sana ihtiyacım yok havalarında olup annesinin her dediğine bakıp seni es geciyor olabilir.neden boyle bir şey soyledim eltimden biliyorum cocuğa bakamıyor bakamıyor deyip dururdu kaynanam ben iyi bakıyorum havalarına girerdi.o kadıncağızı ana oğul cıldırttılar.ne eltim kaynanam yuzunden cocuğuna bakabildi.herşeye akarışan ve oğullarına aşık kadın resmen.ve ustelik kendi oğluda şeker hastası oldu.
sonra ben doğm yaptım.normalde eşim bana laf soylettirmez.beni ve beni olduğu kadar annesine cok düşkün bir adam.sonra baktımki benim eşim bana değil annesinin ağzına bakıyor.bir hafta zor dayandım ve gonderdim evden.ve bir kavgamızda eşim bana ne dedi bana düşkün olan eşim.ben emziriyorm bebeğimi.eczaneler marketler mama satıyor.ne demek bu sen olmasan da olur.mama alırım annem bakar.siirlendim şimdi.

insanı kendi evinden yuvasından soğutuyolar canım haklısın Allahta aynı şekilde onlara huzur mutluluk yüzü göstermesin.eşinde hata inşallah oda pişman olur seni böyle ezdirdiği için
canım benim zaten mutlu olan bir kişi bşkasına kötülüy yapmaz anca kendisi mutlu değilse etrafındakileride kendine doğru çekmeye çalışırlar..ezmesinin horgörmesinin oğluyla aranızın bozulmasının tek bir iyi yonü var onun gözünde kendisi eşi ile mutlu olmadığı için sizin dee olmanıza katlanamıyo...

canım benim bu kadar yogun bi şekilde nefret ediyosun madem neden hala aynı evde yaşayıp kendi psikolojini bozmaya devam ediyosun ki????
bnu iyi bişey değil ama ayrıl gitsin..çocukfilan da var anladığım kadarıyla ama bir çocuk ayrı anne baba dan ziyade aynı evin içinde anlaşamayan anne babadan daha çok yara alır....çocuğun psikolojosinide düşünmeniz gerek...aynı evde düşman gibi onun için iyi olmayabilir.Allah yardımıcın olsun

kızlar kaynanam ölünce ben çok ağlıcammm yaaaaaaaaaaaaaaa bunu bilşiyorum ama SEVİNÇTENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:90::90::90::90::90::90::90:

yazılanların bir çoğunu okudum benimki iyiyidir ama eltime cok laf söyler benim yanımda bende diyorum kendi kendime ona laf söyleyen bana da yeri ve zamanı gelince söylerdirbide biz çocuk yağpamaya çalısıyoruz 3 yıl oldu bu ara delirdiler her aramaalrında gitmedinizmi doktora gidin ne beklıyonuz ben torun istiyom.sanki kolay geliyo onlara bir sürü stres sıkıntı maddi manevi ypıranma.tedavi olun beklemeyın diyor tedavi olmayı bende istiyorum ama sizin maddi durumunuz ne yardım edelimmi diye soran yok.anca istiyolar isteyenın bı yüzü kara vermeyen zencivalla Allahıma sıgındım artık ondan istıyorum rabbim duy sesimi.yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan evlat isteyen herkese sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip eyle onlarla birlikte banda nasip eyle.artık eşim bile tele cıkmıyo onlar aradıgında sinirimizi bozuyorlar.

