Kaynanalar ve yaptklar komiklikler-gaflar

Vallaha ben onu bunu bilmem...benim nenemle bazen öyle bir diyaloglarim olurki cem yilmaz nenemin yaninda halt etmis....

'Bir aksam kuzenler teyzemler oturduk hepberaber film izliyoruz...ninemin tabiri ile ecnebi filmi......öpüsme sahnesi cikti....

Ninem: Cabuk baska ganal acin....simdi simdi kötü is yapacaklar ....utanmadanda seyrediyonuz demi....
Biz: Yaw Nine birakda seyredelim iste...ne yapiyorlar sanki...
Ninem: Bah Bah Bah....vissss tövbe...bunlarda hec utanma arlanma galmamis...yuh sizi yetistirene..
Biz: Aman Nine ya...sanki sen hic yapmadin böyle seyler...hadi hadi yeme bizi.
Ninem: Tühhh ireziller.....
Biz: Nine en az 4 kere yapmisindir....eski kulagi kesik seni
Ninem: Yoh gizim ben yapmadim deden rahmetlik o yapti....

Artik yerlerde yatiyoruz gülmekten...:roflol:

Veya...

Ninem: Gülsüm sen baya kararmisin...bu sene almanyada sicakti demi?
Ben: Yok ben nine orda sicak ne arar....solariuma gittim
Ninem: iyi ettin gizim....peki cok uzakmi size bu monarium sehri?
Ben: CADIARZU:roflol:Yaw Nine Solarium sehir degil, makine...oraya giriyon karariyon iste
Ninem: Vay be....ya kizim bu gavur milletide ne b....seyler icaat ediyor bazen
Ben: Niyeki Nine?
Ninem: Ehh gizim insan hec kararmak icin makineye girermi? Ya o makine bozulursa zenci gibin olursun mazallah:1shok:

Ninem benim ya....:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şey

aynen katılıorum arkadsım düşünüpte alması önemli olan

düşünüpte almadı hediyeyi evden bişey buldu elime tıkıştırıverdi.bana gelince düşünme özürlüdür .kaynanam ya şöyle söyliyim bu olayın akabinde kızının sevgilisinin ablası doğum yapmış diye küçük altın almıştı .bana aldığı şey 5 ytl bişey yani . gaf oluyo böyle olunca eksik yazan benim herhalde yerimseniben

canım eksik yazmışım biraz olayı benim kaynanam kadıncağız olamaz ancak ben gelincağız olabilirim kaydirigubbakcemile3 .bir yılbaşında da 1 buçuk ytl lik işporta terlik getirmiş (terlikler yıtıktı) yanında çorap çocuk kandırıyomuş gibi .bir bayram 3 ytllik dar badi .bir ramazan bayramı chokella kutusu içine 10 tane yanık baklava yanında gazete kağıdına sarılmış en ucuzundan süt(ertesi gün gittiğimde bayağı büyük bir tepsi yanık olmayan bakla vardi evde ) bayramdan önce baklava getircem sana kızım bir tepsi adettir diyodu :umursamaz: kadının bana karşı eli cimri gönlünden koparamıyo bi türlü delikafaduldenkötükedihüso

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

ayyy 2. kısma koptum gözümden yaş geldi vallaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

Bende yazayım bir tane;

Kayınvalidemin yeğeninin nişanı vardı salonda yapıyorlar nişanı giyindik kuşandık gittik, Benim görümcem var bekar, Neyse nişan tepsisi tutulacak gençlere yüzükler takılacak niaşnlanan kız yabancı uyruklu ancak ailecek türkiyede yaşıyorlar var ve 1 ablası var. Olay şöyle gelişiyor;

Kalabalıktan biri: Genç kızlardan biri tepsiyi tutsun(adettendir bekar kız tutar nişan tepsisini)
Gelinin yakınlarından : AA gelinin ablası var o tutsun
Kayınvalidem : Niye o tutsun canım o dulmuş benim kız tutsun hem bekar
Gelinin ablası (yarım yamalak türkçesiyle): yok ben evlenmemek hiç kocam yok benim bekarım.(bu arada kızın anneside onaylıyor)
Kayınvalidem : iyi de ben dul diye duydum filancıdan( söyleyen kişide bizim damadın annesi onun adını söylüyor ):roflol::roflol::roflol:

Tabii salon şokta bizimkiler yerin dibine geçti ben gülme krizindeyim koçişle :roflol: görümcem ve kayınpederim kaynanamı yakalayıp köşeye çekmeye uğraşıyorlardı en son bende film kopmuş :roflol::roflol:

benim çatlak kaynana iyi anlaşamayız. gitmiş kırmızı bir ayakkabı almış ben kırmızı pek giyemem bu arada. hemde 38 numara. ay sana ayakkabı aldım dene bakalım ay çok güzel felan. bir giydim ayağıma eşşek kadar ayakkabı. ben ki 36-37 giyen birisiyim düşünün artık. görümcem 37 giyermiş de ben senin ayağın büyük sanıyordum yani öyle gelmişti gözüme dedi. bende yok aslında ben 36 giyerim demekki onun ayağı benden büyükmüş demiştim. gerçi heryeri büyükte tabi nedense biz geliriz göze. sinir kadın ne olcak.

bunu diğer topikte okuduğumda da çok gülmüştüm ben, hakikaten gaf yanikaydirigubbakcemile3

taş fırın erkeği olayı gibi bu dakaydirigubbakcemile3
Allah rahmet eylesin...

