- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
kızlar günaydın hepinize
Kaynanasından cekenlere sormak ıstedıgım bır sey var sözlülük nişanlılık döneminde size karşı hal hareket ve tavırları konusmaları nasıldı evlendıkten sonra nasıl oldular çok merak edıyorum yardımcı olursanız sevinirim
kayınvaldemi ilk nasıl tanıdıysam hala öyle bana karşı içten ve çok iyi bir insan benim kayınvaldem kanatsız bir melek.onu çok seviyorum ha benim annem ha kayınvaldem hiç ayırmıyorum.sanırım ben sansı gelinlerdenim:)
kızlar anlamak ıstedıgım sey acaba kaynanalarımızın nasıl oldugunu bıle bıle mı evlılıklerımızı yapıyoruz yoksa gercek taraflarını evlenıncemı goruyoruz ıyı veya kötu ayrıt etmeden soruyorum bunu nişanlılık dönemınde gormezlıkten mı gelıyoruz
kızlar anlamak ıstedıgım sey acaba kaynanalarımızın nasıl oldugunu bıle bıle mı evlılıklerımızı yapıyoruz yoksa gercek taraflarını evlenıncemı goruyoruz ıyı veya kötu ayrıt etmeden soruyorum bunu nişanlılık dönemınde gormezlıkten mı gelıyoruz
kayınvaldemi ilk nasıl tanıdıysam hala öyle bana karşı içten ve çok iyi bir insan benim kayınvaldem kanatsız bir melek.onu çok seviyorum ha benim annem ha kayınvaldem hiç ayırmıyorum.sanırım ben sansı gelinlerdenim:)
ben de yakında nişanlanıyorum inşallah. müstakbel kayınvalidemle ilk görüşmeye geldiklerinde tanıştım. Oğlunun evlenmesini istediği için bana karşı çok ilgili ve sevecendi. ama ben ilk tanıştığım insanlara karşı öyle sevecen olamadığım için oldukçe mesefali durdum
ilerde ilişkimiz nasıl olur bilmiyorum ama bence ana nokta baştan sınırları koymak ve buna göre tavır belirlemek. eğer ilk başta ipleri elimize alırsak sonra da sıkıntı çekmeyiz diye düşünüyorum
çok şanslısın canım umarım hep böyle devam eder kayınvalıden
Bende yazayım tatlım. Benim kayınvaliemle aram normal zaten çok görmüyorum senede bir hafta anca görürüm. Nişanlıykende aynıydı arada telefonda konuşuyorduk şimdide aynı evine gittiğimizde çok ilgili hiçbir işe karıştırmaz sizçıkın gezin der hastalanim sürekli arar düzeldinmi diye gerçi evime daha hiç gelmedi iyi yanii birşeyini görmedim bazen benim sevdiğim şeylerden hazırlar kargoyla yollar seviyorum yanii oda beni seviyordur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?