- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
merhaba budapest arkadaşım.
kayınvaldemin satıcı kadının jartiyer için yaptığı espiriyi anlamaması hatta şaşkın şaşkın bu giyilmiyormuş çıkarılıyormuş buna bu para verilmez diyip bana açıklama yapması üzerine açıkcası satıcılar ve ben önce kendimizi tuttuk derken bir kahkaha patlaması. ikinci olarak kayınpeder bana laf sokmaya çalışırken lafın ona girmesi bana ve o an orada olan herkese komik gelmişti.
herkesin espiri anlayışı zevki farklıdır özür dilerim belki sana komik gelmemiş olabilir ama bana çok komik gelmişti ve paylaşmak istedim. gaf mı inci mi konusuna gelince, açıkcası bana gaf gibi geldi o yüzden bu bölümde yaptım paylaşımımı. belkide dediğin gibi gaf değil incidir. çok mu önemli! bilemiyorum belki beni bozmak üzmek için öyle bir yorum yaptın ve açıkca söylim evet bozuldum verdiğin tepki benim gerçekten moralimi bozdu. ben bu siteye rahatlamak stres atmak için giriyorum kimseylede polemiğe girmek istemiyorum normaldede yedi cihanla barışık bir insanım.
Vallaha ben onu bunu bilmem...benim nenemle bazen öyle bir diyaloglarim olurki cem yilmaz nenemin yaninda halt etmis....
'Bir aksam kuzenler teyzemler oturduk hepberaber film izliyoruz...ninemin tabiri ile ecnebi filmi......öpüsme sahnesi cikti....
Ninem: Cabuk baska ganal acin....simdi simdi kötü is yapacaklar ....utanmadanda seyrediyonuz demi....
Biz: Yaw Nine birakda seyredelim iste...ne yapiyorlar sanki...
Ninem: Bah Bah Bah....vissss tövbe...bunlarda hec utanma arlanma galmamis...yuh sizi yetistirene..
Biz: Aman Nine ya...sanki sen hic yapmadin böyle seyler...hadi hadi yeme bizi.
Ninem: Tühhh ireziller.....
Biz: Nine en az 4 kere yapmisindir....eski kulagi kesik seni
Ninem: Yoh gizim ben yapmadim deden rahmetlik o yapti....
Artik yerlerde yatiyoruz gülmekten...:roflol:
Veya...
Ninem: Gülsüm sen baya kararmisin...bu sene almanyada sicakti demi?
Ben: Yok ben nine orda sicak ne arar....solariuma gittim
Ninem: iyi ettin gizim....peki cok uzakmi size bu monarium sehri?
Ben: CADIARZU:roflol:Yaw Nine Solarium sehir degil, makine...oraya giriyon karariyon iste
Ninem: Vay be....ya kizim bu gavur milletide ne b....seyler icaat ediyor bazen
Ben: Niyeki Nine?
Ninem: Ehh gizim insan hec kararmak icin makineye girermi? Ya o makine bozulursa zenci gibin olursun mazallah:1shok:
Ninem benim ya....:roflol:
merhaba budapest arkadaşım.
kayınvaldemin satıcı kadının jartiyer için yaptığı espiriyi anlamaması hatta şaşkın şaşkın bu giyilmiyormuş çıkarılıyormuş buna bu para verilmez diyip bana açıklama yapması üzerine açıkcası satıcılar ve ben önce kendimizi tuttuk derken bir kahkaha patlaması. ikinci olarak kayınpeder bana laf sokmaya çalışırken lafın ona girmesi bana ve o an orada olan herkese komik gelmişti.
herkesin espiri anlayışı zevki farklıdır özür dilerim belki sana komik gelmemiş olabilir ama bana çok komik gelmişti ve paylaşmak istedim. gaf mı inci mi konusuna gelince, açıkcası bana gaf gibi geldi o yüzden bu bölümde yaptım paylaşımımı. belkide dediğin gibi gaf değil incidir. çok mu önemli! bilemiyorum belki beni bozmak üzmek için öyle bir yorum yaptın ve açıkca söylim evet bozuldum verdiğin tepki benim gerçekten moralimi bozdu. ben bu siteye rahatlamak stres atmak için giriyorum kimseylede polemiğe girmek istemiyorum normaldede yedi cihanla barışık bir insanım.
