Vallaha ben onu bunu bilmem...benim nenemle bazen öyle bir diyaloglarim olurki cem yilmaz nenemin yaninda halt etmis....
'Bir aksam kuzenler teyzemler oturduk hepberaber film izliyoruz...ninemin tabiri ile ecnebi filmi......öpüsme sahnesi cikti....
Ninem: Cabuk baska ganal acin....simdi simdi kötü is yapacaklar ....utanmadanda seyrediyonuz demi....
Biz: Yaw Nine birakda seyredelim iste...ne yapiyorlar sanki...
Ninem: Bah Bah Bah....vissss tövbe...bunlarda hec utanma arlanma galmamis...yuh sizi yetistirene..
Biz: Aman Nine ya...sanki sen hic yapmadin böyle seyler...hadi hadi yeme bizi.
Ninem: Tühhh ireziller.....
Biz: Nine en az 4 kere yapmisindir....eski kulagi kesik seni
Ninem: Yoh gizim ben yapmadim deden rahmetlik o yapti....
Artik yerlerde yatiyoruz gülmekten...:roflol:
Hep beraber oturuyoruz....az evvel cocuklar duymasin dizisini seyrettik...birden nedense konu ekmege geldi..
Kaynanam: Ayy benimde canim cok cekiyor su tasfirin erkegini....cokacimcoook
Biz::1shok:CADIARZU
Kayinpederim: Azgin kadin....:mymeka:
Tas firin ekmegi ile tas firin erkegini karistirinca....:roflol:
aynen katılıorum arkadsım düşünüpte alması önemli olan
(evlenmeden önce doğum günümdü bende kaynanama gitmiştim eşim işten çıkcak beraber kutlucaktık .hemen içerden hediye diye dize örtülen polar battaniyeler var ya torbaya koymuş getirmiş.bide sanki çok güzel bişeymiş gibi bana veriyo.şimdi kışın üşümesinler diye muhabbet kuşlarının üstüne örtüyom)
Çenemi tutayım dedim ama dayanamadım Arkadaşım ne güzel iste hediye vermiş kadıncağız Gaf mı bu şimdi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ben kaynanamı her aradıgımda telefon numarasının sonu 3 ile biten eltimin adını ve bi akrabamızı daha sayar sesimizi benzettiği için ve en sonunda gül sen misin der zaten bi benim bi eltimin bide kaynımın sonu 3 tür bende her seferınde sessızce saymasını beklerım üstelik bunu sadece bana yapmıyor eltimede aynısını oluyor sonra biz yanyana gelince gülmekten kopuyoruzzz :):):):):):)::)
:roflol::roflol::roflol:Kaynanamla aynı apartmandayız.En yakın akrabamız ben ve kayınvalıdem konusuyoruz
Kaynanam : Valla ben kaynanamdan cok cektım.Benım gelınım benden ceksın ıstemem. Zaten ona da dıyorum herseyını herkese anlatma dıye.
Emıne abla: Tabı dogru soyluyor
Kaynanam: Eee Erdıyle barıstınızmı ne dedı ! delikafadulden
ayyy 2. kısma koptum gözümden yaş geldi vallaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:ay,ben kaynanamı çok severim, kıyamam gücenirse die, ama o kadar komik ki, anlatmazsam da çatlarım. ondan hem kaynanamdan hem de kendi annemden birer gaf var sırada:
önce annem: şimdi annemin yengesi bize gelmiş oturmaya, başladı küçük gelinini çekiştirmeye, kapıları karşı karşıyadır ama senelerdir konuşmuolar birbirleriyle. anlatıo şimdi,gelin öyle dedi, böyle yaptı...
annem de geliniyle iş arkadaşı oluo bi taraftan. annem yengesinin bu lafları üstüne demez mi:
"yenge şimdi insandan insana da değişio, ben de konuşurum sevimle ama şimdiye kadar bana hiç kötü bişey demedi."
