okuyorum yazıyorum zor dayanıyorum allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nolurrrrrrrrrr yardım et bana çok kötüyüm çokkkkkkkkkkkk
çok eziyet ediyorlar bana yıkmak yıldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar peki noluyor ki öyle olunca yazıklar olsun
slm kızlar ara sizleri okuyorum.okudukça sinir oluyorum.32 günlük dünya tatlısı bir kızım var.ilk 20 gün annem yanımdaydı daha sonra kv geldi.hala bereberiz.az kaldı kafayı yiyecem.çok bunaldım.halimden hiç anlamıyor.daha geldiğinin ilk günü senin sütün duru,bebek doymuyodur,yetmez dedi.dakka bir gol bir.hemen eşime dedim annem yorum yapmasın sütüm hakkında zaten canım sıkılıo yetio mu yetmio mu diye düşünmekten dedim.o konu hakkında daha yorum yapmadıı.her sabah oğluyla kahvaltı yapıyor.ben tek başıma sonradsan yapıyorum.sanki emziren onlarmış gibi akşam yemeğinide benden önce yiyorlar.kaç defa dedim anne sen yemeğini ye bekleme bizi diye.yok oğlumu bekliom yemek için diyo.eşim kaç defa dedi gece bebek duruyor gel.biraz bak diyo hiç oralı değil.bugün sabahta söyledi anne gündüz uyuda bebeğe gece bak diye.gece uykusu farklı olur,gündüz uyusamda gece farklı diyor.ölür müsün öldürür müsün?çoğu zaman cewap veriyorum ama susmak en iyisi herhalde ciddiye almamaya çalışıyorum.kaç aksamdır meyve getiriyor ogla soyuyor yediriyor.kendi yiyor.bana soran veren yok.eşimi iyice haşladım bu konuda.oooofff anlatacak çok sey var.akşama kadar bebekle ugrasıom çogu zaman tuvalete gidecek fırsat bulamıom hanımefendi bide aksam yemeği istiyor.yaa ben tuvalete gdemedim allah aşkına diyorum ses yok.bide dün eşim ben çok sıkıldım bir daha gelmeyecem,hiç gezdirmiyorsun demiş.bize yardıma değilde tatile geldi buraya.ooofff offff.anlatsam roman olur derler ya aynen öyle.herkes kaynana olurmuş ama anne olamazmış.
okuyorum yazıyorum zor dayanıyorum allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nolurrrrrrrrrr yardım et bana çok kötüyüm çokkkkkkkkkkkk
çok eziyet ediyorlar bana yıkmak yıldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar peki noluyor ki öyle olunca yazıklar olsun
slm arkadaşlar
sonunda evdeyim dün geldik 3 gün kaldık ama 3 ay gibi geldi bana. kaynana oğluma sürekli birşeyler yedirmeye çalışıyor. çöplük gibi oldu çocuğun midesialışsın diye ufak ufak 1 çay kaşığı kadar sıvı gıda vermeye başladım ama kadın abartıyor fazla yedirmeye çalışıyor. geçen kahvaltıda peynir vermiş birde oğlumu sürekli uyutmaya çalışıyor çocuk uyanıyor yarım saat sonra bakıyorum yine ayağında salla salla birde uyumayınca hızlı sallıyor eşim gördü kızdı sen karışma diyor çocuk yetiştirmeyi bilmiyorsunuz bana karışmayın diyor ya salak kadın evladımız üzerinde söz hakkımız yok sanki çıldıracaktım az kaldı yani
birde kayınpederimin oğlumu evire çevire sevdiğini gördüm daha çok çıldırdım daha 4 aylık bebeğe bacak bacak üstüne attırmaya çalışıyorne yapıyorsun baba kalça kemikleri zarar görecek dedim bıraktı. lafın sırası gelince bizde çocuk büyüttük derler
birde sigara tiryakisi kayınpederimin oğlumu ağzından öpmeye kalktıen kızdığım şeydir tepki verdim mikrop kapacak diye ben koklamaya bile kıyamazken
al işte kızımıo yine hasta etmiş dünden beri öksüsürük burun akıntısı pazartesi sağlam bırak çarşamba doktor verdiğim taksi ve doktor parası her seferinde 60 taksi 350 de doktor ilaç filan 3 aydır sürekli, si,z hesaplayın bakalımiblis bir kreşe başlatsam da şu kızı defolup gitse evine cadı
kayınvalidem resmen eşimin kafasını yıkadı adam habire çocukla boşanan bir ben mşiyim defol git deyip duruyor ken gibi yapıştın bilmem ne hakaretler bir bilseniz valla ayrımıcam o kadına bu fırsatı vermicem....ama kızıma bütün olanları yazıyorum büyüyünce anlatıcam
çok zor çok kızımda çok sessizleşti evdeki huzursuzluktan benim çıldırmalrımdan tabi haliyle o da nasibini alıyor üzülüyorum ama elimde değil ne yapacağımı bilmiyorum
kızlar yaaa düşünüyorum ben bu hallere düşecek insan mıyım diye ağlıyorummmmmmmmmmm
ayy bide karışmayın mı diyo size sanki o doğurmuş asıl onu karıştırma deryacım valla iyi sabretmişsin bakalım ben napıcam kesin gırtlaklarımslm arkadaşlar
