Kaynanam.. Aman Yarabbim ne zaman bitecek bu sorun ..

öyle canim aminnn insallahhh orda huzurlu oluruz

inş öbür dünya huzur buluruz ama ben bu dünyada da huzur bulmak istiyorum

evet haklısın canım da bazen diyorum ki kendi kendime ne takıyosun kafana,bikaç metre kefene sarılıp gideceksen diğer aleme amannnn boşwer eden kendine eder,kayınvalideciğimde uğrassın dursun Allah büyük mükafatını(cezasını desek daha doğru)görecek elbet :))

inş öbür dünya huzur buluruz ama ben bu dünyada da huzur bulmak istiyorum

bakalim canim gün ola harman ola Allahim yinede bundan asa etmesin daha kötüsünü düsünmek bile istemiyorummm

bakalim canim gün ola harman ola Allahim yinede bundan asa etmesin daha kötüsünü düsünmek bile istemiyorummm

ne kadar uzakk okadar iyi sanırım dediğin gibi Allah beterinden saklasın etme bulma dünyası ...ben eşimin ailesinin eşime yaptıklarını gördükten öğrendikten sonra yanıma dahi memleketlerinden kalkıp gelmelerini istemiyorum Allahımda biliyor ya ama işte üzülmesin diye birsey diyemiyorum oda biliyor aslında istemediğimi ama ne yapalım işte ayda yılda bir katlanacağız ama bundan sonra yine sömürmeye calısırlarsa sesimi cıkaracağım bunu biliyorum

aynen cnm ne kadar uzaktaysan o kadar iyisin ama ben inan senin yerinde olmayi isterdim ayda yilda bir katlanmak baska altli üstlü oturup huzursuzlukla bir dargin bir barisiik yasamak baska

aynen cnm ne kadar uzaktaysan o kadar iyisin ama ben inan senin yerinde olmayi isterdim ayda yilda bir katlanmak baska altli üstlü oturup huzursuzlukla bir dargin bir barisiik yasamak baska

haklısın canım ama telefonla bile yetişiyorlar işte bıkkınlık geliyor bazen ama yine de şükür yanımda ve yakınımda değiller...Allah yardımcın olsun seninde inşallah sende ayrı eve cıkarsın ya da değerini anlarlar da el üstünde tutarlar seni...

sagolasin cnm ne desem bos ev kendimizin diye esim asla cikmak istemiyor degerimide asla anlamayacaklarina cikis yolum yok sanirim

Son düzenleme:
slmmmmm kizlarrrrr esim bana annesini arkalarcasina bir iki kelime etti cok kirildim 4 gündür konusmak istemiyorum demistim daha öncedende esim laf atiyor sadece kisa cevaplar veriyorum düsünüyorum oda kendince hakli belki annesine söz geciremiyo arada kaldi kocisim bu isi cok uzatmakta istemiyorum napacagimi bilmiyorum sizce artik sonmu vermeliyim

eşiniz size hakaret falanmı etti? yanlış anlamayın ne dediğini sormuyorum.Bu kadar ayrılacak noktaya getirecek sözler hakaretmi içeriyordu.hepimizin belli bir döneminde eşimizin annelerini savundukları olmuştur.ama boşanma kararı vermek daha ağır şeyleri gerektirir diye düşündüm

bence sen eşin ile aranı hiç bozma canım tabi ne dediğini bilemem ama sen eşin ile ne kadar iyi olursan oda yeri geldiğinde sana arka cıkar rahat olursun surat yapmakta bir cıkıs yolu değil aslına bakarsan....bana eşim der ki kimse ailesi için kimse ile muhatap olma sırrını paylasma kimse hakkında birsey söyleme senin hakkında birsey söylerlerse de karsılarında beni bulurlar ben seni korurum der... sende o yüzden eşinle aranı iyi tut bence çünkü senin muhatabın o ömrünü süreceğin kişi yoldasın eşin aynı yastığa baş koyduğun eşin... bak sende diyorsun oda kendince haklı diye demekki oda bıkmıs annesi ile uğrasmaktan sıkılmıs birde sen sırt dönersen olmaz daha cok kötü olur tabi yine de sen bilirsin canım bu benim fikrim

canim benim hakaret boyutunda bisey söylemedi aslina bakarsan bosanmak gibi bi durumda yok ortada ben sadece biraz daha burnu sürtünsün istedim o kadar ama uzatmakta istemiyorum ayni evin icinde cocuklarla cok zor oluyor ama sanirim daha fazla dayanamiycam bu huzursuzluga yumusamaya calisicam

sagol cnm destegiin icin esimin bana dedigi sadece annemi yine niye üzdün sanki hep üzülen o benim hic gururum kalbim yok sadece o üzülüyo benimkinide artik görsün istiyorum ama biktim artik inan insallah dedigin gibi olur canim cok tesekkürler ilgin icin

Son düzenleme:

rica ederim canım ... sende haklısın ama işte ne yaparsın canım Allah büyük inşallah bütün dertlerin sıkıntıların biter sen eşine destek ol seninde üzüldüğünü elbetteki görüyordur bak laf atıyor demişsin yaa ama işte eşinde cok bunalmıs bes belli allah yardımcınız olsun

amin canim cok sagolllllllll

Hepsi Allahtan bulsun evliliklerde huzursuzluk hep bu kaynanalar yüzünden oluyor.En güzel günleri yılları mahfediyorlar

Aman o kadar insanın içinde kendini belli etmiş çocuğu yaşında insanla kırkınmakta ne oluyor bu kaynana kayınpeder biraz olgun olsun yaa

evet hayatımızda olmasalar hiç evlilikle ilgili kötü anılarımızda olmazdı

Gösterme gösterme
iyilik yaramaz bunlara.Alttan alınca ezmeye kalkarlar mesafe koyunca bizi beğenmiyor derler kaynanaya yaranılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…