yenge:" ne yani nur, şimdi ben mi kötüyüm"
annem:"yok yenge,ben öyle demek istemedim"
hakikaten de öyle demicekti aslında, ama lafın gerisini getiremedi ki:roflol:
simdi de kaynanam:
köydeki akrabalardan birinin torunu oldu 3 ay önce, bizden 1 hafta evvel evlenmişlerdi onlar da.akrabayla kaynanam yolda karşılaşmışlar.
kaynanam:"hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün"
akraba: "sağolun, Allah size de nasip etsin"
kaynanam: "yok, bizden geçti artık"delikafadulden
canım bnm ya, adamın Allah size de torun nasip etsin dediğini anlamış,ama iş işten geçmiş tabi, "bi utandım snra, nası rezil oldum" diodelikafadulden
ben yerlerdeyim tabi:roflol:
Bende yazayım bir tane;
Kayınvalidemin yeğeninin nişanı vardı salonda yapıyorlar nişanı giyindik kuşandık gittik, Benim görümcem var bekar, Neyse nişan tepsisi tutulacak gençlere yüzükler takılacak niaşnlanan kız yabancı uyruklu ancak ailecek türkiyede yaşıyorlar var ve 1 ablası var. Olay şöyle gelişiyor;
Kalabalıktan biri: Genç kızlardan biri tepsiyi tutsun(adettendir bekar kız tutar nişan tepsisini)
Gelinin yakınlarından : AA gelinin ablası var o tutsun
Kayınvalidem : Niye o tutsun canım o dulmuş benim kız tutsun hem bekar
Gelinin ablası (yarım yamalak türkçesiyle): yok ben evlenmemek hiç kocam yok benim bekarım.(bu arada kızın anneside onaylıyor)
Kayınvalidem : iyi de ben dul diye duydum filancıdan( söyleyen kişide bizim damadın annesi onun adını söylüyor ):roflol::roflol::roflol:
Tabii salon şokta bizimkiler yerin dibine geçti ben gülme krizindeyim koçişle :roflol: görümcem ve kayınpederim kaynanamı yakalayıp köşeye çekmeye uğraşıyorlardı en son bende film kopmuş :roflol::roflol:
bir gafta benden.. ama kaynanamın değil anannemin gafı.
şimdi annemle babam yeni nişanlanmışlar gitmeler gelmeler başlamış. birgün dedemle babannem gelmişler ananneme. anannem kadıncağız nasıl rahat ettireceğini şaşırıyormuş. hal hatır filan bu arada bakmış dedem paltosuyla oturuyo. "paltonu çıkarda otur dünür" diyeceğine "pantolonunu çıkarda otur dünür" demiş :) sonrada yerin dibine girmiş tabi bakmış dedem bıyıgının altından gülüyormuş....
ikiside rahmetli oldular mekanları cennet olsun canlarım benim..
:roflol::roflol::roflol: koptum ya valla muhteşem bir kayınvalide,ömür billah gülersin sen onunla ne güzela.sBende yazayım bir tane;
Kayınvalidemin yeğeninin nişanı vardı salonda yapıyorlar nişanı giyindik kuşandık gittik, Benim görümcem var bekar, Neyse nişan tepsisi tutulacak gençlere yüzükler takılacak niaşnlanan kız yabancı uyruklu ancak ailecek türkiyede yaşıyorlar var ve 1 ablası var. Olay şöyle gelişiyor;
Kalabalıktan biri: Genç kızlardan biri tepsiyi tutsun(adettendir bekar kız tutar nişan tepsisini)
Gelinin yakınlarından : AA gelinin ablası var o tutsun
Kayınvalidem : Niye o tutsun canım o dulmuş benim kız tutsun hem bekar
Gelinin ablası (yarım yamalak türkçesiyle): yok ben evlenmemek hiç kocam yok benim bekarım.(bu arada kızın anneside onaylıyor)
Kayınvalidem : iyi de ben dul diye duydum filancıdan( söyleyen kişide bizim damadın annesi onun adını söylüyor ):roflol::roflol::roflol:
