eşinde haklı şimdi gel demese onunda beynini yer bence gelsinler görsünler torunlarını ama anneye müdahale etmicekler bebek bakımında benimkide gelsin bi köşede otursun uyanınca sevsin ama benim işime karışırsa kıyamet kopar.....
inanın 2,5 senedir evliyim evime toplam 4 kere geldi hem de aynı şehirde yaşamamıza rağmen.. benim ailem ise ayda en az bir ya da iki kere gelirler hem de farklı şehirlerde yaşıyoruz malesef.. bundan sonra da gelmez kontes ama adı gelin istemedi ondan gitmiyorum olur.. ben asıl ona deliriyorum
tebrik etiim seni.biz bişey bilmiyoruz zannediuolar hadi ordan,hadiiiiiiArkadaşlar selam , bende aranıza yeni katıldım daha 3 aylık evliyim , ve sevgili kayınvalidem dayanamayıp merakından 2 ayın üzerine hemen buyurdu ki anneme el öpmeye gideceğimizi bile bile. Neyse eline alıyor bezi orayı silior burayı temizliyor o örtüleri sarıyor , kendi kendine misafir davet ediyor filan falan derken ben baktım böle olacağı yok yani eşimin yanında resmen senin karın bi bok bilmiyor demeye getiriyor.Neyse birgün eşim arkadaslarını cagırmıs yemege bu yemekleri benim yapmama bir türlü emin olamıyor benim kayınvalidemde normalde iyi bir insan ama 2 tane kız kardesi var hepsi bir oluyor böle istiyorlarki herkesi yönetsinler komutan gibi otur kalk bense kendi anneme bile eyvallahım olmayan bi insanım neyse. Sonra ya ben yapayım durup durup ben yapayım bende baktım bu akıllı oynuyor eşimin yanında bana iyi davranıyor filan falan :) bende yok annecim olurmu sen nie zahmet ediceksin ben yaparım diorum eşimin arkadaşları o gece yemekleri öve öve bitiremediler bu masada kıpkırmızı oldu :) neyse ben baktım eşime söle söle bizim ilişkimiz mahvolucak o yuzden artık içimde kalıp beni üzüceine söylüorum o üzülsün o gitsin beni eşime şikayet etsin ,Şikayet eden ben olmayayım.Ya plansız bir hamileliği öğrendik daha yeni evliyim bunun surat 2 karıs ve benim düşük tehlikem var eşimin yanımda olması gerekior aksama kadar yatıorum doktor kalkmıcaksın dedi bu dior beni oraya götür suraya götür alıor sabah aksama kadarsinir oluyorum neyse eve akrabaları hediye getirmiş daha insanlar oturmadan dior ac tesekkür et ya 2 dk da bir tekrarladı adamlar bana hediyeyi vermeden ben nasıl acaım baktım anlamıor ne tesekur ettim ne actım !
Kimseye eyvallahım yok eger Allah nasip eder de cocugum olursa , hiç bir şekilde kimseyi istemiyorum arkadaslar . Eşimede dedimki ben bu evin kadınıyım dedim bir daha benim izn,m olmadan örtü sarılır efendim yemek pişer birileri yemege davet edilir nyada ev temizlenmeye kalkarsa , öyle sert konusurumki o zaman birdaha yapmaz ben uyarmadan sen uyar dedim
KİMSEYE PABUC BIRAKMAYIN ANALARIMIZ BİZİ ONLARA KÖLE OLALIM DİYE DOGURMADI !
hergun kaynanamlar gıtmemızı isterler torunları için gittiğimizde suratına bakmazlar helede kızlarının oğluda varsa benımkını gormezler bıle tam cıkacakken oğlanı sevemedık kalsaydınız bugece derler kalmayız ertesı gun ararlar oğlanı ozledik gelın dıye yıne zorla goturur benı eşim ve aynı seyler.. 1bucuk yıldır kardesımı yeğenımı gormuyorum yurtdısındalar gelemediler haftaya 7 gun ıcın gelıyorlar bende onun ıcın anneme gıdıcem kaynatam soruyor aa sendemı annende kalıcan dıye annemlerde benle aynı sehırde yasamıyorkı tabı gıdıcem..kaynatamlarla aramız 20 dk ona rağmen orda kalalım ısterler ama sozkonusu bızımkıler olunca zorlarına gıder..benım guya 40 yasında olan ana kuzusu esımde sesını cıkarıpta herhalde gıdıcek dıyemez korkudan..hepsınden nefret edıyorum ve artık encokta esımden.. hepsı Allah ından bulsun..
bence o torbaya kaynanayı koyun ağzını da sımsıkı bağlayıp denize atın tövbe tövbe böyle saçmalıkmı olur ne torbası taviz vermemek en güzelibenimki, de bir torba dikmiş kışın bebeği onun içine koyacakmışım çok kıpırdamazmış,üşümezmiş.daha önce de tutturmuştu koyduk çocuğu sıkıldı durmadı içinde.eşim de yok biz onu kullanmıyoruz dediği halde şimdi yine hamileyim yine o torbanın hayalini kuruyor.güler misin ağlar mısın.
