Kaynanalar ve yaptklar komiklikler-gaflar

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
haydi gelinler yazın bakalım kaynanalarınızla aranızda geçenleri

(az önce bi topikte kayna sorunları ile ilgili yazılar vardı bi üye bence kaynanalar ve gafları diye bi topik açılmalı glmekten ölür millet yazmıs ben actım işte o topiği :] üyenn adını hatırlayamadım çok ileri sayfalar yazmıs bulamadım da hatırlasam tskkr etcektm fkr için ksra bkma cnm)

Ben kaynanamı her aradıgımda telefon numarasının sonu 3 ile biten eltimin adını ve bi akrabamızı daha sayar sesimizi benzettiği için ve en sonunda gül sen misin der zaten bi benim bi eltimin bide kaynımın sonu 3 tür bende her seferınde sessızce saymasını beklerım üstelik bunu sadece bana yapmıyor eltimede aynısını oluyor sonra biz yanyana gelince gülmekten kopuyoruzzz :):):):):):)::)

Son düzenleme:
evlenmeden önce doğum günümdü bende kaynanama gitmiştim eşim işten çıkcak beraber kutlucaktık .hemen içerden hediye diye dize örtülen polar battaniyeler var ya torbaya koymuş getirmiş.bide sanki çok güzel bişeymiş gibi bana veriyo.şimdi kışın üşümesinler diye muhabbet kuşlarının üstüne örtüyom

Kayınvalidem geçen yıl bana geldiğinde elimden geldiği kadar ağırladım. Eşime demişki bu evde her türlü yemeğe doydum. Bir kuş sütü eksik ama bir çaya doyamadım. Çaya hasret kaldım demiş, meğerse kendisi erken kalktığı için sabah 6 da çay içermiş. Garibim nereden bilsin benim o saatte hayatta kalkamayacağımı.

(evlenmeden önce doğum günümdü bende kaynanama gitmiştim eşim işten çıkcak beraber kutlucaktık .hemen içerden hediye diye dize örtülen polar battaniyeler var ya torbaya koymuş getirmiş.bide sanki çok güzel bişeymiş gibi bana veriyo.şimdi kışın üşümesinler diye muhabbet kuşlarının üstüne örtüyom)

Çenemi tutayım dedim ama dayanamadım Arkadaşım ne güzel iste hediye vermiş kadıncağız Gaf mı bu şimdi

Kaynanamla aynı apartmandayız.En yakın akrabamız ben ve kayınvalıdem konusuyoruz
Kaynanam : Valla ben kaynanamdan cok cektım.Benım gelınım benden ceksın ıstemem. Zaten ona da dıyorum herseyını herkese anlatma dıye.
Emıne abla: Tabı dogru soyluyor
Kaynanam: Eee Erdıyle barıstınızmı ne dedı ! delikafadulden

oğlum 4 aylıkken msnde kameradan gösteriyorum böyle koltuk altından tutmuşum oda ayaklarını oynatıyor.
kaynanam: ahh şimdi biz orda olup baksaydık yürürdü bu çocuk
(görümcemde yanındaydı,yuhh anne artık dedi.bense sadece bi kahkaha attım)

bombaymış bu yaa, süperkaydirigubbakcemile3

Hep beraber oturuyoruz....az evvel cocuklar duymasin dizisini seyrettik...birden nedense konu ekmege geldi..

Kaynanam: Ayy benimde canim cok cekiyor su tasfirin erkegini....cokacimcoook
Biz::1shok:CADIARZU
Kayinpederim: Azgin kadin....:mymeka:

Tas firin ekmegi ile tas firin erkegini karistirinca....:roflol:

çok güzeellhihoyyyt

bizde kayınvalidemler görümceler eltimler hep bir araya geldik
bir gün pikniğe gidildi. işte bayanlar kahvaltıyı hazırladı yenildi bulaşıklar yıkandı falan hepsi bayanın işi tabi değilmi. bütün bayanlar bişeylerin ucundan tutuyor. kayınvalidemde diyorki. şu gazeteleri erkeklere uzatında okusunlar. bende güldüm olur dedim . herşeyi biz yapalım birde gazetelerin verelim beyefendilerin. kayınvalidemde güldü kızım biz öyle alışmışız dedi.

aynen katılıorum arkadsım düşünüpte alması önemli olan

anaam, bu da başka bi bombadelikafadulden
yarıldım:roflol:

ay,ben kaynanamı çok severim, kıyamam gücenirse die, ama o kadar komik ki, anlatmazsam da çatlarım. ondan hem kaynanamdan hem de kendi annemden birer gaf var sırada:
önce annem: şimdi annemin yengesi bize gelmiş oturmaya, başladı küçük gelinini çekiştirmeye, kapıları karşı karşıyadır ama senelerdir konuşmuolar birbirleriyle. anlatıo şimdi,gelin öyle dedi, böyle yaptı...
annem de geliniyle iş arkadaşı oluo bi taraftan. annem yengesinin bu lafları üstüne demez mi:
"yenge şimdi insandan insana da değişio, ben de konuşurum sevimle ama şimdiye kadar bana hiç kötü bişey demedi."
yenge:" ne yani nur, şimdi ben mi kötüyüm"
annem:"yok yenge,ben öyle demek istemedim"
hakikaten de öyle demicekti aslında, ama lafın gerisini getiremedi ki:roflol:

simdi de kaynanam:
köydeki akrabalardan birinin torunu oldu 3 ay önce, bizden 1 hafta evvel evlenmişlerdi onlar da.akrabayla kaynanam yolda karşılaşmışlar.
kaynanam:"hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün"
akraba: "sağolun, Allah size de nasip etsin"
kaynanam: "yok, bizden geçti artık"delikafadulden
canım bnm ya, adamın Allah size de torun nasip etsin dediğini anlamış,ama iş işten geçmiş tabi, "bi utandım snra, nası rezil oldum" diodelikafadulden
ben yerlerdeyim tabi:roflol:

:roflol::roflol:bizden geçti ha ayyy koptummmm:roflol::roflol:

benim kayinvaldemin gafi olmadi simdiye kadar ama teyzemin kaynanasi vardir cahil kadindi yazik koyden disari cikmamis hayati boyunca.

teyzemin kaynansi hastalanir yasadiklari yer kucuk sehir olunca ankarada tessekkullu bi hastanede tedaviye baslarlar. ankarada kaldiklari evin binasinda asansor vardir,.kadin hic binmemis yazik nebilisin . asansorun kapisini acinca gelini hadi anne gec sen demis bi adim atinca asansor sarsilmis tabi bunun ustune " vaaa MENSURE biz simdi bunda tartilcahmi demis"

ALLAH RAHMET EYLESIN BOYL;E BI SURU MACERALARI VARDI KADININ.

Öldüm glmekten :roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…