Kaynanalar ve Çocuklarımız

ah canım güle güle büyüt bebeğini en korktuğum insan tipidir yapıp yapıp inkar edip seni yalancı çıkaranlar çok tehlikeli böyle insanlar.allah fırsat vermesin böylelerine

olsun canım buda bişeydir nihayetinde.bende kaynanam beni gönülden sevsin demiyorum beni sevmesin ama bana saygılı olsun kalbimi kırmasın eşimle aramıza girmesin ister bunu bebeği göstermicem korkusundan yapsın ister başka bi sebepten hiç önemli değil ama yapsın sonuçta.ben bi insandan nefret ediyosam ona kalkıpta zarar vermem sadece uzak dururum zor bi anını görürsem allah rızası için insanlık namına iyilik edebilirim belki ama taviz vermem diğer konularda.oda öyle yapsın çok şeymi istiyorum.benim kaynanam hem beni sevmez hemde afedersin k...... dibinden ayrılmaz tabi başka türlü nasıl herşeye karışcak nasıl aramızı bozacak dimi

aynen bende bişeye karıştığındada öyle yapıyorum bazen olmaz demek yerine öylece susup ciddi bi şekilde şöyle bi bakıp kafamı çeviriyorum o da yetiyo bazen

Sonuçta annenin yerini asla tutamazlar. Kendi annen birşey dese koymaz ama onlar deyince nedense koyuyor. Sadece saygı duymak ve kafada büyütmemek gerekiyor.

merhabalar herkese konuyu biraz okudumda ne kaynanalar var aklım almıyo vallahi
ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum ALLAHa şükür sorunumuz yok bebeğim yeni doğduğunda havalar soğuk diye benim evime inerlerdi kayınbabamla yemeklerini yerdi akşam çıkarlardı evlerine
bebeğimede baktı yemeğimi de yaptı banada baktı sağolsun şimdi kızım altı aylık halen bana büyük yardmcı işimede yardım eder kızımada bakar kendi kızları gibi severler beni
bende onlara saygımı hürmetimi gösteririm güler yüzümü eksik etmem hiç.
ilerde benimde evlatlarım bana aynısını yapsınlar diye,iyi olsunlar diye ne ekersen onu biçersin hesabı.
tabi kötü davranan kaynanalara sözüm yok onlarada rabbim ferhlık versin iyi olsunlar inş.
hı tabi benimde kaynanamın oluyo lafları karışmaları ama aldırış etmiyorum fazla hayırlısı herşey birgün bizimde bir yerde kapımız açılır belki rabbim iş verir çeker gideriz onun için sabır ediyorum...

maşallah Allah bozmasınşanslısın

valla sen anlattıkça ben sinir oldum .yine sabırlısın ben hayatta seningibi sabır göstermem .Her dediğine bi cevap verrim oda bana sesini çıkaramaz korkusuna. bide ben lafını dinlemem kaynanamın benim için ne doğruysa onu yaparım gerisini kulak ardı ederim kendi anneme bile karıştırmam değilki kaynamı

inanınki hayatta dört dörtlük kaynana yok kendi annen bişey dese zoruna gitmez ama kaynana en ufak bişey desin insanın zoruna gidiyor ve hiç unutmuyor.bu dertler herkezde var.neyse eden bulur gelinine eden kızında bulsun .değilmi

benim çocuğum olduğunda kaynanamı düşünemiorum bile annemi kıskandığından laf sokup durur heralde.Rüyasını anlatıo bi gün kızım olmuş annemi seviomuş kaynanamı sevmiomuş ta annem kızımın bacağına çivi batırıomuş.Rüyaya bakarmısınız.Gördüysen de anlatma böle saçmalığı.

anam bızım bu kaynnlardan cekdımız ne ben anlamıorum anam onlarda zamnında gelın oldu onlara cekdırdıler dıye bızede cekdırmeye kalkıorlarya sınbrı oluorum bızde aynı mahalede oturuyoruz ama eskısı gıbı devamlı gıtmıorum onceden cok sık gıderdım artık hıc bıyere cıkmıorumkı cıksamda haber bıle vermıorum gelsede hıc oralı olmuorum konsuor konsuor gıdıor yokmus gıbı davranıorum ben evımde kocamla huzurlu mutluyum bosverıorum evıem uc dorduncu sahısları ıstemıorum oldu bıttı ama zavalı hatunu bıgun kapden gıdecek ama ne zman bılmıorum oglusuda cıkmıyor annesıne oglunu elınden aldım dıye dovundunu duycagım gunu beklıoum

