Kaynanalar ve Çocuklarımız

ay bende aldım gerçektende tesadüf mü ne bilmiyorum evlerine döndüler herkese tavsiye ederim ara ara zilini çalıyorum bir daha gelmesinler diye
canım siz birlikte oturmuyor muydunuz yoksa size mi gelmişlerdi ve ne bahaneyle geldiler.kaynana kaçıran da iş yaramış bu arada

YOK CANIM KIZA BAKMAYA GELMİŞLERDİ niye birlikte oturalım onlar başka şehirdeler zaten ama kuyu cadısı oradanda yetiyor

haa iyi bari ben öyle sanmıştımçaman bebeğine sen bakarsın ne gereği var.hep bahane sonra da biz baktık derler.gözün aydın gelmesinler bi daha da.eşinle daha iyi misiniz şimdi gitmişler ya

gittikçe doymazlar yok herhalde çözüm.çözüm eşlerde aslında da olmuyor işte.boşver sen git kalkması kolay olur hiç olmazsa.

gunaydin hanimlar Allah size sabir versin kaynanalrinizada akil fikir ve vicdan versin.benim kv ile sorunum yoksa benimde babanem anneme cok cektirmis ya ben dogdugumda annem 18 yasindaymis.babnemde yurt disinda yasiyo guya bana bakmaya gelmis bende ellerimi hep simsiki yumruk yaparmisimm sonra babanem beni tut kaynar suya yada buz gibi suya batir hangi su olduugnu hatirlamiyorum.zor almislar beni cok aglamisim .sonra babanemin tiroidi var kalkinca ilac icer ac karnina 1 sat snrada yemek yemer anem 18inde hemde sezeryanla dogurmus babenim 11 den asagi kalkmaz bir yudum yemek vermemis aneme sutu gitmiz kadininin bnde biryandan cok agliyojmusum bigun annaneem ziyarete gelmis, anemi de benide oyle perisan gorunce dedemde varms kalkin gidiyoruz demis dedem ben evimde bakarim size babama da demislerki biz gidiyorz sende ister gel ister gelme snra babamda gitmis de zavllai anem rahat yuzu gormus bende okadar yaramazmisimki 4-5 kisi zor buyutmusler beni.

babanemde yine yuzsuz yuzsuz gelmis ananemlere yemis icmis gitmiz geri bizim evler epey yakin.daha neler neler var anmler simdi 24 yiilk evli hic babanemi takmaz gerekn cevabi verir hep.

AYYY kaynana kaçıranda ne yaaa merak ettim.. harbi işe yarayan birsey mi

hahhaha kizlar güldürdünüz beni yaa sagolun

istanbulda tatildeyken parkbravo magazasinda degisik degisik nazar boncuklari vardi koca baglayan, kaynana kaciran, falan filan yaptiran vs vs dekoratif süsler istee merak edilcek birsey yok

aa vaz gectim var var cünkü cok sirinler :))) alin evinizeee !!!

benim fotograf ekleme hakkim henüz yok belki diger arkadas kendi kaynana kaciranini gösterebilir size

etkili oluyorsa bizede yollayın şundan ya

anlatacaklarım çok birikti ama sinirlenmemek için yazmıyorum kaç gündür

haha buna cok guldum puskulleri sayarken susturuyormus e benim 3 oglum var tr ye gelince alayim 3 tane simdiden.henuz ogllarim cok kucuk ama saklarim bende.20 sene sonrasina

valla Allah yardımcın olsun canım ne diyim sen de bir diil iki taneymiş bi de..valla ben kaynanamın önerilerine hep önyargı ile yaklaşıyodum ama sonradan onun dediği doğru çıkıyodu kızlar...tamam hala eski usul yetiştirmek istiyo ya da sanki bebeğim onun kızıymış gibi davranıyo ama ne de olsa torunları ve onların iyiliğini istiyolar...tabi tecrübe kazanmış olmaları da önemli...benimki kundak yapalım diye tutturmuştu kundak da ne kundak ama sımsıkı...tabiki karşı çıktım ama gün geçtikçe kızım ellerinin hareketiyle uyanmaya başladı şu anda ince bi battaniye ile sarmalıyorum hareket etmediği için daha uzun uyuyo...yani haklı çıktı kadın...şu anda söylediği şey aklıma yatarsa uyguluyorum değilse he diyip geçiyorum.

