Kaynanalar ve Çocuklarımız

biraz komik biraz üzücü tanıdık bir hikaye.ne ilginç şu insan psikolojisi gerektiği zaman yardımcı olmayıp,başkasının yapacağını anlayınca birden yapabiliyor olmak.nasıl bir duygudur bu kıskançlık değil mi.ama maşallah sen olgun bir insansın ki bunları çok takmadan ama farkında olarak geçirebiliyorsun.neyse ki benim kaynanam oğlunu kıskanmaz hatta ben bi sarılsa oğluna bi öpse dye bakarım ama yapmaz,kızına da yapmaz sever bilirim ama dokunmazlar birbirlerine.çok önemli oysa ki.gerçi beni çok da ilgilendirmiyor.bana laf dokundurmasınlar da kime dokunurlarsa dokunsunlar

evet canım biliyor olup kayıtsız kalmak ta zor...oğlunu allayıp ballıyor oğluşuumm balım yavrum vs ama çok yapmacık yaa midem kaldırmıyor.üzücü oluyor tabi.eşim üzülmesin diye susuyordum.neyse evine gitti de rahat ettim.evli evine köylü köyüne dimi

kesinlikle...çiçek dalında,herkes evinde güzeldir.Allah korusun beraber yaşamak çok zor.istediği kadar iyi olsun gene de olmaz.evet o tavırlar da çok sinir bozucuymuş cidden o ne öyle oğlunsa oğlun canıııım..gıcık bişey.ama hiiiç sallama o senin kocan ne de olsa yine sana kalıyor

geri zekalı karı sabah sabah sinir etti beni ocağa patates koydum patates salatası yapayım diye almış en büyük bülümüne koymuş sanki ben bilmiyodum oraya koymayı gırtlağını sıkacam yaa kapıyı çarptım odaya girdim kendin yap ye o zaman

kızma canım okadar belki iyi niyetli düşünmüştür.ama kaynana olunca işin ucunda insan iyi düşünmüş diyemiyor dimi,herşeyi batıyor.sıkıntı yapma bebeğini düşün .alllah yardımcın olsun

canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişi ama eltin için kötü düşünme bence düşük yaptığı için kendisini kötü hissediyordur belki seninle bir alakası yoktur bebek görmeye hamile biriyle zaman geçirmeye falan dayanamıyordur olamazmı eltini tanımadığım için bilemiyorum ama bazen insan böyle olumsuz şeyler düşündükçede kendi moralini kendisi bozuyor dert etme bence bebişin tadını çıkarmaya bak

ay deme öyle ya ne kadar günah beddua etmek bende 2 defa düşük yaptım biri dış gebelikti diğeride karnımda ölmüştü ama öyle büyük bir acı ki Allah düşmanıma vermesin kaç ay oldu ama hala içimden atamadım şu anda bunu okuyunca bile gözlerim dolu dolu oldu sen Allah'a havale et Allah ıslah etsin de ama öyle beddua etme benide yanlış anlama ne olur kendi yaşadıklarımı hatırlayınca üzüldüm sadece

canım hiç olumsuz düşünme kötü olan insan en başından küçük küçükte olsa başlıyor laf sokmaya eğer şimdiye kadar sorun yaşamadıysan sorun yaşayacağınıda düşünmüyorum açıkçası ben de 2 yıllık evliyim hiç sorun yaşamadım kayınvalidemle annem kadar severim onu eltim ve 3 tane görümcemde aynı şekilde Allah bozmasın inşallah kendi kardeşlerimden ayırt etmem biz şanslı gelinlerdeniz sanırım :)

