Kaynanalar ve Çocuklarımız

selam kızlar epeydir bakmaya fırsatım olmadı bizimkide geçen pikniğe gittik herkes kola filan içiyodu benimde canım çekti eşim bardağın dibinde tadayım diye koyup verdi hemen cadaloz atladı sen içme diye herşeyde böyle yapıyo eşimde canı çekti bir yudumdan bişey olmaz dedi bende lafı çaktım sende şeker hastasısın içme o zaman dedim hem o kadar beni düşünüyosan karşımda içip durma ben hamileyim canım çeker bunu düşünmen lazım dedim

geçen hafta seçimlerden öncede tutturmuş kimin ekmeğini yiyosak onun dediğine oy vercekmişiz yani kocalarımız ne derse ona vercekmişiz benden önce elti atladı ne alaka kime istersem ona veririm oyumu o zaman giderim babamın ekmeğini yerim dedi.başladılar tartışmaya bende araya girdim boşuna tartışmayın kimse kimsenin oyunu görmüyo herkes istediğine verebilir hem kimin kimin ekmeğini yiyeceği belli olmaz dedim bugün biz kocalarımızınkini yiyoruz allah razı olsun ama yarın belki onlar bizimkini yer hemen kafasına mı kakmak gerekiyo dedim mosmor oldu

canım yazmayınca bende seninki duruldu herhalde dedim :))
ama bunlar durup durup birşey üretirler fabrika gibi

Ya pardon ama neden yapmacık olsun; kaynananızı sevmiyor olabilirsiniz( benim de bayıldığım söylenemez)

O da sizi sevmiyordur doğrudur ..

Ama insan doğurduğu evladını yapmacıktan sever mi?

7 yaşında, üzerine titrediğim bir oğlum var ikincisi de yolda Allahın izniyle.

Şimdi ismiyle hitap ettiğimde ona kızgın olduğumu düşünüp " ama sen hep bana paşam,kuzum, yavrum derdin" diye sitem eden evladıma üç gün sonra sırf evlendi diye, gelin hanım yapmacık olduğumu düşünmesin diye mesafeli ve soğuk mu olmalıyım?

yok yavrum hiç durulurmu anlatmaya fırsat bulamadım geçen temizlik yapıyorum belim ayrılmak üzere ikiye geldi işimin ortasında görüyo heryer ayakta karnım burnumda yardım edeceği yerde ne dese beğenirsin eşimin fesat bi halası var gelinleri hiç sevmez o gelecekmiş işimi bırakıp kek yapcakmışım sonra yaparmışım işimi aaayyyy delirdim bi an yapamam dedim sabahtan beri belim koptu temizlik yapıyorum görüyosun dedim yaparsın yaparsın diyo yapamam dedim kestirip attım ben yapayım bari dedi içimden bi zahmet dedim hiç bir iş yapmıyo bi keki yapsın hiç değilse insan kullanmaya alışmış hergün görümcemi çağırıp iş yaptırıyo hasta filan olsa tamam bizde yaparız ama turp gibi kadın insaf ya artık kızı bile bıktı tembel anacım tembel

bencede katılıyorum bizi ne kadar sevmeselerde onlar evlat niye yapmacık yapsın hadi bize olsa bak derim oğluna masum olduğunu inandırmak için bana iyi davranıyo derim de

Aman hiç ağzını açmasa ne güzel olacak di mi!
Sen de adam yerine koyup da cvp bile verme artık boşver cnm ya...

Ben de aynısını düşünüyodum.. Seninki ne alemde derya? Yumy de yok bu aralar.. Onunki de melek fln mı oldu ki:)))

Beni yine çok gıcık ettiler kv bi taraftan görümce bi taraftan.. Bi kaşık suda boğacam o olcak Çocuğumun annesi sanıyolar kendilerini!!! Durmaları gereken yeri bilmiyolar .Of ya çok doluyum ben bugün!!!

aaa o kadarda değil canım hamile halinle yuh
kadın kadının halinden anlar derler ama nerdeeeeee
tam miskin seninki

tam miskin seninki

Bak aklıma getirdiniz yine! Doğumdan sonra ben de kv için kendi de yaşadı,beni anlar die düşünmüştüm ama lohusa olan ben miyim o mu anlamadımn..Gelinim bana şöyle baktı der oturur zırıl zırıl ağlar, böyle düşündü der ,ağlar!!! Şişirmişti beni!

