Kaynanalar ve Çocuklarımız

herkes oturacağı minderi kendi serermiş bunlar bana çektirdikleriyle ilerisi için epey yatırım yaptılar yani

nefretle ilgili kısımlara yürekten katılıyorum yine seninanneciğin var benim kimsem yok diye kocamda onlarla birlik bana neler yaptılar halada yapıyorlar şeytan ailesi

zaten herşey koca da bitiyor o arkanda durmadıktan sonra değil kv den sülalesi ezer. senin işinin zor kısmı kocanın onlarla birlik olması.
benim eşimde ben ona anlatırım böyle şöyle susar dinler. ne bişey der ne yorum yapar al ondan sonra kavga sebebi. neden annenin yanlışlarını söylediğimde yorum yapmıyorsun dediğimde de öyle dememişti böyle demiştir. bana gelince anneni çatır çatır savunuyorsun diyorum. 2 gün konuşmuyorum oda küs kalmaya dayanamıyor ve benim huyumu da bildiğinden cadı annesini üstü kapalı uyarıyor. Allahtan farklı şehirlerde oturuyoruz.
Birde ne yapmış dersiniz. doğumda geldiğinde anneme demiş ki oturdukları yer için konuşuyor. artık ordaki evlerde 2 seneye kadar bitecek.oğlumda işi öğrendi. buraya yerleşirler demiş. annemde bana dedi. hemen eşimi aradım senin böyle bir düşüncenmi var dedim. hayır dedi. anan ne böyle demiş dedim. derse desin diyor. bende dedim ki diyemez bizim hayatımız hakkında atıp tutamaz dedim. eğer öyle bir düşüncen varsa sana güle güle dedim. saf kadın kendince bizim yerimize konuşuyor. ölürümde senle aynı şehirde oturmam. neyse bir gün aradı beni. özledim torunumu falan dedi. bende lafı buraya getirmek için o zaman istanbula yerleşeceksiniz dedim. bizim oraya gelmemizi aklınızın ucundan bile geçirmeyin dedim. ben oraya asla gelmem, oğlun hiç mi hiç gelmez dedim. sustu kaldı.
daha aklıma gelmeyen ne pislikleri var. geldikçe yazacağım. içimi dökmüş oluyorum. eşim anca dinliyor yorum da yapmıyor hiç değilse burda birbirimize destek olabileceğimiz arkadaşlar var.

valla ben artık anlatmayı ağlamayı çare aramayı bıraktım çok vahim bir durumdayım çünkü ama arkadaşlarla sohbeti aynı yaşadığımız konuları dinlemeyi seviyorum bu da beni rahatlatıyor tabi kaynanalarınıza bol bol beddua da yolluyorum hiç kusura bakmayın

hatta bugün cuma mübarek gün yarabbim nasıl biliyorsan bunları öyle yap beter olsunlar cadılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
hatta bugün cuma mübarek gün yarabbim nasıl biliyorsan bunları öyle yap beter olsunlar cadılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

amin canımmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnn tez zamanda.
şunu da anlatmadan edemiyeceğim.
eşimin babannesi var dünya tatlısı. neyse kaynanama diyo ki bebeğim için, bu sana benziyor diyor (alakası yok) bende nefret ediyorum ya kaynanamdan bide kızım ona benzicek. bende o an ne dedim dersiniz.
aşkolsun babanne benim kızım o kadar çirkin mi dedim:))))))))))))))))))
kadın suratıma baktı kaldı:)) hep sizmi laf sokacaksınız. ohhhhhhhhh o an yağlarım eridi.