Tabii salon şokta bizimkiler yerin dibine geçti ben gülme krizindeyim koçişle :roflol: görümcem ve kayınpederim kaynanamı yakalayıp köşeye çekmeye uğraşıyorlardı en son bende film kopmuş :roflol::roflol:
bir tane de ben anlatayım.bir gün kayınvalideme gittim oturmaya.üzerimde beyaz bir gömlek var.ona yakışıyor diye boynuma telkari bir kolye ucu takmıştım.kulağımda da takımı küpelerim vardı.daha yeni almıştım.bir arkadaşım da ben de görüp benzerini almaya gitmişti o gün kendine.sonra arkadaşım aradı evdeysen gelip göstereyim aldıklarımı dedi.ben de kayınvalidedeyim oraya gel dedim.neyse bu arada kayınvalidem ben evine girdiğimden beri mutfakta yemek hazırlıyordu haldır haldır.daha içeriye yanıma oturmaya gelememişti.o yüzden bendeki kolye küpeyi daha fark edememişti.o arada arkadaşım da geldi.kayınvalidem de kızla beraber odaya yanımıza girdi.benim arkadfaş hemen çıkardı aldıklarını bize gösteriyor benim kayınvalide de tepki şu ama bunların küpesiyle kolyesini aynı anda takma kızım çok kötü duruyor böyle özentiler gibi ne bileyim kro oluyo işte...:1shok::1shok::1shok:biz arkadaşla o an göz göze geldik ve dumur olduk kaldık.o an kayınvalidemin de gözü benim küpe ve kolyeye ilişti veeeee:1shok:aynen böyle kaldı.yok ben aslında öyle demek istememiştim de aslında gömlekle çok yakışıyor da gibi bir şeyler dedi ve toparlayamayınca mutfakta işim var siz oturun deyip kaçtı:tomato:biz arkasından arkadaşla nasıl gülmeye başladık,sesli de gülemiyoruz duymasın diye.sessiz kahkaha atmaktan karnımıza ağrı girdi resmendelikafadulden.ama o anki hali var ya görmeye değerdi valla.kaç yıl oldu gitmez hala gözümün önünden:lepi:
hadi bir tane de benden,
ya o kadar çok ki hangisini anlatacağımı şaşırdım.
kayınvalde ve kayınpederimin ortak bir olayını anlatayım.
düğün öncesi kaynanamla alışverişe çıktık, kına malzemesi, mum tül falan ne gerekiyorsa aldık. sonra gelin iç çamaşır aldık(ay insan bunu giyemezki ne biçim bu dedi, bahsettiği jartiyer.satıcı kadın, abla onlar giymek için değil çıkarmak için dedi anlasın diye. kaynanam dönüp bana, kızım madem giymicen çıkaracan o kadar para niye veriyoz dedi ) neyse o muhabbeti atlattık. arabaların yan aynasına takılacak tülleri aldık, parasını çoğu şeyinde olduğu gibi ben verdim. eve geldik kayınpeder iç çamaşırları hariç alınanlara bakıyor. arabalara bağlanacak tüllerden birkaç tane aldım. ben bunları götürim siz bize gelince takarız dedim. kayınpeder hemen girdi devreye sizin takacağınız tülü siz alacaksınız bizim aldığımız tülü mü takacaksınız bize dedi. hıı pardon ben öyle ayrımcılık yapmamıştım ben tüllerin hepsini alim siz kendi tülünüzü kendiniz alın dedim. kayın peder şaşırdı baktı yüzüme, bunların parasını ben vermiştim dedim. kaynanamda doğru diyo heriff bende bozuk yoktuda dedi. bozuk yokta sanki bütün çok. diğerlerini sanki hep kendi aldı gibi tövbe tövbe..
bu gaf komiklik fln değil, düpedüz inci bu. bu mesajı kaynanalar ve eltilerimizden işittiğimiz inciler kısmına da yazmanı öneriyorum. kaynana-elti dendiğine bakma, görümce,kayın,kaynata hepsi var orda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?