allah gönlünüze göre versin sesini duyacktır rabbim

canıum yine sizinkiler yine bi faaliyette bulunuyorlar bunada şükretmek lazım.torun istemeyi biliyolar sadece maddiyatına karısmıyorlar.bizimkiler onuda yapmıyorlar...hiç karısmıyolar dış kapının dış mandalı misali..
biz evlendik öncesinde yaparız edriz dediler baya bi masraf ettik eşya filan.düğün oldu bitti herşeyden ellerini eteklerini çektiler bizim kendimize göre borcumuz var dediler çıktılar işin içinden.dedim keşke baştan söyleseydiniz yardım edemeyeceğpinizi ona göre alırdık alacaklarımızı bize ne diyorlar..
neyse geldi geçti borçlarımızı temizleyemeden daha bebişimizin olamayacağını öğrendik.kucuk bi yerde yasadığımız için tedavimiz mecburen baska sehirde olacak..büyük yerine koyduk aldık karsımıza
böyle böyle.. tüh tüh vah vah bu kadar.görümcem de iki senedir burun estetik olmak istiyor yaptırmıyolardı düşündüler tasındılar sanırım bizim tedavimizin yerine kızlarına estetik yaptırmaya karar verdiler(çok aciliyeti var ya kimseler begenmeyecekye kızlarını)haftasına kalmadı dokotordan randevu aldılar.bu arada siz ne yaptınız ne yapacaksınız diyen yok...2 kere tüp bebek denemsinde bulunduk Allahıma şükürler olsun 2 tuttu hamileyim şu anne arıyolar ne soruyolar bu sürec içinde slm veripte borçlu çıkarsak die belki bi ihtiyacları olurda yardım etmek zorunda kalırız die.yani sadece maddi anlamda değil tabiki manevide yanımızda değiller. tedaviden geldim ben ilk 10 gün dikkatli olmam gerekiyor iş güç yapmamam gerekiyor.annemler kaynanamlar oturuyoruz kaynanam anneme benim çocuklar var ben sık gelemem de sen sık sık gelirsin demesinmi.ölürmüsün öldürürmüsün.

aman canım ne takıyorsun yaa
aramasınlar sormasınlar gelmesınler ne guzel
torunlarını sevmeyede hakları olmazz
bızımkıde 1 gun gormese cok ozledım der sapur supur oper boyle yapmacıklık gormedım
dokunmasını bıle ıstemıyorum cocuguma

keske sızınkıle gıbı olsalar hıc sıkayetcı olmam
a

ne güzel canım ya cok sevindim sağlıcakla al inşallah yavrunu.seninkilerde bi acayip.hele şu görümcenın olayına cok kızdım ya ne biçim anne babalar neden evlat ayırt ediyorlarki dediğin gibi kızı evde kalcak diye kormuş senin kaynanagelin nede olsa el kızı ne hali varsa görsün bak halletmişsiniz siz darısı benim başıma boşver gelmesse gelmesin annen daha iyi olur bi anneden bir bardak su isteme vardır bide kayınvalideden anla yaniii.aman canım ya bende bazen eşime diyorum neden yardım etmiyolar tedavi için bizde 4 yıl olacak busene evleneli anca düğün borcu bitirip topladık kendimizi yeni yen ibirde ben evlenince çalısmadım bazı nedenler yüzünden ondan biraz zorlandık eşim diyo bıraak ben onlardan hiç bişey istemiyorum rabbim yardım eder bize diyor inşallh.bana baskı yapacaklarına desin bana gel kızım biraz siz biriktirin birazda biz verelim yapın şu tedavinizi deseler onada razıyım ama demiyorlarbizde para biriktiriyoruz simdilik işte bu ay doktora gidicem o nederse ona göre yapıcaz bişeyler.rabbim yardımcımız olsun.

sende kendine göre haklısın canım ya

tesekkur ederi,m canım Allah sizin kucağınıza da verir tatlı sağlıklı bir bebe inş.

