Kaynanalar ve Çocuklarımız

Arkadasım sabret bosver, Allah öyle büyüktürki. Sürekli içinden YA Vedud , Ya Fettah , Ya sabır çek ama ne olursa olsun kendinide cok ezdirme yer geldiğinde konusmasınıda bil .Canını sıkma kimsesizlerin kimsesi Allah tırr.

öyle kötüler ki ben bir oyuncak alayım toka filan kızıma akşama eve geleyim hepsi paramprça olmuş tamam çocuk da yapmış olabilir ama onun gücünüğn yetmeyeceği şeylerde zaarar görüyor bir de hem benim kızım öyle huyu yok hem de hep benim aldığım şeyler nasıl zarar görüyor ben bunun söylesen bir güzel olay çıkaracaklar istedikleri olacak hiç oralı olmuyorum allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları sabah sabah çok moralim bozuldu ilaç aldım ağladım zırladım yarabbim yardım et şeytanlardan kurtar beni

kimsesiz değilim ben allahımm var allah diyorum başkada bi,şiey demiyorum....yardımmmmmmmmmmm çok yıpranmış mutsuz ve kırığım hayata ben bunları hak etmiyorum

Son düzenleme:
slm arkadaşlar
sonunda evdeyim dün geldik 3 gün kaldık ama 3 ay gibi geldi bana. kaynana oğluma sürekli birşeyler yedirmeye çalışıyor. çöplük gibi oldu çocuğun midesi alışsın diye ufak ufak 1 çay kaşığı kadar sıvı gıda vermeye başladım ama kadın abartıyor fazla yedirmeye çalışıyor. geçen kahvaltıda peynir vermiş birde oğlumu sürekli uyutmaya çalışıyor çocuk uyanıyor yarım saat sonra bakıyorum yine ayağında salla salla birde uyumayınca hızlı sallıyor eşim gördü kızdı sen karışma diyor çocuk yetiştirmeyi bilmiyorsunuz bana karışmayın diyor ya salak kadın evladımız üzerinde söz hakkımız yok sanki çıldıracaktım az kaldı yani
birde kayınpederimin oğlumu evire çevire sevdiğini gördüm daha çok çıldırdım daha 4 aylık bebeğe bacak bacak üstüne attırmaya çalışıyor ne yapıyorsun baba kalça kemikleri zarar görecek dedim bıraktı. lafın sırası gelince bizde çocuk büyüttük derler
birde sigara tiryakisi kayınpederimin oğlumu ağzından öpmeye kalktı en kızdığım şeydir tepki verdim mikrop kapacak diye ben koklamaya bile kıyamazken

Allah yardımcın olsun canım üzme kendini eden bulur.Çok katılıyorum sana her kadın anne olamazzzz anca kaynana olurlar

Eden bulur canım durumun can yakıcı olabilir haklısın sen sabretmeye çalış onlar çeker sonuçta ceza sını Allaha sıgın kimsesiz olarak düşünme kendini hepimiz bu dünyaya tek geldik tek olarakta gidecegiz hepimizin sahibi Allah.Allah korusun bizi gerisi boşş üzme kendini

düşüncesizlik yapıyorlarsa o onların ayıbı sende izin verme iyi etmişsin sölemişsin bebekte olsa çocukta olsa öle davranılmaz biz yetişkinler bile çevremizden mikrop kapıyoruz onlar nasıl kapmasın Allah korusun bebegini dikkat et canım

oooff offf bende bu konuda cok muzdaribim,byuyuk oglumu doya doya koklayamadim bu yuzden neymis kucaga alisirmis emzir hemen koy emzir hemen koy kucakta uyutma alisir sonra diye diye cocuk bi baktim buyudu besikte bende ozman ne safmisim daha tecrubelidir diye inandim oysaki anne kucaginda kokusunu alarak buyutmek en guzeliymis tum doktorlar oyle soyluyo bende cocugumu kucagima almadan buyuttugum gunlere yaniyorum kucuk oglumu allahtan daha fazla aldim kucagima
ha bide ayni sofrada otururken benim yaptigim yiyecekleri kacama oglum sundanda ye oglum bundanda ye diye onune itmesi yokmu beni deli ediyor sanki kendi yapmis gibi

offff off benim kaynanam gibi dünyada yoktur bana yaptıklarını bi anlasam şaşırırsınız hele oğluyla kızı arasında nasıl ayrımcılık yaptığını oğluna hiç bişey yapmadığını neyse...geçen gün benim kayanana oğluma bi baktım hamur işi veriyo oğlumada yarım saat önce pirinç unu beslemiştim oğlumda çok kötü boğuldu bu arada oğlum 8 buçuk aylık hepimizin ödü koptu çok korktum tabi bütün mideyi boşalttı kustu verme boğulur dedikçe verdi birdaha vereceğinide sanmıyorum çok korktum oğlum çok kötü boğuldu kıpkırmızı oldu en siniri verme boğulur dedikçe kadın veriyo yaa sinir şey