yok yok durulmaz bunlar gelinleri kendilerine rakip olarak görüyorlar her nedense
benimde anlatacaklarım çok ama fırsatım olmuyor
benimkide kendini oğlumun annesi sanıyor
fazla kaptırdı kendini bu aralar
doğursunlar o zaman çok meraklılarsa

benimde en sinir olduğum şeydir kendi çocuğu gibi davranmaları tamam güzel bi yandan ama sanki sen yokmuşsun gibi yada sen aptalsın bişey bilmezsin biz biliriz moduna giriyolarya deliriyorum benimkide aynı ama hemen yapıştırırım cevabı
tam miskin seninki

tam pişkin biyerim ağrıyo dediğimde eee ana olmak kolay değil çekceksin diyo uyuz sanki zevk alıyo benim acı çekmemden ama bende o biyerim ağrıyo deyince artık e normal senin yaşında diyip oralı bile olmuyorum

Benim kv çok seviyomuş çocukları.. Peki o zaman nie 4-5 kere çocuk aldırdın be kadın!! Doğursaydın onları madem bu kadar çok çocuk seviyodun!

doğrudur canım sen bide bendeki bombaları dinlersin doğumdan sonra ama ben hiç sabredemiyorum artık çok fena gelin oldum kayınpederime lafım yok çok daha anlayışlıdır dışardan çok sert görünür ama daha merhametlidir

ciddiye almamak lazım bu uyuzları ama olmuyor işte elded değil bne bu kış neler yaşadım ölmeyi isteyecek kadar kötüydüm ama umarım kendisi geberir

bugün benim doğum günüm...kutlamadı ne kv ne kb ne de görümce 4 senedir olduğu gibi..takmıyim kafama diyorum ama buraya bile yazdısam takmışım demek ki...ne denir ki..nasıl sevilir..ne yapılır,nasıl davranılır..içlerinden gelmiyor demek ki benim de gelmiyor ama üzülüyorum gene de bekledim yine bu sene de ama boşa bekledimm

benim 13 aylık bir oğlum var herkes gibi doğumdan sonra kv le sorunlar yaşadık lohusa oydu sanki.neyse biraz daha iyiyiz sanki o gunlere gore fakat oğlumu severken annem demesi oğluma onu sahplenlemesi beni deli ediyor isemiyorum.bende her anne gibi bebeğimin üzerine titriyorum değerli benim için alahımın bana verdiği br emanet e o emanete iyi bakmak içi elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
geçenlerde kv lerdeyiz oturuyoruz ben bebişimin üzerine düştüğüm için bana ne derse beğenirsiniz sen bak bak düş üstüne bu kadar yarın öbür gün alacaklar elinden demezmi.

canım doğum günün kutlun olsun sana uzun güzel bir ömür o sözettiklerinede biran önce cehennem diliyorum

Benim doğum günüm 1 Ağustos...
Her 1 Ağustosta * aaa senin doğum günün mü bugün der * canım k.v'm 2 sene önce bi yeğenimiz doğdu doğum günü 1 Ağustos Eh dedim artık istesen de unutamazsın anne boşuna kıvırma...Artık unutmuyor.Eee hatırlatınca 10 gün öncesinden he hediye falan alıyor mu dersen ...amannn eksik olsun ben aldım ben ettim demeye çok meraklıdır kalsın .ben ona zırt pırt hatırlatıyorum ya yetiyor o bana

İşte tamamen kıskançlık duygusuyla söylenmiş bir k.v incisi daha Zamanında kendisi de gidip bir ananın evladını elinden aldı ki böyle saçmalayabiliyor.
Kadınlar ben erkek çocuklarımı kıskanmam gelinim kızım gibidir bla bla bla hikayelerine devam etsin işte kanıtı işte sen yaşamışsın güzelim :2:

teşekkür ederim yummyyy..evet onlar olmasa da ben yeni yaşıma girdim sağa sağlim Allah a şükür..hediye mediye de zaten assssssla beklemem ne gördüm ki şimdiye kadar.çeyizimde bile bir tane mutfak havlusu verdi başka hiçççççççççç...Allah a şükür ihtiyacım da yokk..ne çocuklarıma ne bana ben zaten onların hiçbir şeyiyim..ama ailemin kızyım,çocuklarımın annesiyim,kocamın karısıyım.Allah bozmasın.napalım işte böyle böyle geçecek hayat..

ölürler sanki doğum günün kutlu olsun diyince.küçücük bi hediye ne de büyük şey..kırk kat yabancıya alıyoruz ya da arıyoruz nice yıllara diyoruz da kendi içimize girmiş birini yok sayıyoruz demiyorlar işte..napalım sallamazlarsa sallamasınlar.Allah muhtaç etmesin onlara ne de onları bana en büyük dileğim bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…