hadi yaa
bizimkide hergün bizde
bıkkınlık geldi artık
orta yolu yok mu bunun :44:
yok bunun orta yolu arkadaşım gelinleri kadar taş düşsün başlarına.herkes bizi severken onlar niye sevmez sevmeye çalışmaz anlamam.ne halleri varsa görsünler bizden uzak olsunlar da çok sinirliyim yine.Allah ım sen bize güç ve sabır ver.oğullarıyla evlenmek en büyük hatamız onlara göre
:))Ayyy anlayışsız kadınmış keşke orta yolu olsa sizin bıktığınızın az bi parçasını elbet isterdim ailedir atadır diye tabii fazlası zarar dokunur ama nerdee:)Allah sabır versin arkadaşlar benim gibi olmakta zor eşim üzülüyor yalnız abileri desen menfaatçiler onun için tek ben varım hep söyler üzülüyorum ama napalım kader böyleymiş
anaaaaam anam.benimki de önceleri çamaşır atarken makinanın başına geçer nasıl atacağımı söylerdi.ben beyazları önceden kovaya suya bastırırdım onları sıkıp atardım içine onları açacakmışım.ben de ben böyle atıyorum derdim.sanane arkadaş o mu kaldı karışacak Allah Allah.önceleri çok denedi de izin vermedim.böreğin harcına yoğurt koymayackmışım.benim zevkim bana sen koyma de mi ama.iyi ki şu KK var valla kimseye söylemediklerimizi söylüyoruz da rahatlıyoruz öf beeya çamaşır asmama bile karışıyor
öyle asma böyle asben asıyorum o değiştiriyor ya sabırrrrrrr
gayette düzgün asarım halbuki
cinslik yapacak ya
kendi kızları daha çamaşır asmayı bilmiyor gitsin onlara öğretsin
anlamıyorum zaten aynı yerde oturmuyoruz ama sanki kv le yaşıyorum
bazen oturup dinleneyim diyorum pat bitiyor bizimki
sabır sabır sabır.......
oyy kıyamam ne ağlıyosun canım yaa.deli deliyi görünce sopasını saklarmış azcık şöyle dişini göster bak nasıl değişecek.bu konuda başka atasözleri de var da burdan yazamambunların hiç biribirnden farklısı yokmu.hepsi aynı.dertleri ne bilmemkı hadı biz el kızıyız.ya eşlerimiz onların evlatlaır ya.akıllaırnada gelmıo onlar öle yapınca oğullarına yansıyor diye.benımkı benı 10 ayda deli emeyi başardı.uzağız bayramda tatillerde görüşüoz güya .ama her an hayatımda gibi kadın ya.artık cep ve ev telini kapatacam ne bu ya.aldığımız eşyaya kadar telefondan yetişio,
sunu alın,buna ne gerek,temizlik yaptık bugun derim tatıle kadar gene kirlenecek,perdeyı utuleyıp mı astın,hamileyim,beebeğe biraz bişiler aLDIM derim,gereklımı gereksızmı,zaten ne alacaksınız kı üç beş parça şey,ya sadece o biliyo sankı,ayrıca çalışan biriyim parasını sankı o verıyor,eve gelir bayramda bakarım eşyalaırmın yeri değişmiş,eşimin hatrına susuyom ama ınanın kafayı yıcem,benı benden çıkardı ya,ben yokum gibi davranıo ben bişiden anlamıom ya.böyle hissettırıo resmen.arayıp sormuom bende dedim eşime hesap verıp durma,benım yanım dada konusma çünkü hep tele istio o zamn benı.eşimde anladı korkuo yanımda konusmaya.ağlamaktan yoruldum artık ya
canım daha evlenmedenmi kötülğk yaptı sana ben evliyim daha 9 aylık kaynanamla aram çok ii çok şükür ama ileride ne olur bilemem oğlunu çok seviyo bi oğlu vr zaten ama benim kaynanam çok ii ya çocuk gibi bakıyo bize
oyy kıyamam ne ağlıyosun canım yaa.deli deliyi görünce sopasını saklarmış azcık şöyle dişini göster bak nasıl değişecek.bu konuda başka atasözleri de var da burdan yazamamsana şşu taktiği vereyim anlatma,konuşma günlük hayatını kendine sakla.aldıysan aldın hiç de söyleme nasılsın iyiyim bu kadar ne anlatıyosun temizlik yaptığını,alışveriş yaptığını ona karışacak konu çıkıyor.gizli tut hayatını biraz.o sen ne yaparsan yap burnunu sokacak belli.sallaaaa konuşsun dursun.kocanla çok iyi görün yanlarında olmasan bile.tabi bunlar tavsiye sen daha iyi bilirsin.ama bu tiplere laf söyleme fırsatı doğmayacak yoksa her taşın altından çıkarlar.sanane arkadaş perdemi ütüledi mi ütülemedim mi.keyfimin kahyası mısın Allah Allaaah bunlar bizi hiçbirşeyden anlamaz bilmez sanıyor herhalde.evimizin işini de yaparız ,çocuğumuza da bakarız,kocamızla da aşkımızı yaşarız.