1 senelik evliyim kaynanam benden önceki gelininden çok çekmişş...hattaaa şöyle diyeyimmm diger gelini farklı bi şehirde oturyor..oraya kaynanam gitmişş eve kabul etmemişş...bikere bile kaynanama gelmemiş..
neyseeee hani ilk gelini böyle diye bana daha iyi olması lasım deilmi agzı yanmış bikere..aynı şehirde otuyoruz aynı mahalledeyiz..altın günleri var sürekli çagırıyor yok desemmm bileee 2-3 kez arıyor ayıp olur küserler falan diyor..kırmak istemiyorummm genelde gidiyorum..ben haftada bikere görüşüyorum istiyoki hergün görüşelimmm ..sürekli sitem eder.evlendik ertesi gün sabah kahvaltıya gittik,çocuk yapın hemen diyorrr..o sıra yeirn dibine girdim utandım.hangi gelin düğünün ertesi günü kaynanasına gitmek ister biz gittik çünkü sabahın köründe aradıı..sırf kalp kırmak istemiyorum yoksaa sinirli halimi görse bi adım yaklaşamaz.anneler gününe blendır seti alcakmışım diger anneler gününüü mikrodalga fıırn alacakmışım,dogum gününede yemek takımı alacakmışım sürekli istekleri var..gecenlerde bize geldii masa üstünde abur cubur vardı diyor kendinize iyi bakıyorsunuz banada alın...evde ikitane aynı bşy görmesin hemen ister..bende hayatta kimseden bşy istemem acımdan ölecegimide bilsemm..bu huyu sogutuyyor kendinden..ha bide kayınpederimin yüksek emekli maaşı var yani durumlarıda iyii ..nebilim yaaa elle tutulur bi zararı yok amaa diger gelininden sonra daha dikatli düşünceli olması lazımken tam tersini yapıyor..

Son düzenleme:
benim kaynanam çok iyide bazen laf sokma huyu olmuyor değil mesela gelir köyden 10 15 gün kalır ben eşime onun yanında asla kızamam şunu şöyle yap diyemem hemen oğlunu tutar..zor valla sürekli beraber oturupta sıkıntı çekenleri anlıyorum insan bi kere istediği gibi eşine vakit ayıramıyor onlarla ilgilenmekten...

sizikiler gene insaflıymış benim kayınvalidem sadece 5 gün kaldı lohusalık döneminde yanımda ama yetti doğrusu daha 2. gün kalkıp kendime çorba yaptım çünkü kendisi kurufasülye yapmış ilk günden bismillah ben çorba yapıyım bari dedim sen bildiğin gibi yap kızım dedi bide:))zaten iki günde o çorbayı içtim çok duyarsız ve beceriksiz anlıyacağınız!!bununla da bitmiyo evde misafirler için lokum vardı onuda kayınpederimle kendi evine göndermiş benden habersiz bi kızdım ne olduğunu şaşırdı neymiş onun çıkması zor olurmuş almak için ben lohusayken çok rahat çıkarım zaten dışarı!!!çok dertliyim yani(

kaynanalar çeşit çeşit :44:

benimkide oğlum yeni bir hareket yapsa ben öğrettim ben gösterdim deyip duruyor töbe töbe alakası yok halbuki herşeye kendinden pay çıkarmasa çatlar zaten

oğlum kpederin kucağında bana gelmek için atıldı kpeder annelik ne kadar kutsal falan dedi
kv 7 gün 24 saat onun yanında tabi ona gidecek diyor. (7-24 benim yanımda olsa banada öyle gelir demek istiyor) yani olmasa ne olacak o benim parçam değil mi? oğlumla olan bağlılığımızı kıskanıyor resmen

oğlum ağladığında kucağıma almak için kalkıyorum kv benden önce davranıp alıp susturmaya çalışıyor. bir bebek ağladığında annesine verirler benim bildiğim

geçende hastaneye gittik kpeder şunun ağından öpsem nolur dedi kv öp dedesi birşey olmaz diyor
en nefret ettiğim hareket eşimi aradım durumu anlatıp bidaha yapmamalarını söyle dedim. (ben desem haklıyken haksız duruma düşürülür bir sürüde laf yerim )
eşim söyledi annesine ağzından öpmeyin diye kv pişkin pişkin bende öpüyorum babanda öpüyor halt etmişsin sen demesin mi :84::84:
o an boğazına yapışmamak için kendimi zor tuttum
yani eşimin oğlunun üzerine laf söyleme hakkı yokmuş gibi davranıyor lanet kadın!!! kp sigara tiryakisi leş gibi sigara kokarken oğlumu öpmesi üstelik ağzından çıldıracak gibi oluyorum düşündükçe offf!!!
sanki onun çocuğu madem öyle doğursaymış bir tane daha mikrop!!!

yani şu kv gelmiyor etmiyor diyenleri anlamıyorum :44:
gelip sinir bozup laf sokmasından iyidir gelmemesi
keşke benimkide hiç gelmese

kızlaaarr merhabaa.yazdıklarınızı okudum hem çok güldüm hem de çok kızdım bu kaynanalara..ben de hamileyim 8 aylık bakalım benim ne tür maceralarım olacak.anlatırım size.ben de takılabilir miyim yopiğinize çok hoşuma gitti.yarama tuz basdınız valla:)

içini dökmek isteyen herkese açık canım hoşgeldin

sağlıkla al kucağına yavruşunu inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…