Kaynanam.. Aman Yarabbim ne zaman bitecek bu sorun ..

ben kayınvalidem yüzünden bebek yapmaya bile korkuyorum kızlar. o cahil kafasıyla benim çocuğuma neler öğretmeye kalkar allah bilir. eşim yatılı okulda okumuş da kurtulmuş elinden iyi sıyırmış valla.

canim senle ayni kaderi paylasiyoruz bu kadar olur benimkide aynisi ne deseler yapiyor bende yapmayinca cocuklarda o zaman babaneme gideriz o yapar diyolar bazen ben bile kendi evlatlarimi esimi hatta kendimi bile taniyamaz oldum mesela suan babanesi parka götürdü yeterki suusun daha fazla huzursuzluk olmasin diye ben ne yapiyorum SUSUYORUMMMM

valla cok iyi düsünmek lazim canim yok ben kaynanama birakmam diyosan tabikide yapicaksin senin en dogal hakkin anne olmak ama tabikide sizin karariniz

seninle daha çok dertleşeces desene arkadaşım ama ben şimdi işten çıkıcam akşam evden yazabilirsem girerim yoksa yarın kısmetse devam ederis :)) üzülme aynı kaderi paylaşan sadece biz değilmişis demek bak içime su serpildi sankim birazcık şimdi işten çıkıp gene onlara gidicem oğlum orada çünkü off yaaa eltim uzağa gitti ohh resmen onlardan kaçtılar bitek ben çekiyorum suratlarını onlar h10 günde 1 gelirler oda 1-2 saat oturup kalkarlar ben de çile bülbülüm çileeeeee

Bu yıl beni çok ağlattı ben allaha havale ettim şimdi canıyla boğuşuyor hastalandı huzur vermedi belasını buldu

tamam kader ortagim sana iyi istirahatler bende biraz daha iyiyim iyi geldiniz bana arkadaslar sagolun senide cok öpüyorum cnm bebisin daha cok kücük sen sen ol kendine daha yakin tut arkadasim benimkiler koptular gibi birsey Allah yardimcimiz olsun

Bu yıl beni çok ağlattı ben allaha havale ettim şimdi canıyla boğuşuyor hastalandı huzur vermedi belasını buldu

canim benim bende cok agladim halada agliyorum ama o duruma düsüpte cekmesinide istemem yataklara düsemesin ne diyim cok zor gercektennnn

beraber mi oturuyosunuz canım

hayir canim lanet olasi bir ev aldik altli üstlü oturuyoruz eltimde üstte onlar ikisi bitisik üst katta bende kiraciyla alt kattayim cift daire yani bilmem anlatabildimmi üstelik biz akrabayiz hem öyle böyle degil

Sanırım aynı apartmanda oturuyorsunuz buda dezavantaj tabi sizler için aranızdaki problem tam olarak nedir..Sizi mi istemiyor acaba yada başka bir nedeni mi var..

ıyy lanet olsunki bnde karşılıklı oturuyorum.
o yuzden her yaptığımız göze batıyor
diğer oğlunu görmüyor bize çemkiriyor.

hayir canim lanet olasi bir ev aldik altli üstlü oturuyoruz eltimde üstte onlar ikisi bitisik üst katta bende kiraciyla alt kattayim cift daire yani bilmem anlatabildimmi üstelik biz akrabayiz hem öyle böyle degil

anladım canım kötümü böle altlı üstlü oturmak falan.....
benimde beraber oturma ihtimalim olabilir de ondan soruyorum canım
yani hiç iyi yanı yokmu hep mi kötü

canim benim bende cok agladim halada agliyorum ama o duruma düsüpte cekmesinide istemem yataklara düsemesin ne diyim cok zor gercektennnn

yatağa düşüren hastalık değil

Sanırım aynı apartmanda oturuyorsunuz buda dezavantaj tabi sizler için aranızdaki problem tam olarak nedir..Sizi mi istemiyor acaba yada başka bir nedeni mi var..

canim benim belli bir nedeni yok o herseyi sorun yapabiliyor ona göre ben yanlis insanim en büyük neden benim

Emacım en güzelini yapmışsın rabbime havale etmişsin zaten kötü olmayada gerek yok sen üzülüyorsun sonuçta ..

Akrabalığınız yakın mı ...

ıyy lanet olsunki bnde karşılıklı oturuyorum.
o yuzden her yaptığımız göze batıyor
diğer oğlunu görmüyor bize çemkiriyor.

al bendende o kadar canim birgün kendimi tutamayip terbiyesizlesicem kopcak ipler olacagi o gibi ona ugrasiyor sinirlarimi zorluyor

anladım canım kötümü böle altlı üstlü oturmak falan.....
benimde beraber oturma ihtimalim olabilir de ondan soruyorum canım
yani hiç iyi yanı yokmu hep mi kötü

canim benim yani iyilik yanlari en acil islerimde torunlarina bakmasi baska ele alir hicbir iyi yani yok simdiki aklim o zaman olsaydi asla asla asla asla asla asla bu evi aldirmazdim cok pismanim yeterli sanirim cevabim

yatağa düşüren hastalık değil
peki nedir cnm ????

bnde yüz yüze bakmak zorunda olduğumuz için sesimi çıkarmamaya çalışıyorum amaaa bunaldım artıkkk

Emacım en güzelini yapmışsın rabbime havale etmişsin zaten kötü olmayada gerek yok sen üzülüyorsun sonuçta ..

Akrabalığınız yakın mı ...

canim söyle anlatayim bilemiyorum anlarmisiniz öz halamla iki eltiyiz biz eltimle aramizda 6 7 yas var (yalniz elti diyorum cünkü bana asla halalik yapmadi) kaynanamda babanemin kiz kardesi dolayisiyla halaminda teyzezi oluyor bilemiyorum anlatabildimmi üstelik yurtdisindayim ben Almanyadayim kimsem yok burda

aman cnm sakınn diyorumm sakııınnn

herkez böyle dediğine göre demekki kötü bişey canım
of of inşallah hayırlısı olur
örnekleri yazarmısın canım neler oluyor aranızda neler yaşanıyor uzak olsak bunlar olmazdı diyebileceğin neler var mesela

canim benim yani iyilik yanlari en acil islerimde torunlarina bakmasi baska ele alir hicbir iyi yani yok simdiki aklim o zaman olsaydi asla asla asla asla asla asla bu evi aldirmazdim cok pismanim yeterli sanirim cevabim

anladım canım ama biraz örnek verirmisin neler yapıyo memsela lütfen örnekleride yazarmısın canım tek tek aklına gelen herşeyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…