bigünde yan odada çocuk emziriyorum, kayınbabamda gelmiş, onlar orada ceviz kırıp kırıp yiyorlar, kendileri almışlar cevizi... 1 tane olsun getirip vermedi... lohusayım.. akşam oldu eşim hadi tatlı yap dedi iyi dedim cevizleri kırarsanızyaparım. kırdı kayınvalidem, birde ne göreyim kurt kaynıyor cevizler... iyide bu cevizler kurtlu dedim, midesi kalktı, gözler görmüyorki öyle yemişler, bensiz yerlerse öyle olur işte
hey allahım bunları okudukça henüz kim olduğunu bilmediğim kaynanamdan bile nefret ettim
ya çamaşır asmama bile karışıyor
öyle asma böyle asben asıyorum o değiştiriyor ya sabırrrrrrr
gayette düzgün asarım halbuki
cinslik yapacak ya
kendi kızları daha çamaşır asmayı bilmiyor gitsin onlara öğretsin
anlamıyorum zaten aynı yerde oturmuyoruz ama sanki kv le yaşıyorum
bazen oturup dinleneyim diyorum pat bitiyor bizimki
sabır sabır sabır.......
canım inanki hepsi bir olmuyor benim kayınvalidem inanılmaz iyi mesela ben de onlara karşı öyleyimdir hiç saygısızlık yapmadım şimdiye kadar hatta geçen aylarda 2. kez düşük yapmıştım çok üzüldüm çok ağlamıştım kayınvalidem duyduğunda aradı ve bize sen lazımsın 50 tane bebeğe değişmem saçının tek bir telini dedi tabiyki o da çok üzülmüştür sonuçta torunu olmasını tabiiki çok istiyor ama ben üzülmeyeyim diyede sesini çıkarmıyor garibim hep beni teselli etmekle meşgul :)
ahahah yerim ben onun profesörlüğünü.sen de ordinaryus prof. ol o zamancnm ne kadar güzel yazmışsın.hakkaten öle görüyorlar.saf saf anlatıyodum,laf sokup bozuyodu ıyı nıyetlıyım ya anlamıodum,şimdi görmeye başladım bazı şeyleri,hiçbişimi anlatmıyom,eşimede dedim ne hesap verıyon diye,zaten yanlarında dikkat edıom eşimle ilişkime,malzeme çıkmaısn diye,ama sinir edıyo,tek sorunum cevap veremıyom,sinirden susup kalıom,ama bnm kayınvalideyı görsen görsen prof zannedersin,kadının duruşu bile dik,asil,kküçük dağları o yarattı,töbe estagfurullah,Allahtan eşim anlayışlı da istediğimi yapıo,çok şükür.o kadar çıktık eşimle 5 sene sonra evlendık cnm bnm ya onu sevıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?