Kaynanalar ve Çocuklarımız

Arkadaşlar şeytan nasıl Allahın huzurundan kovulup şeytanlıgından vazgeçmiyorsa kötülük ediyorsa insanlara bunlarda iyilik edip merhamete gelmiyecek kadar kötüler Allaha nasıl hesap vereceklerini düşünsünler siz ona sevinin onların bize hakkı geçmiyor onlar bizi üzerek bizim hakkımızı alıyorlar işte bunuda bu dünyadada öteki taraftata er yada geç çekecekler.herşeye karışması laf sokmları huzursuzluk yaratmalarının tek nedeni KISKANÇLIIKKKK ogullarını bizle paylaşımıyorlar çocugunun huzurunu isteyen aile böle yaparmı?neden kız ailesinin çogu karışmıyor sizce seslerini çıkarmıyorlar?Onlarda kaynana yada her kaynana kaynanalık yapmıyor bu tamamen huy karakter meselesi insanın kalbi kötüyse o insanlardan iyilik beklememek lazım kötü bir innsan nasıl iyilik yapar iyi olabilirki?butür insanlar şeytanın çıragı olmuş artık böylelerinin dersini ancak Allah verir vericekte.içinizi rahat tutun

demekki neymiş bazı insanların yanında çocuk sahibi olmasan dert olsan ayrı bir dert oluyormuş

kızlarrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm kaynanayı öbür oğlana gönderdfim kızıda kreşe verdim ohhhhhhhhhhhhh daha yaşadıklarımın etkisi altındayım hala kendime gelemedi,m

kızlarrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm kaynanayı öbür oğlana gönderdfim kızıda kreşe verdim ohhhhhhhhhhhhh daha yaşadıklarımın etkisi altındayım hala kendime gelemedi,m

Gözünaydın canım senin adına sevindimm.inşllh uzun süre gelmez hatta hiç glmesin.sende biraz kafanı dinlemiş olursun kızın içinde hayırlı olsun inşllh ne iyi etmişsin.evde çocugun psikolojisi bozulur.kreş daha iyi olur umarım kızın için.Kendinide daha fazla yıpratma kendinide düşün kızın için daha güçlü olmalısın.inşllh sorunların giderek azalır ve mutluluga kavuşursun canımm

valla okuduklarim yüzünden dudaklarim ucukladi allah yardimciniz olsun ben anliyamiyorum su kayinvalidelerin aptalliklarini kafalari nasil calisiyo bunlarin ya, kesinlikle ogullarini kiskaniyolar ne kadar sacma sapan hastalikli bi düsünce bu yaa bir insan oglunu nasil olurda sevgilisi gibi algilar yada nasil olurda anne segisiyle es sevgisi bir olur bu kadinlar yaslandikca catlaklasmislar kudurmuslar ogullarini kocalarinin genclikleri gibimi görürler ne yaparlar ya birak oglunu sevdigiyle mutlu olsun sende git kocanin koynuna gir onunla ugras ya oglumu evlendirdim mutlu, yuva kurdu diyip gururlancaklarina kuduruyolar kasiniyolar siz toplayin kayinvalidelerinizi ben onlari bi güzel kasiyim hey allahim ya bu konuya hep sinir olmusumdur hic bi zamanda anlam veremedim bence kayinvalide psikolojisi arastirilmali cünkü benim mantikli bi aciklamaya ihtiyacim var gerci böyle biseyin nasil mantikli bi aciklamasi olsun tabi bu isin bide karsi tarafi var yani gelinler, cok kasinan gelinde var kayinvalide melek gibi gelin tam bi seytan böle seylerde gördüm burdada okudum yok sevmiyorum yok cocugumu sevmesin aslinda bu olanlarin aciklamasi söyle olabilir ya ezelden beri insanlar birbirlerinin bilinc altina gelin kötü kaynana kötü gibi aptal kodlamalar yapmistir yada cogu insanin bencil olup hic bir sekilde empati kurmamasida olabilir mesela kaynana zamaninda bende genctim anlayisli olmaliyim ben oglumun sevgilisi deilim onun bi ailesi var ve gelin oglumu benden calmak icin onunla evlenmedi bebekte benim torunum ama onun annesi var mesafeyi asamam demeli gelinde ben nasil ailemi görüyosam esimde kendi ailesini görücek ve onlarla yakin olucak demeli ve ben esimi seviyosam onun dünyaya gelmesine vesile olan insanlarida severim demeli kaynana nispet icin sariliyosa sabirli bi sekilde tabiki o senin oglunun öpüceksin tabi gibilerinden davranicak bebege gelince kendi annesinin nasil torunuysa onunda torunu sevicek ileride gelinlerde kaynana olucak bunlari unutmamak gerek empati kurmak gerek ama tabi laf anlamayan aptal insan cok ne yazikki hadi kaynana manyak ogluna asik o kayinpederlere ne oluyo onlarin ne gibi bi karin agrilari var yok ailene izinsiz gidemezsinde yok benim dedigim ismi koycanda yok ben diyince cocugu yapcanda ne oluyo be valla sinirden ölücem kaptirdim kendimi dünyanin yazisi oldu tabi böle bi baslik gelinler icin acilsa kaynanalar ne der oda ayri bi mesele bide ins ben yaslaninca aptallasmam