ya kızlar bende size bişi sorcam bu kadın benide delirttisağlıkçı olmama rağmen kafamı bulandırıyor evde kısa kolluyum diye kocama diyoki bu nasıl bu haliyle sütü vercek bebek hastalanacakta bilmemne eşimde safım hemen inanıyor onun dışında yok göğsüm şişmemiş yok sütüm az yok bebeğim küçük offff bebeğim daha 20 günlükk önceleri hiç öle değillerdi ama doğumdan sonra ne olduysa oldu hep kendi taraflarına benzettiler geldiler annemin temizlediği yeri hakaret edercesine bi daha temizlediler asıl iş olunca otalıktan yok oldular her misafir gelişinde onlarda başı çektiler ki halada bitmedi çilemmm çünkü daha bi ayım bile dolmadı daha çok gelecekler ne zaman bitecek bu eziyetttt

canım mesafenı koyucaksın esınle konusucaksın ben bıle daha yenı toparlanıorum allahdan esım benı koruyan bırısı ezdırmıyor guzelce otur esınle konus bız bu evde ıkı kısıydık ucuncu kısı geldı bak bebgımız var bız kendımız bı aıleyız dıger kısılerı evımıze geldıgınde aılemızı huzurumuzu bozucak seyelr soyleıdklerınde takmıyalım huzurumuzu bozmayalım de bende bılırım de bebgıme ne zararlı ne yararlı kılosuydu zava zıngo doktor denen bısye var olmadı doktora gıtınızde doktorunuza dın bebkle ılgılı seylerı esınızede anlatsın boyle anneler yuznden sutumuz kesılıyor ben kızımı 40 gun emzıre bıldım sımdıkı aklım olsaydı yaptrıdıymı acaba o yaptıklarını asla 40 gunden sonra kesıldı sutum nazar degdı yok onun bunun yanında acdın emzırdın dedıler cıkdılar ısın ıcınden

zaten varya eşimde benden yana olmasa çıldırırdım ama şöyle bi huyu var çabuk dolduruşa geliyor yani çabuk inanıyor herkesler gittikten sonra ben şu şöle bu böle diyincede bana inanıyo çok şükür haklısın diyor buda bana yetiyor

baharcım hala salak gibiyim zaten eşim onlar gitti diye iyice bana gıcık oluyor eve filan uğradığı yok aman zaten benim için önemi yok kızı için gelsin kendime gelmem çok zaman alıcak

ben eşine anlam veremiyorum zaten.sorun ilk başta eşinde,eşin böyle yapıyorsa onlardan herşey beklenir.Allah eşine ve ailesine akıl fikir vicdan merhamet versin

benim kayınvalidem vefat etmiş
ama bekar görümcem kendini kaynana sanıyor..
tabii bende eksik kalmayıp yeni dönem gelinlik yapıyorum ona
uyuz ola olaaaaa :))

Allah mesut etsin canım negzel demişsin.iyi güzelde bazıları doğuştan kötü bizde güleryz göstersek agzımızla kuşta tutsak yaranamadık ve oyüzden 4 5aydır konuşmuyoruz bana çok büyük haksızlıklar yapıldı bende bunu içime sindiripte konuşmam çok zor insanın kalbi kırıldımı dogrulması çok zor.sen şanslıymışsınki huysuzuna rastgelmemişsin.üstelik bende kaynana degil sadece onun yönlendirmisyle kayınbaba ve kayında konuşmuyolar bizlerle yakında sülaleside konuşmaz kadın yönlendiriyor sinsinin teki.son günlerde içime çok vesvese doldu Allaha sıgındım kendimizi yıpratıyoruzda onlar üzülyomu sevinirler.oyüzden sevindirmemek lazım Allah yardımcımız olsun:26:

bu yaşlı kocakarı tayfası yeni doğum yapmış birini görür görmez dünyanın en bilge kişisi edasıyla ortaya atar kendini..sırf zavallı cahil yeni anneler onun engiiinnn bilgilerinden faydalansın diye..oysaki bilmezki yeni nesil anneler okuyor,araştırıyor..gebelik boyu nerdeyse bir kadın doğum ve pediatri stajı yapıyor..

onlar hala bulgur ye süt olsun,çocuğun göbeğine soğan bağla göbeği düşsün gibi bilimsel (?!!) inciler döksünler..yeğenim doğduğunda ablamın kayınvalidesini öldürmek üzereydik ordan biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…