zevk alıyorlar bunlar biz mutluyken keyfimizi kaçırmayya.benm bebeişin cinsiyeti belli değilken aman bana benzeme kızın olsun dedi.sankı siparişle oluyo.kızı yok ya.Allah hayırlısını versin.hastaneden cıktık kız dedı doktor.bizde sevinçle paylaşmak için aradık zaten sorup duruyordu.eşimle konuştu.benı ıstedı nasıl gectı kontrol falan dedi.ıyı dedım kılosu boyu haftasına göre ıyıymıs dedım.sesimde ıyı gelıyodu ha.pat dıye demezmı sen kılolusun ya görürsün bak o bebek küçücük doğacak dedi,emin ya hanfendi,bende sınırden saol anne içim açldı dedım sesı değişti neyse sonra grsuruz dedı kapattık,sinirden ağladım eşim ne oldu dedı böle böle dedım,annemde saçmalamıs dedi,ya eşin dostun olsa aman dersin grşmezsin olur biter ama aileden olsa atsan atamıon satsan satamıon zor bir durum Allah kolaylık versın.Rabbım onları tınlamayacağımız sabrı versın ins

canım yıldız tilbe birgün programında çok güzel bir laf etmişti meyvesini yediğin ağaca saygı duyacaksın diye bende öyle düşünüyorum ama kötü bir kayınvalidem olmadığı (çok şükür ki) için gelinlerede bişey diyemiyorum belkide gerçekten zor bi durumdur. Allah herkesin yardımcısı olsun..

arkadaşlar bizde kayınvalideleri sokağa atmadık asp kesmedık zaten,ama size kendinizi hiçmiş gibi hissettirselerdi acaba meyve verdi diye saygı duyarmıydınız,sadece onlar bılıo onlar karar verio,ee bizde bireyiz,ben eşimede diyorum fikir tabıkı verecek hiç konusmayacak ddeğil ya,ama fikir vermıyokı,o elbiseyı giy,maakyaj yap,su esyayı al,suna ne gerek var,esyamın yerini beğenmez gıder kendı değiştirir,benı unutuo kadın kendı öle görmüş kayınvalıdesınden,bıde ceken kayınvalıde cektırmez dıyolar kullıyen yalan,en çok da eşimi arada bırakmak zoruma gıdıo,ama bende kımınle paylaşacam kıme guvenıp sorunumu anlatacam mecbur yansıo ona,

canım Allah yardımcın olsun bişey diyemiyorum söylediğim gibi çok şükür çekmediğimiz için anlayamıyorum sizleri sanki biraz alttan alınca yada karşılıklı konuşunca sen bunları yapınca ben mutsuz oluyorum şöyle davransan daha mutlu olurum karşılıklı daha iyi anlaşırız falan denilince düzelirmiş gibime geliyor benim ama sonuçta sizde bu durumun böyle olmasından mutlu değilsinizdir muhakkak ki düzeltmek için bişeyler yapıyorsunuzdur ama dediğim gibi bana uzak konular o yüzden sizleri anlayamıyorum yoksa siz kötüsünüz kaynana düşmanısınız demiyorum asla ama şunuda belirteyim bazıları gerçekten en baştan ön yargılı davranıyorlar öyleleride yok değil sadece adı kaynana diye ne söylese batıyor iyi niyetli olsalar bile :)

Maşallahh şanslılar grubundansın benim nötr tanımadığım için :)))

ee canım sende şanslılar grubundansın demek ki baksana en azından çocuğunun emziğine sarımsaklı yoğurt süren bir kayınvaliden yok :)) bazen bardağın dolu tarafından bakmak işe yarıyor

kötülüğü yaşamayan bu hisleri bizleri anlayamaz Bu söylediğim şahsi bişey değildir ama aşağıda söylediğim tüm kaynanalr için geçerlidir kaynanalardan nefret ediyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm

kötülüğü yaşamayan bu hisleri bizleri anlayamaz Bu söylediğim şahsi bişey değildir ama aşağıda söylediğim tüm kaynanalr için geçerlidir kaynanalardan nefret ediyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm

bendensinnnnnnnnnnnnnn

haklısın can dostum malesef yaşayıpta görüyoruz onların nasıl nefret dolu oldujklarını bizlere karşı.

Şimdi ileride ben de bir kaynana olacağım ve elbette benim de sevilmeyen bir tarafım olacaktır.doğanın insanlar üzerinde oynandığı kanun malesef böyle.Sözlerine katılmamak elde değil malesef.Hele de yaşayan bilir derler ya.
Allah herkese istediği bir kayınvalide nasip etsin ama acı bir gerçek var ki ; YOK ÖYLE BİR ŞEY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…