neyseki bende çalışıyorum canım arabamız filan vardı sattık benim annemler yardım ettiler bankadan çktik birazda hallettik halledilemeyecek seyler değil bunlar bir şeklde maddiyat hallediliyo ama insan manen kırılıyo.annemin ya da kaynanamın bakması değil annem tabiki daha iyi bakar bana ama bunu kaynanamın demesi acayip.kendi karınları ağrısa oğullarını çağırıyolar acele ama oğullarının bir derdi olsa evimiz ayrı yolumuz doğru diyorlar buna canım sıkılıyo benim.görümcem hele tedaviden geldikten sonra 1-2 kere ugradı yanımıza 2 bardak çay dökecem ufak tefek yardım edecem die Allaha havale ediyorum.ne yaparlarsa yapsınlar ama bundan sonra eşimi de göndermeyeceğim hiçbir şekilde.....
hatta birgün ne kadar ayıp ya görümcem adet sancısı çekiyor ve o zamna da bi<zeşimle yemege biyere gidiyorduk.aradı acele cağırdı abi çok hastayım beni doktora götür die neyse gittik bi baktıkk ki adet sancısı iç bi ağrı kesici geçsin neden ortalığı ayaga kaldırıyosun ki.
eşim kızım babamı cağırsaydın ya babam var beni neden çağırıyosun dedi bunun için.görümcem actı ağzını yumdu gözünü sen evlendikten sonra cok değiştinde benimle ilgilenmiyosunda vs vs....
bi de eşime ben hiç mudahale etmem bu konularda kendi ailesi ilgilensin die bişi demezdim.bi tek o gün dedim görmceme sus dedim abine teşekkür edceğin yere laf sayıyosun ne zaman cağırdınız da gelmedi filan.aman aman Allah akıl fikir versin anlat anlat bitmez.....

aynen canım yaa nalat anlat bitmez allaha haval et.boş verrrrrr

canım işte öyle düşünmüyolarki ihtiyaclası istekleri olduğu zaman yanımızda bitiyolar ama bizim ihtiyacımız olduğu zaman yoklar zoraki....bakalım bebişlerimiz doğunca nolacak çalışıyorumda ben....sevmeye severler ama 2 kuruşluk faydaları olmaz o baska

ay ay ıkızlermı
rabbım saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh

onlarında bes kurus faydası yok canımm
hıc goresım yokta yuzlerını esım hatrına cekıyorum ıste

ay ay ıkızlermı
rabbım saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh

onlarında bes kurus faydası yok canımm
hıc goresım yokta yuzlerını esım hatrına cekıyorum ıste
amin canım tesekkurler

aynen canım eşimde de diyorum bundan sonra onlardan herhangi bir beklentim yok ama benimde onlara karsı yapacaklarım sınırlıdır ne ekerlerse onu biçecekler....

yalnız eş yönünden kayınvalidem çok şanslı kayınpeder ağzının içine bakıyo prensesler gibi orda burda tatillerde genç aşıklar gibiler.yani onunla bi ilgisi yok canım bence
benimkide eltiye çok karışırmış psikolojisini bozmuş kızın eltim sessizdir ben biraz cazgırım susmam valla.hiç heveslenmesin öyle karışırım diye.inşallah canım allah sizede hayırlısıyla bi evlat versin nur topu gibi
gerçekten görümceninki çok daha acilmişşşşşgelmesin canım daha iyi gelip laf sokup çıldırtıyolar.keşke benimkide gelmese doğumda filan bunalıma sokmasa beni ne iyi olur.maşallah allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin yavrucuklarını
onlardan gelecek hayır allahtan gelsin bol bol dua edin

çok şımarık bi görümcen varmış kedi bi tarafını görmüş yara sanmış misalihepimiz çekiyoruz o ağrıları bi ağrı kesici almayı öğretmemiş mi anası.resmen ilgi çekmek için yapmış yüz vermeyin .resmen seni abisinden kıskanmış kendisiyle ilgilenilsin istiyo kaç yaşında bu kız .bi an önce evlensinde kocasından ilgi beklesin o zaman çok iyi anlıcak senin neler çektiğini inşallah kendi gibi bi görümcesi olur.

canım eşinle yapamıyosan oda seni üzüyor ise anlaşmazlık varsa ortda neden ayrılmayı düşünmedin tamam ayrılmak en son çare ama senin anlattıgın kadarıyla evinizde ve evliliginizde ne saygı kalmış ne sevgi böle olacagına iki taraf daha fazla kırılmadan ve sen daha çok psikolojin bozulmadan çaresine bak ozaman çünkü eşindende nefret ediyosun yazdıklarından öle anlıyorum.böle nefretle evlilik olmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…