Bana öneride bulunun ne yapmalıyım,Pimi çekilmişi bomba gibiyim kayınvalideme karşı.
Bebeğim doğdu yardım için yanımızda kalıyor. Ev işlerini yapıyor sadece. Bebeğimi emanet edemiyorum.
Bebeğimi severken sarfettiği sözler çıldırtıyor benii.
Eniğim benim cülüğüm benim. Cülük ne diye eşime sordum tavuk yavrusu dedi. Enik belli biliyorum.
bu günde bak hele şam seytanı gibi nasıl bakar diyor. Hıçkırdığında babanın cebinden paramı çaldın diyor. Bunlar bebeğimi olumsuz etkileyecek diye korkuyorum.
etkilermi.....
Kayınvalideme eşim şakayla karışık öyle söyleme dedi de kadın iyice coştu derim diyor.
Ne yapamlıyım yaaa...
Bence bu laflarda kotu birsey yok ki bence biraz abartmiyormusunuz.herkezin sevme sekli farklidir.enik dedi diye enik mi oldu.icinden ogle geliyor demwkki Sam seytani cook sevimli bence biraz olumlu olun lutfen
ay çok cahil bunlar yaa
bizimkide hamileyken topu topu bir tane yelek örecekti.dediki bunu yaparken çok aksilikler oldu
kaç defa söktüm bir daha yaptım..görürsün bak çok aksi bir insna olacak dedi
ndeden öyle diyorusn söyleme dedim
görürsün görürsün diyor hala
yaşada gör dediydi dersin aksi olacak dedi
ay çok cahil bunlar yaa
bizimkide hamileyken topu topu bir tane yelek örecekti.dediki bunu yaparken çok aksilikler oldu
benimki de annemmmm yavrummmmm çocuğummmm diye severdi oğlumu.
hala annem diye kaçırır arada ki kızdığım ve zamanında uyardığım halde.
gerçi herkese öyle sesleniyor
ama hoş bişey değil, özellikle o loğusalık zamanında iyice geriliyorsun bu tür şeylerle.benim loğusa sendromu yaşamam ve çok çok uzamasının nedeni k.valideciğimdi.şimdi bir sorun yok ama bebeğim doğunca ne olucak bilmiyorum ve feci halde tırsıyorum.çünkü artık ne lafımı esirgemekten ne de tırnaklarımı çıkarmaktan çekinmiyorum.e bu da fena aslında.hayırlısı olsun inşallah yaa
Bana öneride bulunun ne yapmalıyım,Pimi çekilmişi bomba gibiyim kayınvalideme karşı.
Bebeğim doğdu yardım için yanımızda kalıyor. Ev işlerini yapıyor sadece. Bebeğimi emanet edemiyorum.
Eniğim benim cülüğüm benim. Cülük ne diye eşime sordum tavuk yavrusu dedi. Enik belli biliyorum.
bu günde bak hele şam seytanı gibi nasıl bakar diyor. Hıçkırdığında babanın cebinden paramı çaldın diyor. Bunlar bebeğimi olumsuz etkileyecek diye korkuyorum.
etkilermi.....
Kayınvalideme eşim şakayla karışık öyle söyleme dedi de kadın iyice coştu derim diyor.
Ne yapamlıyım yaaa...
benimki de annemmmm yavrummmmm çocuğummmm diye severdi oğlumu.
hala annem diye kaçırır arada ki kızdığım ve zamanında uyardığım halde.
gerçi herkese öyle sesleniyor
ama hoş bişey değil, özellikle o loğusalık zamanında iyice geriliyorsun bu tür şeylerle.benim loğusa sendromu yaşamam ve çok çok uzamasının nedeni k.valideciğimdi.şimdi bir sorun yok ama bebeğim doğunca ne olucak bilmiyorum ve feci halde tırsıyorum.çünkü artık ne lafımı esirgemekten ne de tırnaklarımı çıkarmaktan çekinmiyorum.e bu da fena aslında.hayırlısı olsun inşallah yaa
Walla doğumdan beri ben kayınvalidemdeyım.ilk başta kaloriferli ev diye geldik.ecem 18 gunlukken eşimi işten çıkarttılar.ben annemlerle de görusmuom.butun gun beraberiz .neler oluyor neler
otribebeyle burnunu temizliom eskiden varmıydı böle şeyler beynini çekicen kızın dio
gaz sancısı bir ara çok çekiyordu karnına masaj yapıyordum bağırsakalrı dolanır diyo
kaloriferli evde lahana gibi kat kat giydirio
diğer odada emzirirken huzursuzluk yapıo arada mola verip gaz cıkartıoz ecemle o arada mutfaktan bağırıo emzir şu cocugu saate ne bakıon dr 2 saat dedi die çatlatcan cocugu dio . Gelip baksa emzirio olduğuma
göbeğine para koyalım dedi koydurmadım
çocuğu illa sallıyarak uyutcak ben aksamları emzirip gazını cıkartınca emziği verıom agzına coklaya coklaya uyuyup kalıo hemen
her dısarı çıkısım bir facia zaten 1 saat dısarı cıkıcam olay oluo kıs die eceyı de vermıo onuda çıkartayım yaptığım işler de gözukmuyor yapmadığım seyler batıyor gözune kavga edip duruoz
seni çok iyi anlıyorumm bizim kayıpederde puşt diye sewiyo....Bana öneride bulunun ne yapmalıyım,Pimi çekilmişi bomba gibiyim kayınvalideme karşı.
etkilermi.....
Ne yapamlıyım yaaa...
ay çok cahil bunlar yaa
açıkca kendisine net bir şekilde söyle.bu tarz konuşmanı istemıyrum, de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?