Kaynanam.. Aman Yarabbim ne zaman bitecek bu sorun ..

evet canim sendemi ayni dertten muzdaripsin ayrica en iyi kaynana hic olmayan kaynana

ewet aynen oyle walla canım allh sanda tum gelınlere de sabır versın ınan ınsanın dıcek bişeyı kalmıyo..en ıyı kaynana ölü kaynanadır..!bu tez cok dogru

töbe Yarabbim kimse icin böle biseyi dilemem ama artik bitsin bu iskence hergün ayri stresss cok yoruldummm:84::84::84:[/QUOTE]

Bende böyle bişey diliyorum demedim zaten sadece diyorum ki ben kendi adıma anladım ki ölmeden huzur yok..En azından benim ki için geçerli..Yoksa 2 gün iyi 2 gün tavırlı 2 gün laf sokmalar vs. bitmiyor bitmiyor bitmiyor..Bir bakıyorsun melek bir bakıyorsun ki laf sokmak için surat yapmak için incir çekirdeğini doldurmayan şeyler arıyor..Rabbim yardımcımız olsun inş.

kaynanalara laf yok dilinize biber sürerim hepiniz haaaa...

ewet aynen oyle walla canım allh sanda tum gelınlere de sabır versın ınan ınsanın dıcek bişeyı kalmıyo..en ıyı kaynana ölü kaynanadır..!bu tez cok dogru

amin cnm katiliyorum cnm sana ...
töbe Yarabbim kimse icin böle biseyi dilemem ama artik bitsin bu iskence hergün ayri stresss cok yoruldummm:84::84::84:

Bende böyle bişey diliyorum demedim zaten sadece diyorum ki ben kendi adıma anladım ki ölmeden huzur yok..En azından benim ki için geçerli..Yoksa 2 gün iyi 2 gün tavırlı 2 gün laf sokmalar vs. bitmiyor bitmiyor bitmiyor..Bir bakıyorsun melek bir bakıyorsun ki laf sokmak için surat yapmak için incir çekirdeğini doldurmayan şeyler arıyor..Rabbim yardımcımız olsun inş.
[/QUOTE]

offf aynen canim aynen ya sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ne cok kader ortagim varmis keske suan burda güzel seyler paylassaydik

canimcim sen ya kaynanasin ya da kaynanan ender rastlanan kaynanalardan sende dökül bakiyim

hepinizin kaynanasiyim ben gecin bakayim siraya teker teker surecem biberleri teker teker ogullarima sikayet edecem sizi cadilar

selam kıslar kaynanalara o kadarda haksızlık etmeyin canım nede olsa sevdiğinizin annesi idare edin bazen onun kullandığı silahı kullanın mağduru oynayın

aksama kimin kaynanasi laf sokarsa iste ben oyum cadilar kaynana dusmanlari

selam kıslar kaynanalara o kadarda haksızlık etmeyin canım nede olsa sevdiğinizin annesi idare edin bazen onun kullandığı silahı kullanın mağduru oynayın

kaynana var kaynana var canim hepsi bir degil tabiki ama bize böyleleri düstü napalim yemin ederim bana bir adim gelse ben kosa kosa giderim idare ede ede bu hale geldik daha ne kadar edelim birazda onlar etse ölmezler ya cocuk yasta geldim kaynanamin eline ben ya büyüdügümün farkinda degil yada inat yapiyo magdurumda magdurum ama duyan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…