sonunda evdeyim dün geldik 3 gün kaldık ama 3 ay gibi geldi bana. kaynana oğluma sürekli birşeyler yedirmeye çalışıyor. çöplük gibi oldu çocuğun midesialışsın diye ufak ufak 1 çay kaşığı kadar sıvı gıda vermeye başladım ama kadın abartıyor fazla yedirmeye çalışıyor. geçen kahvaltıda peynir vermiş birde oğlumu sürekli uyutmaya çalışıyor çocuk uyanıyor yarım saat sonra bakıyorum yine ayağında salla salla birde uyumayınca hızlı sallıyor eşim gördü kızdı sen karışma diyor çocuk yetiştirmeyi bilmiyorsunuz bana karışmayın diyor ya salak kadın evladımız üzerinde söz hakkımız yok sanki çıldıracaktım az kaldı yani
birde kayınpederimin oğlumu evire çevire sevdiğini gördüm daha çok çıldırdım daha 4 aylık bebeğe bacak bacak üstüne attırmaya çalışıyorne yapıyorsun baba kalça kemikleri zarar görecek dedim bıraktı. lafın sırası gelince bizde çocuk büyüttük derler
birde sigara tiryakisi kayınpederimin oğlumu ağzından öpmeye kalktıen kızdığım şeydir tepki verdim mikrop kapacak diye ben koklamaya bile kıyamazken
geçen bi yazı okudum yapılan bi araştırma sonucunda anne kucağına alışan bebekler ilk okulda daha başarılı ve kendilerine özgüveni oluyomuş boşverin alışsın kaynanaya bakmayın çocuk annesine alışcak diye ödleri kopuyo zaten eh bende çocuğumu kaynanaya verirsem ne olayım kucağımdan bırakmıcam kene gibi yapışcam çocuğaoooff offf bende bu konuda cok muzdaribim,byuyuk oglumu doya doya koklayamadim bu yuzden neymis kucaga alisirmis emzir hemen koy emzir hemen koy kucakta uyutma alisir sonra diye diye cocuk bi baktim buyudu besiktebende ozman ne safmisim daha tecrubelidir diye inandim oysaki anne kucaginda kokusunu alarak buyutmek en guzeliymis tum doktorlar oyle soyluyo bende cocugumu kucagima almadan buyuttugum gunlere yaniyorum kucuk oglumu allahtan daha fazla aldim kucagima
ha bide ayni sofrada otururken benim yaptigim yiyecekleri kacama oglum sundanda ye oglum bundanda ye diye onune itmesi yokmu beni deli ediyor sanki kendi yapmis gibi
selam kızlar
benimde 2 çocuğum var biri 4 yaşında kreşe gidiyor diğeri 6 aylık kaynana bakıyor
4 yaşındakini 2 aylıkken onun eline bırakıp işe döndümm çok kötü zor yıllar geçirdim ama 2. cide akıllandım aldım elime sopamı, asla bana karışamaz laf söyleyemez cevabını alır susar söylersede. ben işteyken benim kontrolüm dışında üst kata kendi evine dahi çıkaramaz. her öğün için yiyeceklerini hazır ederim yiyeceği saatte ararım yedir diye, yarım saat geçer yedimi bitirdimi diye ararım. hep kontrol altında yanisize tavsiyem çocuklarınızı yetiştirme tarzınız size aittir size karışmalarına izin vermeyin bırakın dili uzun desinler terbiyesiz desinler vız gelir tırıs gider
bende aynı şekilde düşünüyorum iyi olup susunca çok mu değer veriyolar ben aldım ağzımın payını artık bende pat pat söylüyorum hiç haksızlığa gelemem.öylede yaranamıyorum böylede nasılsaselam kızlar
benimde 2 çocuğum var biri 4 yaşında kreşe gidiyor diğeri 6 aylık kaynana bakıyor
4 yaşındakini 2 aylıkken onun eline bırakıp işe döndümm çok kötü zor yıllar geçirdim ama 2. cide akıllandım aldım elime sopamı, asla bana karışamaz laf söyleyemez cevabını alır susar söylersede. ben işteyken benim kontrolüm dışında üst kata kendi evine dahi çıkaramaz. her öğün için yiyeceklerini hazır ederim yiyeceği saatte ararım yedir diye, yarım saat geçer yedimi bitirdimi diye ararım. hep kontrol altında yanisize tavsiyem çocuklarınızı yetiştirme tarzınız size aittir size karışmalarına izin vermeyin bırakın dili uzun desinler terbiyesiz desinler vız gelir tırıs gider
haklısın canım bazı insanlara ne dersen de başedilmez çünkü eşin arkanda durmuyo şuan benim eşim bana bişey demiyo belki hamileyim diyedir.bakalım doğumdan sonra da böyle iyi olacakmıyız.ama ben herşeye hazırlıklıyım.gelsinler bakalım üstüme yine gelecekleri varsa görecekleride var bu seferfelaket gibi bişey bunlar kontrol altına almak imkansız yani ben kendi adıma konuşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?