:roflol::roflol::roflol: koptum ya valla muhteşem bir kayınvalide,ömür billah gülersin sen onunla ne güzela.s

bir tane de ben anlatayım.bir gün kayınvalideme gittim oturmaya.üzerimde beyaz bir gömlek var.ona yakışıyor diye boynuma telkari bir kolye ucu takmıştım.kulağımda da takımı küpelerim vardı.daha yeni almıştım.bir arkadaşım da ben de görüp benzerini almaya gitmişti o gün kendine.sonra arkadaşım aradı evdeysen gelip göstereyim aldıklarımı dedi.ben de kayınvalidedeyim oraya gel dedim.neyse bu arada kayınvalidem ben evine girdiğimden beri mutfakta yemek hazırlıyordu haldır haldır.daha içeriye yanıma oturmaya gelememişti.o yüzden bendeki kolye küpeyi daha fark edememişti.o arada arkadaşım da geldi.kayınvalidem de kızla beraber odaya yanımıza girdi.benim arkadfaş hemen çıkardı aldıklarını bize gösteriyor benim kayınvalide de tepki şu ama bunların küpesiyle kolyesini aynı anda takma kızım çok kötü duruyor böyle özentiler gibi ne bileyim kro oluyo işte...:1shok::1shok::1shok:biz arkadaşla o an göz göze geldik ve dumur olduk kaldık.o an kayınvalidemin de gözü benim küpe ve kolyeye ilişti veeeee:1shok:aynen böyle kaldı.yok ben aslında öyle demek istememiştim de aslında gömlekle çok yakışıyor da gibi bir şeyler dedi ve toparlayamayınca mutfakta işim var siz oturun deyip kaçtı:tomato:biz arkasından arkadaşla nasıl gülmeye başladık,sesli de gülemiyoruz duymasın diye.sessiz kahkaha atmaktan karnımıza ağrı girdi resmendelikafadulden.ama o anki hali var ya görmeye değerdi valla.kaç yıl oldu gitmez hala gözümün önünden:lepi:

:roflol::lepi:

hadi bir tane de benden,
ya o kadar çok ki hangisini anlatacağımı şaşırdım.
kayınvalde ve kayınpederimin ortak bir olayını anlatayım.
düğün öncesi kaynanamla alışverişe çıktık, kına malzemesi, mum tül falan ne gerekiyorsa aldık. sonra gelin iç çamaşır aldık(ay insan bunu giyemezki ne biçim bu dedi, bahsettiği jartiyer.satıcı kadın, abla onlar giymek için değil çıkarmak için dedi anlasın diye. kaynanam dönüp bana, kızım madem giymicen çıkaracan o kadar para niye veriyoz dedi ) neyse o muhabbeti atlattık. arabaların yan aynasına takılacak tülleri aldık, parasını çoğu şeyinde olduğu gibi ben verdim. eve geldik kayınpeder iç çamaşırları hariç alınanlara bakıyor. arabalara bağlanacak tüllerden birkaç tane aldım. ben bunları götürim siz bize gelince takarız dedim. kayınpeder hemen girdi devreye sizin takacağınız tülü siz alacaksınız bizim aldığımız tülü mü takacaksınız bize dedi. hıı pardon ben öyle ayrımcılık yapmamıştım ben tüllerin hepsini alim siz kendi tülünüzü kendiniz alın dedim. kayın peder şaşırdı baktı yüzüme, bunların parasını ben vermiştim dedim. kaynanamda doğru diyo heriff bende bozuk yoktuda dedi. bozuk yokta sanki bütün çok. diğerlerini sanki hep kendi aldı gibi tövbe tövbe..

bu gaf komiklik fln değil, düpedüz inci bu. bu mesajı kaynanalar ve eltilerimizden işittiğimiz inciler kısmına da yazmanı öneriyorum. kaynana-elti dendiğine bakma, görümce,kayın,kaynata hepsi var orda:)

Bi tanede ben anlatayım kaydirigubbakcemile3
yeni evliydim kayınvalidemde kapının önünde duruyo
beni sokağın başında görünce aaa ayşe neden geliyoki buraya bişey mi oldu demiş kendi kendine :bbo:
evli ve üst katında yaşadığımı unutmuş kaydirigubbakcemile3
bende buna çok şaşırmıştım
sona ilk aylarda anne deyince bakmazdı :uhm:
2 oğlum var kız sesine alışık değilim dedi bi gün :roflol:

bu gaf komiklik fln değil, düpedüz inci bu. bu mesajı kaynanalar ve eltilerimizden işittiğimiz inciler kısmına da yazmanı öneriyorum. kaynana-elti dendiğine bakma, görümce,kayın,kaynata hepsi var orda:)

merhaba budapest arkadaşım.
kayınvaldemin satıcı kadının jartiyer için yaptığı espiriyi anlamaması hatta şaşkın şaşkın bu giyilmiyormuş çıkarılıyormuş buna bu para verilmez diyip bana açıklama yapması üzerine açıkcası satıcılar ve ben önce kendimizi tuttuk derken bir kahkaha patlaması. ikinci olarak kayınpeder bana laf sokmaya çalışırken lafın ona girmesi bana ve o an orada olan herkese komik gelmişti.
herkesin espiri anlayışı zevki farklıdır özür dilerim belki sana komik gelmemiş olabilir ama bana çok komik gelmişti ve paylaşmak istedim. gaf mı inci mi konusuna gelince, açıkcası bana gaf gibi geldi o yüzden bu bölümde yaptım paylaşımımı. belkide dediğin gibi gaf değil incidir. çok mu önemli! bilemiyorum belki beni bozmak üzmek için öyle bir yorum yaptın ve açıkca söylim evet bozuldum verdiğin tepki benim gerçekten moralimi bozdu. ben bu siteye rahatlamak stres atmak için giriyorum kimseylede polemiğe girmek istemiyorum normaldede yedi cihanla barışık bir insanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…