Kaynanam.. Aman Yarabbim ne zaman bitecek bu sorun ..

canim benim belli bir nedeni yok o herseyi sorun yapabiliyor ona göre ben yanlis insanim en büyük neden benim

Acaba kendisi doğru bir k.validemi hiç bunu dşünmüyor demekki...
Biraz sesinizi çıkarın o zaman siz sessiz kaldıkça daha çok hırçınlaşır ..
Eşiniz ne diyor peki bu duruma konuya el atmıyormu hiç ..

anladım canım kötümü böle altlı üstlü oturmak falan.....
benimde beraber oturma ihtimalim olabilir de ondan soruyorum canım
yani hiç iyi yanı yokmu hep mi kötü

Bir tane arkadaş ta çıkıp ben çok mennunum demez ..
Yaşananlar maalesef hep kötü olaylar..
Sakın girmeyin beraber oturma fikrine yoksa sizide burda bu şikayetlerle görürüz...

sürekli onda yiyp içmemizi istiyorlar
bi yere giderken haber vermenizi istiyorlar
tamam haber veririm ama bu seferde aaa ne çok geziyorsunuzz diyorlar.
eve bişey aldığında karışıyorlar, boşuna almışsınız değmez vs gibi.
yani bana göre lazım olan ona göre çöplük oluyor örneğin.
misafir geldiğinde senide çağırıyor, hizmet etmeni istiyor.
ama eğer çalışırsan daha rahat olursunn

sana biri geliyor mesela hemen damlıyorr
zor cnm yaa
e bide laf sokmaları varsa hayat çekilmez bir hal alıyor.

uzak olursan eğer bunların hiç birini yapamaz ve snn neler yaptığınıda göremez.
haftada bir misafir gibi gider gelirsin

en ufak yüksek sesin duyuluyor mesela bak yine kavga ediyolar diye herkese söyleyebiliyo ve bundan kesinlikle zevk aliyo tv sesi geliomus cocuklar evde kosuyomus en komigini söliyimmi aksam 10da mutfaklari toplamisim rahatsiz olmus bunlar en basiti cok kez kapiyi dinlerken buldum misafirlerime karisir yüzüme söylemez ama eltimle cok güze dedikodu yapar simdilik aklima gelenler bunlar ama bana en büyük zarari cocuklarimi cok simartiyor olmasi

ilknur
bunlar çok sinir bozucu şeyler yaa kapı dinlemesi senden rahatsız olduğunu sölemesi ay bide bunlar ayrı evdeyken oluyor aynı evde olunca ne olur bilemem artık daha kötü olur sanırım

Kendi aileniz filan olsaymış yaşadığınız yerde en azından bu kadar bunalmazdınız ailenizde destek olurdu size ..
Ama eşinize çok iş düşüyor burada şöyle vuracak yumruğunu masaya anne sen ne yapıyorsun karıma diyecek ki oda bu kadar yüklenemez tabi susar en azından..

canım az önce söz ve düğün resimlerine baktım daha öncede görmüştüm zaten
şimdide bebeğin olucakmış çok sevindim yaa herşey sırasıyla olmuş ne güzel allah analı babalı büyütsün darısı benim başıma amin..
diğer yazdıklarına hadi neyse diyorum biraz ama laf sokmaya hiç gelemiyorum canım biri laf soksa moralim alt üst oluyor mahfoluyorum ama misafir hizmet ederim sürekli onlarda yemek içmekde şimdilik cazip geliyor galiba cahilliktenmidir nedir bilmem ama ...hakkımda hayılısı olur inşallah

ay milletin içinde laf sokmak mıoff çok sinir bozucu ya bide kilon hakkında laf sokuyo he ayy ne diyim canım altta kalıyonmu bari cevap ver sende ama ozamanda olmaz sanırım

aynen canim her bir kelimene katiliyorum mesela kaynanam insan icinde bana cok laf sokar nefret ediyorum kiloluyum dietteyim sirf ona inat zayifliycam sanki ben böle olmaktan cok memnunum [/QUOTE]

saol amin daha iyileri snn olsunn inş.

e sen herşeyi yapıcan hizmet edicen bilmem ne yapıcan
bunun karşılığında da surat asma, laf sokma gördüğün zaman üzülüceksn
ben hizmetçimiyim diceksn.
ne için evleniyoruzz kiii biz.

az yerim evimde yerim..

Ben seni çok çok iyi anlıyorum bir tane de benim başımda..Ne zaman rahat edeceğin biliyor musun ben bugün anladım ki o toprağın altına girince başka çözümü yolu yok..Nihayeti eşinin annesi atsan atılmaz satsan satılmaz..Rabbim bizi kayınvalidelerimiz ile imtahan ediyor..

ilknur
bunlar çok sinir bozucu şeyler yaa kapı dinlemesi senden rahatsız olduğunu sölemesi ay bide bunlar ayrı evdeyken oluyor aynı evde olunca ne olur bilemem artık daha kötü olur sanırım

bunlar en basitleri bide büyük bombalari anlatsam agzin acik kalir canim artik gerisini sen düsün

kimsem yok canim buradda ailemede her birini anlatamiyorum uzaktalar ellerinden bisey gelmiyorki esimde sagolsun annecidir biraz aman üzülmesin bosver Allaha havale et der et et nereye kadar ona geldimi Allaha havale et bana geldimi haksizsin benimkide can.....

simdi kaynanalarinizda sizi cekistirodurr soyle boyle diye:)

amin
hizmet karşısında asık surat da çok sinir bozucu haklısın inşallah çok iyi olur dururum ve sizinde..bazıları var bir iş yapar kaynana yere göğe koyamaz övmekten ..nasıl beceriyolar bunu çok merak ediyorum yaaa

bunlar en basitleri bide büyük bombalari anlatsam agzin acik kalir canim artik gerisini sen düsün

ayy büyük bombalarda var dimi ay ne olabilirki

[/QUOTE]

cogunlukla susarim ama yerine göre haddine görede cevabimi sakdadanak yapistiririm benimde onurum gururum var

hakkinda hayirlisi olsun insallah pisman olmazsin cnm ne diyelim

sorma canim sanki kadir kiymet biliyorlar

töbe Yarabbim kimse icin böle biseyi dilemem ama artik bitsin bu iskence hergün ayri stresss cok yoruldummm:84::84::84:

simdi kaynanalarinizda sizi cekistirodurr soyle boyle diye:)

cani cehenneme valla sanki simdiye kadar yapmadigi sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…