nefretle ilgili kısımlara yürekten katılıyorum yine seninanneciğin var benim kimsem yok diye kocamda onlarla birlik bana neler yaptılar halada yapıyorlar şeytan ailesi
hatta bugün cuma mübarek gün yarabbim nasıl biliyorsan bunları öyle yap beter olsunlar cadılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eşinde haklı şimdi gel demese onunda beynini yer bence gelsinler görsünler torunlarını ama anneye müdahale etmicekler bebek bakımında benimkide gelsin bi köşede otursun uyanınca sevsin ama benim işime karışırsa kıyamet kopar.....doğumuma 14 gün var artık iyice gerilmiş durumdayım.. vara yoğa ağlar durumdayım anlayacağınız.. eşim kızkardeşimin geleceğini bile bile kayınvalidemi çağırmış bize bana yardımcı olsun diye.. beni aradı ben de anne gel başımın üstünde yerin var ama benim işe ihtiyacım yok kendi kendimi döndürüyorum bakma oğlun abartıyor iş için geleceksen sırf, düzenini bozma benim için dedim ve olanlar oldu.. neymiş ben onu istememişim, oğluna ağlamış, duygu sömürüleri falan.. eşim de dün sen öyle dememişsindir ama o yanlış anlamış bi ara istersen dedi.. ben de kontesi arayıp özür diledim ve hala kabullenemiyorum bunu.. neden yaa bu kadar anlayışsızlar.. benimle yarışa girdi resmen sanki ben değil o doğuracak.. dünden beri sinir, stres ve gözyaşı.. Allah bebeğimin hakkını sorsun onlardan...
ya bu sütü yaramıyo lafına da ayar oluyorum yok öyle bişey ya yeni doğan bebek 40 gün ağlar ne yaparsanız yapın diyo doktorlar ağlaması normal yani doktor muayne etmiş işte bişeyi yok .böyle cahil cahil konuşanlara sinir oluyorum.anne sütü gibisi varmı ya neyi yaramıcak sırf laf sokmak moral bozmak arkadaşım kulak asma sen ona....ayyyy kızlar ne kadar kaynana muzdaribi insan varmış şu kaynanaları ortadan kaldırmanın bi çözümünü bulsun bilim adamlarına sesleniyorum...
bende aynı sizin gibiyim bişey anlatayım bende bebeğim şuan 45 günlük yeni doğduğunda yani 15 20 günlükken çok ağlıyodu bebeğim kaynanam bunun biyerimi ağrıo yok diyorum o zaman aç bu çocuk diyo yok aç değil diyorum yok yok bunun sütü yaramıyo heralde demesinmi gırtlağını sıkacaktım niye kıskanıyosunuz dedim hiç bişey demedi aradan on gi ün geçti aşısı için sağlık ocağına götürdük kaynanayla doktor boyunu kilosunu ölçtü maşallah çok güzel büyümüş 25 günde 2 kilo almış boyuda 4 cm uzamış dedi kaynana yanımda tabi görmeliydiniz kıpkırmızı oldu içimden buda sana kapak olsun dedim bidahada sütümle ilgili bişey demedi gerizekalı kadın sinir ediyo beni yaaa
bende böyle kendileri doğurmuş gibi davranan kaynanalara çok gıcık olurum en güzeli taviz vermemek terslemek çocuğu kucağından bırakma onunlayken ben kendim ilgilenmek istiyorum de kendim yapmazsam nasıl öğrenicem de.onada evdeki diğer temizlik yemek işlerini ver sürekli madem yardıma gelmiş yapsın dimi...Bende sadece ben varım diyordum. Yalnız değilmişim. Kaynanam İstanbul dışında oturuyor. Bebğim doğduğunda geldi 40 ında gitti. Kendi kaynanası felçli o olmasa 40 sene kalırdı. 40 gün nasıl sabrettim anlatamam.