bide su hamilelikte bide süt icirmede ii davranmalari sonra yine kötü olamalari yada söyle yap böle yap
sanki gelinleri o bebegin annesi deil cocugun üzerinde hakki yok halbuki babadan bile fazla hakki var manyaklar ya tasiyici anne tutaydiniz oglunuzun cocugu olurdu bakar dururdunuz sanki kadinlar böyle sey gibi firin icine cocugu birak olunca al kadini at aptallar o bebek kimin kaniyla beslendi kimin icinde büyüdü kim sancilarini cekip dogurdu kim sütüyle besledi uykusuz kaldi bebek dogar dogmaz oglunami verildi o muhtesem duygu sevgi yoksa gelinemi babalar baba olmayi sonradan ögreniyo anneyele bebegin arasindaki o bag bebekle baska kimin arasinda olur akilsiz insan ay ben katlanamiyorum böle kadinlari asagilayan insanlara ya o durumda olanlara allah sabir versin

baharcım hala salak gibiyim zaten eşim onlar gitti diye iyice bana gıcık oluyor eve filan uğradığı yok aman zaten benim için önemi yok kızı için gelsin kendime gelmem çok zaman alıcak

merhaba canım 10 gündür bilgisayarda problem vardı bakamadım.çok iyi olmuş çok sevindim canım inşallah eşinlede düzelirsiniz artık oh cadı gitmiş

Benim kaynanada çok kaşınıyo bu ara herşeye karışıyo aklınca geçen benden masura istedi bebeğe mendil yapacakmış bende rengarenk birsürü masura verdim geçen baktım farklı iplerle yapıyo bende niye benim verdiklerimden yapmıyosun dedim onları beğenmemiş renkleri güzel değilmiş daha nasıl olcak acaba sarı mavi turuncu filan vermiştim sırf gıcıklık olsun diye benim verdiklerimden yapmıyo bende kızdım yapmıcaksan benim iplerimi ver o zaman ben başkasına yaptırırım dedim.
Bu ara elti de bana iyi davranıyo benden taraf çıkıyo oda anladı kimden fayda var sonunda.doğumda istersen ben gelirim seninle kaynanayla rahat olamazsın dedi.aslında bana böyle bi iyilik yaparsa çok makbule geçer hastaneye kaynana yerine eltiyle gitmeyi tercih ederim .kendi annem çok panik bi insan en ufak şeyde tansiyonu fırlıyo doğumda haber vermek istemiyorum fenalaşır filan diye korkuyorum en iyisi çocuk doğunca haber vermek anneme.

