kızlarrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm kaynanayı öbür oğlana gönderdfim kızıda kreşe verdim ohhhhhhhhhhhhh daha yaşadıklarımın etkisi altındayım hala kendime gelemedi,m
Gözünaydın canım senin adına sevindimm.inşllh uzun süre gelmez hatta hiç glmesin.sende biraz kafanı dinlemiş olursun kızın içinde hayırlı olsun inşllh ne iyi etmişsin.evde çocugun psikolojisi bozulur.kreş daha iyi olur umarım kızın için.Kendinide daha fazla yıpratma kendinide düşün kızın için daha güçlü olmalısın.inşllh sorunların giderek azalır ve mutluluga kavuşursun canımm
kızlarrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm kaynanayı öbür oğlana gönderdfim kızıda kreşe verdim ohhhhhhhhhhhhh daha yaşadıklarımın etkisi altındayım hala kendime gelemedi,m
Geçen kaynananın bi akrabasının gelinine bebek görmeye gitmiştik.hemen kızın arkasından dedikoduya başladılar yok doğuma giderken kaynanasına haber vermemiş kendi annesini çağırmış filan diye saydılar arkasından.eltimde kız o anki sancıyla millete haber vermeyi mi düşüncek kocası haber verseymiş kızın ne suçu var dedi.bende evet aynen o an kendimi çocuğumu mu düşüncem milletin keyfini mi dedim ben olsam bende haber vermem dedim kocam haber versin kime haber vermek istiyosa dedim.hiç işim yok o sancıyla milleti tek tek arıycam dedim.eltimde ben gelirim seninle büyükler panik yaparlar haber verme zaten dedi.kaynanam mosmor oldu.iyi madem ben çocuğa bakarım sen gidersin hastaneye dedi eltiye tavırlı tavırlı
eltini sevdim.kaynananı da yaş sopayla dövesim var izin verirsen tabi
benimkine cümbür cemaat geldiler.bebekler küvöze kondu göremediler.öyle olunca bizim burda işimiz yok dediler ertesi sabah toplanıp gittiler.nasıl davranış
işte benim taktğimmm.kayınbaba çok uğraşır bizde gelinleriyle.laf sokmadığı daakika yokktur.yoktu yani.ama ben ısrarla duymazlıktan geldim ki çok zor tabi.şimdi bana laf sokmuyor.soksa da ben hiiiç duymamış gibi yapıyorum hiç konuşmuyoruz.merhaba nasılsın iyiyim bitti.akşam kaynanaya indik görümcem filan ordaydı çay içmeye çağırmışlar eşim inelim dedi.erkeklerle ayrı odada oturup maç izlicekseniz ben hiç inmiyim dedim annen sen yanımda olmayınca boyuna laf sokup duruyo dedim eşimde tamam dedi.indik hepimiz salonda oturduk kaynanaya uzak bi köşeye oturdum malum yanıma oturunca laflarıyla fenalık getiriyo bana naptı ne etti gene yanıma kalktı oturdu ayyyy herşeyime laf söylüyo karışıyo bende hiç cevap vermedim televizyona baktım hep dinlemedim bile anlamazlıktan geldim sonrada benim uykum geldi dedim çıktım erkenden az sonra eşimde çıktı eve zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?