canım allah yardım etsin bide altlı üstülüsün offff biz de çok yakınız ama sizin kadar değil aynen çok da şımartıyor oğlumu ne dese yapıolar hayır kelimesi yok oğlumda tabi nerde yüz bulursa oraya yakınlaşıyor zaten yaranabilmek için yapıyor oğluma ona tapsın diye yapıo tam bir dengesiz kayınvalidem anlatsam vallahi neler neler var inanamazsınız sabır sabır artık dayanamıyorm hayattan evimden eşimden hatta bazen evladımdan soğuttu bu kadın beni
ben kayınvalidem yüzünden bebek yapmaya bile korkuyorum kızlar. o cahil kafasıyla benim çocuğuma neler öğretmeye kalkar allah bilir. eşim yatılı okulda okumuş da kurtulmuş elinden iyi sıyırmış valla.
canim senle ayni kaderi paylasiyoruz bu kadar olurBenimkide aynisi ne deseler yapiyor bende yapmayinca cocuklarda o zaman babaneme gideriz o yapar diyolar bazen ben bile kendi evlatlarimi esimi hatta kendimi bile taniyamaz oldum mesela suan babanesi parka götürdü yeterki suusun daha fazla huzursuzluk olmasin diye ben ne yapiyorum susuyorummmm
seninle daha çok dertleşeces desene arkadaşım ama ben şimdi işten çıkıcam akşam evden yazabilirsem girerim yoksa yarın kısmetse devam ederis :)) üzülme aynı kaderi paylaşan sadece biz değilmişis demek bak içime su serpildi sankim birazcık şimdi işten çıkıp gene onlara gidicem oğlum orada çünkü off yaaa eltim uzağa gitti ohh resmen onlardan kaçtılar bitek ben çekiyorum suratlarını onlar h10 günde 1 gelirler oda 1-2 saat oturup kalkarlar ben de çile bülbülüm çileeeeee
Bu yıl beni çok ağlattı ben allaha havale ettim şimdi canıyla boğuşuyor hastalandı huzur vermedi belasını buldu
beraber mi oturuyosunuz canım
hayir canim lanet olasi bir ev aldik altli üstlü oturuyoruz eltimde üstte onlar ikisi bitisik üst katta bende kiraciyla alt kattayim cift daire yani bilmem anlatabildimmiüstelik biz akrabayiz hem öyle böyle degil
canim benim bende cok agladim halada agliyorum ama o duruma düsüpte cekmesinide istemem yataklara düsemesin ne diyim cok zor gercektennnn
Sanırım aynı apartmanda oturuyorsunuz buda dezavantaj tabi sizler için aranızdaki problem tam olarak nedir..Sizi mi istemiyor acaba yada başka bir nedeni mi var..
anladım canım kötümü böle altlı üstlü oturmak falan.....
benimde beraber oturma ihtimalim olabilir de ondan soruyorum canım
yani hiç iyi yanı yokmu hep mi kötü
Bu yıl beni çok ağlattı ben allaha havale ettim şimdi canıyla boğuşuyor hastalandı huzur vermedi belasını buldu
hayir canim lanet olasi bir ev aldik altli üstlü oturuyoruz eltimde üstte onlar ikisi bitisik üst katta bende kiraciyla alt kattayim cift daire yani bilmem anlatabildimmiüstelik biz akrabayiz hem öyle böyle degil
ıyy lanet olsunki bnde karşılıklı oturuyorum.
o yuzden her yaptığımız göze batıyor
diğer oğlunu görmüyor bize çemkiriyor.
anladım canım kötümü böle altlı üstlü oturmak falan.....
benimde beraber oturma ihtimalim olabilir de ondan soruyorum canım
yani hiç iyi yanı yokmu hep mi kötü
peki nedir cnm ????yatağa düşüren hastalık değil
Emacım en güzelini yapmışsın rabbime havale etmişsin zaten kötü olmayada gerek yok sen üzülüyorsun sonuçta ..
Akrabalığınız yakın mı ...
aman cnm sakınn diyorumm sakııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?