Kızımı sanki kendi doğurmuş zannediyor. Bebeğim ağlıyor benden önce koşuyor, kızı kucağına alıyor. Ben yanına gidince kıçıcı dönüp kızımı göstermiyor. Altı açılacağı zaman hemen bezleri alıp kendi açıyor, Yıkanacağı zaman hemen bana sen tut ben yıkarım diyor. Kızıma topuk testi yapılacak hemşire annesi tutsun kokusunu alsın ki fazla ağlamaz dedi, cadı karı vermedi birde kan alındıktan sonra çocuğu sarmaladı sanki kaçırır gibi pusete koyu dışarı çıktı ben öylecene kalakaldım. Geceleri çocuk ağlıyor emmek istiyor kaldır diyorum kaldırmıyor sadece beni emmesin benle vakit geçirmesin diye. Bende çocuğu yanıma aldım, yanımda yatırmaya başladım. Kapımızı da kapadık. Masus öğlene kadar da çıkmadım. Ağlayınca eşim ver annesini istiyor anne kokusunu alsın diyor. Anne kokusu diye birşeymi varmış ki diyor. Birde diyoki emmmese alıp götürürdüm diyor. Bende dayanamadım nereye götürüyorsun ben eşek başımıyım dedim. Salak gibi ses çıkarmadım hiç. Ama kararımı verdim. Bundan sonra ufacık bişeyinde pat pat cevabımı vereceğim. Devamlı şöle yap böle yap diyor. Bende ben böyle yapacağım diyorum. Sen daha iyi bilirsin diyor dedikten sonra. Bir daha derse ben bebeğimi kendime göre yetiştireceğim kimse karışmasın diyeceğim. Birde bir an önce gitsin diye mevlüdünü hemen 40 ında yaptım. Diğer odada eşime ne acelesi var ki diyor. Bende içerden bağırdım. Çocuk benim ben ne zaman istersem o zaman yaparım, kimseye fikrini soran olmadı dedim. Eşime dedim ama annen bi daha gelirse 40 günlüğüne gelmesin 2 gün kalsın gitsin dedim. Benimde özel yaşamım var ayıp dedim. Bebeğime de karışmasın, ağzıma geleni söylerim dedim. Buraya yazarken bile aklıma geliyor ya sinirden kendi kendimi yiyorum. Psikolojimi bozdu bu kadın benim. Gece kafamı koyuyorum yaptıkları aklıma geliyor ve bende kendimi haazırlıyorum. Böyle yaparsa böyle yapacam böyle derse böyle dicem diye. Kızımı bile sevmesini istemiyorum. Nefret ediyorummmmmmmm senden.
ah canım yaz yaz dök içini çok iyi anlıyorum seni.bir kitap yazıp bana ve diğer arkadaşlara yapılanları anlatmayı o kadar istiyorum ki bırakıcaksın yanlarına bak okuyunca kendilerini aynada görmüş gibi olacaklar ama bunlarda bu yüzsüzlük varken anlamazlıktan gelirler ama yinede yazmayı çok istiyorum bir kafamı toparlasam
bir kitap yazıp bana ve diğer arkadaşlara yapılanları anlatmayı o kadar istiyorum ki bırakıcaksın yanlarına bak okuyunca kendilerini aynada görmüş gibi olacaklar ama bunlarda bu yüzsüzlük varken anlamazlıktan gelirler ama yinede yazmayı çok istiyorum bir kafamı toparlasam
eveet eşimi kıbrısa gönderdimve kaynanadayımmmm nefret ediyorum burda olmaktan
kaynana oğlumu bir alıyor kucağına bana sadece emzirmek için veriyorkarnı acıkmış mama yapayım uykusu gelmiş sallayım sanki annesi ben değilimde o Allah.ın cezası kadın!!!!!!
birde oğlum ağladığında seslenmesi yokmu geliyorum diye sanki oğlum onu istiyormuş gibibenim kucağımdayken bile geliyorum oğlum diyor
birde uyutmak için ayağına alıyor sallıyorda sallıyor çocuğun uyanmasına fırsat vermiyor neymiş uykusunu alsınmışyatağına yatır diyorum yok ben sallarım böyle diyor çocuk bir uyanıyor ter içinde kalmış
elimden bir kaza çıkmadan geçsin günler. pazartesini iple çekiyorum Allah.ım beni kurtar burdan bir an önce. amin...
aaaaaaaayyyy çıldırdım öfff.ne biçim kadınlar var ya.geliyomuş sanki çocuk seni çağırıyor.Allah sana sabır versin.sessiz durma canım öf beni istiyor de.amaan valla deli oldum.benimki böyle yapsa ver anne öyle uyunaz o derim.kocana da söyle neymiş bunlar böyleeveet eşimi kıbrısa gönderdimve kaynanadayımmmm nefret ediyorum burda olmaktan
kaynana oğlumu bir alıyor kucağına bana sadece emzirmek için veriyorkarnı acıkmış mama yapayım uykusu gelmiş sallayım sanki annesi ben değilimde o Allah.ın cezası kadın!!!!!!
birde oğlum ağladığında seslenmesi yokmu geliyorum diye sanki oğlum onu istiyormuş gibibenim kucağımdayken bile geliyorum oğlum diyor
birde uyutmak için ayağına alıyor sallıyorda sallıyor çocuğun uyanmasına fırsat vermiyor neymiş uykusunu alsınmışyatağına yatır diyorum yok ben sallarım böyle diyor çocuk bir uyanıyor ter içinde kalmış
elimden bir kaza çıkmadan geçsin günler. pazartesini iple çekiyorum Allah.ım beni kurtar burdan bir an önce. amin...
haaa bi de çok meraklıymış kendi doğursun bi tane.sallıyo mu emziriyo mu naparsa yapar
geldim şekerim geldimsevgili ges nerelerdesin yaa özledik seniiiii
iyi yapmışsın canım kafa dağıtmaya bak hep insan yapılanları düşününce dahada bunalıyo.geçen akşam kaynanadaydık hiç muhatap olmadım eşimin yiğenleriyle ilgilendim hep.bi görsen bir iyi bana şunu ye bunu ye çay servisi yaptı neler nelerhaftasonu için yine ip aldım kızıma çanta kalem kutusu filan örmeye çalışıcam oynasın di,ye zaten anlamıyoda iş olsun diye kafayı dağıtmak için bir alışverişe bir yazmayabir örgüye sardırıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?