benim 13 aylık bir oğlum var herkes gibi doğumdan sonra kv le sorunlar yaşadık lohusa oydu sanki.neyse biraz daha iyiyiz sanki o gunlere gore fakat oğlumu severken annem demesi oğluma onu sahplenlemesi beni deli ediyor isemiyorum.bende her anne gibi bebeğimin üzerine titriyorum değerli benim için alahımın bana verdiği br emanet e o emanete iyi bakmak içi elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
geçenlerde kv lerdeyiz oturuyoruz ben bebişimin üzerine düştüğüm için bana ne derse beğenirsiniz sen bak bak düş üstüne bu kadar yarın öbür gün alacaklar elinden demezmi.
komedi gibi ya huysuzlandığında gerçekten hasta olduğunda annesi al bak deyip ver kucağına bikaç gece uykusuz kalsında aklı başına gelsinşu babanneliğini unutup annesi gibi davrananlara sinir oluyorum
benimkide geçen geldi mutfaktayım az bir işim var oğlum mama sandalyesinde kollarını açmış kucağıma gelmek istiyor. tamam yavrum alıcam şimdi dedim.
kv içerden seslenerek geldi
geldim annem ben burdayım
çığlık atmak geldi içimden!!!!!
kendini ne sanıyor yaa!!!
aynıı benimki dogumdan sonra 2 hafta burda kaldı
yemek yemeye korkuyodum cocugu uyutup sofraya oturcam
uyurken sesler cıkarır ya bebekler cocuk a demeden kosuyodu geldim geldim diye
ayyyyy deliyodum yaa bırak uyusun dıyorum yok aglar hadi yaa
ayy allah bu kaynanalarin kökünü kurutsun ins ben 18 yasindayim varya evlendigimden beri insan gibi bir gunum olmadi bu cahil kaynana yuzunden esimle bir kez disari bile cikmadik onun yuzunden hamile oldugumu ögrenmis burnumdan cikardi belki cocugum ölmustur bile uzuntuden tek siginacagim kisi allahm allah hakimizi birakmasin ins hayatimi alt ust etti bu insan deli ya hasta ruhlu allah belasini versin ins nefret etigim tek insan o benim gibi bir saf kiz bu bedualari ediyor neyse off allaha havale biktimmmm:2::2::2::2::2::44::44::44::44:varya bu kadinin azraili olsaydim alirdim sacini basini yolardim elimi bogazina sikistiridim iskence ede ede öldürürdüm ama allah bana onun cesedini görmeyi bile nasip etmesin benim allahm kuranim namazm bana yeter gerisi allah a havale rabbim zulmu hic kabul etmez
ayy allah bu kaynanalarin kökünü kurutsun ins ben 18 yasindayim varya evlendigimden beri insan gibi bir gunum olmadi bu cahil kaynana yuzunden esimle bir kez disari bile cikmadik onun yuzunden hamile oldugumu ögrenmis burnumdan cikardi belki cocugum ölmustur bile uzuntuden tek siginacagim kisi allahm allah hakimizi birakmasin ins hayatimi alt ust etti bu insan deli ya hasta ruhlu allah belasini versin ins nefret etigim tek insan o benim gibi bir saf kiz bu bedualari ediyor neyse off allaha havale biktimmmm:2::2::2::2::2::44::44::44::44:varya bu kadinin azraili olsaydim alirdim sacini basini yolardim elimi bogazina sikistiridim iskence ede ede öldürürdüm ama allah bana onun cesedini görmeyi bile nasip etmesin benim allahm kuranim namazm bana yeter gerisi allah a havale rabbim zulmu hic kabul etmez
Benim daha bebem yok ama kayınvalide bebe istiyormuş
Daha yeni evliyiz onca borcumuz var ayrıca hiç bir şeye el sürmediler bütün borç bizim hanımefendi bebe istiyor nasıl bakacaksak beni çok delirteceğe benziyor bu kadın ben severim ben bakarım babaannesi olacağım onun gezmeye çıkarırız falan diyor şimdiden gözüm korktu benim önümüzdeki bri kaç sene düşünmüyorumDüşündükçe sinir oluyorum ya kadın bebe yokken böyle yapıyorsa olunca naparım bilmem Benim kendi annemde çok karışacaktır bie şey desen alınır işim zor valla:85:Bebem yok ama şimdiden dertlendim
Vay bacım ne dır dedın ? Bu kadar kızmıssın
ayyy okudukça delirdim. ne diycemi bilemiyorum. kelin ilacı olsa başına sürer. bende de var aynı dert.rabbim sabır ver bize...........selam kızlar
ben 21 gün önce doğum yaptım hastaneye giderken eltiyle gittim annem fena olur diye doğum bitince anneme haber verdik o geldi kalmaya kaynanam da kalcam diye tutturdu yanımda bi bayan daha vardı doğum yapan ne gerek var bir kişinin kalması yeter dedi ama bende bişey diyemedim kovmak gibi olacak diye annem eşim kaynanam ve ben kaldık 2 gün.millet bir refakatçı bulamaz benim 3 kişi vardı gelipte bi işe yarasa neyse bütün gece yattı hep annem baktı banada bebeğede sırf kıskançlıktan gitmedi evine.
