Kaynanalar ve Çocuklarımız

benimki hiççç birşey yapmazz öyleki
oğlumu yıkamak için bile komşunu çagırda yıkasın dedi
daha ilk günlerde.
şimdi bana gelmiş ilğili kaynana lafları yapıyor
kim yerseee.

benim eşim doğumdan önce uyardı annesini..sakın karışma,onu yap bunu yap deme,eski usül şeyleri yapmaya kalkışma diye..o yüzden ağzını açmadı.ama teyzem burnumdan getirdi.
elini ağzına götürüyor bu aç emzir bunu.teyze daha yeni emzirdim diyorum o zaman senin sütün yetmiyor doyurmuyor..bu bi anneye en son söylenecek şey..kendi kızınında sütünü daha gelmeye fırsat olmadan kesti.ilk günler sarı süt gelir zaten,normal süt bir kaç gün sonra iner göğüslere..sanki kendi doğururnca şakır şakır çeşme gibi akmışta kızın başının etini yedi..senin sütün yok emzirip durma boşuna diye.bide kızı evlenir evlenmez oğluda yeni evlilerle kalmaya başlamıştı..kuzenim artık gerçekten bunalmıştı evliliklerini yaşayamadılar..anne artık ev tutsa falan demiş galiba teyzeme..ortalığı yıktı valla..size yazıklar olsun bir kişiyi sığdıramadınız diye.aradı damadına saydı saydı senin başının altından çıkıyor diye,oğlunu aradı onuda doldurdu seni istemiyorlar diye..kızı ağlat ağlat 2 günlük lohusayken..
kızdık yazık değilmi ayıp ediyorsun diye..terbiyesini takınsın o zaman hiç acımam dedi.oğlunu savuncam diye torununu anne sütünden ettin ama dedim bişey diyemedi..şimdi kuzenim emziremediğini düşündükçe ağlıyor.teyzemin kayınvalide halini hiç düşünemiyorum

canım teyzenin gelinini şimdiden Allah yardımcısı olsun

valla kızlar ezdirmeyin kendinizi. sonuçta eşinizin annesi diye ezdirecek haliniz yok ya. çünkü delirtmek için ellerinden geleni yapıyorlar. fazla olmasa da o laf söylüyorsa da altında kalmayın.

benim cadı kv geçen yine geldi. tabi bende sinir yine tavan yaptı. ama bu sefer temkinliydim. bebeğimi fazla vermedim ona. o her aldıkça acıktı galiba, altına etti galiba deyip elinden aldım:)
ben kızıma annesinin bir tanesi dedim. bana gelmiş aaaa neden annesinin bir tanesi diytorsun o bizimde bir tanemiz demez mi. sen misin onu diyen döndüm. ne dicem babasının sülalesinin bir tanesimi diyim dedim. kızımı istediğimi der istemediğimi demem karışma artık dedim. o an boğazını sıkasım geldi. manyak karı.
bana birde ilerde sen kızı verip gezmeye de götürmeme izin vermezsin dedi. bende bensiz herhalde sorman hata dedim.
gidince de telefon açıyor gelim mi yardıma demez mi. ses çıkarmadım:))) yani gelme demeye getirdim. bozuldu sesinden anlaşılıyordu.
siz siz olun ezdirmeyin. sonuçta eşinizin anası. size laf söylemeye hakkı yok.

bakalım bızımkısı neler yapıcak bebege, calıstıgım ıcın 4 ay bakabılecem bebegıme ondan sonrası kv emanet allahım dusundukce cıldırıyorum.gecen kv deme gıttık kahvaltıya omlet yapıcaktı yagı falan koymustu kapı caldı kapıya gıderken ya dedı sen sımdı yapamazsın en ıyısı kapatım altını demesınmı cıns kadın evde kuru ekmek yıyoruz sankı..bıze gelınce dırek mutfaga gırer dolapları falan kontrol eder.sımdıde gıtmıs hastane cıkısı bornoz setı almıs elıne saglık almısta bukadarmı zevksız olur bır ınsan soluk bır yesıl sankı defalarca yıkanmıs.tutturmus hastaneye bunu goturecez dıye cok mu abartıorum acaba,ama ılk bebegım herseyın en guzelını almak ıstıyorum :2:

kayınvalıdeyle aynı binadayız çıkmadı demesin diye aldım oğlumu 1 saatliğine cıkayım dedim. nerden çıktım sinirlerim harap oluyor resmen.. oğlum oyuncaklarıyla oynuyor emziği buldu ağzına götürüp yalayıp sokmasın mı cocugun ağzına. ne diyeceğimi bilemedim. sinirimden suratım düştü. pis kadın ya ver bana yıkayım ya da kalk yıka sankı agzı cok temizmiş gibi aklı sıra temizledi. ya hasta olabilirsin hem sigara içiyosun bide. tertemiz yavrumun ağzına..böyle bi temizleme yöntemimi var ya.. ben kasığımdan yedirmeye cekınıyorum bebeğime bugune kadar böyle bişi görmedim yanii.. bişi yedirirken çocuğun parmaklarını yalıyor bide bileklerine kadar. iğrenç ya, tek kelimeyle iğrenççç... söylesen bozulur bide... çıldırmak üzereyim. ama bida ha görim uyarıcam. bide çalışmayı düşünüyorum ya.. buna ben nasıl cocuk emanet edip gidicem....

