Kaynanam.. Aman Yarabbim ne zaman bitecek bu sorun ..

ben baslarda cok aldandim halam dedim yapmaz öyle sey dedim hatta kaynanam dedikodusunu yapmaya calissa bile susturdum ama al birini vur ötekine ikiside birbirinden beter ikiside Allahin cezasi

türkiyeden gelin geldim canim 9 senedir burdayim ama 10 senedir evliyim 10 senedirde hep böyleyim bakiyim yarin nolcak diye düsünmekten siyirmak üzereyim

işin zor yaşıtın kadınları bul

büyük konusmak gibi olmasin ama bence ne olursa olsun onlar sizi ne kadar kotulerse kotulesin arkalarindan boyle konusmayin yarin yuz yuze bakiorsunuz nefret etmek yerine iyi gormeye sevmeye calisin bole yaptikca sogursunuz onun yerine isinmaya calisin...tek hata onlarda mi sizde hicmi hata yok adlari cikmis 9 a inmio 8 e adi kaynana die hep kotulenior farzedin sizin anneniz tabi annenizin yerini tutmaz ama ve size oyle davranior anneniz iste ne yapabilirsiniz idare etmelisiniz gidipte annenizin arkasindan konusurmusunuz hayir esiniz sizin annenizin hakkinda bole konussa hosunuza gidermi hayir o zaman sizde konusmayin günaha girmeyin...

Cnm bende 1,5sene böle düşünüyordum ama öle olmuo aile apartmaninda otursydn ozaman anlardın çekmeyen anlamaz umarım çekmezsin

Son düzenleme:
bendede var bı kaynan kıskancın onde gıdenı oglunu kıskanıyor kadın resmen ya bı sey alım ıcı gıdıor oglunun parası gıdıor dıye cuma gunu pazradan aldık bısyeler kızımada tunık tarzı badı aldım gormedı ya ben posetlerı tasırken arabadan bı bakdım posetı aralamısda bakıor benı gorunce rengı degısdı

kıslar böyle kaynana triplerine alışmak zorundasınız yoksa hayat böyle geçmez siz üzülürsünüz bırakın akışına umursamayın o zaman onlar rahatsız olur çaptan düştüm diye üzülür

canimcim sen kaynanai annenin yerine koyabiliyorsan o senin sorunun hickimse evladini annesi gibi sevemez kaynanamda seviyodur kendi evladini ama beni degil bencede cok büyük konusma tabiki senin kaynananda bizimki gibi olacak diye bir sonuc cikarmani istemem ama yerimizde olsan eminim bunlari söylemezdin

Cnm bende 1,5sene böle düşünüyordum ama öle olmuo aile apartmaninda otursydn ozaman anlardın çekmeyen anlamaz umarım çekmezsin

bencede canim cekmeyen anlamaz dile kolay 10 senem mahvoldu

umarim...ama yinede bu kadar cekistirmem heralde...

insallah cekmezsin ama cekmis olsan emin ol en az bizim kadar cekistirirdin cnm dertli geveze olurmus biz icimize ata ata sistik patliycaz artik

inanirim canim dogrudur sagolsun benim kaynanada camdan ayrilmaz cocuklardanda olsa illede ögrenir nereye gittigimizi ne yaptigimizi Allahim senden cok degil ama sadece benim gibi bir gelin bana nasib et Yarabbimmmm.....

elimden geldikce öyle yapmaya calisiyorum cnm bende ama sinek kücüktür ama migde bulandirir

o zaman ben topık acımm oraya gelsın nasıl fıkır

bi aralar bende çok üzülüordum yaptıklarına söylediklerine...hiç gerek yokmuş kendi canımı sıkmaya .
artık ne diyorsa bende karşılığını direk veriyorum.eşime de dedim ben artık böyleyim böyle kabul et.o yapınca bilmeden yapıyor yaptığını saflığına veriyoruz artık ben yapıncada saflığına verin dedim....bakalm bundan sonra laf sokmak pot kırmak nasıl oluyormuş herşeye burun sokmamk

neden olmasin sende madem kaynanasini cok sevenler diye bi topik ac hatta simdiden hayirli ugurlu olsun canim ama malesef biz sizin kadar sansli degiliz

olsun bebegımm moralını bozmaa ama kımsenın umrunda olmuo sen uzuluosun yazık deıl mı sana

olsun bebegımm moralını bozmaa ama kımsenın umrunda olmuo sen uzuluosun yazık deıl mı sana

öyle canim kimsenin umrunda deil ben biliorum ne cektigimi bide güzel Allahim yas 70 is bitmis derler ya bendede yas 28 is bitmis hayattan artik hic zevk almiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…