Kaynanamla aynı apartmandayız.En yakın akrabamız ben ve kayınvalıdem konusuyoruz
Kaynanam : Valla ben kaynanamdan cok cektım.Benım gelınım benden ceksın ıstemem. Zaten ona da dıyorum herseyını herkese anlatma dıye.
Emıne abla: Tabı dogru soyluyor
Kaynanam: Eee Erdıyle barıstınızmı ne dedı ! delikafadulden
Hep beraber oturuyoruz....az evvel cocuklar duymasin dizisini seyrettik...birden nedense konu ekmege geldi..
Kaynanam: Ayy benimde canim cok cekiyor su tasfirin erkegini....cokacimcoook
Biz::1shok:CADIARZU
Kayinpederim: Azgin kadin....:mymeka:
Tas firin ekmegi ile tas firin erkegini karistirinca....:roflol:
(evlenmeden önce doğum günümdü bende kaynanama gitmiştim eşim işten çıkcak beraber kutlucaktık .hemen içerden hediye diye dize örtülen polar battaniyeler var ya torbaya koymuş getirmiş.bide sanki çok güzel bişeymiş gibi bana veriyo.şimdi kışın üşümesinler diye muhabbet kuşlarının üstüne örtüyom)
Çenemi tutayım dedim ama dayanamadım Arkadaşım ne güzel iste hediye vermiş kadıncağız Gaf mı bu şimdi
Hep beraber oturuyoruz....az evvel cocuklar duymasin dizisini seyrettik...birden nedense konu ekmege geldi..
Tas firin ekmegi ile tas firin erkegini karistirinca....:roflol:
Tas firin ekmegi ile tas firin erkegini karistirinca....:roflol:[/QUO
Akşam akşam beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün....
ay,ben kaynanamı çok severim, kıyamam gücenirse die, ama o kadar komik ki, anlatmazsam da çatlarım. ondan hem kaynanamdan hem de kendi annemden birer gaf var sırada:
önce annem: şimdi annemin yengesi bize gelmiş oturmaya, başladı küçük gelinini çekiştirmeye, kapıları karşı karşıyadır ama senelerdir konuşmuolar birbirleriyle. anlatıo şimdi,gelin öyle dedi, böyle yaptı...
annem de geliniyle iş arkadaşı oluo bi taraftan. annem yengesinin bu lafları üstüne demez mi:
"yenge şimdi insandan insana da değişio, ben de konuşurum sevimle ama şimdiye kadar bana hiç kötü bişey demedi."
yenge:" ne yani nur, şimdi ben mi kötüyüm"
annem:"yok yenge,ben öyle demek istemedim"
hakikaten de öyle demicekti aslında, ama lafın gerisini getiremedi ki:roflol:
simdi de kaynanam:
köydeki akrabalardan birinin torunu oldu 3 ay önce, bizden 1 hafta evvel evlenmişlerdi onlar da.akrabayla kaynanam yolda karşılaşmışlar.
kaynanam:"hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün"
akraba: "sağolun, Allah size de nasip etsin"
kaynanam: "yok, bizden geçti artık"delikafadulden
canım bnm ya, adamın Allah size de torun nasip etsin dediğini anlamış,ama iş işten geçmiş tabi, "bi utandım snra, nası rezil oldum" diodelikafadulden
ben yerlerdeyim tabi:roflol:
simdi de kaynanam:
köydeki akrabalardan birinin torunu oldu 3 ay önce, bizden 1 hafta evvel evlenmişlerdi onlar da.akrabayla kaynanam yolda karşılaşmışlar.
kaynanam:"hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün"
akraba: "sağolun, Allah size de nasip etsin"
kaynanam: "yok, bizden geçti artık"delikafadulden
canım bnm ya, adamın Allah size de torun nasip etsin dediğini anlamış,ama iş işten geçmiş tabi, "bi utandım snra, nası rezil oldum" diodelikafadulden
ben yerlerdeyim tabi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?