Panik, manik sonuçta annen.Sakinleştirici falan alsın; anne dururken doğuma eltiyle gidilir mi

Geçen kaynananın bi akrabasının gelinine bebek görmeye gitmiştik.hemen kızın arkasından dedikoduya başladılar yok doğuma giderken kaynanasına haber vermemiş kendi annesini çağırmış filan diye saydılar arkasından.eltimde kız o anki sancıyla millete haber vermeyi mi düşüncek kocası haber verseymiş kızın ne suçu var dedi.bende evet aynen o an kendimi çocuğumu mu düşüncem milletin keyfini mi dedim ben olsam bende haber vermem dedim kocam haber versin kime haber vermek istiyosa dedim.hiç işim yok o sancıyla milleti tek tek arıycam dedim.eltimde ben gelirim seninle büyükler panik yaparlar haber verme zaten dedi.kaynanam mosmor oldu.iyi madem ben çocuğa bakarım sen gidersin hastaneye dedi eltiye tavırlı tavırlı

eltini sevdim.kaynananı da yaş sopayla dövesim var izin verirsen tabi

Son düzenleme:
benimkine cümbür cemaat geldiler.bebekler küvöze kondu göremediler.öyle olunca bizim burda işimiz yok dediler ertesi sabah toplanıp gittiler.nasıl davranış

Son düzenleme:
benimkine cümbür cemaat geldiler.bebekler küvöze kondu göremediler.öyle olunca bizim burda işimiz yok dediler ertesi sabah toplanıp gittiler.nasıl davranış

gitmeleri iyi olmuş zaten boşver yanında olsalar kesin herşeye atlarlar laf sokarlardı

akşam kaynanaya indik görümcem filan ordaydı çay içmeye çağırmışlar eşim inelim dedi.erkeklerle ayrı odada oturup maç izlicekseniz ben hiç inmiyim dedim annen sen yanımda olmayınca boyuna laf sokup duruyo dedim eşimde tamam dedi.indik hepimiz salonda oturduk kaynanaya uzak bi köşeye oturdum malum yanıma oturunca laflarıyla fenalık getiriyo bana naptı ne etti gene yanıma kalktı oturdu ayyyy herşeyime laf söylüyo karışıyo bende hiç cevap vermedim televizyona baktım hep dinlemedim bile anlamazlıktan geldim sonrada benim uykum geldi dedim çıktım erkenden az sonra eşimde çıktı eve zaten

bu kaynanalardan seri üretim yapılmış galiba.
Benimkide bana istediğini söylüyo oğlu hesap sorunca inkar ediyo beni yalancılıkla suçluyo. Gelinde delirmeyin.
Benim yüzümden kadın hastalığı geçirmiş. Yatak döşek yatmış.
Her insan bazı şeylere tahammül eder ama hiç kimse haksızlığı iftirayı kaldıramaz.
Bu kadın yüzünden 24 günlük oğlumu emziremiyorum artık.
Ağlamadığım bir gün bile yok...
Çok trajikomik ... Ama gerçek...

ben kayınvaldemde evlendiğimizden beri görüşmüyordum, sadece eşim görüşüyordu. biz evlenirken hiçbirşey yapmamıştı, hatta nikahımıza bile gelmedi. şimdi bebişim olunca, barıştık eskileri konuşmamak şartı ile. oğluma bakmaya geldi görümcem ile. 3 haftadır bizdeler bir sorun yaşamıyorum. ben ne dersem onu yapıyor. bana sormadan hiçbirşey yapmıyor. görümcemde yengem diyip duruyor. gerçekten beni sevdikleri için mi böyle davranıyorlar yoksa oğlumun hatırına mı böyle davranıyorlar bilmiyorum. bana karşı davranışları değişirse oğlumu göstermiyeceğimi biliyorlar. yazılanları okuyunca pes diyorum bu kadar da olmaz. madem oğulları bu kadar kıymetli evlendirmeselerdi, turşusunu kursalardı.

işte benim taktğimmm.kayınbaba çok uğraşır bizde gelinleriyle.laf sokmadığı daakika yokktur.yoktu yani.ama ben ısrarla duymazlıktan geldim ki çok zor tabi.şimdi bana laf sokmuyor.soksa da ben hiiiç duymamış gibi yapıyorum hiç konuşmuyoruz.merhaba nasılsın iyiyim bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…