bir gafta benden ama benim annemden..şindi anlatayım gelinlik alışverişine çıktık iç çamaşırı ve gecelik takımı alıcaz...ahtım var nişanda bişi alınmadı düğünde coşucam neyse annem kaynanam bide eşimin teysezi girdik mağzaya kaynanam çabuk yorulur geçti oturdu bi köşeye bi takım beğendim 6-7 parça 270 lira annem sürekli dürtüyo beni bırak onu ççok pahalı ağzını kapatıp söyleniyo bırak kızım ayıp pahalı diye neyse tezgahtaki arkadaş bana üzülme kayınvalideler böyle yapar bunlarla hep karşılaşıyoruz diye anneme döndü abla sen kayınvalidesin ama bak şimdi moda bunlar ömür boyu giycek dedi bende döndüm kıza o kaynanadan beter benim annem o dedim...kız koptu tabi herkes koptu orda...yazık canım annem hep iyi niyetli para harcatmak istemedi...ee onun yüzünden bi çok şeyimi kendim almak zorunda kaldım.
Hep beraber oturuyoruz....az evvel cocuklar duymasin dizisini seyrettik...birden nedense konu ekmege geldi..
Kaynanam: Ayy benimde canim cok cekiyor su tasfirin erkegini....cokacimcoook
Biz::1shok:CADIARZU
Kayinpederim: Azgin kadin....:mymeka:
Tas firin ekmegi ile tas firin erkegini karistirinca....:roflol:
canım eksik yazmışım biraz olayı benim kaynanam kadıncağız olamaz ancak ben gelincağız olabilirim kaydirigubbakcemile3 .bir yılbaşında da 1 buçuk ytl lik işporta terlik getirmiş (terlikler yıtıktı) yanında çorap çocuk kandırıyomuş gibi .bir bayram 3 ytllik dar badi .bir ramazan bayramı chokella kutusu içine 10 tane yanık baklava yanında gazete kağıdına sarılmış en ucuzundan süt(ertesi gün gittiğimde bayağı büyük bir tepsi yanık olmayan bakla vardi evde ) bayramdan önce baklava getircem sana kızım bir tepsi adettir diyodu :umursamaz: kadının bana karşı eli cimri gönlünden koparamıyo bi türlü delikafaduldenkötükedihüso
Tövbe tövbe yaaa...
Ya kardesim bunlari bulamayanlar da var!
Isporta misporta; yok 1bucuk yetelelik yok 3 yetelelik...hey Allah`im yaa...
Hediye hediyedir; illa pahali, markali seyler mi olmasi gerek!!!
Kusura bakmayin, ama cok paragöz buldum sizi...
Öyle ya da böyle kadincagiz gene yilbasi, bayram vs. düsünüyor ya...
belkide arkadasın kayınvalidesinin durumu var. yada baskalarına alıyor bana almıyor demek istemiştir. şahsen evde yanmamış baklava dururken bana yanık baklava getirmesine bende bozulurum :umursamaz: yırtık terlik alımıs getirmiş. insanın parası olmayabilir ama en azından defosuz bir şey alır değil mi??:bbo:
Ben zaten kayinvalidesinin yanik baklava (ki gercekten yanikmiydi acaba; belki arkadasimiza fazla kizarmis gelmistirsırnaşık şey) ve yirtik terlik getirmesini dogru buldugumu ifade etmedim...
Ama kayinvalidesinin hediye almak gibi bir mecburiyeti yok ki! Madem verilen hediyeyi begenmiyorsun kullanmazsin olur biter...
Bu gaf maf degil yani...
Ayrica arkadas sirf hediyelerin yirtik ya da yanik olmasina takmamis; özellikle kac kurus! olduklarina da takmis...
Iste benim de en cok takildigim nokta burasi...
Ben zaten kayinvalidesinin yanik baklava (ki gercekten yanikmiydi acaba; belki arkadasimiza fazla kizarmis gelmistirsırnaşık şey) ve yirtik terlik getirmesini dogru buldugumu ifade etmedim...
Ama kayinvalidesinin hediye almak gibi bir mecburiyeti yok ki! Madem verilen hediyeyi begenmiyorsun kullanmazsin olur biter...
Bu gaf maf degil yani...