valla iyi yapmışsın ooohhh cadı.... dedim ya ben artık yapılanları anlatmıyorum trajik boyutta olduğundan milleti burda ajite etmek istemiyorum ama susmayın birde umarım hep eşlerinizi sizden yana olur ben bunu hiç yaşayamamış biriym de

bir kitap yazıp bana ve diğer arkadaşlara yapılanları anlatmayı o kadar istiyorum ki bırakıcaksın yanlarına bak okuyunca kendilerini aynada görmüş gibi olacaklar ama bunlarda bu yüzsüzlük varken anlamazlıktan gelirler ama yinede yazmayı çok istiyorum bir kafamı toparlasam

eşinde haklı şimdi gel demese onunda beynini yer bence gelsinler görsünler torunlarını ama anneye müdahale etmicekler bebek bakımında benimkide gelsin bi köşede otursun uyanınca sevsin ama benim işime karışırsa kıyamet kopar.....
ya bu sütü yaramıyo lafına da ayar oluyorum yok öyle bişey ya yeni doğan bebek 40 gün ağlar ne yaparsanız yapın diyo doktorlar ağlaması normal yani doktor muayne etmiş işte bişeyi yok .böyle cahil cahil konuşanlara sinir oluyorum.anne sütü gibisi varmı ya neyi yaramıcak sırf laf sokmak moral bozmak arkadaşım kulak asma sen ona....
bende böyle kendileri doğurmuş gibi davranan kaynanalara çok gıcık olurum en güzeli taviz vermemek terslemek çocuğu kucağından bırakma onunlayken ben kendim ilgilenmek istiyorum de kendim yapmazsam nasıl öğrenicem de.onada evdeki diğer temizlik yemek işlerini ver sürekli madem yardıma gelmiş yapsın dimi...
ah canım yaz yaz dök içini çok iyi anlıyorum seni.

haftasonu için yine ip aldım kızıma çanta kalem kutusu filan örmeye çalışıcam oynasın di,ye zaten anlamıyoda iş olsun diye kafayı dağıtmak için bir alışverişe bir yazmaya bir örgüye sardırıyorum....

valla o kitabı ilk ben alır isimsiz olarak kargoyla cadı dv gönderirim. ama o ne yapar bak okusana ne kaynanalar varmış der.

eveet eşimi kıbrısa gönderdim ve kaynanadayımmmm nefret ediyorum burda olmaktan
kaynana oğlumu bir alıyor kucağına bana sadece emzirmek için veriyor karnı acıkmış mama yapayım uykusu gelmiş sallayım sanki annesi ben değilimde o Allah.ın cezası kadın!!!!!!
birde oğlum ağladığında seslenmesi yokmu geliyorum diye sanki oğlum onu istiyormuş gibi benim kucağımdayken bile geliyorum oğlum diyor
birde uyutmak için ayağına alıyor sallıyorda sallıyor çocuğun uyanmasına fırsat vermiyor neymiş uykusunu alsınmış yatağına yatır diyorum yok ben sallarım böyle diyor çocuk bir uyanıyor ter içinde kalmış
elimden bir kaza çıkmadan geçsin günler. pazartesini iple çekiyorum Allah.ım beni kurtar burdan bir an önce. amin...

biz ayıp olur falan diye cevap vermiyoruz. mesela benim cadı kv sallaya sallaya sallabaş yaptı çocuğumu. eğer gelir yada biz gidersek çocuğu sallarsa bu sefer dicem çocuğa zorla unutturduk sallama dicem. de sende sustukça yapar. sanki kendi çocuğu ilahi kendi çocuğuyla ilgilenmişmidir acaba bu kadar. gıcık kadınlar.valla bunlar iyilikten anlamazlar. ciddiyim. eltim kv neler etti neler yaptı kv halen ona kızım kzıım der daha doğrusu korkuyor kızdan. iyi ediyor. dediğim gibi çocuğun olduğundan sıkılma söyle yada git al elinden. laftan anlamıyorsa her türlü şey mübah bunlara.
benim adi kv bir gün bizde doğumdan sonra. bebeğim çok ağlıyordu. kız artık ağlamaktan sersemleşti. uyudu uyuyacak. ben sallarım ayağımda dedi. bende mutfağa gittim. yarım saat sonra geldim. uyudumu dedim bana yandan yandan bakıp adi bir sinsi gülümsemeyle ben yatırırırım diyince yatırırım demez mi? içimden ağzıma ne geldiyse söyledim.keşke kendini de yatırsan kaldırmasan.
benim kayınbabam beni çok sever kızım kızım der başka bişey demez. geldiğinde dışarı çıksın elinde koca bir çikolatayla gelir:) eşim su istesin benden kalk kendin al der. eşime kızıma meyve getir çerez getir der:) bende mesela çocukla ilgili bişey olsun kayınbabamın yanında derim kaynanam tersini yapacakken ya bırak kzı uyutsun kız yedirsin kız yapsın der. kaynanamda morarır. herkese kayınbabam gibi bir kayınbaba nasip etsin. keşke kayınbabacım kaynanam sen olsaydın.

