Kaynanalar ve Çocuklarımız

benimki, de bir torba dikmiş kışın bebeği onun içine koyacakmışım çok kıpırdamazmış,üşümezmiş.daha önce de tutturmuştu koyduk çocuğu sıkıldı durmadı içinde.eşim de yok biz onu kullanmıyoruz dediği halde şimdi yine hamileyim yine o torbanın hayalini kuruyor. güler misin ağlar mısın.
bir de hıçkırınca emzirme diyordu doktor da bana hıçkırınca iki yudum emzir geçer dedi ben de söyledim kaldı öyle
hamileliğim de bi ayrı zaten dur kolunu kaldırma dur yan dönerek kalk,şunu yapma bunu yapma.kendi kızı ziv ziv gezdi hamileyken ona laf yok ama

Arkadaşlar selam , bende aranıza yeni katıldım daha 3 aylık evliyim , ve sevgili kayınvalidem dayanamayıp merakından 2 ayın üzerine hemen buyurdu ki anneme el öpmeye gideceğimizi bile bile. Neyse eline alıyor bezi orayı silior burayı temizliyor o örtüleri sarıyor , kendi kendine misafir davet ediyor filan falan derken ben baktım böle olacağı yok yani eşimin yanında resmen senin karın bi bok bilmiyor demeye getiriyor.Neyse birgün eşim arkadaslarını cagırmıs yemege bu yemekleri benim yapmama bir türlü emin olamıyor benim kayınvalidemde normalde iyi bir insan ama 2 tane kız kardesi var hepsi bir oluyor böle istiyorlarki herkesi yönetsinler komutan gibi otur kalk bense kendi anneme bile eyvallahım olmayan bi insanım neyse. Sonra ya ben yapayım durup durup ben yapayım bende baktım bu akıllı oynuyor eşimin yanında bana iyi davranıyor filan falan :) bende yok annecim olurmu sen nie zahmet ediceksin ben yaparım diorum eşimin arkadaşları o gece yemekleri öve öve bitiremediler bu masada kıpkırmızı oldu :) neyse ben baktım eşime söle söle bizim ilişkimiz mahvolucak o yuzden artık içimde kalıp beni üzüceine söylüorum o üzülsün o gitsin beni eşime şikayet etsin ,Şikayet eden ben olmayayım.Ya plansız bir hamileliği öğrendik daha yeni evliyim bunun surat 2 karıs ve benim düşük tehlikem var eşimin yanımda olması gerekior aksama kadar yatıorum doktor kalkmıcaksın dedi bu dior beni oraya götür suraya götür alıor sabah aksama kadar sinir oluyorum neyse eve akrabaları hediye getirmiş daha insanlar oturmadan dior ac tesekkür et ya 2 dk da bir tekrarladı adamlar bana hediyeyi vermeden ben nasıl acaım baktım anlamıor ne tesekur ettim ne actım !

Kimseye eyvallahım yok eger Allah nasip eder de cocugum olursa , hiç bir şekilde kimseyi istemiyorum arkadaslar . Eşimede dedimki ben bu evin kadınıyım dedim bir daha benim izn,m olmadan örtü sarılır efendim yemek pişer birileri yemege davet edilir nyada ev temizlenmeye kalkarsa , öyle sert konusurumki o zaman birdaha yapmaz ben uyarmadan sen uyar dedim

KİMSEYE PABUC BIRAKMAYIN ANALARIMIZ BİZİ ONLARA KÖLE OLALIM DİYE DOGURMADI !

tebrik etiim seni.biz bişey bilmiyoruz zannediuolar hadi ordan,hadiiiiii

ah be canım erkeklerin hepsi aynı walla senin yanında atar tutarlar ama iş icraata gelince kocaman bi sıfırrrr bıktım walla benimkide aynı tas aynı hamam Allah sabır versin bizlereeee kafayı kırmazsak iyidir.:26:

kızlar günaydın umarım bize kötülük yapanlar en kısa sürede en ağır şekilde cezalandırılırlar da ben deburda göbek atarım

bence o torbaya kaynanayı koyun ağzını da sımsıkı bağlayıp denize atın tövbe tövbe böyle saçmalıkmı olur ne torbası taviz vermemek en güzeli

geçen kaynanam bebeğe yelek örüyodu ipine baktım başka bişeyden sökülmüş ipti bende eşime söyledim sanki parası yok deseydi ben ip alırdım dedim 5 liralık şey zaten el kadar yelek olucak dedim.eşimde söylemiş annesine geçen baktım o ördüğünü bırakmış yeni ip almış şimdi ondan örüyo.afferin adam olucak benimkisi

ay şekerim onun ördüğü hiçbişeyi giydirme bence bir fakire ver

valla iyi güzel şeyler getirirse beğendiğimi kullanırım beğenmediğimi başkasına veririm.he bide şu var sürekli hep kendi aldıklarını giydirmemide ister şimdi öyle yaparsada inadına giydirmem

