- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
ah canım güle güle büyüt bebeğini en korktuğum insan tipidir yapıp yapıp inkar edip seni yalancı çıkaranlar çok tehlikeli böyle insanlar.allah fırsat vermesin böylelerinebu kaynanalardan seri üretim yapılmış galiba.
Benimkide bana istediğini söylüyo oğlu hesap sorunca inkar ediyo beni yalancılıkla suçluyo. Gelinde delirmeyin.
Benim yüzümden kadın hastalığı geçirmiş. Yatak döşek yatmış.
Her insan bazı şeylere tahammül eder ama hiç kimse haksızlığı iftirayı kaldıramaz.
Bu kadın yüzünden 24 günlük oğlumu emziremiyorum artık.
Ağlamadığım bir gün bile yok...
Çok trajikomik ... Ama gerçek...
ben kayınvaldemde evlendiğimizden beri görüşmüyordum, sadece eşim görüşüyordu. biz evlenirken hiçbirşey yapmamıştı, hatta nikahımıza bile gelmedi. şimdi bebişim olunca, barıştık eskileri konuşmamak şartı ile. oğluma bakmaya geldi görümcem ile. 3 haftadır bizdeler bir sorun yaşamıyorum. ben ne dersem onu yapıyor. bana sormadan hiçbirşey yapmıyor. görümcemde yengem diyip duruyor. gerçekten beni sevdikleri için mi böyle davranıyorlar yoksa oğlumun hatırına mı böyle davranıyorlar bilmiyorum. bana karşı davranışları değişirse oğlumu göstermiyeceğimi biliyorlar. yazılanları okuyunca pes diyorum bu kadar da olmaz. madem oğulları bu kadar kıymetli evlendirmeselerdi, turşusunu kursalardı.
işte benim taktğimmm.kayınbaba çok uğraşır bizde gelinleriyle.laf sokmadığı daakika yokktur.yoktu yani.ama ben ısrarla duymazlıktan geldim ki çok zor tabi.şimdi bana laf sokmuyor.soksa da ben hiiiç duymamış gibi yapıyorum hiç konuşmuyoruz.merhaba nasılsın iyiyim bitti.
maşallah Allah bozmasınmerhabalar herkese konuyu biraz okudumda ne kaynanalar var aklım almıyo vallahi
ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum ALLAHa şükür sorunumuz yok bebeğim yeni doğduğunda havalar soğuk diye benim evime inerlerdi kayınbabamla yemeklerini yerdi akşam çıkarlardı evlerine
bebeğimede baktı yemeğimi de yaptı banada baktı sağolsun şimdi kızım altı aylık halen bana büyük yardmcı işimede yardım eder kızımada bakar kendi kızları gibi severler beni
bende onlara saygımı hürmetimi gösteririm güler yüzümü eksik etmem hiç.
ilerde benimde evlatlarım bana aynısını yapsınlar diye,iyi olsunlar diye ne ekersen onu biçersin hesabı.
tabi kötü davranan kaynanalara sözüm yok onlarada rabbim ferhlık versin iyi olsunlar inş.
hı tabi benimde kaynanamın oluyo lafları karışmaları ama aldırış etmiyorum fazla hayırlısı herşey birgün bizimde bir yerde kapımız açılır belki rabbim iş verir çeker gideriz onun için sabır ediyorum...
1aylık olacak kızım yarın ama bu bır ayda cok sınır oldugum seyler yasadım.evımız sobalı oldugu ıcın havalar duzelene kadar asagı ındık kaynanamlara aynı apartmandayız zaten,hala lohusayım kı lohusalıgımı da anlayamadım.kaynanamın annesı de onlar da kalıyor.o da hastalık hastası.ben yorgunum dıyorum kadın on dk ıcınde ay tansıyonum cıktı ay cok kotuyum fılan dıyor anlamıyorum
cocugu doktora goturduk ucuncu gun geldık.bır gun sonra kaynanamla annesı dısarı cıkacaktı maas cekmeye.kaynanam komsuyu cagırdı yanımda kalsın dıye.lohusa kadın yalnız bırakılmaz 40ına kadar.annesı de tutturmus daha 10 gunluk lohusa olmama ragmen "onun lohusalıgımı kaldı daha dun doktor ıcın dısarı cıktı bısı mı oldu,bırak otursun evde"
arkadaslarım bebek tebrıgıne geldı,9kılom gıtmıstı dogumdan bu yana,kaynanamın annesı de arkadaslarımın yanına gelıp "bu hayatta kılo veremez artık,o gobegı de kalır" dedı Hay Allahım sabırr
Gorumcemler geldı bu hafta,kızını cok ıyı yetıstırdı,tek basınabuyuttugu ıcın annesını dınlıyor.kaynana annesı gene bombasını patlattı "senınkının boyle olmasını bekleme"
Aksam kaynanam ben esım oturuyoruz.cocugu orttum soylendı ortme cocugu sıcak dıye.cay faslı bıttı,zederdı ortsene o cocugu usucek dedı.ben de anne ben senı anlamıyorum artık daha demın ortme sıcak dıyordun dedım kızdı bı de ustune hangımız lohusa anlamadım
sutum az oldugu ıcın bazen sagıyorum bazen verıyorum,kaynanamın annesı sagdıgım odaya gelıp dua okuyor ya da tesbıh cekıyor,gecerken mutlaka bı laf edıyor "südün yok senin südün" o kadar sut mu olur" dedı gecen gun.ben de anane yeter artık sutun yok gobegın kalır ıyı valla annelıgımden soguttunuz benı dedım.ıkı gun tansıyonum var deyıp yattı.
bende bır degıl ıkı kaynana var poff.koye gıtsın dıye dort gozler beklıyorum.
bebek mıkırdanınca odasına gıdıp bakıyorum,kusar memesı duser dıye.ara ara gıdıp bakıyorum.evdekı herkes gıtme her agladıgında dıyor .gecen aksam kızım aglıyor mıkır mıkır.ben de kalkmıyorum. kayınpederım kızım beren aglıyor gıtsene bakasın.dıyor.
maşallah Allah bozmasınşanslısın
baharcım hala salak gibiyim zaten eşim onlar gitti diye iyice bana gıcık oluyor eve filan uğradığı yok aman zaten benim için önemi yok kızı için gelsinkendime gelmem çok zaman alıcak
merhabalar herkese konuyu biraz okudumda ne kaynanalar var aklım almıyo vallahi
ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum ALLAHa şükür sorunumuz yok bebeğim yeni doğduğunda havalar soğuk diye benim evime inerlerdi kayınbabamla yemeklerini yerdi akşam çıkarlardı evlerine
bebeğimede baktı yemeğimi de yaptı banada baktı sağolsun şimdi kızım altı aylık halen bana büyük yardmcı işimede yardım eder kızımada bakar kendi kızları gibi severler beni
bende onlara saygımı hürmetimi gösteririm güler yüzümü eksik etmem hiç.
ilerde benimde evlatlarım bana aynısını yapsınlar diye,iyi olsunlar diye ne ekersen onu biçersin hesabı.
tabi kötü davranan kaynanalara sözüm yok onlarada rabbim ferhlık versin iyi olsunlar inş.
hı tabi benimde kaynanamın oluyo lafları karışmaları ama aldırış etmiyorum fazla hayırlısı herşey birgün bizimde bir yerde kapımız açılır belki rabbim iş verir çeker gideriz onun için sabır ediyorum...
benim kayınvalidem vefat etmiş
ama bekar görümcem kendini kaynana sanıyor..
tabii bende eksik kalmayıp yeni dönem gelinlik yapıyorum ona
uyuz ola olaaaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?