Son düzenleme:
aaaaaaaayyyy çıldırdım öfff.ne biçim kadınlar var ya.geliyomuş sanki çocuk seni çağırıyor.Allah sana sabır versin.sessiz durma canım öf beni istiyor de.amaan valla deli oldum.benimki böyle yapsa ver anne öyle uyunaz o derim.kocana da söyle neymiş bunlar böyle

haaa bi de çok meraklıymış kendi doğursun bi tane.sallıyo mu emziriyo mu naparsa yapar

canım ben kv dedim. anne madem çok seviyorsun kız bebeklerini (kendisinin 2 oğlu var) doğur bi tane dedim. istesemde olmaz ki dedi. (kendisi daha 45 yaşında. genç kv uğraşmak daha zor. kıpır kıpır oluyorlar kendileri. iki de bir de de ayyy ben genç yaşta babannemi oldum diyor.) kist olduğundan rahmi alınmış.
ah bi doğurabilserydi. benden uzaklaşsın diye rahmimi hatta yanında 2 tane de yumurta mı verecem kendisine.

Son düzenleme:
sevgili ges nerelerdesin yaa özledik seniiiii
geldim şekerim geldim
iyi yapmışsın canım kafa dağıtmaya bak hep insan yapılanları düşününce dahada bunalıyo.geçen akşam kaynanadaydık hiç muhatap olmadım eşimin yiğenleriyle ilgilendim hep.bi görsen bir iyi bana şunu ye bunu ye çay servisi yaptı neler neler hiç bişeyede elimi sürmedim belim ağrıyo dedim artık eşimde bişey diyemiyo bana. demekki böyle cadı olmak gerekiyomuş oh canıma değsin

benimkide eltiye yapıyo aynısını sanki kendi doğurmuş.bana yapsa ben patlarım heralde çok iyi anlıyorum seni.sende her fırsatta al kucağına sen benim oğlumsun benimsin gibi laflar söyle kaynananın yanında .geçen kaynana diyoki ah bi doğsun oğlum babannesine gelcek bende dedimki benden fırsat kalırsa alıp seversiniz elimi karnıma koydum ah benim oğluuum annen seni kimselere vermez yavrum 1dk bile ayırmam yanımdan filan dedim kaynana ağzını açamadı açsa tersliceğimi bilir çünkü çok fena oldum bende bu ara hamileliğinde etkisinden olsa gerek çok agresifim hiç hata affetmiyorum

valla alıyorum kucağından emzircen mi diyor ya yoo diyorum off içim karardı burda
eşim gelsin anlatacaklarım var şimdi iş gezisinde kafası burda kalmasın.
valla doğursun otursun baksın benimkine müdahale etmesin benim yetiştirmemle onunki çok farklı hala kocakarı usulleriyle uğraşıyor. çocukda sapıtıyor yaa
o benim oğlum istediğim gibi yetiştirmekte en doğal hakkım!!!

canım sende müsade etme öle herşeyine sen kendi bilginle büyüt bebgini.inşllh canım üzme kendini evinde olursun inşllh bian önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…