arkadaşım o dediğin yardımları bize laf sokmadan yapsalar çok güzel olurdu evet ama bi iş yapıyolar arkadan koca bi çam deviriyolar huzursuzluk çıkartıyolar.ben işime kimseyi karıştıramam babanne olarak elbette gelecek torununu sevecek ama bana laf sokmıcakyazılanları okudum ama ben mi çok safım anlamadım valla. bir çok kişinin yazdıklarında kadınlar ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar o kadar biliyorlar gibime geldi. özellikle öpmeler, fazladan şeyler verme, sallamalar, banyo alışkanlıkları vs. ben olsam güler geçerdim. kayınvalideme sezaryen olacağım süreçte bebeğime bakıp bakmayacağını sordum bakamam demeye getirdi. ben de zorlayamadım tabi. sonuçta eşimi büyütmüş bir de benim çocuğumu büyütmeyi dayatamam diye düşündüm. hemşire tutacağım hem benimle hem bebişimle ilgilensin ama isterdim ki aileden biri baksın o süreçte bebeğime. sizleri okudukça yapanınız var diye hoşuma bile gitti. bazı arkadaşlar bi tek yemek yapar ev temizliğinden anlamaz diye yazmışlar. düşünemiyorum. kayınvalidem gelicek bana yemek yapıcak. düğünüm olurdu heralde. neyse herkesin fıtratı aile yetiştirmesi görgüsü farklı. ailem bizi biraz soğuk yetiştirdi konu komşu akraba bilmezdik. böle yardım edenleri görünce tuhafıma gidiyor. kendimi öksüz gibi hissettim
pes artık canım 2,5 aylık bebeği oturtmakta ne demek hem çocuklar genelde 1 yaşında falan yürürler.hele ben 1,5 yaşında başlamışım yürümeyebizimkide sürekli bu kız tembel öbürleri şu zaman diş çıkardı şu zaman oturdu şu zaman yürüdü bıktım ya bizimki 11.5 aylık yürümek üzere sizce geçmi sonra emzir mama verme sütüm yok ne yapabilirim 9 ay emzirdim zaten ne kadar çok hastalanıyo bu çocuk bişey söylüyosun duymuyo sonra bana söylemiyosun gizliyosun diyo ya hasta ediyo beni daha kız 2.5 aylıkken oturt çatısı düzgün olsun diye baskı yaptı ya daha çok ama aklıma gelmiyor
ne güzel hemşire tutabiliyormuşsun.keşke ben de yapabilsem.çünkü bana annemden başkası bakarsa ben hem ei temizlemek hem 3 çocuğa bakmak zorunda kalacam.imrendim sana vallaayazılanları okudum ama ben mi çok safım anlamadım valla. bir çok kişinin yazdıklarında kadınlar ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar o kadar biliyorlar gibime geldi. özellikle öpmeler, fazladan şeyler verme, sallamalar, banyo alışkanlıkları vs. ben olsam güler geçerdim. kayınvalideme sezaryen olacağım süreçte bebeğime bakıp bakmayacağını sordum bakamam demeye getirdi. ben de zorlayamadım tabi. sonuçta eşimi büyütmüş bir de benim çocuğumu büyütmeyi dayatamam diye düşündüm. hemşire tutacağım hem benimle hem bebişimle ilgilensin ama isterdim ki aileden biri baksın o süreçte bebeğime. sizleri okudukça yapanınız var diye hoşuma bile gitti. bazı arkadaşlar bi tek yemek yapar ev temizliğinden anlamaz diye yazmışlar. düşünemiyorum. kayınvalidem gelicek bana yemek yapıcak. düğünüm olurdu heralde. neyse herkesin fıtratı aile yetiştirmesi görgüsü farklı. ailem bizi biraz soğuk yetiştirdi konu komşu akraba bilmezdik. böle yardım edenleri görünce tuhafıma gidiyor. kendimi öksüz gibi hissettim
yazdıklarında hiçbir şey anlamadım.bizi mi garipsedin kendini mi.davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.herkes çektiğini bilir.ne yemek umurunda oluyor ne başka bişey.saece huzur istiyorsun bazenyazılanları okudum ama ben mi çok safım anlamadım valla. bir çok kişinin yazdıklarında kadınlar ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar o kadar biliyorlar gibime geldi. özellikle öpmeler, fazladan şeyler verme, sallamalar, banyo alışkanlıkları vs. ben olsam güler geçerdim. kayınvalideme sezaryen olacağım süreçte bebeğime bakıp bakmayacağını sordum bakamam demeye getirdi. ben de zorlayamadım tabi. sonuçta eşimi büyütmüş bir de benim çocuğumu büyütmeyi dayatamam diye düşündüm. hemşire tutacağım hem benimle hem bebişimle ilgilensin ama isterdim ki aileden biri baksın o süreçte bebeğime. sizleri okudukça yapanınız var diye hoşuma bile gitti. bazı arkadaşlar bi tek yemek yapar ev temizliğinden anlamaz diye yazmışlar. düşünemiyorum. kayınvalidem gelicek bana yemek yapıcak. düğünüm olurdu heralde. neyse herkesin fıtratı aile yetiştirmesi görgüsü farklı. ailem bizi biraz soğuk yetiştirdi konu komşu akraba bilmezdik. böle yardım edenleri görünce tuhafıma gidiyor. kendimi öksüz gibi hissettim
bi söz var ya akıllı olup milletin kahrını çekeceğime,deli olurum el benim kahrımı çeksin..Biz zaten bu yüzden ilaç kullanıyoruz ya. Ben de hiçbişey söyleyemem. Yapabildiğim en uç şey mümkün olduğunca az konuşmaktır.. Belki de içimizde tutmayıp söylesek bu halde olmazdık..
bi söz var ya akıllı olup milletin kahrını çekeceğime,deli olurum el benim kahrımı çeksin..böyle yapabilenlere gerçekten çıt çıkmıyor.çoooooook tanıdığım var böyle
benimkide bu aralar sütün yetmiyor doyurmuyor deyip duruyor emziriyorum 5 dk sonra bu çocuk aç çorba verelim diyor e şimdi emzirdim diyorum diş kaşıyıcısını ağzına sokuyormuş başka neresine sokacaktı
amacı nedir anlamadım beni bıraktırmaya mı çalışıyor neacıkınca sürekli mama verelim çorba verelim anne sütünden mahrum edecek oğlumu kesinlikle izin vermem
sevgili ges kızım için iyiy olmaya çalışıyorum işte ne olsun bir değişiklik yok
diş kaşıyıcısını başka neresine sokacak ay allah iiiliğini versin çok güldüm kızilla muhalefet olacak ya karışmadan duramazlar boşver sen onu en iyi kendin anlarsın çocuğun doyup doymadığını emzirmeye devaaaaaaaaaammm.
kimsesizlerin kimsesi Allah tır canım.hiçbirimiz yalnız değiliz üzülme.eşin de hatasını mutlaka anlayacako da yeter kimsesiz olmaktansa dualarla hatırlanmak korunmaka düşüncesi bana iyi geliyor kızlar çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?