Kaynanalar ve Çocuklarımız

ankara bembeyaz içim kapkara haksızlıklar kor gibi yanıyor karlar içinde....pamuk ipliğinle bağlıyım ben bu hayata...buradayım ve ayakta ...hiçbirşeyden habersiz atan bir minik yürek işte tek sebep bu...

ay evde işler karışık işte ona canım sıkılıyor kaynanam kocamı aldı kızımı da ele geçirecek diye korkuyorum

doğumuma 14 gün var artık iyice gerilmiş durumdayım.. vara yoğa ağlar durumdayım anlayacağınız.. eşim kızkardeşimin geleceğini bile bile kayınvalidemi çağırmış bize bana yardımcı olsun diye.. beni aradı ben de anne gel başımın üstünde yerin var ama benim işe ihtiyacım yok kendi kendimi döndürüyorum bakma oğlun abartıyor iş için geleceksen sırf, düzenini bozma benim için dedim ve olanlar oldu.. neymiş ben onu istememişim, oğluna ağlamış, duygu sömürüleri falan.. eşim de dün sen öyle dememişsindir ama o yanlış anlamış bi ara istersen dedi.. ben de kontesi arayıp özür diledim ve hala kabullenemiyorum bunu.. neden yaa bu kadar anlayışsızlar.. benimle yarışa girdi resmen sanki ben değil o doğuracak.. dünden beri sinir, stres ve gözyaşı.. Allah bebeğimin hakkını sorsun onlardan...

sen esas doğurunca gör ooooohhhhooohh neler neler içi kaynıyor bunların pislikler

Son düzenleme:
ayyyy kızlar ne kadar kaynana muzdaribi insan varmış şu kaynanaları ortadan kaldırmanın bi çözümünü bulsun bilim adamlarına sesleniyorum...
bende aynı sizin gibiyim bişey anlatayım bende bebeğim şuan 45 günlük yeni doğduğunda yani 15 20 günlükken çok ağlıyodu bebeğim kaynanam bunun biyerimi ağrıo yok diyorum o zaman aç bu çocuk diyo yok aç değil diyorum yok yok bunun sütü yaramıyo heralde demesinmi gırtlağını sıkacaktım niye kıskanıyosunuz dedim hiç bişey demedi aradan on gi ün geçti aşısı için sağlık ocağına götürdük kaynanayla doktor boyunu kilosunu ölçtü maşallah çok güzel büyümüş 25 günde 2 kilo almış boyuda 4 cm uzamış dedi kaynana yanımda tabi görmeliydiniz kıpkırmızı oldu içimden buda sana kapak olsun dedim bidahada sütümle ilgili bişey demedi gerizekalı kadın sinir ediyo beni yaaa

canım ne güzel demişsin kıskanıyomusun diye ağzına sağlık.allah yardımcın olsun işin zor.cocukmu buyutecen bunlara cevap mı verecen :18:

bende 8 aylık hamileyim,ama kaynanam böyle yaparsa cevabını anında alır,hiç gelemem böyle şeye,zaten tatlı gelin olunca kıymet bilinmiyo,cadı olmak lazım ben bunu anladım

benim k, şeytan kesinlikle insan olamaz ben bunu anladım şimdi bana delirmiş bu diyeceksiniz amama ynı şeytanın avukatı filmindeki gibi insan görünümlü şeytanın adamı o bence çok tehlikeli çokkkk

Bende sadece ben varım diyordum. Yalnız değilmişim. Kaynanam İstanbul dışında oturuyor. Bebğim doğduğunda geldi 40 ında gitti. Kendi kaynanası felçli o olmasa 40 sene kalırdı. 40 gün nasıl sabrettim anlatamam.
Kızımı sanki kendi doğurmuş zannediyor. Bebeğim ağlıyor benden önce koşuyor, kızı kucağına alıyor. Ben yanına gidince kıçıcı dönüp kızımı göstermiyor. Altı açılacağı zaman hemen bezleri alıp kendi açıyor, Yıkanacağı zaman hemen bana sen tut ben yıkarım diyor. Kızıma topuk testi yapılacak hemşire annesi tutsun kokusunu alsın ki fazla ağlamaz dedi, cadı karı vermedi birde kan alındıktan sonra çocuğu sarmaladı sanki kaçırır gibi pusete koyu dışarı çıktı ben öylecene kalakaldım. Geceleri çocuk ağlıyor emmek istiyor kaldır diyorum kaldırmıyor sadece beni emmesin benle vakit geçirmesin diye. Bende çocuğu yanıma aldım, yanımda yatırmaya başladım. Kapımızı da kapadık. Masus öğlene kadar da çıkmadım. Ağlayınca eşim ver annesini istiyor anne kokusunu alsın diyor. Anne kokusu diye birşeymi varmış ki diyor. Birde diyoki emmmese alıp götürürdüm diyor. Bende dayanamadım nereye götürüyorsun ben eşek başımıyım dedim. Salak gibi ses çıkarmadım hiç. Ama kararımı verdim. Bundan sonra ufacık bişeyinde pat pat cevabımı vereceğim. Devamlı şöle yap böle yap diyor. Bende ben böyle yapacağım diyorum. Sen daha iyi bilirsin diyor dedikten sonra. Bir daha derse ben bebeğimi kendime göre yetiştireceğim kimse karışmasın diyeceğim. Birde bir an önce gitsin diye mevlüdünü hemen 40 ında yaptım. Diğer odada eşime ne acelesi var ki diyor. Bende içerden bağırdım. Çocuk benim ben ne zaman istersem o zaman yaparım, kimseye fikrini soran olmadı dedim. Eşime dedim ama annen bi daha gelirse 40 günlüğüne gelmesin 2 gün kalsın gitsin dedim. Benimde özel yaşamım var ayıp dedim. Bebeğime de karışmasın, ağzıma geleni söylerim dedim. Buraya yazarken bile aklıma geliyor ya sinirden kendi kendimi yiyorum. Psikolojimi bozdu bu kadın benim. Gece kafamı koyuyorum yaptıkları aklıma geliyor ve bende kendimi haazırlıyorum. Böyle yaparsa böyle yapacam böyle derse böyle dicem diye. Kızımı bile sevmesini istemiyorum. Nefret ediyorummmmmmmm senden.

