kaynananın oğlumu benden kıskanmasına sinir oluyorumhergün bizde zaten oğlum sana çorba yedireyim diyorum ben yedircem şimdi diyor uyutayım diyorum ben uyuturum diyor yani onu benden almak için elinden geleni yapıyor. oğlum benim kucağımda oyun oynuyoruz gayet mutlu kahkahalar atıyor gelip kucağımdan alıyor sanki onun çocuğu deli oluyorum yaa :84:
birde ne bulursa ağzına tıkamaya çalışıyor geçen gün dışarda yiyoruz bol baharatlı köfte veriyor ağzına nae yapıyorsun verme diyorum bişey olmaz diyip vermeye devam ediyoreşime söyledim annesi benim ben verme diyorsam vermeyecek diye
oğlum bendeyken ağladığı zaman içerden sesleniyor geliyorum diye tövbe tövbeuyutmaya çalışıyorum içerden eee diye bağırıyor fesupanallah ya sabırrrrrrrr!!!!!!
sizikiler gene insaflıymış benim kayınvalidem sadece 5 gün kaldı lohusalık döneminde yanımda ama yetti doğrusu daha 2. gün kalkıp kendime çorba yaptım çünkü kendisi kurufasülye yapmış ilk günden bismillah ben çorba yapıyım bari dedim sen bildiğin gibi yap kızım dedi bide:))zaten iki günde o çorbayı içtim çok duyarsız ve beceriksiz anlıyacağınız!!bununla da bitmiyo evde misafirler için lokum vardı onuda kayınpederimle kendi evine göndermiş benden habersiz bi kızdım ne olduğunu şaşırdı neymiş onun çıkması zor olurmuş almak için ben lohusayken çok rahat çıkarım zaten dışarı!!!çok dertliyim yani(
aa ne ilginç bir durum..iyi mi kötü mü anlamadım valla..insan gene de bekler aslında ne biliyim amaaaaan hepsi bi cinsAhhh ahhh kaynanamı ne evlenirken ne doğumdan sonra tanıdım Öldü mü yooo lütfedip memleketinden gelmedi hep hasta kızının çocuğuna bakıyor hep laf laf laff tanımıyorum sesi hariç kendisiini tuhaf insanlar çocuklarına düşkün değiller 1 kızı var ona düşkün sadecekeşke olsada bende yazsan derdim ama ben rahat olmaya alıştım otursun oturduğu yerde aman gelmedi gelmesin gitmemde görmesin :)
Ahhh ahhh kaynanamı ne evlenirken ne doğumdan sonra tanıdım Öldü mü yooo lütfedip memleketinden gelmedi hep hasta kızının çocuğuna bakıyor hep laf laf laff tanımıyorum sesi hariç kendisiini tuhaf insanlar çocuklarına düşkün değiller 1 kızı var ona düşkün sadecekeşke olsada bende yazsan derdim ama ben rahat olmaya alıştım otursun oturduğu yerde aman gelmedi gelmesin gitmemde görmesin :)
Ahhh ahhh kaynanamı ne evlenirken ne doğumdan sonra tanıdım Öldü mü yooo lütfedip memleketinden gelmedi hep hasta kızının çocuğuna bakıyor hep laf laf laff tanımıyorum sesi hariç kendisiini tuhaf insanlar çocuklarına düşkün değiller 1 kızı var ona düşkün sadecekeşke olsada bende yazsan derdim ama ben rahat olmaya alıştım otursun oturduğu yerde aman gelmedi gelmesin gitmemde görmesin :)
ayyyyy iyi dayanmışın valla çocuğa 1.5 adana filan söyle canıııım öyle balla tavukla olmaz.bi laf vardır akıllı olup elalemin kahrını çekeceğime,deli olurum el benim kahrımı çeksin diye.seninkinin felsefesi bumrblar.dün kv gittim (öz olana ).ama gitmez olaydım.bnm kv n,n akli dengesi bozuktur..kafayı yemiş .ama bazende lafı gediğine oturtur sanırsınızki bu kadın ii.neyse başladı isenin sütün yetmiyor bu bebeğin ağzı hep açık aranıyor . bal ver buna .tavuk suyu ver buna ,yok ekmeği şekerli suda beklet yumuşat ver.bilmem ne bebeğim 3 aylık 6 kilo şu an.bnm eşimse doğduğıunda 6 kıloymuş.devamlı bunu deyip duruyor. ben bebeğe senden ıı bakarım .emmediğiğ sürece sana ihtiyacı yok diyince ben patladım nasıl zoruma gitti .deli meli dinlemedim .olurmu öle şey ben onun annesiyim herzaman bana ihtiyacı var dedim .bide neymeiş seneye o bakacakmış hani emmeyi bırakcakya o zmaan aramız uzak ben öğretmenim .hergün nasıl gelip gidelim sana diyorum sana gerek yok ben o kadar bebek buyuttum gelmesen de olur dıyor
bana bugüne kadar hep kızım,kuzum .....im deyip dururdu şimdi ise gelin olduk .gelin bebeği emzir ,gelin şunu yap falan.
