- 20 Nisan 2010
- 2.010
- 1
- 156
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
bende nişan arifesindeyim erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz ve bunun son 1,5 yılını kaynanamı tanıyor olarak geçirdim hafta sonları ziyaretine gideriz,bütçesebebiyle aynı aparmanın giriş katını satın alabildik ancak,(çok şükür)evlendiğimizde oturmak için,müstakbel kayınvalidemlerde yardım etti ve siz yeni evlisiniz girişte ben otururum siz benim evde oturun dedi,daha nişan bile olmadanda alt kata taşındı...şimdiye kadar hiç problem yaşamadık,bu davranışıda beni çok onure etti,bilmiyorum evlilikten sonra ne olur,aynı apartmanda olmanın dez avantajları olur mu tavırlarda değişiklik olur mu bilmiyorum,umarım olmaz,herkesin kayınvalideleri ile sorun yaşamamalarını diliyorum...
hocam, siz işi çözmüşsünüztavsiyelerinizi dikkate alacam =)
Gelin kayınvalide arasındaki ilişki bence karsılıklı olmalı..........ne ekersen onu biçersın...............sevgi ekersen karsılıgında da sevgi bulruzkeşke hepimiz her zaman bu şekılde duşunünerek davransak hayat ne kadar guzel olurdu
kızlar bana dıyınkı benım kaynanam evlenmeden şöyle yapıyodu bunu dıyodu evlendım şöyle oldu ayagımı denk almak istıyorumda o yuzden yardım rica ediyorum gıbı düşünun
Gelin kayınvalide arasındaki ilişki bence karsılıklı olmalı..........ne ekersen onu biçersın...............sevgi ekersen karsılıgında da sevgi bulruzkeşke hepimiz her zaman bu şekılde duşunünerek davransak hayat ne kadar guzel olurdu
[ı]oyle yanılıyorsun kı!
Ektıgım sevgıyı bıcecek olsaydım, bugun hasat toplamaktan yorgun duserdım.[/ı]
çok güzel bayıldım yorumunuza......................ne derler iyi iyidir kötü kötüdür senin iyi olmanla karşındaki iyi olmuyor içinde olacak:..........................
Tesekkur ederım.
Ben bunu tecrube ederken, cok uzuldum.
Hâlâ uzuluyorum, hâlâ ıcım acıyor, hâlâ ıyı olmaya gayret edıyorum.
Ama ınan, oyle ınsanlarla karsı karsıyayım kı!
Yaptıgım ıyılık gorunmuyor.
Benım mutevazılıgım karısında, onlar daha da kıbırlenıyor.
Delırıyorum, cıldırıyorum.
ne güzel yazmışsın canım tecrübeler ne kadar acı iyi olmaya gayret ettikçe onlar karsında şekilden şekille girip her gün yeni biri olarak cıkıyor karşına yaptığın iyilikler sonradan seden değil de onların iyiliğinden gibi gösteiriliyor bende deliriyorum çıldırıyorum ama nafile sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?