biraz komik biraz üzücü tanıdık bir hikaye.ne ilginç şu insan psikolojisi gerektiği zaman yardımcı olmayıp,başkasının yapacağını anlayınca birden yapabiliyor olmak.nasıl bir duygudur bu kıskançlık değil mi.ama maşallah sen olgun bir insansın ki bunları çok takmadan ama farkında olarak geçirebiliyorsun.neyse ki benim kaynanam oğlunu kıskanmaz hatta ben bi sarılsa oğluna bi öpse dye bakarım ama yapmaz,kızına da yapmaz sever bilirim ama dokunmazlar birbirlerine.çok önemli oysa ki.gerçi beni çok da ilgilendirmiyor.bana laf dokundurmasınlar da kime dokunurlarsa dokunsunlarhemen ben de bişii yazayım.kaynanamı pek sevmem.ya iyi görünür ama onunda beni pek sevmediğini anlıyorum nasılsaoğlu pek kıymetlidir ve kıskanır hafiffteeen onu..4nisanda doğum yaptım onunda ilk torunu.ilk başlarda bebeğimin altını alıp gaz maz cıkartmama yardımcı olmadı.şöyleki UNUTMUŞ YILLAR OLMUŞ KUCAĞINA BEBEK ALMAYALI.ilginçtirki benim de ilk tecrübem neyysseee...annem geldi sağolsn canımbenim.bebişimin altını alırken hoooooooooooooop bir de ne olsunnBEN ALAYIM BU KEZ GAZINI DA ÇIKARTIRIM SİZ OTURUN deyip kadının önüne atladı...oooooffffff beynimden vuruldum annemle bakıştık.ama annecim okadar yumuşaktır ki tabi hadi buyrun alışın artık torununuza dedi ...kadın oturdu aldı.ama ne alma ben bile ilk olmasına rağmen daha iyi aldım emin olun.yavrum ne ağladı.o da sevmio galiba onu
kesinlikle...çiçek dalında,herkes evinde güzeldir.Allah korusun beraber yaşamak çok zor.istediği kadar iyi olsun gene de olmaz.evet o tavırlar da çok sinir bozucuymuş cidden o ne öyle oğlunsa oğlun canıııım..gıcık bişey.ama hiiiç sallama o senin kocan ne de olsa yine sana kalıyorevet canım biliyor olup kayıtsız kalmak ta zor...oğlunu allayıp ballıyor oğluşuumm balım yavrum vs ama çok yapmacık yaa midem kaldırmıyor.üzücü oluyor tabi.eşim üzülmesin diye susuyordum.neyse evine gitti de rahat ettim.evli evine köylü köyüne dimi
geri zekalı karı sabah sabah sinir etti beni ocağa patates koydum patates salatası yapayım diye almış en büyük bülümüne koymuş sanki ben bilmiyodum oraya koymayı gırtlağını sıkacam yaa kapıyı çarptım odaya girdim kendin yap ye o zaman
14 haftalık hamileyim canım ve çok ağır geçiyo eltim bir alt katta daha bir kere kapımı çalmadı o hamileyken düşük tehlikesi vardı ben hep uğrayıp yapılcak işin varsa yardım edeyim derdim dışarı çıkçaksam bişey istiyomu diye sorardım.sonra düşük yaptı.......
