bak şimdi gel de kızma bu soğuk havada daha 5 aylık bebeğimi alış veriş merkezine götürmüşler.hemde yürüyerek gidiyorlar..aradım evde yoklar...sinir hastası olucam az kaldı.bir şey desek alın kendiniz bakın diyor eşimde başkasının bakmasındansa annem baksın daha iyi diyorrrrr
aman dikkat et canım benimki evden çıkmadığı halde hasta olmuş, bugün ilaç verdi doktor, istemeye istemeye kullanıyoruym...
pes yanı ben 3 sokak ötede ablama gecemıyorum benımde kızım 5 aylık doktorumuz kaar yağmadı ıcın havada yuksek duzeyde mıkrop var evı dahı cok havalandırma havalandırdığında 1 kac saat alma odaya bebeğını dedı hemde yuruyerek hasta olucak yavrucak
kızlar dün dışarı çıkardılar ya kızımı bütün gece burnu aktı bebeğimin...offfffffffff offfff büyükler saygısızlık etmeyelim diyoruz ama bu şekilde susarakda kendimize olan saygımızdan ödün veriyoruz sanırım...yahu bir karış surat yapıyor.eşim aradı 1 saat önce evim leş gibi oldu onu temizliyorum demiş.laf vuruyor aklınca bebeğime bakıyorya o yüzden sözde iş yapamamış...eee ben ne yapayım akşamları saat 19:30 da anca evde oluyorum yemek çamaşır bulaşık temizlik birde bebeğim...hepsi ile başa çıkıyorum..o bütün gün evde halaaaa söyleniyor..şu torunlarına seve seve bakan k.validelere imreniyorum.ama hata benim annemde ben umrunda değilim doğum yaptım telefonla hayırlı olsun dedi sadece şimdi nerde haberim yok..evlendi gitti.kendi annem beni umursamazken k.validem neden umursasın ki.Allah sabır versin bana...
yok cnm kendi annem olsa bunları yapan en azından kızınca söylerim kızdığım şeyi içime atmam..daha rahat olurum yapması gerekenleri söyleri.k.valideme bir şey diyemiyorum daha demeden baktığı için tafrasından durulmuyor birde bir şey söylesem ne olur bilmemcanım üzülme bazı anneler kendi hayatlarını daha çok önemsiyolar. Sabah müge anlı ya da çıkıyorlar sinir oluyorum. kayınvaliden bile arkanda annen olmadığından surat sallıyodur eminim. yine kayınvaliden bakıyomuş bari. annene daha çok sinir oldum. Allah kolaylık versin
yok artık töbe ya rabbim.benimki torununa parayla bakıyor.Bir de Kızım 2 aylık . mikrobik ishal olmuş.kaynanam bu ana karnında mikrop kapmış olmasın dedi ya.
birde bu var tabi.prof.doktor gibi her şeyi bilirler kendilerince....benim kızımda 2640 gr dünyaya geldi k.validem bir sürü neden buldu.oturarak çalıştığım içinmiş yok kordon çok inceymiş gibi :):):)benimki torununa parayla bakıyor.Bir de Kızım 2 aylık . mikrobik ishal olmuş.kaynanam bu ana karnında mikrop kapmış olmasın dedi ya.
benimki torununa parayla bakıyor.Bir de Kızım 2 aylık . mikrobik ishal olmuş.kaynanam bu ana karnında mikrop kapmış olmasın dedi ya.
lohusalık psikolojisi denilen şeyi benim eşim benden çok yaşadı. bebeği doğru dürüst tutmuyor sevmiyordu, sanki kendi çocuğu değil. bir gün eşime verdim bebeği al az tut dedim. eşimde bileğinden rahatsız, burkmuşmu nolmuş... kayınvalidem demesin mi ver sen senin bileğin ağrıyor, eşiminde canına minnetti zaten... orda kadını öldüresim geldi, yahu bıraksana kadın o bebek o adamın çocuğu. analık babalık kolay mı? bırak ağrırsa ağrısın, baba olmak böyle olur, oh negüzel hiç ilgilenmesin hiç sıkıntıya gelmesin sonrada ben babayım desin. bunu çok yapardı hemen eşimin kucağından alırdı. zaten en son gidecekleri gün yanlşarında eşime patladım. bilgisayar monütörü almıştı yeni piksellerden biri çalışmıyormuş böyle olmazda bilmem neyde söyleniyor. bebeğimse cıyak cıyak bağırıyor, kayınvalimdel kayınbabam eşimin yanında oturuyorlar hiçbirinin umrunda değil... ben gittim içeriye, eşime napıyorsun sen ya dedim. başlarım senin pikseline, ya bi kalksana görmüyormusun şu çock nasıl ağlıyor, o mu önemli bebeğinmi? kalk bi ilgilen ya diye çok kötü çıkıştım, gıklarını bile çıkarmadılar... oğlunu bebeğine yaklaştırmıyor ya yok böyle birşey... şimdi eşim seviyor, oynuyor bebeğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?