selam benimde derdim vardı anlatayım. kızım 2,5 aylıkken kayınvalidem evimize gelmişti. 2 gün kaldı ama kalmaz olaydı. kızımla aynı odada kalmak zorundaydım, çünkü geceleri ağlayarak uyanıp emziriyordum. kendi yatağımda yatırırdım. beşikte alışmadı. kayınvalidem beni suçladı '' sende kabahat çocuğu beşiğe alıştırmadın yatağına alıştırdın, suç sende oğlumla beraber yatmıyorsun o çocuğu ayrı odada yatır. karı koca beraber yatılır , sen nasıl insansın '' diye bana bağırdı gece saat 12:30 ta. anne dedim bebekle ayrı yatamam o daha küçük bana ihtiyacı var emziriyorum. eşim sabah 07:00 kalkacak. zaten eşim ayrı odada istedi gece çocuğun ağlama sesini duymamak için. ama kayınvalidem beni dinlemedi. gitti beni eşimin akrabalarını anlattı ayrı yatıyorlar diye yetmedi abimin kayınvalidesini...v.s. anlattı. nasıl sinirlendim eşimde hiç sesini çıkarmıyor. ertesi gün sinirimden ben ayrı yedim yemeğimi, hay sen ayrı yedin diye demediğini bırakmadı senin nasıl bir insan olduğunu herkese anlatacam. dedi ve anlattı. daha neler neler anlatıcam kızlar ama uzun sürer. ha bu arada anlatığı kişilerde beni kötü gelin olarak görüyorlar. :44:
ayyyyy sakın bebişini emanet etme öğk tiksindim.yazık yavrunun tertemiz ağzına tövbe töbeeee:18:cocuga boş bırakmıya gelmıyo hemen tepesınde hemen alıyo kucagına
bide bana ne anlatıyo gülsem mi aglasam mı kızı yenı dogum yapınca
hastaneye gitmek zorunda kalmıs cocugu buna bırakmıslar
cocuk aglamıs durmamıs bu cıkarıp memesını vermıs öyle susdurmus
bana anlatıyo bunu yaaa bana yaaaaa
çoğu yapıyor sanırım.benimki de yapmış oğluma malesef.cocuga boş bırakmıya gelmıyo hemen tepesınde hemen alıyo kucagına
bide bana ne anlatıyo gülsem mi aglasam mı kızı yenı dogum yapınca
hastaneye gitmek zorunda kalmıs cocugu buna bırakmıslar
cocuk aglamıs durmamıs bu cıkarıp memesını vermıs öyle susdurmus
bana anlatıyo bunu yaaa bana yaaaaa
Aaaah anneler ah onlar gibisi var mı.haklarını asla ödeyemeyiz.düşündükçe annemin benim yorulmamam için yaptıklarını ağlayasım geliyor.hamile olmasam da öyle zavallı.ne fedakarlık sanki bizden gençler.canlarım benim.güzel anneler.Allahım korusun onlarıçoğu yapıyor sanırım.benimki de yapmış oğluma malesef.
az bunalıma sokmamıştı beni.
şimdikinde tam artist:)son günlerim yardıma ihtiyacım var ve hiçbir işe elini sürmüyor uyuz.çok da yakınız üstelik.bi ağrı mazereti uydurdu onla gidiyor.ben biliyorum doğurunca geçicek onun ağrıları başıma çöreklenicek ya, uyuz!
kendi annemi çağırdım her işimi yapıyor,gözümün içine bakıyor allah binlerce kez razı olsun.ne yapsam annemin hakkını ödeyemem.
çok şanslısın sudem,
böylesi herkese kısmet olsun
aa ne ilginç bir durum..iyi mi kötü mü anlamadım valla..insan gene de bekler aslında ne biliyim amaaaaan hepsi bi cins
a hakkaten çok ilginç insan oğlunun çocuğunu merak etmez mi bi hiç ya
bence de şanslısın hiç zorlamaçünkü yakın olsa kızının çocuğuna gene bakar ama senden de hizmet bekler hastayım hastayım diye bırak sana uzak Allah'a yakın olsun
:)Etmezmiş ben eşimin 2, evliliğiyim 1 kızı daha var onunda sadece doğumuna gitmiş o kadar bana hiçççç gelmedi bi resim yollayalımmış telefondan :)Var mı bende o göz benim anam babama yazık değil mi onlarda 60 yaşında hasta insanlar elinden geleni ardına koymuyolar
yok bunun orta yolu arkadaşım gelinleri kadar taş düşsün başlarına.herkes bizi severken onlar niye sevmez sevmeye çalışmaz anlamam.ne halleri varsa görsünler bizden uzak olsunlar da çok sinirliyim yine.Allah ım sen bize güç ve sabır ver.oğullarıyla evlenmek en büyük hatamız onlara görehadi yaa
bizimkide hergün bizde
bıkkınlık geldi artık
orta yolu yok mu bunun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?