hastaneden çıkıncada bana demezmi kapıyı kilitleme artık ben anahtarla girerim .bende ben alışık değilim öyle sen zile bas ben açarım dedim yok laftan anlamıyo bikaç kez tekrarladı bende sert çıktım ya dedim banyoya filan girerim soyunurum olmaz dedim.
eve geldik güya iyilik yapıyo maksat o değil tabi yemek yapıyo cümbür cemaat hepsi bende yemeğe gelmeye başladılar yiyip içip dağıtıp gidiyolar görümcem filan bir süpürge bile açmıyolar .insanlar bebek görmeye geliyolar ev perişan ekmek kırıntıları yerlerde.ya sabııııır
bebeğim 3 günlükken hafif sarılık başlamıştı eşimde evhamlıdır apar topar akşamleyin hastaneye gittik .evdede eşimin halaları vardı kayınvalide ve takımı çoluk çocuk hepsi tam kadro bende tabi.biz eşimle bebeği alıp çıktık hastane 1 saat uzaklıktaydı yollarda dikişlerim sızlaya sızlaya gittim doktor önemli değil çok hafif var bol bol emzir geçer dedi tabi tahliller filan gece 3 buçukta geldik eve baktım kaynanam benim evde çıkmamış evine eşim yatak odasına girdi üstünü değiştirmeye bende girdim pijamalrımı giyecem kadın girdi arkamızdan eşim annesi olduğu için çekinmedi soyunmya başladı bende üzerimi değişicem yok çıkmıyo yatak odasından utanmasa ortamızda yatacak neyse sonra çıktı evine oturma odasına bir girdim ki heryer her yerde ben sinirden başladım ağlamaya ve patladım eşime.ya dedim insaf ya 3 günlük sezeryanlıyım madem 3e kadar burdasın bi şeyi düzeltmemişler dedim ben bıktım bu halimle nasıl iş yapayım dedim eşimde sağolsun tamam ağlama ben toparlarım dedi .
ertesi gün annem geldi temizlik yapacaktık tam kaynanam elinde yemekleriyle damladı madem bana iyilik yapmak istiyosun koy bi tabağa kocamla yeriz biz değilmi .bu kendi getiriyo görümcemler filan çoluk çocuk hepsi bende yiyip içip dağıtıp gidiyolar ben arkadan annemle temizlik yapıyorum hemde o kadar ağrımla.bu gördü beni temizlik yaparken yapma başına iş alcan dedi bende patladım heryer ekmek kırığı çarpılacaz günah hep basılıyo kimse bir süpürge açalım demiyo dedim bana yemek getirme ben yaparım kocama yemek ayakta bir soğanmı doğrayamıcam tencereye bana kaldırıp koparmaya insan lazım dedim ama kimse yapmıyo mecbur kalkıp yapıyorum dedim
ayyy okudukça delirdim. ne diycemi bilemiyorum. kelin ilacı olsa başına sürer. bende de var aynı dert.rabbim sabır ver bize...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?