eşimin ailesini sevemedim gitti bir tek eşim birde bi kaynım var o ii gerisini salla gitsin
ya gerçekten üzüldüm senin için allah kurtarsın ne diyeyim.. ben de eşimin annanesiyle ilginç dialoglar yaşadım.. ilginç diyorum çünkü benbirlikte yaşamıyorum 4 günlüğüne bebeği görmeye gelmişlerdi. bana dedi ki; eşim beni almasaymış ben evde kalacakmışım :O yahu kavgada söylenmez ama kadın çok açık bir şekilde bunusöyledi ve iltifat etmiş gibi gülümsedi ağzım açık bakakaldım
birde kayınvalidemin incisi var onu da anlatayım; ben tulumu çok rahat buluyorum bebek için ne beli açılıyor ne lastiği sıktı derdi var.. doğduğundan beri de tulum kullanırım.. geçen bana diyor ki böyle güzel üst alt takımlar alalım.. bende tulumdan memnun olduğumu söyledim.. bana dönüp demez mi ama bebek gibi hala tulum mu giyecek :44: oğlum daha 4 aylık bu arada..
ya kıskançlar tabi .hemde ne kıskanc .eşim bana araba aldı okula gidip gelmek zor oluyordu .bi hayırlı olsun dememişti.sonra evime yakın yere tayınım cıktı .arabayıda sattık .aaaaaa sattınız mı çok güzel çok kullanışlı bi arabaydı tühh tüh
mrblar.dün kv gittim (öz olana ).ama gitmez olaydım.bnm kv n,n akli dengesi bozuktur..kafayı yemiş .ama bazende lafı gediğine oturtur sanırsınızki bu kadın ii.neyse başladı isenin sütün yetmiyor bu bebeğin ağzı hep açık aranıyor . bal ver buna .tavuk suyu ver buna ,yok ekmeği şekerli suda beklet yumuşat ver.bilmem ne bebeğim 3 aylık 6 kilo şu an.bnm eşimse doğduğıunda 6 kıloymuş.devamlı bunu deyip duruyor. ben bebeğe senden ıı bakarım .emmediğiğ sürece sana ihtiyacı yok diyince ben patladım nasıl zoruma gitti .deli meli dinlemedim .olurmu öle şey ben onun annesiyim herzaman bana ihtiyacı var dedim .bide neymeiş seneye o bakacakmış hani emmeyi bırakcakya o zmaan aramız uzak ben öğretmenim .hergün nasıl gelip gidelim sana diyorum sana gerek yok ben o kadar bebek buyuttum gelmesen de olur dıyor
bana bugüne kadar hep kızım,kuzum .....im deyip dururdu şimdi ise gelin olduk .gelin bebeği emzir ,gelin şunu yap falan.
eşimin ailesini sevemedim gitti bir tek eşim birde bi kaynım var o ii gerisini salla gitsin
mrblar.dün kv gittim (öz olana ).ama gitmez olaydım.bnm kv n,n akli dengesi bozuktur..kafayı yemiş .ama bazende lafı gediğine oturtur sanırsınızki bu kadın ii.neyse başladı isenin sütün yetmiyor bu bebeğin ağzı hep açık aranıyor . bal ver buna .tavuk suyu ver buna ,yok ekmeği şekerli suda beklet yumuşat ver.bilmem ne bebeğim 3 aylık 6 kilo şu an.bnm eşimse doğduğıunda 6 kıloymuş.devamlı bunu deyip duruyor. ben bebeğe senden ıı bakarım .emmediğiğ sürece sana ihtiyacı yok diyince ben patladım nasıl zoruma gitti .deli meli dinlemedim .olurmu öle şey ben onun annesiyim herzaman bana ihtiyacı var dedim .bide neymeiş seneye o bakacakmış hani emmeyi bırakcakya o zmaan aramız uzak ben öğretmenim .hergün nasıl gelip gidelim sana diyorum sana gerek yok ben o kadar bebek buyuttum gelmesen de olur dıyor
yaklaşık 2 haftadır kayınvalidemler bizdeler. aramızda pek sorun olmuyor ama tabi bazen bazı şeyler benim de canımı sıkmıyor değil. mesela çocuğa yeni bir kıyafet giydirmemek için elinden geleni yapıyor. takmış bir pijamaya yıkıyor kurutuyor hohp giydiriyor. ben başka bişey giydirmeye kalktığımda, onları misafirlik yaparsın diyor. anne diyorum napıcam ben bu kadar kıyafeti. hepsi küçülüyor. hem misafirlik kıyafet mi kaldı allah aşkına. makineler var. neleri temizliyor. el kadar bebeğin kusmuğunu mu çıkarmayacak.
bi de bugünlerde acık keyifsizim aksırıyorum falan. ben kızımı yanaklarından öpmem. kafasından, gıdısından öperim. yanağından sadece koklarım, annesi olduğum halde. geçenlerde kayınvalidem hastaydı ama hapşırıp tıksırırken öptü çocuğumu, yutkundum sadece. bugün bana diyor ki, fazla yaklaşma çocuğa, ağzından uzak tut. bu arada eşim geldi, hastayım diye. gitti ellerini yıkadı, aldı kızı kucağına, öpmeye başladı. bizimkinde tık yok. yemekte dayanamadım, bana öpme diyosunuz ama evde bir hasta daha var asıl ona diyin dedim öpme çocuğu diye. tık yok. hem dedim ben bebekleri öpmem yanaklarından kıyamam.
inanır mısınız kızlar gece boyu çocuğu yanağından şap şap diye öptü, böyle gözüme soka soka. pes dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?