hatta bugün cuma mübarek gün yarabbim nasıl biliyorsan bunları öyle yap beter olsunlar cadılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hiç beddua etmeyin kızlar.Allaha havale etmek ennn çabuk çözüm.yumycim senin hiçbir günüde eşinle iyi geçiminiz olmuyor mu canım.eşin psikoloğa filan gitmez mi aceba?amin
yuvamızın huzurunu bozanların da evlerinde huzur kalmasın.
Yavrularımızın rızkını kesenlerin son nefesleri acı içinde olsun
amin
yuvamızın huzurunu bozanların da evlerinde huzur kalmasın.
Yavrularımızın rızkını kesenlerin son nefesleri acı içinde olsun
benim kaynanada moral bozacak ya şimdiden makyajıma kıyafetlerime uyumama herşeye laf söylüyo yok çocuk doğunca böyle süslenebilcekmiymişim bakalım görcekmiş o zaman halimi evimi temileyemezmişim uyuyamazmışım ıııyyyyiyiki söyledi bilmiyoduk sanki bende napalım iyi olsunda başka bişey istemem dedim hem görümcemi örnek gösterdim onunda çocuğu var o nasıl hem çocuğa hem kendine bakıp hem evinin işini yapıyosa bende yaparım dedim .hemen herkes öyle olamaz onun gibi diye laf çarpıyo gıcık boğasım geldi
benim kaynanada moral bozacak ya şimdiden makyajıma kıyafetlerime uyumama herşeye laf söylüyo yok çocuk doğunca böyle süslenebilcekmiymişim bakalım görcekmiş o zaman halimi evimi temileyemezmişim uyuyamazmışım ıııyyyyiyiki söyledi bilmiyoduk sanki bende napalım iyi olsunda başka bişey istemem dedim hem görümcemi örnek gösterdim onunda çocuğu var o nasıl hem çocuğa hem kendine bakıp hem evinin işini yapıyosa bende yaparım dedim .hemen herkes öyle olamaz onun gibi diye laf çarpıyo gıcık boğasım geldi
ohhh iyi yapıyosun sür sürüştür çatlasın bende öyle yapıyorum geçen görümceye misafir gelmiş benide çağırdı bende süslendim giyindim falan bayıldı herkes çok yakışmış hamilelik dahada güzelleşmişsin filan dediler kaynanada tık yok ben olsam aaa benim gelinim güzeldir filan derdim {benim annem öyle der bi ortamda yengeme}ama kıskançlığından çatlıyo bende kırmızı ruju çok severim bikere düğüne giderken cadaloz kırmızı ruj sürmüş benden kıskanıp kayınpeder fırçalamıştı ne bu yaşta sana yakışıyomu diye:90::90:canım inadına giyin süslen şıkır şıkır oh
yaparsın merak etme o da gaz vereceğine moral bozuyor
bende doğumdan sonra pudra allık falan almıştım ihtiyacım vardı banada makyaj malzemesine mi yatıcan demiştibigünde ruj sürmüştüm ruj senin neyine demişti (kendi kızları ruj sürmeden komşuya bile gitmezler)
ne derse desin inadına yapıyorum bazen evde bazen onun yanında bile süslenip makyaj yapıyorum hatta kıpkırmızı ruj aldım eşimle dışarı çıkıyorduk karşısında sürdümde çıktım
eşim seviyor o ne karışır pabucumun kaynanası
aaaaaaamiinnnnnay alemsiniz kızlar allah neşenizi daha da arttırsın artarken bunlardanda bişeyler azalsınnnnnnnnnn
ayyy uyuzzzz ona ne beeee.böylelerine inat yapacaksın..doğurunca ona inadına süslen püslen bakımı ihmal etme..işinide halledersin inşallah..salak ya lafa bakkkk
kızlar şaşkınlık içinde okuyorum..nekadar zor bi durum saanırım ben şanslıyım bu konuda..kayınvalidemler uzakta..ama buraya geldiklerinde de hiç bi sorun yaşamıyoruz Allah razı olsun evlenirken de doğum yaptığımda da hep yardım ettiler eşimin cebinden 1 kuruş çıkmadı ki doğumu özel hastanede yaptım 3500 lira masrafımız oldu hepsini onlar karşıladı hala da sıkıştığımızda para gönderiyolar eşim sölemese de ben biliyorum hesap cüzdanından..yani öle karıştıkları yok kayınvalidem doğumda geldi Allah razı olsun hiçbir konuda şöyle yapalım böyle yapalım demedi karışmadı yani bebeğime istediğim gibi baktım sırf bizi rahatsız etmemek için 1 ay zor durdu kayınpederim aynı şekilde arasıra iş nedeniyle 1 haftalığına geliyo bana rahatsızlık vermesin die sabah çıkar akşam eşimin geleceğine yakın gelir öyle yani..kaynanam hep şöyle der benim üç oğlum üç kızım var..iki oğluyla bi kızı var yani gelinleri ve damatlarını da kendi evladı gibi sayar..hiçbir sorunumuz en ufak bi laf sokma dahi duymadım şimdiye kadar her geldiğinde mutlaka bi atıyla gelir malum urfalılar altına düşkündür ben zamanında şunu da almıştım yengene diyerekten sırf ben yanlış anlamim die ona ne aldıysa zamanında bana da almaya çalışıyo durumları pek olmamasına rağmen haksızlık olmasın die..Allah sabır versin hepinize dediğim gibi şoktayım bunları okuyunca böyle de kaynanalr varmı die düşüneceksin ama gerçekten var..önemli olan insan olması ve tabi ki Allah korkusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?