kaynanalarınızın davranışları nasıldı nasıl oldu ?

Kaynanamda kayinbabam da hala cok iyiler cok şükür.. Kaynanam beni eşimle ayni deger verir saolsun oglunu üstün tutmaz ama kayinbabam gelinim sen herzaman bi adim öndesin der kurban oldugum melek gibiler cok şükür

Illa kotu Olacak degisecek diye bir durum yok. Bana da soyler tedirgin ederlerdi. Bebek gibi kayinvalidem ve gorumcem var. 10 yil sevgililik yasadik o zaman nasilsa simdi de oyleler. Siz iyi dusunun oyle olsun. :)

Ben nasılsam öyle.Hani 10 numara diyemem ama kötü dersem de çarpılırım.2 3 yanlış hareketi olmuştur oluyor bazen ama sağolsun hep arkamda o olmasa ben şu an boşanmış olurdum yuvam kurtulduysa onun ve kendi annemin sayesinde

Evlenene kadar yavrum yavrum diyen kadin evlendimiz gün gercek yuzunu gosterip, kaynana oldu

Ben gerçek yüzünü evlenince görenlerdenim. Ama bunun büyük bir kısmı eşim olacak kişi yüzünden oldu. Evde yaşadığımız tüm sıkıntıları anneaine babasına kendi bakış açısıyla anlattı. Onlar da bana soğudular. Laf sokmalar tavır almalar ne olaylar... bence kaynana gelin ilişkisinde damadın rolü çok büyük. Damat eşine sahip çıktıgı zaman kaynananın olumsuzlukları sana sinek vızıltısı gibi gelir.

görüşmemenize eşiniz ne diyor? saygı duyuyor mu zamanında sizi zorladı mı? Benzer aşamalardan geçiyorum merak ettim

Evlenmeden önce bir melek evlendikten sonra tam bir fredi desem

Burayı okumasan da ayrı eve çıkman gerekmio muydı?

Sevgililikte çok iyi, nisanlilikta kıskanç,mahalle ağızlı, şirret bir şey oldu. Ben şok oldum tabi.
Evlilikte ehhhh işte. Ama hic sevemiyorum artık onu çünkü resmen sevgilikle ve nisanlilik arasında uçurum vardı. Şimdi ne yapsa genelde sinir olurum. O da sinir edecek biri zaten.

Eşimle sevgiliyken buz gibi, nişanlıyken eh işte, şimdi can ciğer kuzu sarması Biraz karşılıklı böyle şeyler tabii ama karşındaki da görgülü olursa iyi niyetini anlayıp yaklaşıyor. Maşallah diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…