sizikiler gene insaflıymış benim kayınvalidem sadece 5 gün kaldı lohusalık döneminde yanımda ama yetti doğrusu daha 2. gün kalkıp kendime çorba yaptım çünkü kendisi kurufasülye yapmış ilk günden bismillah ben çorba yapıyım bari dedim sen bildiğin gibi yap kızım dedi bide:))zaten iki günde o çorbayı içtim çok duyarsız ve beceriksiz anlıyacağınız!!bununla da bitmiyo evde misafirler için lokum vardı onuda kayınpederimle kendi evine göndermiş benden habersiz bi kızdım ne olduğunu şaşırdı neymiş onun çıkması zor olurmuş almak için ben lohusayken çok rahat çıkarım zaten dışarı!!!çok dertliyim yani(
sen de bi daha o lafı sokarsa oğluna ben söyledim yapmayalım dedim kabul etmedi de.ben öyle yapıyorum susup kalıyor tabi hemen onu savunacak bir şey buluyoraman kimse kendini ezdirmesin.ben sustum sustum ama artık susmuycam .en gıcık olayda ne biliyormusunuz
biz eşimle yıllarca görüştük.uzak memleketlerdeydık .devamlı yanıma gelir giderdi .yollardfa helak olmuştu.o zamanlar maddi olarak hiçbişeyi yoktu.yani düğün yapacak falan.kp bi sefer olsun gel sana bu kızı alalım.birbirinizi seviyorsunuz düğününüzü yapalım demedi.eşim kaç kez hadi gidelim isteyelim dediğinde geçiştirmiş.sebebide masraf olacak ya maddi durum ii.neyse biz nişan yapcaz herşey hazır salon parası falan verildi.tabi bunlar hiçbişeye karışmadı oğluna yardım etmediler.sonra kp hastalandı.ameliyat için gün verdiler .ben eşime dedim yapmayalım iptal edelim diye eşimde hayır yapacaz dedi ve yaptık.tabi gelmediler ve kv bunu her toplulukta yüzümüze vurdu .babaları hastaydı nişan yaptı bunlar falan .desin umrumda bile değiş ama insanlar beni yanlış tanırlar diye çekiniyom .baya kalabalık bir toplulukta dedi birkeresinde ben ne diyceğimi şaşırdım.ama gene bir laf ederse bende herkes ektiğini biçer diyceem.çünkü eşimin annesi bunlardan çok çekmiş ve kafayı yemiş .görseniz bildiğin şizofren .
asıl o tipler bana sahte geliyor işte.her kafı söyleyip sonra hihihi yapanlar onlardan korkacanama sevdiğim huyları da var.güeryüzlü hiç suraT ASMAZ HER lafın sonunda güler .çok çalışkandır bahçe işinde tabi
benimkiyle kardeş olabilirlemi benimkide aynı misafire bana hizmet ettirdi bi tatlı yapta yiyelim dedi daha bi haftalık saolsun sütümüde kesit. benimle kaldı güya cocuga bakacaktı bi vurdu kafayı yattı sabah cocuk aglamdı maşallah dedi eşimde bi kızdı halbuki oglum o gece hiç susmamıştı off offf bana dogum hediyesi almadı ogluma hiiiç bişi yapmadı gecen bi katalog görmüş tek taş yüzük bunu al bana diyo ben tek taş istemiştim amaaaaaan ne gerek var demişti bana nişanlıyken gerci eşim aldı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?