desenize hazırlık yapmak lazım doğum sonrasına :18: Allah tan doğumuma anneciğim gelecek il dışından dolayısıyla o gelemeyecek ama kuşum çalıştığı için çok uzun süre kalamayabilir, ben de okula gitmek zorundayım kız kardeşim olacak ama ona da tecrübesiz deyip evime yerleşmeye kalkmaz umarım öyle bir şey olursa yaşanacakları düşünemiyorum

birde ne yaptı dersiniz annemlerle çok yakın oturuyoruz. neyse kaynım da geldi oda ist. dışında. ennem çalışıyor 15 gün izin aldı. kv. bebeğin odasındaki yatağa yerleşti zaten gelir gelmez. annem bugün ben kalayım bebekle dedi. kv de yok alilere şurayı sereceğim orda yatar yok kocasına burayı serermiş. resmen anneme sen evine git demeye getirdi. şimdi ben bu kadına "bırak ben kimi nereye yatıracağıma karar vereyim " demedi. yazık annem 15 gün izin aldı 1 gün kaldı. kadıncağız o varken gelesi bile gelmedi. ama eltim kv hakkından geliyor şak şak lafları ediyor. kv elinden aldı bebeğimi bırakda kız ilgilensin bebeğiyle dedi.
birde gösteriş yapar gibi doğumdan sonra eve gelince annemlere nispet yapar gibi geldi koynuma 1 çeyrek taktı. annemde çantasından çıkardı kalıncana bir bilezik. o an mor oldu. eşime de demiş ki cadı kadın "işte sevmiyor altın diye almadım" demiş. yalancı kadın. takmayı sevmesem bile sana ilk torununu vermişim.
annem kızımın tüm odasını yaptırdı. oda süslerine kapı süslerine hastane süslerine şekerlerine kadar. bu kadında mevlütte dağıtmak için beşikli şeker yaptırttı. daha doğrusu kayınbabam akıl etti. (kayınbabam melektir) mevlütte dağıttık. komşumuz aa ne güzelmiş demiş.. pis kadın ne dese biz yaptırdık demiş.o an ben olacaktım. derdim annemlerde bu gördüğünüz kızımın odasını yaptırdı derdim. utanmaz kadın. eşim akşam gelince annen böyle böyle demiş dedim. ağzı açık kaldı. Allahım ya denecek lafmı dedi.
aslında diğer geliniyle arası çok kötü diye beni çok sever ama doğumdan sonra yaptıkları hep batıyor bana. bebeğim ilk başlarda emzik almadı öğürdü bende yatak odama sakladım emziği vermesin diye, bir gece bebeğimin altını açacam anne bez odamda getirirmisin dedim gizlice emziği de almış. bende gördüm. aldım emziği çöpe attım. 1 ay boyunca emzik aradı evde.
yiğeni evlenecek birde. kaynanasıyla oturma durumu var. yiğeni aradı beni birgün kaynanamla oturmucaz dedi. bende kaynanama ooo ne güzel kaynanasıyla oturmucakmış dedim. yeni evlilerin yanında ne işi varsa dedim. o da evet ne işi var dedi. sonra kafasına dank etti herhalde 40 gündür bizde olduğu ama ilerde çocuk falan olursa gider kalır bebeğe bakar diyor. cadı kadın.
bebeğimin üzerini değiştireceğim zaman gidip hep kendi aldıklarını getiriyordu bende inat geri götürüp annemin aldıklarını getiriyordum.
he bide utanmaz kadın, annemlere gittik yağmur bastıdığından dolayı eşime kalalım dedim 3 gün kaldık:) annem bize siz burda yatın dedi. kv de sende diğer odada yatarsın dedi ne dese beğenirsin ben burda çocuklarla yatarım arkamı dönerim demez mi saf şey. sırf bebeğimle kalmak için. annemde olmaz öyle şey dedi.
daha anlatsam saymakla bitmez. kadından nefret ediyorum. aradan 2 ay geçti ama aklıma geldikçe sinir oluyorum.ama kararımı verdim artık şak şak dediklerine cevaımı vereceğim.

nefretle ilgili kısımlara yürekten katılıyorum yine seninanneciğin var benim kimsem yok diye kocamda onlarla birlik bana neler yaptılar halada yapıyorlar şeytan ailesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…