Kaynanalar ve Çocuklarımız

arkadaşlar çok sinirlerim bozuk kaynana geldi görümceyle fazla durmadılar ama yetti yani daha çocuk doğmadan başladı öyle olcak şöyle olcak diye herşeye karışmaya hiç yüz vermedim ne dediyse hayır öyle olmıcak dedim hiç oralı olmuyo yaaaayüzsüzz çıldırttı benibenim annemin aldıklarına laf etmek istedi bende ben öyle istedim annemde öyle aldı diye yapıştırdım cevabı ya Allahım napıcam ben bu kadınla yarım satte çıldırttı gitti çocuk doğunca sabahtan akşama kadar bunalıma sokcak beni Allah sonumuzu hayır etsin böyle yaparsa toplarım eşyalarımı anneme giderim burnumuzdan getircek sevinemicez çocuğumuzun doğduğuna akşama eşim gelsin açık açık söylicem .elim ayağım titriyo sinirden bide ben odadan çıkınca fısır fısır bişeyler diyo görümceye arkamdan ne dediğini anlamadım ben girince birden sustu çıldırcam yaaa eşimle aram bozulcak diye yine korkuyorum ne güzel tam düzelmişti çocuk doğunca yine herşey mahvolcak hiç tahammülüm kalmadı kızlar olay çıkartırım kesin

yazılanları okudum ama ben mi çok safım anlamadım valla. bir çok kişinin yazdıklarında kadınlar ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar o kadar biliyorlar gibime geldi. özellikle öpmeler, fazladan şeyler verme, sallamalar, banyo alışkanlıkları vs. ben olsam güler geçerdim. kayınvalideme sezaryen olacağım süreçte bebeğime bakıp bakmayacağını sordum bakamam demeye getirdi. ben de zorlayamadım tabi. sonuçta eşimi büyütmüş bir de benim çocuğumu büyütmeyi dayatamam diye düşündüm. hemşire tutacağım hem benimle hem bebişimle ilgilensin ama isterdim ki aileden biri baksın o süreçte bebeğime. sizleri okudukça yapanınız var diye hoşuma bile gitti. bazı arkadaşlar bi tek yemek yapar ev temizliğinden anlamaz diye yazmışlar. düşünemiyorum. kayınvalidem gelicek bana yemek yapıcak. düğünüm olurdu heralde. neyse herkesin fıtratı aile yetiştirmesi görgüsü farklı. ailem bizi biraz soğuk yetiştirdi konu komşu akraba bilmezdik. böle yardım edenleri görünce tuhafıma gidiyor. kendimi öksüz gibi hissettim

bizimkide sürekli bu kız tembel öbürleri şu zaman diş çıkardı şu zaman oturdu şu zaman yürüdü bıktım ya bizimki 11.5 aylık yürümek üzere sizce geçmi sonra emzir mama verme sütüm yok ne yapabilirim 9 ay emzirdim zaten ne kadar çok hastalanıyo bu çocuk bişey söylüyosun duymuyo sonra bana söylemiyosun gizliyosun diyo ya hasta ediyo beni daha kız 2.5 aylıkken oturt çatısı düzgün olsun diye baskı yaptı ya daha çok ama aklıma gelmiyor

arkadaşım o dediğin yardımları bize laf sokmadan yapsalar çok güzel olurdu evet ama bi iş yapıyolar arkadan koca bi çam deviriyolar huzursuzluk çıkartıyolar.ben işime kimseyi karıştıramam babanne olarak elbette gelecek torununu sevecek ama bana laf sokmıcak
pes artık canım 2,5 aylık bebeği oturtmakta ne demek hem çocuklar genelde 1 yaşında falan yürürler.hele ben 1,5 yaşında başlamışım yürümeyebidahada durduramamışlarbenim kayınvalide daha doğmamış çocuğu kıyaslıyo eltiminkiyle kafayı yicem.bende her çocuk farklı aynı olmak zorunda değil diye tersledim

bu akşam yemekte eşimle konuştum daha şimdiden karışıyo bebek doğunca bunalıma sokacak napıcam aşkım ben ya kendi anneme bile karıştığında kızıyorum senin annen benimkinden beter sabrım taşacak diye korkuyorum dedim .oda tersleme ama kendi bildiğini yap sende dedi.bilmiyorum kadını boğazlayasım geliyo temmuz sıcağında çocuğa kundak yapacakmış beline örtü bağlıcakmış bide ipekten kenarları iğne oyalı örtü yaptırcakmış çocuğun yüzünü örtecekmiş zaten beşiğin cibinliği var bide çocuğu mumya gibi yapıp yüzünüde örtecek ki oksijen alamayıp boğulsun yaz sıcağında

valla ben onu boğarımmmmm
bende ona gününü göstermezsem ahada yazıyorum hele bi doğsun görcez el mi yaman bey mi yaman hiç bi dediğini yapmıcam çocuğa yaklaştırmıcam bile

ne güzel hemşire tutabiliyormuşsun.keşke ben de yapabilsem.çünkü bana annemden başkası bakarsa ben hem ei temizlemek hem 3 çocuğa bakmak zorunda kalacam.imrendim sana vallaa

bir innsan bir eve gidip aylarca kalıyorsa tabikide iş yapacak en azında oturduğu yerden çamaşır katlayabilir hiç bir şey yapmıyorsa.ama gittiğin yeri de düşüneceksin.biz de insanız.hem çocuklar hem yemek hem temizlik ütü hem misafir kolay mı ve kpss ye çalısmam gerekiyor ama nerdee fırsat mı var kendim için ne yapabiliyorum hiçbir şey

Son düzenleme:
yazdıklarında hiçbir şey anlamadım.bizi mi garipsedin kendini mi.davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.herkes çektiğini bilir.ne yemek umurunda oluyor ne başka bişey.saece huzur istiyorsun bazen

benimkide bu aralar sütün yetmiyor doyurmuyor deyip duruyor emziriyorum 5 dk sonra bu çocuk aç çorba verelim diyor e şimdi emzirdim diyorum diş kaşıyıcısını ağzına sokuyormuş başka neresine sokacaktı
amacı nedir anlamadım beni bıraktırmaya mı çalışıyor ne acıkınca sürekli mama verelim çorba verelim anne sütünden mahrum edecek oğlumu kesinlikle izin vermem

Biz zaten bu yüzden ilaç kullanıyoruz ya. Ben de hiçbişey söyleyemem. Yapabildiğim en uç şey mümkün olduğunca az konuşmaktır.. Belki de içimizde tutmayıp söylesek bu halde olmazdık..
bi söz var ya akıllı olup milletin kahrını çekeceğime,deli olurum el benim kahrımı çeksin..böyle yapabilenlere gerçekten çıt çıkmıyor.çoooooook tanıdığım var böyle

diş kaşıyıcısını başka neresine sokacak ay allah iiiliğini versin çok güldüm kızilla muhalefet olacak ya karışmadan duramazlar boşver sen onu en iyi kendin anlarsın çocuğun doyup doymadığını emzirmeye devaaaaaaaaaammm.

sevgili ges kızım için iyiy olmaya çalışıyorum işte ne olsun bir değişiklik yok

anlıyorum canım bişeyler değişmiyorsa sen değişeceksin başka yol kalmıyo dediğim gibi yapmaya çalış hayatını yaşa kızınla çık dolaş kendine zaman ayır arkadaşlarınla vakit geçir başka türlü çekilmez bunlar

sinir oluyorum yaa karışmasa çatlar

o da yeter kimsesiz olmaktansa dualarla hatırlanmak korunmaka düşüncesi bana iyi geliyor kızlar çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…