Son düzenleme:
al işte kızımıo yine hasta etmiş dünden beri öksüsürük burun akıntısı pazartesi sağlam bırak çarşamba doktor verdiğim taksi ve doktor parası her seferinde 60 taksi 350 de doktor ilaç filan 3 aydır sürekli, si,z hesaplayın bakalım iblis bir kreşe başlatsam da şu kızı defolup gitse evine cadı

geçmiş olsun canım haklısın çocuk ne zorluklarla büyüyordur Allah yardımcın olsun sabret gider elbet birgün

kayınvalidem resmen eşimin kafasını yıkadı adam habire çocukla boşanan bir ben mşiyim defol git deyip duruyor ken gibi yapıştın bilmem ne hakaretler bir bilseniz valla ayrımıcam o kadına bu fırsatı vermicem....ama kızıma bütün olanları yazıyorum büyüyünce anlatıcam
çok zor çok kızımda çok sessizleşti evdeki huzursuzluktan benim çıldırmalrımdan tabi haliyle o da nasibini alıyor üzülüyorum ama elimde değil ne yapacağımı bilmiyorum

kızlar yaaa düşünüyorum ben bu hallere düşecek insan mıyım diye ağlıyorummmmmmmmmmm

inanamıyorum arkadaşım iyice çizmeyi aşmışlar pes artık diyorum eşinide kınıyorum.allah sabır versin sana ve en kısa zamanda kurtarsın seni

kızlar yaaa düşünüyorum ben bu hallere düşecek insan mıyım diye ağlıyorummmmmmmmmmm

canım öyle düşünme bu hepimizin başına gelebilir .kıyamam ya ağlama ah seni çok iyi anlıyorum bende çok ağladım kaynanam yüzünden eşim neler yapmıştı inşallah düzelir seninkide.benim eşimde boyuna boşanalım boşanalım diyodu nasıl gücüme gidiyodu oturup ağlıyodum bigün dayanamadım tamam madem bu kadar istiyosun ayrılmayı ben zorla istenmediğim yerde durmam korkma dedim.ama şunu hatırlatıyım ben senin imam nikahlı karın değilim dedim.boşanacaksan şartlarımı yerine getirmeye mecbursun dediklerimi yap resmi olark bitene kadar bu evden ayrılmam dedim.bitincede ne getirdiysem çay kaşığına varana kadar toplarım dedim anana bırakacak değilim ben o çeyizi eşek gibi çalışarak aldım dedim.ciddi ciddi kafaya koydum yapacaktım yani.ama eşimin bi tarafı yemedi dava açmaya bidahada boşanalım kelimesini etmedi

ayy bide karışmayın mı diyo size sanki o doğurmuş asıl onu karıştırma deryacım valla iyi sabretmişsin bakalım ben napıcam kesin gırtlaklarım
geçen bi yazı okudum yapılan bi araştırma sonucunda anne kucağına alışan bebekler ilk okulda daha başarılı ve kendilerine özgüveni oluyomuş boşverin alışsın kaynanaya bakmayın çocuk annesine alışcak diye ödleri kopuyo zaten eh bende çocuğumu kaynanaya verirsem ne olayım kucağımdan bırakmıcam kene gibi yapışcam çocuğa

selam kızlar
benimde 2 çocuğum var biri 4 yaşında kreşe gidiyor diğeri 6 aylık kaynana bakıyor
4 yaşındakini 2 aylıkken onun eline bırakıp işe döndümm çok kötü zor yıllar geçirdim ama 2. cide akıllandım aldım elime sopamı, asla bana karışamaz laf söyleyemez cevabını alır susar söylersede. ben işteyken benim kontrolüm dışında üst kata kendi evine dahi çıkaramaz. her öğün için yiyeceklerini hazır ederim yiyeceği saatte ararım yedir diye, yarım saat geçer yedimi bitirdimi diye ararım. hep kontrol altında yani size tavsiyem çocuklarınızı yetiştirme tarzınız size aittir size karışmalarına izin vermeyin bırakın dili uzun desinler terbiyesiz desinler vız gelir tırıs gider

kesinlikle katılıyorum.. benim bebeğim sonuçta ve o kadar çabuk büyüyecekler ki bu anları sırf kaynanalarımız yüzünden kaçırmaya değmez.. verin cevaplarını küsen daha öteye gitsin

bende aynı şekilde düşünüyorum iyi olup susunca çok mu değer veriyolar ben aldım ağzımın payını artık bende pat pat söylüyorum hiç haksızlığa gelemem.öylede yaranamıyorum böylede nasılsa
felaket gibi bişey bunlar kontrol altına almak imkansız yani ben kendi adıma konuşayım
haklısın canım bazı insanlara ne dersen de başedilmez çünkü eşin arkanda durmuyo şuan benim eşim bana bişey demiyo belki hamileyim diyedir.bakalım doğumdan sonra da böyle iyi olacakmıyız.ama ben herşeye hazırlıklıyım.gelsinler bakalım üstüme yine gelecekleri varsa görecekleride var bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…