canım sen şimdi düşünüyosun, hamilesin sanırım. bide cocugu bırakda gör.. nasıl arada kalıyor insan .. ama benden sana tavsiye en basta konus herseyı yada tavrını ona göre bellı et. ne derler diye düşünme.. bak ben düşündüm en sonunda biriktir biriktir patladım daha kötü oldu.. bastan konusucaksın.. sakın öyle düşünme .. bebeğin bir daha dünyaya gelmıcek bir dahah hastanden cıkmayacak ne istiyosan onu giydir. kimseyi takma.. 9 ay onu sen karnında tasıyosun.. bırak o kadar da hakkın olsun..

canım alınırsa alınsın. yapma bi daha de. sigara içiyorsun de. ben baştan dedim. emziğini ağzınıza aldığınızı görmeyeyim, ısırdığınız şeyleri yalatmayın vs. geçen de benimki de yanağımı emiyorsun kızım dedi. bende yapmasana çocuk mikrop kapacak dedim. bişey diyemedi. bir taşla iki kuş vurdum. kv mikrop demiş oldum. ohhhhh yağlarım eridi.

arkadaşlar allah sabır versin sizlere allahtan benim k.valdem ısrarcı falan değil pek.çok yakın oturuyoruz dogum yaptım 3 kere falan geldi çocuk 3 aylık oldu kızımda var 3 yaşa yakın daha dogrusu benim k.valdem kızım dogdugunda içine atmış demek bazı seyleri bunda gelmedi bile ama haksızmıyım allah askına kızıma yapmak istediklerini yazıyorum yaptırtmadım tabiki

boynundan tutup havaya kaldıracakmış boynu uzun olsun diye
gözüne limon sıkıp sürme çekicekmiş parlak olsun diye
göbegine toz sürme dökecekmiş çabuk düşsün diye

allahtan eşimde benimle aynı fikirde demezmi annesine getir limonu ben senin gözüne sıkıyım diye DD

bende kaynananın oğluma çorba yedirirken sıcaklığını kontrol etmek için kaşığını önce kendi ağzına getirmesinden nefret ediyorum :95::95::95::95:
oğlumun kaşığı ayrı ve sürekli kaynar suda bekletiyorum uyuz kadın mikroplu ağzına sürdükten sonra ne kıymeti kaldı
eşimede dedim söyle annene bidaha öyle yapmasın diye ben elime damlatıp bakıyorum sıcaklığına annesi olduğum halde yaa
Allah'tan oğlum emzik emmiyor

ıyyy çıldırırırm o anda valla.hemen hemen bi çözüm bulmalısın eşine söyle gerekirse kafasını didikle yaptırmasın.doktor mikrop kapmasın dedi diyin bişey söyleyin.koca kadın düşünemiyor mu.şaşıyorum bunların aklına valla

ıyyy çıldırırırm o anda valla.hemen hemen bi çözüm bulmalısın eşine söyle gerekirse kafasını didikle yaptırmasın.doktor mikrop kapmasın dedi diyin bişey söyleyin.koca kadın düşünemiyor mu.şaşıyorum bunların aklına valla

dün arkadaşım anlatıyor. kız kardeşinin bir kaynanası varmış. bildiğiniz deli diyor.
kardeşi içerdeyken kv pirinçleri şehriyeleri halılara fırlatıp gel burları temizle diyormuş. halılara çay kahve döküyormuş. ama bilinçli halde yapıyormuş. gidip elektrikli süpürgeyi alıp kızın önüne koyup kendisi kahvesini alıp ayaklarını uzatıyormuş. temizle çabuk burları diyormuş. kızda sonunda evi terketmiş. boşanacam demiş. kocasıda kızı çok sevdiğinden annesinin eşyalarını toplayıp kendi ablasına götürmüş.

o da tam bir eşşekmişfedersiniz, pes yani, kapımdan içeri sokmam böylelerini, oğlu da ona uyuyorsa defolup gitsinler hayatımdan, bana saygısı olmayanı, beni sahiplenmeyen adamı neden hyatımda tutayım....

Allah islah etsin boylelerini ben hic katlanmam valla canimi sokaktami buldum

yok öyle boyun eğmek falan saygını göstereceksin ama gerektiği yerde tırnaklarını çıkaracaksın... kimse beni bu kadar ezemez valla o kahveyi alır başından aşağı dökerim
insan düşmanına yapmaz böyle eziyet ki yaptığı kişi oğlunun eşi kızı yerinde yuh!!!
bu dünyada sürsün sefasını ahirette ettiğini bulur böyleleri...

Son düzenleme:
ben 2010 ocak ayinda park bravodan KAYNANA KACIRAN almistim sanirim ise yaradi o günden beri belki 2 defa gelmistir evime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…