çocuk küçükken ne var asıl büyüdüklerinde başka başka olaylar oluyor ben eltilerimdem memnun değilim el adı üstünde içlerinde kıskançlıklar oluyor ve ağızlarından kaçırıyorlar ben söze bakarım gülümsemelere değil
türkiyeden gelin geldim canim 9 senedir burdayim ama 10 senedir evliyim 10 senedirde hep böyleyim bakiyim yarin nolcak diye düsünmekten siyirmak üzereyim
işin zor yaşıtın kadınları bul
amin cnminsallah seninde sorunsuz devam eder
arada huzursuzluk olunca evin icindede ister istemez oluyor canim bizimki öyle en azindan 2 gündür soguk rüzgarlar esiyor esimle aramizda((
Ayni cnim ya eşimin bütün ailesi bana cephe almış kadı öle yaln şeyler anlatmış ki şok oldum 6yaşında ki eltimin oglunun yaninda çekiştirmiş beni çlcuk babannem sana böle dio dedgnde şok oldum bir insan bu kadar düşmez yüzüme karşıda ben seni çok seviorum ama sen bana bkmiyosun senin arkadan hep ii şeyler söylüorum dio bide neymiş benim çocugm oldgnda bende çekermişim inş
:2:
amin cnminsallah seninde sorunsuz devam eder
arada huzursuzluk olunca evin icindede ister istemez oluyor canim bizimki öyle en azindan 2 gündür soguk rüzgarlar esiyor esimle aramizda((
Ayni cnim ya eşimin bütün ailesi bana cephe almış kadı öle yaln şeyler anlatmış ki şok oldum 6yaşında ki eltimin oglunun yaninda çekiştirmiş beni çlcuk babannem sana böle dio dedgnde şok oldum bir insan bu kadar düşmez yüzüme karşıda ben seni çok seviorum ama sen bana bkmiyosun senin arkadan hep ii şeyler söylüorum dio bide neymiş benim çocugm oldgnda bende çekermişim inş
:2:
gerizekali bunlar ya bizede cok dediler ama sen cocugunu nasil yetistirirsen cocukta öyle olur benim kaynanamda öyledir ben seni deniyorum belki der her hatasinda sanki ben deneme tahtasiyim benim yerim ayriymis agzimi bozdurcak zorla bana terbiye sinirlarimi asicam
gerizekali bunlar ya bizede cok dediler ama sen cocugunu nasil yetistirirsen cocukta öyle olur benim kaynanamda öyledir ben seni deniyorum belki der her hatasinda sanki ben deneme tahtasiyim benim yerim ayriymis agzimi bozdurcak zorla bana terbiye sinirlarimi asicam
İşin kötü yani eşinlede arana giriyolar bnmeşim öle demek istememiştir sen yanlış anlamışsndr der dururdu ama şimdi hçbişey diyemiyo gördü gerçek yüzünü
İşin kötü yani eşinlede arana giriyolar bnmeşim öle demek istememiştir sen yanlış anlamışsndr der dururdu ama şimdi hçbişey diyemiyo gördü gerçek yüzünü
ay ben cok yoruldum 2 gündür yemek icmekten kesildim migdeme kramplar giriyor kimbilir nasil zevk aliyodur suan ohhh yapcagimi yaptim diyodur ya benmi cok fesat oldum diyorum bazen ama sanirim hicte degilim
büyük konusmak gibi olmasin ama bence ne olursa olsun onlar sizi ne kadar kotulerse kotulesin arkalarindan boyle konusmayin yarin yuz yuze bakiorsunuz nefret etmek yerine iyi gormeye sevmeye calisin bole yaptikca sogursunuz onun yerine isinmaya calisin...tek hata onlarda mi sizde hicmi hata yok adlari cikmis 9 a inmio 8 e adi kaynana die hep kotulenior farzedin sizin anneniz tabi annenizin yerini tutmaz ama ve size oyle davranior anneniz iste ne yapabilirsiniz idare etmelisiniz gidipte annenizin arkasindan konusurmusunuz hayir esiniz sizin annenizin hakkinda bole konussa hosunuza gidermi hayir o zaman sizde konusmayin günaha girmeyin...
Cnm bende 1,5sene böle düşünüyordum ama öle olmuo aile apartmaninda otursydn ozaman anlardın çekmeyen anlamaz umarım çekmezsin
büyük konusmak gibi olmasin ama bence ne olursa olsun onlar sizi ne kadar kotulerse kotulesin arkalarindan boyle konusmayin yarin yuz yuze bakiorsunuz nefret etmek yerine iyi gormeye sevmeye calisin bole yaptikca sogursunuz onun yerine isinmaya calisin...tek hata onlarda mi sizde hicmi hata yok adlari cikmis 9 a inmio 8 e adi kaynana die hep kotulenior farzedin sizin anneniz tabi annenizin yerini tutmaz ama ve size oyle davranior anneniz iste ne yapabilirsiniz idare etmelisiniz gidipte annenizin arkasindan konusurmusunuz hayir esiniz sizin annenizin hakkinda bole konussa hosunuza gidermi hayir o zaman sizde konusmayin günaha girmeyin...
Cnm bende 1,5sene böle düşünüyordum ama öle olmuo aile apartmaninda otursydn ozaman anlardın çekmeyen anlamaz umarım çekmezsin
umarim...ama yinede bu kadar cekistirmem heralde...
bendede var bı kaynan kıskancın onde gıdenı oglunu kıskanıyor kadın resmen ya bı sey alım ıcı gıdıor oglunun parası gıdıor dıye cuma gunu pazradan aldık bısyeler kızımada tunık tarzı badı aldım gormedı ya ben posetlerı tasırken arabadan bı bakdım posetı aralamısda bakıor benı gorunce rengı degısdı
kıslar böyle kaynana triplerine alışmak zorundasınız yoksa hayat böyle geçmez siz üzülürsünüz bırakın akışına umursamayın o zaman onlar rahatsız olur çaptan düştüm diye üzülür
umarim...ama yinede bu kadar cekistirmem heralde...
Amacım kimseyi kırmak deil sen beni tanımıyosun yaşantımı da bilmiyosun neler çektiğimde ve nie böle yorumlar yaptığımıda anlayamazsın bence sen kaynanasını seven arkasından konuşulmayan bi topik ara
o zaman ben topık acımm oraya gelsın nasıl fıkır
neden olmasin sende madem kaynanasini cok sevenler diye bi topik ac hatta simdiden hayirli ugurlu olsun canim ama malesef biz sizin kadar sansli degiliz
olsun bebegımm moralını bozmaa ama kımsenın umrunda olmuo sen uzuluosun yazık deıl mı sana
öyle canim kimsenin umrunda deil ben biliorum ne cektigimi bide güzel Allahim yas 70 is bitmis derler ya bendede yas 28 is bitmishayattan artik hic zevk almiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?