Ayrica arkadas sirf hediyelerin yirtik ya da yanik olmasina takmamis; özellikle kac kurus! olduklarina da takmis...
düşünüpte almadı hediyeyi evden bişey buldu elime tıkıştırıverdi.bana gelince düşünme özürlüdür .kaynanam ya şöyle söyliyim bu olayın akabinde kızının sevgilisinin ablası doğum yapmış diye küçük altın almıştı .bana aldığı şey 5 ytl bişey yani . gaf oluyo böyle olunca eksik yazan benim herhalde yerimseniben
ben kayınpederinle ilgili kısma inci demiştim,ama burda yazma git orda yaz demedim, orda da paylaşmanı öneririm dedim. mesajım editli fln değil,istersen tekrar bakabilirsin "orda da" yazdığımı görmek için. tabi ki kimsenin sinirlerini bozmak istemem burda, ama Vallahi senin şu mesajını okuyunca elim ayağım boşaldı, çünkü gerçekten kimseyi üzmek istemem, bi o kadar da kırılganımdır. biri bişey desin, acaba ne demek istedi diye içim içimi yer günlerce. bana komik gelmedi değil, tabi ki de komik, ama dikkat edersen senin mesajında olayı komik bulduğuna dair en ufak bir belirti yok, olaya güldüğünüzü şu an alıntı yaptığım mesajdan öğrendim,. ayrıca mesajda ne bir gülen yüz,ne bir ikon...
tabi ki de ikonları kullanmak zorunda değilsin, ama benim yorumuma bakarsan en azından sonunda bi gülücük olduğunu görürsün, yani kötü bi niyetle yazmadığımı anlarsın.
yorumumu okurkenki ruh halin bu şekilde anlamana neden olmuş olabilir,ya da etrafta bi çok polemik çıkarmak isteyen insan olduğundan benim bu mesajımın da öyle bir amaç taşıdığını düşünebilirsin. bunu anlayabiliyorum. gel gör ki ben o yorumu yazdığıma bin kere pişman oldum,hay yazmaz olaydım:1no2:
Bu gaf maf degil yani...
belkide arkadasın kayınvalidesinin durumu var. yada baskalarına alıyor bana almıyor demek istemiştir. şahsen evde yanmamış baklava dururken bana yanık baklava getirmesine bende bozulurum :umursamaz: yırtık terlik alımıs getirmiş. insanın parası olmayabilir ama en azından defosuz bir şey alır değil mi??:bbo:
Bende yorumlıyayım da rahatlıyııım..
Hediyenin kaç kuruşlık olmasının önemi tabiki yok..3-5 tlye defolu birşey alınacağına..
1 milyonculardan 3-5 tlye ufak bir biblo veya renkli mumlardan alsa daha makbul olurdu..
Hediyenin mahiyeti ucuz olup olmamasından daha önemli..
Hiçkimsenin hediye alma mecburiyeti yok görenek sadec e...Birde verilen ehemmiyet diye düşünüyorum..Gelişigüzel sırf eli boş olmasın diye alınmamalı..az paraya çok süper hediyeler alınabilir..
doğum yapsan sana da altın takardı.
kadıncağız naçizane bişe vermiş neticede.düşünmesi bile yeter 3 miyon 5 milyon ne önemi var
biz nişanlanmıştık eşimle o zamanda bana takabilirdi ama hiç bişey takmadı.hemen akabinde daha arasında resmiyet olmadığı halde kızının sevgilisinin ablasına takmayı tercih etti .
burdada olay altın değil .çocuğum olursa kaynnanamdan altın istemem mazallah çocuğa takılan diğer altınları götürmeye kalkar.(düğünde almıştı altın para şahitlerle ispatlı ) kendi çocuğuma kendim takarım karlı çıkarım . kaydirigubbakcemile2
biz nişanlanmıştık eşimle o zamanda bana takabilirdi ama hiç bişey takmadı.hemen akabinde daha arasında resmiyet olmadığı halde kızının sevgilisinin ablasına takmayı tercih etti .
burdada olay altın değil .çocuğum olursa kaynnanamdan altın istemem mazallah çocuğa takılan diğer altınları götürmeye kalkar.(düğünde almıştı altın para şahitlerle ispatlı ) kendi çocuğuma kendim takarım karlı çıkarım . kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?