bir de hıçkırınca emzirme diyordu doktor da bana hıçkırınca iki yudum emzir geçer dedi ben de söyledim kaldı öyle
hamileliğim de bi ayrı zaten dur kolunu kaldırma dur yan dönerek kalk,şunu yapma bunu yapma.kendi kızı ziv ziv gezdi hamileyken ona laf yok ama
ah canım ne güzel işte keşke benimkide gelmese boşvereşinde haklı şimdi gel demese onunda beynini yer bence gelsinler görsünler torunlarını ama anneye müdahale etmicekler bebek bakımında benimkide gelsin bi köşede otursun uyanınca sevsin ama benim işime karışırsa kıyamet kopar.....
inanın 2,5 senedir evliyim evime toplam 4 kere geldi hem de aynı şehirde yaşamamıza rağmen.. benim ailem ise ayda en az bir ya da iki kere gelirler hem de farklı şehirlerde yaşıyoruz malesef.. bundan sonra da gelmez kontes ama adı gelin istemedi ondan gitmiyorum olur.. ben asıl ona deliriyorum
Arkadaşlar selam , bende aranıza yeni katıldım daha 3 aylık evliyim , ve sevgili kayınvalidem dayanamayıp merakından 2 ayın üzerine hemen buyurdu ki anneme el öpmeye gideceğimizi bile bile. Neyse eline alıyor bezi orayı silior burayı temizliyor o örtüleri sarıyor , kendi kendine misafir davet ediyor filan falan derken ben baktım böle olacağı yok yani eşimin yanında resmen senin karın bi bok bilmiyor demeye getiriyor.Neyse birgün eşim arkadaslarını cagırmıs yemege bu yemekleri benim yapmama bir türlü emin olamıyor benim kayınvalidemde normalde iyi bir insan ama 2 tane kız kardesi var hepsi bir oluyor böle istiyorlarki herkesi yönetsinler komutan gibi otur kalk bense kendi anneme bile eyvallahım olmayan bi insanım neyse. Sonra ya ben yapayım durup durup ben yapayım bende baktım bu akıllı oynuyor eşimin yanında bana iyi davranıyor filan falan :) bende yok annecim olurmu sen nie zahmet ediceksin ben yaparım diorum eşimin arkadaşları o gece yemekleri öve öve bitiremediler bu masada kıpkırmızı oldu :) neyse ben baktım eşime söle söle bizim ilişkimiz mahvolucak o yuzden artık içimde kalıp beni üzüceine söylüorum o üzülsün o gitsin beni eşime şikayet etsin ,Şikayet eden ben olmayayım.Ya plansız bir hamileliği öğrendik daha yeni evliyim bunun surat 2 karıs ve benim düşük tehlikem var eşimin yanımda olması gerekior aksama kadar yatıorum doktor kalkmıcaksın dedi bu dior beni oraya götür suraya götür alıor sabah aksama kadarsinir oluyorum neyse eve akrabaları hediye getirmiş daha insanlar oturmadan dior ac tesekkür et ya 2 dk da bir tekrarladı adamlar bana hediyeyi vermeden ben nasıl acaım baktım anlamıor ne tesekur ettim ne actım !
Kimseye eyvallahım yok eger Allah nasip eder de cocugum olursa , hiç bir şekilde kimseyi istemiyorum arkadaslar . Eşimede dedimki ben bu evin kadınıyım dedim bir daha benim izn,m olmadan örtü sarılır efendim yemek pişer birileri yemege davet edilir nyada ev temizlenmeye kalkarsa , öyle sert konusurumki o zaman birdaha yapmaz ben uyarmadan sen uyar dedim
KİMSEYE PABUC BIRAKMAYIN ANALARIMIZ BİZİ ONLARA KÖLE OLALIM DİYE DOGURMADI !
aynen bişey yaparken kendi anneme bile sormam karıştırmam artık kaynanamada karıştırmıyorum ağzını açamıyo
kızlar günaydın umarım bize kötülük yapanlar en kısa sürede en ağır şekilde cezalandırılırlar da ben deburda göbek atarım
ay şekerim onun ördüğü hiçbişeyi giydirme bence bir fakire ver
4 aydır bugün ilk defa pazara çıkıcam az önce kaynanam aradı beraber gidelim diye bende benim işim var geç giderim dedim sen git dedim.ııııyy sinir oldum aldığıma ettiğime burnunu sokacak ya illa onunla gidicekmişim gitmiyorum banane
tabi canım oğlu keyif için sokağa çıkıp tgelse ay yoruldun diye ölür ben eşşek gibi çalışıyorum geçen kar fırtınasında kaldım yolda da bir telefon bile etmediler eve gelmedin diye çocuk açtı kapıyı çalıyorum çalıyorum bakmıyorlar anan oğul yiyip içip camın önüne kurulmuşlar kadın kafasını bile çevirmedi kuyu cadısı
ah canım ne güzel işte keşke benimkide gelmese boşver
inan bundan muzdarip değilim aksine şükrediyorum.. benim kızdığım konu bundan sonra gelin istemiyor ondan gitmiyorum der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?