Kaynanalar ve Çocuklarımız

beni anlayan ender insanlardansın green eyesegs zaten en büyük sorun yani onların destek alıp yüzbulduğu şey eşim aynen dediğin gibi arkamda değil lanet olası

bir teyzem var bana der ki eşin sana ayşem derse,onlar sana paşam der.her şey kocalarımızda bitiyor.akıllı olsun şlu erkekler.onlara bizden başkasından hayır yok ama kafaları basmıyor bazılarının

benim kayınvalidem de bebeği yıkadıktan sonra ayaklarından tutup aşağı sallıyor.çıldırdım tabi.yapma dedim dinlemedi.kocama söyledim o tecrübelidir dedi.eğer çocuğğuma bişey olsun sen görürsün sallamıycak dedim.işlem tamamdır izin vermedi.sonradan kayınbabayla kayınvalide laf sokuyorlar.soksunlar çocuğumdan önemli değil.......................

bir teyzem var bana der ki eşin sana ayşem derse,onlar sana paşam der.her şey kocalarımızda bitiyor.akıllı olsun şlu erkekler.onlara bizden başkasından hayır yok ama kafaları basmıyor bazılarının

beğen butonunu tıkladım ama aşırı beğendim haklısın süper bir yorum ağzına sağlık

beğen butonunu tıkladım ama aşırı beğendim haklısın süper bir yorum ağzına sağlık
evet canım.ah bilseler.ben hatırlatıyorum ara sıra bunu eşime benim eşimle pek problemim yok ama olsun bilsin yine de.di mi ama

Son düzenleme:
kızlar yaaa düşünüyorum ben bu hallere düşecek insan mıyım diye ağlıyorummmmmmmmmmm
canım se kendine çok değer ver.bunu da hissettir.ara sıra söyle.güçlü olduğunu göster.sen kendine iyi bakacalksın değer vereceksin ki onlar da değer versin.
bi de sana kene diyen defol git diyen kocan mı

beni anlayan ender insanlardansın green eyesegs zaten en büyük sorun yani onların destek alıp yüzbulduğu şey eşim aynen dediğin gibi arkamda değil lanet olası

canım senin bir diğer sorununda arkanda kimsenin olmayışı annen baban sağ olsa seni ezdirmezlerdi çekip alırlardı eşinde cesaret bulamazdı belki.
canım abin ablan kardeşin filandamı yok tek çocukmusun.
yani kaynana aslında hiç umrumda değil istediğini yapsın cevabı yapıştırıverirsin ama eşler de onlara uyunca o zaman herşey değişiyo boşan demek kolay biliyorum.gerçekten insan çıkmaza giriyo.genç bi bayansın ayrılıp tek başına yaşamakta bir sürü problem getiricektir peşine takılan olur laf atan dedikodusu falan filan bunlar dahada yıpratır insanı.yanında bi kardeş bi anne filan olsa daha kolay olurdu boşanmak.hiç durma ayrıl hemen derdim ama yalnız olduğunu bildiğim için diyemiyorum başına daha kötü şeyler gelir diye korkuyorum .en azından kızın biraz daha büyük olsa daha iyi olurdu sana sabır diliyorum ve kocana da akıl fikir diliyorum

ayyyy boşver ne derlerse desinler çek al çocuğunu canım kendin yıkamasını öğren ona bırakma hatta mümkünse çocuğun hertürlü bakımını kendin yap oda yardım edecekse ev işlerini yapsın istemiyosada hiç bişey yapmasın bırak karışmasından iyidir

işte olay bu harika anlatmışşsın durumu teşekkürler canım desteğin için

allah onlara öyle bişey versin ki ettiklerine pişman olsunlar senin kapına gelsinler.alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.dualarım seninle bundan sonra hiç üzülme.Allah her şeyi görüyor.aklına geldikçe ya selam c.c. de bak faydasını nasıl görücen
bir de ismi azamı oku diledğini söyle.ben senin için okuycam söz

işte olay bu harika anlatmışşsın durumu teşekkürler canım desteğin için

canım ben senin yerinde olsam şuan hiç muhatap olmam ne kaynanayla ne o kocayla sadece kızımla ilgilenirim kendime uğraşlar bulurum arkadaşlarını filan çağır eve arada onlarla ilgilen veya sen dışarı çık el becerilerini geliştir oyalanmaya bak yoksa bu kadar olay senin psikoljini bozacak ve sağlığından olacaksın o zaman kızına bi faydan olmıcak kızın için sımsıkı tutun hayata ezik durma ben yıkılmıcam de yıkamıcaksınız de .al kızını çık dolaş bak havalarda ısınacak artık git kuaföre falan giyin süslen hayatın tadını çıkar göreceksin kendini daha mutlu hissedeceksin ve bigün belkide herşey düzelecek eşin çok pişman olacak onu umarsamıyomuş gibi davranmak en güzeli önemsedikçe bi yerleri havalanıyo seninkinde heralde bide böyle dene

aman ne ev işi yapması.sadece yemek yapar.güleryüzlüdür aslında ama yine de ben tam samimiyetine inanmıyorumçünkü arada çaktırmadan laf sokuyor.bir cenazemde filan baş sağlığı dilemezler.değişik insanlar.ben de onlar gibi oldum artık.görünce hahahihi yokken yok hayatımda.napiyim yoksa yaşanmaz.gitiiğin yerin bir gözü körse sen de tek gözünü kapat demişler.ama her zaman için kendime saygı duyulmasını da isterim.ve sanırım sadece yüzüme de olsa iyi kötü sağladım bunu.

Çok güzel yazmışsın kendini mutlu etmeye çalış.bilmem doğru mu ama antidepresan kullanabilirsin.ben kullandım. biraz böyle olmuştum

benimkide öyle gülerken adama bi laf sokar neye uğradığını anlayamazsın sinirden patlatır insanı.ben şakayla laf sokamam direk söylerim ama o noktaya kadar çok sabrederim.o yüzden muhatap olmuyorum merhaba merhaba o kadar samimi olmıcksın asla.

ben zaten laf sokamayan ve sokulmasından nefret eden bir insanım ama onlar çok seviyorlar.ben pek cevap veremiyorum ama çok canım yandığında bir iki defa kendimi savundum ah söyleyebilsem.

hamile değilsin di mi.ben bıraktım hamileyim.doğumdan sonra gene kullanırım
zaten o zaman 3 çocuklu olacam.kafama huni takmayı da düşünüyorum

Emziriyorum ben... 3 çocuk diil bence bizi kv ler bitiriyo.. Ben kv ye bi huni hediye etmeyi düşünüyorum..

ben zaten laf sokamayan ve sokulmasından nefret eden bir insanım ama onlar çok seviyorlar.ben pek cevap veremiyorum ama çok canım yandığında bir iki defa kendimi savundum ah söyleyebilsem.

Biz zaten bu yüzden ilaç kullanıyoruz ya. Ben de hiçbişey söyleyemem. Yapabildiğim en uç şey mümkün olduğunca az konuşmaktır.. Belki de içimizde tutmayıp söylesek bu halde olmazdık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…