4 aydır bugün ilk defa pazara çıkıcam az önce kaynanam aradı beraber gidelim diye bende benim işim var geç giderim dedim sen git dedim.ııııyy sinir oldum aldığıma ettiğime burnunu sokacak ya illa onunla gidicekmişim gitmiyorum banane

İyi yapmışsın ,birde meraklılar ki sorma ne alıcak ne edicek diye, ben köpek gibi çalışıyorum ki çalışmasam bile oğlu ban abakmaya mecbur değilmi ? Ama içleri gidiyor ödleri kopuyor ki oğulları aman bize para harcar verir diye. Aradaki seviyeyi koyacaksın karıstırmayacaksın iyi yapıosun arkadasım aynen devam !:

tabi canım oğlu keyif için sokağa çıkıp tgelse ay yoruldun diye ölür ben eşşek gibi çalışıyorum geçen kar fırtınasında kaldım yolda da bir telefon bile etmediler eve gelmedin diye çocuk açtı kapıyı çalıyorum çalıyorum bakmıyorlar anan oğul yiyip içip camın önüne kurulmuşlar kadın kafasını bile çevirmedi kuyu cadısı

canım Allahından bulsun de.Allahım sen bildigin gibi yap sana havale ediyorum de.argo küfür kullanma canım neden diceksin bende çok sinirlendigimde söylenirdim sonra duydumki okudumda düşmanın dahi olsa küfür argo gibi kelimler kullanılmaması gerekmiş.sonra kendi üzerimize gelirmiş Allah korusun tüm felaketler sen Allaha sıgın içini ferah tut Allah yardımcın olsun canım hepimizinde inşllh

slm kızlar ara sizleri okuyorum.okudukça sinir oluyorum.32 günlük dünya tatlısı bir kızım var.ilk 20 gün annem yanımdaydı daha sonra kv geldi.hala bereberiz.az kaldı kafayı yiyecem.çok bunaldım.halimden hiç anlamıyor.daha geldiğinin ilk günü senin sütün duru,bebek doymuyodur,yetmez dedi.dakka bir gol bir.hemen eşime dedim annem yorum yapmasın sütüm hakkında zaten canım sıkılıo yetio mu yetmio mu diye düşünmekten dedim.o konu hakkında daha yorum yapmadıı.her sabah oğluyla kahvaltı yapıyor.ben tek başıma sonradsan yapıyorum.sanki emziren onlarmış gibi akşam yemeğinide benden önce yiyorlar.kaç defa dedim anne sen yemeğini ye bekleme bizi diye.yok oğlumu bekliom yemek için diyo.eşim kaç defa dedi gece bebek duruyor gel.biraz bak diyo hiç oralı değil.bugün sabahta söyledi anne gündüz uyuda bebeğe gece bak diye.gece uykusu farklı olur,gündüz uyusamda gece farklı diyor.ölür müsün öldürür müsün?çoğu zaman cewap veriyorum ama susmak en iyisi herhalde ciddiye almamaya çalışıyorum.kaç aksamdır meyve getiriyor ogla soyuyor yediriyor.kendi yiyor.bana soran veren yok.eşimi iyice haşladım bu konuda.oooofff anlatacak çok sey var.akşama kadar bebekle ugrasıom çogu zaman tuvalete gidecek fırsat bulamıom hanımefendi bide aksam yemeği istiyor.yaa ben tuvalete gdemedim allah aşkına diyorum ses yok.bide dün eşim ben çok sıkıldım bir daha gelmeyecem,hiç gezdirmiyorsun demiş.bize yardıma değilde tatile geldi buraya.ooofff offff.anlatsam roman olur derler ya aynen öyle.herkes kaynana olurmuş ama anne olamazmış.

okuyorum yazıyorum zor dayanıyorum allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nolurrrrrrrrrr yardım et bana çok kötüyüm çokkkkkkkkkkkk

çok eziyet ediyorlar bana yıkmak yıldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar peki noluyor ki öyle olunca yazıklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…