Bende bana yapılanları asla unutamıyorum, onlara hakkımı asla helal de edeceğimi sanmıyorum normalde affedici bir insanımdır
Doğumdam çıktım odaya aldılar beni kaynana müsfettesi laf sokup canımı sıkacak ya o durumda bile ince hesaplar peşinde göbeğinde hiç küçülmemiş demez mi, eşimde daha yeni doğumdan çıktı gayet normal dedi kapattı ağzını,
Doğumdan önce beni alıp zorla komşusuna götürdü komşusu da bebeğin cinsiyeti kızmış dedi bu hemen atladı malesef kız diye, bir de kız çocuklarını hiç sevmem demez mi bende daha ilk bebeğim önemli olan sağlıklı olması diyebildim sadece ama o an o kadar üzülmüştüm ki bebeğim kasılmıştı, içimden inşallah erkek toruna hasret kalırsın dedim şimdi 3 tane kız torunu var ne kadar içten beddua etmişim
anlatsam roman olur daha neler neler şu yapılanlar kızına yapılsa dünyayı ayağa kaldırır bizim canımız yok ya, bir kızı var dilerim o da çocuk yüzüne hasret kalır mumla arar ama bulamaz o da ayrı bir pislik çünkü
Merhaba arkadaşlar,
29 yaşındayım ben. annemi 7 yaşında kaybettim. Kayınvalidemi annemin yerine koydum. öyle çok seviyorum onu. ama henüz 6 aylık evliyim. onun etkisi mi, henüz çok mu yeniyiz onu da bilemiyorum. gerçi sorun yaşayacak olsak şimdiye kadar ortaya çıkardı çünkü aynı apartmanda oturuyoruz, altlı üstlü. şükür iyiyiz şuan.maşallah diyeyim de :)
SLM ARkadaşlar... hep kayınvalideleri eleştiriyoruz ama unutmayalımki bigün bizlerde kayınvalide olucaz. onların bizi anlamalarını onlardan bekleyemeyiz bizde onları anlayamayız zaten. ama orta yolu bulmak lazım.bence hersey karşılıklı.benimde kayınvalidem var ama biz öz anne kız gibiyiz. ben onlara karşı hiç bi zaman saygımı yitirmedim.çünkü onlar olmasaydı eşimde olmayacaktı. siz eşinizle mutluysanız gerisi teferruattır. sevmeseniz bile saygı duyun herşeyin düzeldiğini göreceksiniz.eşinizi AİLESİYLE karşı karşıya getirmeyin.iyi veya kötü olabilir sonuçta ailesi.siz kendinizi eşinizin yerine koyun taraf tutabilirmiydiniz??? yada bu sizin için ne kadar eziyet verici bişey olurdu arada kalmakkkkkkk çok zor. bu arada bende evlenmeden önce kayınvalideler hakkında önyargıya sahiptim. ama herkes aynı değil. çok iyi insanlarda var.istisnalar hariç tabi... ama ben kötü insanların bile iyi niyet özveri ve sevgiyle değiştirilebileceğine inanıyorum. sevgiler.
arkadaşlar bizde kayınvalideleri sokağa atmadık asp kesmedık zaten,ama size kendinizi hiçmiş gibi hissettirselerdi acaba meyve verdi diye saygı duyarmıydınız,sadece onlar bılıo onlar karar verio,ee bizde bireyiz,ben eşimede diyorum fikir tabıkı verecek hiç konusmayacak ddeğil ya,ama fikir vermıyokı,o elbiseyı giy,maakyaj yap,su esyayı al,suna ne gerek var,esyamın yerini beğenmez gıder kendı değiştirir,benı unutuo kadın kendı öle görmüş kayınvalıdesınden,bıde ceken kayınvalıde cektırmez dıyolar kullıyen yalan,en çok da eşimi arada bırakmak zoruma gıdıo,ama bende kımınle paylaşacam kıme guvenıp sorunumu anlatacam mecbur yansıo ona,
Maşallahh şanslılar grubundansın benim nötr tanımadığım için :)))
bebeğim sürekli emmek isteyince daha 10 günlüktü bismillahsız mı verion niye doymuor dedi ve ben yıkıldımmm(((((
canım yıldız tilbe birgün programında çok güzel bir laf etmişti meyvesini yediğin ağaca saygı duyacaksın diye bende öyle düşünüyorum ama kötü bir kayınvalidem olmadığı (çok şükür ki) için gelinlerede bişey diyemiyorum belkide gerçekten zor bi durumdur. Allah herkesin yardımcısı olsun..
kötülüğü yaşamayan bu hisleri bizleri anlayamaz Bu söylediğim şahsi bişey değildir ama aşağıda söylediğim tüm kaynanalr için geçerlidir kaynanalardan nefret ediyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm
kötülüğü yaşamayan bu hisleri bizleri anlayamaz Bu söylediğim şahsi bişey değildir ama aşağıda söylediğim tüm kaynanalr için geçerlidir kaynanalardan nefret ediyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?